Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
polonic
félisten
Az Until Dawn is platinázva. Nagyon nem olyan kinfinomult és profi alkotás, mint a Detroit. De azért jó volt, egynek elment.
Az az érdekes, hogy itt a 19 trófeából 4 volt a bronz, 5 ezüst, 9 arany. Gondolom, hogy kijöjjön a fentebb említett 1350 pont. -
-
bbuffy
senior tag
Én is használok, nem is alapot, nagyon jó, de a szálló látható por nem lesz igazán kevesebb. Nem erre találták ki. Por lesz és kész, max olyan helyen kell lakni ahol annyira nincs por
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #61273 üzenetére
Minden játéknál telepíti, vagy csak a Yakuzánál? Illetve muszáj megkérdeznem, hogy valóban telepíti-e a PS4-es verziót is (tehát a tárolás -> PS4 szekcióban megjelenik a játék), vagy csak a 3 pontra kattintva kiválasztható lesz a PS4-es verzió?
-
foxymaci
senior tag
válasz jkrisztian #61271 üzenetére
Én is meglepődtem volna, nem kell bocsánatot kérni.
Ha valami gond adódna irj nyugodtan privátba._FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
kissdani
senior tag
Ki honnan szerzi be a ps Plust? Ez megbízható: [link]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
fravik
tag
válasz Fernet #61269 üzenetére
Igen, legalábbis ami az eredetit illeti... ha jól láttam kb. májusra várható. Nekem is már 2 kontrollerem van (ráadásul a külön vásárolthoz egy USB-C kábel sem fért bele 22ezerért a Sony-nak ), így váltogatni kell, hogy mikor melyiket töltöm.
Más:
Írtátok, hogy az It Takes Two nem jelentett kihívást... Új konzolosok vagyunk, szóval simán lehet, hogy a bénázások a kontrollerrel is közre játszanak, mert én a GTA V-ben is rendszeresen kiugrom a 100-al repesztő autóbólHát nem tudom, de eddig - főleg a "főgonosz" porszívó és szerszámosláda feladta nekünk a leckét bőven... "Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
jkrisztian
aktív tag
válasz foxymaci #61268 üzenetére
Ezért nem is értettem, hogy ez hogyan fordulhatott elő, mi értelme lenne, ebből nem fog senki meggazdagodni, ezért nem is zártam ki, hogy a Sony baltázta el a dolgot. Igyekeztem úgy megfogalmazni amit írtam, hogy ne tűnjön köpködésnek. Ha annak érezted akkor bocsánat!
Ügyfélszolgálat eddig mindig segítőkész volt nálatok, most is bízok bennük.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #61265 üzenetére
Ezt már a múltkor is kérdezted, akkor se tudtam rá a választ. Nekem nem szedi le a PS4-es verziót. Tedd újra az OS-t.
-
Fernet
senior tag
Gondoltam veszek egy töltőállomást a kontrollerekhez, hogy ne az usb portot csesztessem, de ez is hiánycikk mint a konzol?
-
foxymaci
senior tag
válasz jkrisztian #61130 üzenetére
Hidd el nincs szükségünk usb c kábelre meg mi értelme lenne ha kicserélgetnénk de most komolyan. Látom írtál mailt az ügyfélszolgálatnak, jól tetted mert segíteni fognak benne , nem ez lenne az első olyan termék ahol gyártáskor homokszem került a gépezetbe.
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
alratar
addikt
Nem támogatott, így nincs 3d hangzás. Vagy nem ismert fel, ahogy a ps4 sem csatlakozik egyes BT hangszórókhoz,
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
Adam_Shepard
addikt
szakmai topik figyumár! miért van az hogy még mindig leszedi a ps5 a lemezes játékok esetében a ps4-es verziót is, mikor ez elvileg patchelésre került???
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ambushka
aktív tag
válasz N.YCityBoy #61205 üzenetére
Na mert te sok mindent ugy irsz ahogy az van DDDD
PSN ambushka8989
-
saelin
veterán
-
Marky18
aktív tag
CB radio lesz a fulesbol, ha a PS5-hoz csatlakozik.
Mi problema lenne vele? Csatlakoztatod a donglen keresztul es onnantol ugyanolyan, mint barmelyik masik USB fules. -
alratar
addikt
Sziasztok,
Nem tudom van-e itt aki STEELSERIES Arctis 1 Wireles tulajdonos. (kell legyen)
Akinek van ilyen fejhallgatója és már boldog PS5 tulaj is, attól kérdezném, hogy mennyire használható Ps5 konzolon? Tudom, azt írják teljes mértékben, de gondoltam megkérdezem, hátha.[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Frod
addikt
válasz polonic #61237 üzenetére
Nincs nagy általános igazság, de ha psnprofiles-on járatos vagy, akkor ott a játék adatlapján írja, hogy mennyi összértéke van a trófeáknak.
Általában ~1300 körül van egy játék, bronztól a platináig 15/30/90/180(?) pontot ér egy-egy trófea.
Az, hogy ezen belül a készítők, hogy szórnak, az viszont teljesen egyéni.Van ilyen Tomb Raider-eset amikor a 65-ből 64 bronz... ¯\_(ツ)_/¯
De pl ott az Order, abban bronz nincs is, csak 7 arany + 14 ezüst. (összérték: 1350)
Vagy a Way Out: 10 arany + 4 ezüst. (összérték: 1320)
És a végére egy általánosabb: Lost Legacy 2A/11E/36B (összérték: 1350)Do you see the white shadow?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz F-ECT$ #61247 üzenetére
Annyit tudok, hogy a Sony bizonyos követelményeket állít fel a játékokkal szemben. Pl. a PS3-as korszakban még voltak olyan játékok, amikhez egyáltalán nem tartoztak trófeák (pl Valkyria Chronicles), viszont egy idő után kötelezővé tették ezt is. Továbbá a különböző trófeák más súllyal bírnak (többet ér egy arany, mint egy bronz). A lényeg az, hogy a trófeák száma (és vele együtt a súlyozott értékük) határozza meg, hogy tartozhat-e melléjük platina, vagy sem. Erre azért van szükség, mert a psn profil a megszerzett trófeák alapján léphet szintet, és ha nem lenne ilyen szabályozás, akkor unbalanced lenne az egész. Ezért sincs olyan játék, amihez két bronz trófea után egy platina járna, meg ilyenek. A másik eset, ha a játék epizodikusan jelenik meg, és nem definiálták előre a platinum trófea meglétét (Walking Dead Season 2, Hitman 1-2).
-
Elderath
őstag
Várom már, hogy vége legyen ennek az uborkaszezonnak. Sony nem kapkodja el a rendszerfrissítéseket se...
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
válasz F-ECT$ #61247 üzenetére
Ezen én is agyatlam már. A Child of Light nagyon tetszett, amit ki is maxoltam 100%-ra, de platina nem járt érte. Picit meg is lepődtem. Nem vagyok nagy achi vadász, de azért jól esett volna.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
MODERÁTOR
válasz Dani82 #61245 üzenetére
Ha az adott régiójú Store-ból a magyarral azonos CUSA / PPSA számú játékváltozat tölthető le, akkor lesz benne magyar felirat, egyébként pedig nem. UK az ebből a szempontból vegyes, nincs minden támogatott játékban magyar felirat. Amelyikben nincs, abba utólag nem lehet bele tenni, nem megoldható.
-
Dani82
senior tag
ha egy vadiuj ps5-re csinalnek uj accountot, azt meg lehet csinalni, hogy mukodjon a ps now, de az onnan letoltott jatekokon legyen hu sub?
-
balazs025
senior tag
válasz #04441088 #61232 üzenetére
Ha tudod, akkor nem értem ezt a ,,Megfullad benne szegény gép". Ha nem rendeltetésszerűen használják az nem a termék hibája. Túlmelegedhet a gép egy ilyen nélkül is, ha teljesen rossz helyre rakják. És nem azt vitatom, hogy hasznos e vagy sem (nekem ugyan nem kellene), de szerintem attól azért jobb, mint amit te írsz, tekintve, hogy nem foglalja a helyet a doboz, plusz nem is kell folyton lecsavarozni a talpát.
-
KaitouP
nagyúr
Többnyire hamar talál játékot, nem kell fél órákat várni 1-1 meccsért. Néha előfordul hogy hosszabb ideig keres, de azért még akadnak játékosok.
[ Szerkesztve ]
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Deck
titán
Régebben sose tudott elkapni a Divison (1,2) a 30fps miatt. Nem volt élvezetes úgy játszani vele, de így hogy 60fps lett egyből megvettem akcióba és tetszik is
PS5
-
Bazsi747
aktív tag
Tud esetleg bárki valami infót hogy mikor lessz elérhető itthon az LG G1 es?gondolom tavasz mi
-
polonic
félisten
Az mitől függ, hogy egy játékben egy adott trófea bronz, ezüst vagy arany?
-
marquuard
veterán
-
Wesder
félisten
Crysis
PlayStation 5
Performance mode – 1080p - 60 fps
Quality mode - 1800p - 60 fps
RayTracing - 1440p - 60 fps
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz N.YCityBoy #61202 üzenetére
Nekem egy rahedli jatekban volt fagyas.
BL3 omlott mar ossze, sőt konkrétan ps5-on platinazhatatlan.
Immortals Fenxy Rising csak performance modeban megy, quality mode alatt állandóan fagyott.
Ocsemnel a cp2077 fagyott szana szejjel...
-
kzoli420
tag
válasz RangerFox #61217 üzenetére
Jo kerdes, utoljara talan nyaron refundoltak, talan kora osszel, mikor a Division 2 le volt arazva - mert annak se mukodtek a kiegeszito tartalmai. Egy szavuk nem volt, irtam nekik emailt a refundrol, megadtam az adatokat es 2 nap mulva kb. ott is volt a penz
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a dbrand külső borítása a ps5-höz, a matt fekete. Sajnos csak májusra tudnék rendelni, van esetleg alternatívája ennek? Plastidippel nem szívesen festeném le a masinát, meg a matricák sem tetszenek annyira.
-
b3nd3gu5
újonc
Hogy-Hogy nincs drop mar egy ideje ?
-
kzoli420
tag
válasz ozzyxx78 #61210 üzenetére
Miota a jatek arak emelkedtek novemberben en csak US Storebol vettem jatekot. Legutobb pl a Valhalla volt HUN storeban 18k azt hiszem, US storeban meg 12k, online kartyavasarlasi dijjal egyutt. Azert nagyon nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
kzoli420
tag
válasz RangerFox #61208 üzenetére
Az Elder Scrolls Online is ilyen, valamint a FFXIV is, illetve az in-game currencyk sem mukodnek ha masik accounton hasznalod oket, mint ahol veszed. Cserebe ha HUN storerol veszed/toltod le, de csak a US accountodon jatszol vele es vlaamiert nem tetszik a jatek, a magyar support szo nelkul visszaadja a penzt, mert ugye az accon nem hasznaltad. Mielott barki belemkotne, ezeket mind probaltam es nem mukodtek, illetve tobbszor lett ebbol az okbol kifolyolag refundolva jatek es/vagy DLC is
-
veterán
válasz RangerFox #61208 üzenetére
Mondjuk én az első részt vettem a magyar storen+az összes DLC-t, és az USA accountomon játszottam vele minden gond nélkül! Lehet aztán a második rész már nem megy így ha valamit okoskodtak a Bungie-nál,azt már az USA-n vettem mindent és ott játszottam, azt már nem próbáltam más account alól!
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz N.YCityBoy #61207 üzenetére
A PS4-es topikból én a Destiny 2-re emlékszem, hogy ez a trükk nem volt alkalmazható, talán mert minden adatot a Bungie szervereire ment a játék, és azon keresztül kommunikál a psn store-ral. De simán benne van, hogy rosszul emlékszem, tényleg nagyon kevés játék van, ahol nem alkalmazható ez a trükk.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
RangerFox
Topikgazda
válasz ozzyxx78 #61198 üzenetére
De ha az adott régióra veszed a dlc-t, akkor azt tudod használni másik accounttal is. Például ha az US accodra veszed meg a játékot és a hozzátartozó dlc-t is, meg ugye letöltöd őket, akkor visszajelentkezve a magyar accodra mindkettőt el fogod tudni érni. (Persze vannak kivételek, például a Destiny 2).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Kanczy
veterán
Harold Halibut Story Trailer - az biztos, hogy rendkívül egyedi lesz ez a játék
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
vg
addikt
válasz N.YCityBoy #61202 üzenetére
Persze, persze. Neked biztos csúda géped van.
-
veterán
válasz ProEvoFan #61199 üzenetére
A hiba a te gépedben van, első naptól használom a digitális verziót, és 1x sem fagyott ki egyetlen játéknál sem meg sehol, pedig pár 100 óra és több tucat játékkal játszottam ez idő alatt👍 Store is pikk pakk betölt mindent és a videók azonnal indulnak, és semmi fagyás...
Ja hazudok, CP2077-nél volt fagyás, de ott mindenkinek😅[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest