-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Belenéztem a The VR Pisti Assassin's Creed Valhalla montage videójába....
Jézus!Ez a játék még mindig ennyire bugos?[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Virag.h #63897 üzenetére
Valószínűleg az, mert nálam is hangos... Szó szerint hangosabb mint maga a gép. A Control-ban találtam eddig a leghangosabbnak az adaptive-okat. Ott az egyik fegyver alatt gyönyörű hangja volt, amit meg is jegyeztem itt anno, de mindenki csak legyintett rá.
Speciel engem nem zavar csak feltűnt, de biztosan lesznek olyanok akiknek ez tényleges gondot fog okozni (pl hálóban alvó társa melett, kisgyerek mellett stb).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Virag.h
tag
Sziasztok!
Nalatok is van hangja az adaptiv ravaszoknak? Ilyen kattogo hangot hallok mikor a mechanika el kezd benne mozogni. Ez normalis? Koszi
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Philips103 #63888 üzenetére
A 2016-os kb. az első rész remake-e. Érteni fogod a dolgokat, ha csak ezzel a kettővel játszol...
-
Tengo
aktív tag
Sziasztok! Csak nálam gyötrelmesen rossz a kontroller minősége? A bal joy minimális érintésre lefelé érzékel, a gombok meg akadósak, nyomáspontjuk sem egységes. A formájameg az összeszerlés sokkal jobb, masszívabb mint a ps4 volt, de a gombok és a stick minősége bazári. Van vagy lesz új revízió, illetve gariztatni lehet csak a kontrollert?
-
Arcképgyáros
válasz Philips103 #63888 üzenetére
Ez annyira hülyén hangzik, hogy nem értem mit kérdezel.
-
Philips103
tag
Srácok lehet hülyén fog hangzani, de nekem a Ratchet & Clank széria teljesen kimaradt.
Ha az előzővel és az újjal játszom majd, akkor eléggé nem leszek gépbe ügye? -
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #63885 üzenetére
Pl. a TLoU Part 2-t azt előrendeltem, de azért szabadságot nem vettem ki miatta. Ritka, hogy valami annyira fellelkesítsen, hogy lássam a képernyőn ahogy a számláló nullára ér.
-
veterán
-
Bencus88
nagyúr
válasz Wesder #63882 üzenetére
Még nem találkoztam olyannal aki ne áradozott volna róla. Holnap kezdem én is már nagyon várom
Kendek: Nem tudom nekem melyik játék töltött el ekkora rajongással ami miatt nem tudtam várni. Talán a crash amit vettem azonnal, mert az a gyerekkoromat hozta vissza, de tényleg nem dőltem sosem a kardomba ha később tudtam kezdeni valamit. Szerencsére mindig volt mivel játszani
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #63881 üzenetére
Én még gondolkodom a Resi-n is. Merthogy nyilván engem is érdekel, de ugyanakkor meg nem fog megromlani akkor sem ha csak később játszom vele.
-
veterán
válasz Kendek #63880 üzenetére
Én aztán egyáltalán nem vagyok rápörögve😅 Azt írtam "ha engem érdekel valami" nos ez a játék pont nem az, de pl a Resi Village az ilyen, és ott már számol elég régóta a számláló visszafelé, annál én nem tudnék és nem is akarnék várni heteket,de egy percet sem,hogy játszhassam👍 De igen nem vagyunk egyformák, mindenki másra "szórja" el a pénzét, én csak erre költök gyakorlatilag, de erre elég sokat😁
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #63878 üzenetére
Van aki meg nincs ennyire rápörögve, és egy jó single player játék az jó játék marad később is, nem csak a megjelenés napján és annak hetében az.
-
Bencus88
nagyúr
válasz N.YCityBoy #63878 üzenetére
Igen így voltam az it takes two-al. Mindenki isteníti, én meg vártam mikor megy le 10kra. Pont elfogyott minden játékom, mondom 2-3kért lassan egy pizzat nem kapok, mit zsugoriskodok, így megrendeltem. Nekem az alapvető okom az, hogy amíg van mivel játszani nem adok ki teljes árat egy újabb játékért. Most lesz kettő, majd ha végzek velük jöhet a következő. Spórolós is vagyok, meg nem is szeretek egyszerre 2nél több játékkal játszanj
-
veterán
-
nagyatt
tag
Engem sem fogott meg az előző része, de ahogy haladtam előre a játékban egyre jobban szippantott be. Igazából nem is tudom megfogalmazni mi tetszik benne, úgy minden egyben van
Az új része ezek alapján várós nálam.
Ha ez már kicsi morzsa a nextgen feelingből, akkor nekem már most tetszik ez az új korszak[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Ratchet & Clank: Rift Apart – Gameplay Trailer I PS5
oof. Durván néz ki
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
zkxdn
őstag
We’re pleased to announce that Ratchet & Clank: Rift Apart is the focus of PlayStation’s next State of Play. And it’s just three days away. Tune in to the PlayStation Twitch and YouTube channels this Thursday, April 29 at 2pm Pacific / 5pm Eastern to see more than 15 minutes of fresh gameplay [link]
Ratchet & Clank: Rift Apart – Gameplay Trailer I PS5: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Moby
veterán
Kap a returnal honosítást?
Bár tökmindegy, 27-et akkor sem adok érte.
-
Elderath
őstag
-
Elderath
őstag
Nagyon várom már returnalt meg resit. 2 hét alatt 2 ilyen game. Ideje már, mert az utóbbi pár hónap nagyon laza volt
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
KRoy19
őstag
válasz F-ECT$ #63823 üzenetére
Ez a TV nem tud local dimming-et, de most, hogy ezt leírtad egyből beugrott, hogy a samsung TV-k lehúzzák a fényerőt, ha a teljes kép nagyrésze sötét.
Gondolom pont a határon táncol sok jelenet és ezért ugrál le-föl a fényerő.
KatiouP: Valószínűleg te is ezt tapasztaltad.
Egész eddig nem volt zavaró, de konkrétan a játék ezen része így játszhatatlan.
Az a poén, hogy ezt csak szervíz menüben lehet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap kitoltam az Astro játékot. Hát nagyon durván tetszik az új kontroller. A legjobb benne az, hogy Gyroszenzorral is lehet már célozni, így nem akkora kényelmetlenség lövöldözős játékokkal játszani. Pc-n belőttem az előző kontrollerrel is ezt a fajta célzást, de itt sokkal smoothabb-an működik természetesen.
Viszont végig az járt a fejemben, hogy ha ennyi mindent csinál a kontroller, akkor meddig fogja bírni? Pl a ravaszok. Nagyon jók, hogy kattinthatóak, de ezt bírni fogja? Vagy az aprólékos rezgetési rendszer?
PS4 nem tetszett, lassú volt, de ez a PS5 megvett kilóra.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
nagyúr
válasz Gigicuci #63845 üzenetére
Én visszakapcsoltam törölni a személyes adataimat és úgy éreztem magam a Pro-n mintha a múlt évszázadban lennék.
Egyébként a kontroller is hatalmas visszalépésnek érződik a DS után. Megtartottam 2db DS4-et local coophoz és múltkor úgy gondoltam megjáratom őket egy kicsit mert keveset vannak használva. Shadow of the Tomb Raidert nyomtam DS4-el és nagyon fura volt játszani vele. Mintha össze akarna törni a kezemben, recseg ropog
[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
A Konzolvilág használ valamilyen árukapcsolást, hogy pl. a megrendelt PS5-öshöz hozzácsomagolnak + kontrollert vagy Spiderman-t és így drágábban adják?
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
Gigicuci
senior tag
Na miután az edigital átvert, a konzol studió ma rendben leszállította a januári rendelésű PS5-öm. Innen köszönet a nekik a és többi korrekt boltnak akik nem emeltek árat a nagy kereslet ellenére sem.
Nem bontottam még ki, lehet hülyeség de annyira szeretem a kis PS4 Pro-mat, hogy még szoktatom magam ahhoz, hogy elcsomagoljam. Jah, first world problem, tudom.
Aki a Digital-ra vár, azt nem sok jóval tudom biztatni sajnos, nekem a januári gépet (mert eredetileg azt rendeltem) 3. negyedévre tervezték annyira keveset kapott a bolt. Így módosítottam lemezesre.
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra az 1hónapos kontrolleren a setup pici gomb beragadt, alig mozog, és a tapi pad is furcsán viselkedik!
Mi a gariztatás menete jelenleg?
-
KaitouP
nagyúr
válasz BusinessGuy #63816 üzenetére
Főképp kompetitív fps játékokban lehet találkozni a beállítással, de jobb lenne ha a legtöbb játékban (ahol releváns) elérhető lenne.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Eliott
tag
A Distill-en kívül van ajánlható app Iphone-ra, ami normálisan és időben tudja jelezni, ha a beállított oldalon drop / változás van? Sokat vagyok géptől távol, ezért kellene a telefonra.
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
Pferi
senior tag
válasz -secret- #63825 üzenetére
8.53-kor még sikerült leadnom rendelést, kaptam is email-t, kíváncsi vagyok hogy lesz-e belőle valami
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
aktív tag
Valaki aki nagyobb spíler, meg tudja mondani hogy mekkora volt a Telekom drop?
Legutóbbi Telekomos dropnál folyqa kollega kommentelt egy ilyet: "stockInCentralWarehouse":"39"
Ezt a számot honnan tudnám én kinézni? (pusztán a kiváncsiság hajt)
F-ECT$ és -secret-: Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
kissdani
senior tag
válasz F-ECT$ #63824 üzenetére
El nem tudom képzelni mennyi a készlet de már biztos több száz darabot megrendeltek belőlle. Ilyenkor nem szokott kapni senki, mer nem lőtték le a rendelést.
[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
wolf13
őstag
Olyan problémával találkoztam , hogy lemezről feltelepítettem a Demon’s Soulst , s csak az első screen tölt be. Az egy darabig közeledik , majd percekig semmi. Újra indítottam a pst, kikapcsoltam. Frissítés is ellenőriztem. Találtam egy videót , miszerint a játék indítása után ki kell kapcsolni, majd táp kábelt kihúzni , vissza dugni , indítani. Így a videóba már működött. Nálam ez sem segített. Esetleg van ötlete valakinek , ossza meg. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
laci1117
tag
Telekom Dropp [link]
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz BusinessGuy #63808 üzenetére
Talán be kellene állítani rendesen. Az első dolog volt a kamera és a célzás gyorsítás, amit kikapcsoltam.
The Truth is out there...
-
Scholes9
nagyúr
válasz BusinessGuy #63810 üzenetére
Nyilván nem ilyen lesz, amúgy meg lehet állítani a menüben szerintem
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14 M4 Space Black
-
KaitouP
nagyúr
válasz BusinessGuy #63808 üzenetére
Lagot nem, de az inner deadzone kicsit magas. Most nem néztem át a beállításokat, nem rémlik, hogy van-e rá vonatkozó beállítás.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
BusinessGuy
őstag
Tolta valaki mai RE demót? Múlthetihez képest nem lett input lagos az irányítás?! Késik a kamera analógmozdításra érezhetően...
-
EmThor
addikt
Na én fullra becsokiztam, nagyon adja a resi demo!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Jó volt a második RE Village demó, nagyon jól néz ki a játék a belső tereken is, és itt jobban meg is mutatkozott a ray tracing adta plusz a látványban. Jöhet jövő héten az egy órás demó, aztán a teljes játék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest