Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Az Until Dawn is platinázva. Nagyon nem olyan kinfinomult és profi alkotás, mint a Detroit. De azért jó volt, egynek elment.
Az az érdekes, hogy itt a 19 trófeából 4 volt a bronz, 5 ezüst, 9 arany. Gondolom, hogy kijöjjön a fentebb említett 1350 pont. -
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #61273 üzenetére
Minden játéknál telepíti, vagy csak a Yakuzánál? Illetve muszáj megkérdeznem, hogy valóban telepíti-e a PS4-es verziót is (tehát a tárolás -> PS4 szekcióban megjelenik a játék), vagy csak a 3 pontra kattintva kiválasztható lesz a PS4-es verzió?
-
foxymaci
senior tag
válasz
jkrisztian #61271 üzenetére
Én is meglepődtem volna, nem kell bocsánatot kérni.
Ha valami gond adódna irj nyugodtan privátba. -
kissdani
senior tag
Ki honnan szerzi be a ps Plust? Ez megbízható: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
fravik
tag
válasz
Fernet #61269 üzenetére
Igen, legalábbis ami az eredetit illeti... ha jól láttam kb. májusra várható. Nekem is már 2 kontrollerem van (ráadásul a külön vásárolthoz egy USB-C kábel sem fért bele 22ezerért a Sony-nak
), így váltogatni kell, hogy mikor melyiket töltöm.
Más:
Írtátok, hogy az It Takes Two nem jelentett kihívást... Új konzolosok vagyunk, szóval simán lehet, hogy a bénázások a kontrollerrel is közre játszanak, mert én a GTA V-ben is rendszeresen kiugrom a 100-al repesztő autóbólHát nem tudom, de eddig - főleg a "főgonosz" porszívó és szerszámosláda feladta nekünk a leckét bőven... -
jkrisztian
aktív tag
válasz
foxymaci #61268 üzenetére
Ezért nem is értettem, hogy ez hogyan fordulhatott elő, mi értelme lenne, ebből nem fog senki meggazdagodni, ezért nem is zártam ki, hogy a Sony baltázta el a dolgot. Igyekeztem úgy megfogalmazni amit írtam, hogy ne tűnjön köpködésnek. Ha annak érezted akkor bocsánat!
Ügyfélszolgálat eddig mindig segítőkész volt nálatok, most is bízok bennük.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #61265 üzenetére
Ezt már a múltkor is kérdezted, akkor se tudtam rá a választ. Nekem nem szedi le a PS4-es verziót. Tedd újra az OS-t.
-
Fernet
senior tag
Gondoltam veszek egy töltőállomást a kontrollerekhez, hogy ne az usb portot csesztessem, de ez is hiánycikk mint a konzol?
-
foxymaci
senior tag
válasz
jkrisztian #61130 üzenetére
Hidd el nincs szükségünk usb c kábelre meg mi értelme lenne ha kicserélgetnénk de most komolyan. Látom írtál mailt az ügyfélszolgálatnak, jól tetted mert segíteni fognak benne , nem ez lenne az első olyan termék ahol gyártáskor homokszem került a gépezetbe.
-
alratar
addikt
Nem támogatott, így nincs 3d hangzás. Vagy nem ismert fel, ahogy a ps4 sem csatlakozik egyes BT hangszórókhoz,
-
Adam_Shepard
addikt
szakmai topik figyumár! miért van az hogy még mindig leszedi a ps5 a lemezes játékok esetében a ps4-es verziót is, mikor ez elvileg patchelésre került???
-
ambushka
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #61205 üzenetére
Na mert te sok mindent ugy irsz ahogy az van
DDDD
-
Marky18
aktív tag
CB radio lesz a fulesbol, ha a PS5-hoz csatlakozik.
Mi problema lenne vele? Csatlakoztatod a donglen keresztul es onnantol ugyanolyan, mint barmelyik masik USB fules. -
alratar
addikt
Sziasztok,
Nem tudom van-e itt aki STEELSERIES Arctis 1 Wireles tulajdonos. (kell legyen)
Akinek van ilyen fejhallgatója és már boldog PS5 tulaj is, attól kérdezném, hogy mennyire használható Ps5 konzolon? Tudom, azt írják teljes mértékben, de gondoltam megkérdezem, hátha. -
Frod
addikt
válasz
polonic #61237 üzenetére
Nincs nagy általános igazság, de ha psnprofiles-on járatos vagy, akkor ott a játék adatlapján írja, hogy mennyi összértéke van a trófeáknak.
Általában ~1300 körül van egy játék, bronztól a platináig 15/30/90/180(?) pontot ér egy-egy trófea.
Az, hogy ezen belül a készítők, hogy szórnak, az viszont teljesen egyéni.Van ilyen Tomb Raider-eset amikor a 65-ből 64 bronz... ¯\_(ツ)_/¯
De pl ott az Order, abban bronz nincs is, csak 7 arany + 14 ezüst. (összérték: 1350)
Vagy a Way Out: 10 arany + 4 ezüst. (összérték: 1320)
És a végére egy általánosabb: Lost Legacy 2A/11E/36B (összérték: 1350) -
RangerFox
Topikgazda
válasz
F-ECT$ #61247 üzenetére
Annyit tudok, hogy a Sony bizonyos követelményeket állít fel a játékokkal szemben. Pl. a PS3-as korszakban még voltak olyan játékok, amikhez egyáltalán nem tartoztak trófeák (pl Valkyria Chronicles), viszont egy idő után kötelezővé tették ezt is. Továbbá a különböző trófeák más súllyal bírnak (többet ér egy arany, mint egy bronz). A lényeg az, hogy a trófeák száma (és vele együtt a súlyozott értékük) határozza meg, hogy tartozhat-e melléjük platina, vagy sem. Erre azért van szükség, mert a psn profil a megszerzett trófeák alapján léphet szintet, és ha nem lenne ilyen szabályozás, akkor unbalanced lenne az egész. Ezért sincs olyan játék, amihez két bronz trófea után egy platina járna, meg ilyenek. A másik eset, ha a játék epizodikusan jelenik meg, és nem definiálták előre a platinum trófea meglétét (Walking Dead Season 2, Hitman 1-2).
-
Elderath
őstag
Várom már, hogy vége legyen ennek az uborkaszezonnak. Sony nem kapkodja el a rendszerfrissítéseket se...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
Dani82 #61245 üzenetére
Ha az adott régiójú Store-ból a magyarral azonos CUSA / PPSA számú játékváltozat tölthető le, akkor lesz benne magyar felirat, egyébként pedig nem. UK az ebből a szempontból vegyes, nincs minden támogatott játékban magyar felirat. Amelyikben nincs, abba utólag nem lehet bele tenni, nem megoldható.
-
Dani82
senior tag
ha egy vadiuj ps5-re csinalnek uj accountot, azt meg lehet csinalni, hogy mukodjon a ps now, de az onnan letoltott jatekokon legyen hu sub?
-
balazs025
senior tag
válasz
#04441088 #61232 üzenetére
Ha tudod, akkor nem értem ezt a ,,Megfullad benne szegény gép". Ha nem rendeltetésszerűen használják az nem a termék hibája. Túlmelegedhet a gép egy ilyen nélkül is, ha teljesen rossz helyre rakják. És nem azt vitatom, hogy hasznos e vagy sem (nekem ugyan nem kellene), de szerintem attól azért jobb, mint amit te írsz, tekintve, hogy nem foglalja a helyet a doboz, plusz nem is kell folyton lecsavarozni a talpát.
-
Deck
titán
Régebben sose tudott elkapni a Divison (1,2) a 30fps miatt. Nem volt élvezetes úgy játszani vele, de így hogy 60fps lett egyből megvettem akcióba és tetszik is
-
Bazsi747
aktív tag
Tud esetleg bárki valami infót hogy mikor lessz elérhető itthon az LG G1 es?gondolom tavasz mi
-
polonic
félisten
Az mitől függ, hogy egy játékben egy adott trófea bronz, ezüst vagy arany?
-
marquuard
veterán
válasz
kriszpontaz #61219 üzenetére
Amekkora blődség, olyan jól néz ki.
-
Wesder
titán
Crysis
PlayStation 5
Performance mode – 1080p - 60 fps
Quality mode - 1800p - 60 fps
RayTracing - 1440p - 60 fps
-
válasz
N.YCityBoy #61202 üzenetére
Nekem egy rahedli jatekban volt fagyas.
BL3 omlott mar ossze, sőt konkrétan ps5-on platinazhatatlan.
Immortals Fenxy Rising csak performance modeban megy, quality mode alatt állandóan fagyott.
Ocsemnel a cp2077 fagyott szana szejjel...
-
kzoli420
tag
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a dbrand külső borítása a ps5-höz, a matt fekete. Sajnos csak májusra tudnék rendelni, van esetleg alternatívája ennek? Plastidippel nem szívesen festeném le a masinát, meg a matricák sem tetszenek annyira.
-
b3nd3gu5
újonc
Hogy-Hogy nincs drop mar egy ideje ?
-
kzoli420
tag
válasz
RangerFox #61208 üzenetére
Az Elder Scrolls Online is ilyen, valamint a FFXIV is, illetve az in-game currencyk sem mukodnek ha masik accounton hasznalod oket, mint ahol veszed. Cserebe ha HUN storerol veszed/toltod le, de csak a US accountodon jatszol vele es vlaamiert nem tetszik a jatek, a magyar support szo nelkul visszaadja a penzt, mert ugye az accon nem hasznaltad. Mielott barki belemkotne, ezeket mind probaltam es nem mukodtek, illetve tobbszor lett ebbol az okbol kifolyolag refundolva jatek es/vagy DLC is
-
válasz
RangerFox #61208 üzenetére
Mondjuk én az első részt vettem a magyar storen+az összes DLC-t, és az USA accountomon játszottam vele minden gond nélkül! Lehet aztán a második rész már nem megy így ha valamit okoskodtak a Bungie-nál,azt már az USA-n vettem mindent és ott játszottam, azt már nem próbáltam más account alól!
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
N.YCityBoy #61207 üzenetére
A PS4-es topikból én a Destiny 2-re emlékszem, hogy ez a trükk nem volt alkalmazható, talán mert minden adatot a Bungie szervereire ment a játék, és azon keresztül kommunikál a psn store-ral. De simán benne van, hogy rosszul emlékszem, tényleg nagyon kevés játék van, ahol nem alkalmazható ez a trükk.
-
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
ozzyxx78 #61198 üzenetére
De ha az adott régióra veszed a dlc-t, akkor azt tudod használni másik accounttal is. Például ha az US accodra veszed meg a játékot és a hozzátartozó dlc-t is, meg ugye letöltöd őket, akkor visszajelentkezve a magyar accodra mindkettőt el fogod tudni érni. (Persze vannak kivételek, például a Destiny 2).
-
-
Kanczy
veterán
Harold Halibut Story Trailer - az biztos, hogy rendkívül egyedi lesz ez a játék
-
vg
addikt
válasz
N.YCityBoy #61202 üzenetére
Persze, persze. Neked biztos csúda géped van.
-
válasz
ProEvoFan #61199 üzenetére
A hiba a te gépedben van, első naptól használom a digitális verziót, és 1x sem fagyott ki egyetlen játéknál sem meg sehol, pedig pár 100 óra és több tucat játékkal játszottam ez idő alatt👍 Store is pikk pakk betölt mindent és a videók azonnal indulnak, és semmi fagyás...
Ja hazudok, CP2077-nél volt fagyás, de ott mindenkinek😅
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Minden ami hőszivattyú
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest