Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
Régi szép idők, mikor úgy vettünk játékot, hogy melyiknek tetszett a borítója...
-
Lackooo84
nagyúr
Hát ja, de nem is az a lényeg érted, először azt sem tudod mit kell csinálni, és esélyed sincs rájönni, mert
...pillanatok alatt széttépnek Annál a résznél láttam Resis streamereket egy órára is elakadni. Én csak olyan tízszer haltam ott kb. de elég frusztráló volt.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
válasz saelin #65571 üzenetére
Ha még 15x-ör leírod, hogy roguelite/rouglike akkor is azt fogom mondani rá, hogy nem szórakoztató számomra.
Ugyan úgy ahogy a soulszlájk sz@rok sem.Ha egy játékon felhúzom magam az onnantól kezdve bosszúság. Ha bosszúságot keresek bemegyek a munkahelyemre dolgozni.
Ez a játék számomra 10k-t sem ér, nem hogy 27k-t.
Feljebb azt írtad, hogy van olyan akinek az ilyenekhez van adottsága vagy tehetsége vagy éppen kézre áll neki a game akkor élvezni fogja.
Honnan tudjam, hogy nekem hogy fog menni a game, honnan tudjam, hogy nem fogok-e anyázni minden halál után ha nem lehet előtte kipróbálni?
Én is úgy voltam vele, hogy előrendelem mert a korábban feltöltött videók alapján jó mókának tűnt.
Aztán az első megjelenő cikkek után teljesen más lett a véleményem róla és áldom az eget, hogy nem vettem meg.
Ha lenne demo akkor meg tudnám állapítani azt, hogy tudok-e vele géjmelni vagy nem és akkor most nem kéne itt sírnom miatta.
De mivel pont arra megy ki a játék a demo-k hiányában, hogy minden sz@rt össze vegyen az ember így most így járt a Sony és elesett egy vásárlástól sőt talán még többtől is mert ahogy olvastam nem csak én vagyok ezzel így.Szal még egyszer, hiába írod, hogy "ez ilyen" akkor sem fogsz meggyőzni, hogy jó game mert nem az. A jó game az nem bax fel senkit sem.
Na megyek mert vár a Village.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Lackooo84
nagyúr
Resi 8-at csak az kezdje Hardcore nehézségen, aki szeret anyázni...
The Truth is out there...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz hombre[EU] #65557 üzenetére
Lássuk csak... lehet hogy sbc miatt, csapatépítés, statnézés stb miatt több időt töltök a menüben néha mint játékban. Igen... legyen 10 FPS inkább!
Egyébként full hd-ra levéve a játékot érezhetően jobban futott. Valahol ez is gáz, 4k 60fps nem tud smoothan futni, lehet hogy az EA szint elegendő magyarázat rá.
EA supportért külön pacsi, mintha érne bármit is... látszik nem sok fogalmad van a játékról, de én gondolkozzak.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a Returnal egyre inkább érdekel minél többet olvasok róla.
Androidra rengeteg rouglike játék van ( Archero) és ezek kimondottan tetszenek.Ez a játék menet csak annak új aki nem ismeri , sajnos rengeteg trufa "gamer" van aki fogalmatlan , még egy online vásárlás is problémát okoz... Azok biztos nem értik az egészet
[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
Nem vettem meg és nem is fogom majd jövöre ugyis hagyigálják utánnam ingyen. De sok játék tesztet streamet nézek és nekem az is elég ha ők dürohamot kapnak attól hogy az esetek 90%-ba ugyan ott szaladoznak ugyan azokkal az enemikkel birkozva.
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
centrino
aktív tag
Elöljáróban: "No offence!"
Játékiparban is "cancel culture", mert sokan hiányolják a játékom belüli "safe place" -üket 😃(safe-space is A place where anyone can relax and be fully self-expressed, without fear of being made to feel uncomfortable, unwelcome or challenged)
Technikai bugok természetesen legyenek kijavítva, de a "művészi szabadság" hadd legyen már meg, az elképzelt koncepcióba utólag beletákolni valamit, ami a koncepió lényegét rúgja fel...
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz centrino #65573 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy sokan, ész nélkül akarnak birtokolni minden új játékot. Ehhez most hozzájön az is, hogy alapból kevés ex játék van PS-re.
És sok olyan ember is megveszi, játszik vele, akinek ez frusztrálóan nehéz. Ilyenkor mit fog csinálni? Nem elismeri, hogy ez nem neki való. Hanem szidja a játékot.Már alig várom, hogy kijöjjön az "easy pacth" a játékhoz, és hirtelen "én végignyomtam mentés, halál nélkül, legnehezebb szinten eskü!" kommenteket.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tretyak
aktív tag
Nézd meg ki írta, aki régen olvasott nyomtatott újságokat, annak ismerős lehet ez a nick.
Tegnap nézegettem metan a user értékeléseket, a negatívak valahogy így néztek ki:
-1/3: mi ez nincs checkpoint, hülyék ezek - ez a nc kategória, ez ilyen
-2/3: lefagyások/bugok és a mentés hiánya miatt panaszkodik (mentés=ment, bezárod, tudsz mással is játszani, később folytathatod a runt): mindkettő jogos szerintem, ebbe a stílusba ez nem fér bele. Ilyen hosszú runoknál ne fagyjon már szét, bár ez a javítható kategória. A mentés hiányának viszont szerintem valami technikai oka van és a rest módon kívül nem lesz erre megoldás, ami viszont problémás. -
centrino
aktív tag
Returnal vélemények/sírások:
Kicsit olyan, mint mikor egy focista beugrik egy kézilabdameccsre és nekiáll anyáznyi, hogy ki az a hülye aki ezt kitalálta, meg miért ilyen kicsi a pálya, miért vagyunk ilyen kevesen és különben is mi ez a hülye szaladgálás a labdával, azt nem dobálni hanem rúgni kell.Quicksave abszolút alkalmas lenne arra hogy mindenki harom ora alatt végigvigye és két nap alatt elfelejtse...
Save funkció után mire jönne a következő sírás? Nincs benne táncitánci, meg Neymar skin?[ Szerkesztve ]
-
Raga
senior tag
-
saelin
veterán
válasz predakon #65563 üzenetére
Nem csavarok semmit. A Returnal egy roguelite játék és ennek ilyennek kell lennie. Nehéznek, rng cuccokkal és király bossokkal. Csak azért kap a játék ekkora figyelmet mert Sony Ex és mindenki rá van akadva akár megvette, akár nem. Olyanok is akarnak vele játszani emiatt akiknek nem való ez a stílus vagy soha életükben nem játszottak hasonlóval. Egyértelmű hogy nem fognak belőle annyit eladni mint a Sony nagyobb, bejáratottabb címeiből, de ettől még maga a játék nem lesz rossz, csak nem mainstream... Nem is akar az lenni.
Te is írod hogy játszanál vele, de a nehézsége miatt inkább skippeled. Majd megveszed a következő Sony exet ami ugyan így, sőt, valószínűleg jobban kihasználja majd a PS5 képességeit. Ne változtassunk már meg dolgokat csak azért, mert a többségnek nem tetszik benne valami. A Dark Souls, Sekiro, Nioh (kb az összes soulslike) játékok sem könnyűek, mégis vannak annyira sikeresek hogy bőven megérte őket elkészíteni vagy akár másolni róluk.
Nem tudok már tényleg mit írni az ilyen hsz-ekre. Ha nem tetszik ne vedd meg, mert nem a te játékod, de attól még aki megvette és tetszik neki az is had mondja már el szerinte miért JÓ a játék."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kissdani
senior tag
Igen gondoltam hogy ez lesz. Én nem sirok és nem is fogom megvenni. De azért a véleményem hagy irjam már le.
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Deck
titán
válasz kissdani #65567 üzenetére
Roguelike játék. Ez egy stílus. Ez direkt ilyen és nem ez az első és nem az utolsó ilyen játék. Nem kell megváltoztatni őket. Souls játékoknál is mindig megy a sírás, hogy miért nincs benne nehézségi fokozat. Belehaltak volna ha tettek volna bele? Stb szövegek. Tehát itt a gameplay és a játék tudás a lényeg. (elvileg 10 óra körül van a végigjátszás ha profi vagy)
Nem a te műfajod? Akkor keresel olyat ami az azt kész. Nem kell sírni ezen.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
kissdani
senior tag
Lehet hogy ezért le veszitek a fejem de nem birom ki, leírom a saját vélemnyényem a Returnal játékról. Ez ha normális mentés lenne benne, akkor 3órás Game. Ne azzal csináljanak 20 órás játékot hogy szo...atják a Playert. Iszonyat megúszós minél kisebb pénzből a legnagyobb profitot szakítani. Mégegyszer mondom ez csak egy amatőr játékos vélemyénye.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz saelin #65562 üzenetére
Én is az olvasottak alapján nagyon örülök, hogy vártam a játékkal, és nem is vagyok biztos hogy mostanában játszani fogok vele, talán ha kivételesen olcsó lesz.
Ettől függetlenül szerintem is kellenek ezek a játékok és kisebb rétegek fognak meg, de kell a változatosság. Az értelmes ember így fogja fel, a hülye meg elkezd hisztizni, hogy miért nem az ő igényei szerint lett ez a játék és hát ez felháborító, hogy nulla utána olvasás után megvettem és ezt kapom.Ha valakinek nem jön be keressen mást ennyire egyszerű, felesleges itt rinyálni. -
saelin
veterán
válasz ProEvoFan #65559 üzenetére
Szokásos Returnal teszt. Olyan ír róla megint akinek a roguelike stílus idegen és emiatt nem is tudja élvezni azt. Annyiban értek vele egyet csak, hogy ez a játék nem a szokásos Sony Ex amit sokan megszoktak már, de ezt jó előre lehetett is már tudni. Sokszor az ilyen tesztekből nekem az jön le, hogy azért rossz játék a Returnal mert nem egy Last of Us vagy God of War. Szerintem kellenek az ilyen rizikósabb IP-k is a palettába.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
őstag
válasz ProEvoFan #65559 üzenetére
És sajnos szerintem pont ezért lesz eladási szempontból bukta a returnal, mert pl nekem meló után nem hiányzik saját magam szivatása pedig kiakartam próbálni a játékot de minél több infó lett róla el is engedtem az egészet.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
ProEvoFan
nagyúr
Returnal Index teszt.[link]
A cikk utolsó mondatával erősen egyetértek. -
Stingray88
csendes tag
A gép mellé pluszba vásárolt kontrollerben is eltört az R2 rugója, miközben a másik a Triwardennél várakozik garanciális cserére. Jó ez a DualSense, pedig nem idegbeteg módjára van használva. Úgy döntöttem, hogy ezt már nem gariztatom, inkább én magam cserélem ki a rugót benne, rendeltem jó pár darabot hozzá.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Jinxb1rd #65554 üzenetére
igen, ennyit tud...az a menü olyan brutális mennyiségū polygont dob a gpu-ra,hogy nem bírja 30 képkocka fölé engedni ilyenkor gondolkoztok?!
fifát pc-n is lockolni szokták cutscene/menu alatt 30-ra (csak meg lehetett kerülni nvidiaval)... itt kell reklamálni->[link]Life, Uh, Finds A Way
-
válasz Jinxb1rd #65554 üzenetére
Nyugi lesz majd 60FPS mire megjelenik a PS5 Pro vagy PS6.
Amúgy én már teszem félre a lóvét rá, ha megjelenik rendelek többet is aztán nyerészkedve eladom majd itt. Úgy látom most ebben a pár évben ez lesz a legjobb pénzkereseti lehetőség az országban, az autó behozás már nem éri meg.Amúgy Series X-en sem jobb a helyzet, GTA5 még mindig 30FPS lock-os, de legalább haladnak mert nem rég jött új funkció és rengeteg játéknál elérhető lett a 60-120FPS mód.
Visszatérve a Returnal-ra egy játék engem szórakoztasson ne pedig felhúzzon.
A játék árát inkább elköltöm olyanra ami majd szórakoztat is mondjuk a Biomutant-ra vagy Racset és Klank új részére.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Jinxb1rd
addikt
Vártam hogy a fifa lesz a másik húzóerő a konzolon, de sajnos nem. Pc-n sokkal smoothabb játékélményt ad. 30 fps a menüben... ez az új generációs konzol tényleg csak ennyit tud? Könyörögni kell, hogy legalább egy alap 60 fps meglegyen egy nyamvadt játékban 2021-ben?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
senior tag
És közvetlen a Triwarden Kft-t érdemes keresni vagy a Sonyt? Nincs egyelőre gond, de vettem most EMAG-ról egy újracsomagoltat és jobb felkészülni inkább mindenre.
-
senior tag
Sziasztok. Gariztatás esetén itt is úgy megy mint Xboxnál, hogy háztól-házig intézi a Sony vagy nekem kell küldeni saját kontón? Köszönöm!
-
N@idia
őstag
válasz CptAdamica #65549 üzenetére
Hat akkor ebben az esetben várok meg vele Köszönöm a segítséget
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz N@idia #65545 üzenetére
Levette a Sony is már jóideje. Visszakerül, ha megfelelő állapotban lesz (sose lesz).
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
N@idia
őstag
Valaki tudna segíteni abban hogyan tudom megvenni a cyberpunk 2077 játékot ps5-re a store-ban nem találom
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
saelin
veterán
-
Bazsi747
aktív tag
Június 18 a Metro Exodus PS5 és XSX/S megjelenése.szuper
-
chris0000
őstag
válasz N.YCityBoy #65229 üzenetére
hi. nekem is van, nem is bántam meg.. néztem a resi demot, baromi jók a hangok meg a 3D, de amin meglepődtem, a Days Gone-ban nekem sokkal jobbak a hangok mint a korábbi PS GOLD fülessel.. már az elején mikor az introban dörög az ég is érezhető + nagyon kényelmes.. 1-2 óra után se kellett igazgatni, az a gumi pánt középen nagyon jó.. amúgy is újra végig akarom tolni a játékot, mostmár 4K 60fpsben teljesen más.. a Logitech G935öm se kényelmes ennyire.. üdv.
-
centrino
aktív tag
válasz bbuffy #65533 üzenetére
Igaz half life 1 után is azt mondtam, hogy ezt nehéz lesz felülmúlni... 😃 (Sokáig nem is volt könnyű)
Abszolút nem kritika, és hangulat kell hozzá.
Ha valaki csak gyorsan végigrohan a fő küldetéseken, és ennyi, akkor nem lesz meg a teljes élmény.
GoT valahol "igényli" hogy "elmerülj" a világában, már akinek ez be szokott jönni. -
centrino
aktív tag
16 óra Ghost of Tsushima után kettő dolog ami számomra negatív:
1: keresztbe húzza pár régebbi open world játék újrajátszását számomra, ugyanis elég magasra teszi a lécet mind játékmenet, mind harcrendszer, mind grafika stb és ez után már egy "laposabba" visszaugrani....
2: tetszik a hang desig, effektek, hangulat, de a zene számomra kevés és harc közben vagy csak sima "felfedezés" közben is azt keresem hova tudnám berakni a witcher 3 soundtrack-ot...
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz RangerFox #65370 üzenetére
Nem vagyok nagy Netflixes, sőt, de a High Score nevű játékokról szóló dokujuk elég jó volt.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz paisacha #65364 üzenetére
Két eset fordul ilyenkor elő:
1. Így védik a játékosközösséget arról, hogy spoileres tartalmat vegyen fel valaki, és tegye közzé a neten. Megkerülhető ugyan, de szerintem korrekt dolog, hogy így védik a játékosokat a spoiler heavy videóktól, főleg olyan sztori-orientált játékok esetén, mint a FF VII Remake, vagy a Persona 5 Royal (utóbbi esetén pl. a komplett során tiltja a gép a game capture-t).harmadik szemeszter 2. Bizalmas adatok (ip cím, etc.) megjelenítése során tiltja a felvételt, streamelés közben különösen jól jön, bár a játékok önmagunkban rejtve jelenítik meg általában a kényes infókat.
-
veterán
-
MODERÁTOR
-
Tatyla
őstag
Én most a Mortal Shell Enchanced editont tolom, tök jó hangulata van jól használja a dualsenset főleg a hangszórójat mondjuk kicsit túl is tolták mert a párhuzamos világban folyamatos harangozás elég gáz. De maga játék mint soulsgame nagyon jó szerintem de még a Demon's Soulstól is könnyebb már a játék első tíz percében az alap kardot +5-re lehet húzni, úgy meg lehet haladni mint kés a vajban bár a shell nélküli vegigjátszásra nem vállalkozok
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
saelin
veterán
válasz tboy93 #65518 üzenetére
Azt néztem én is, hogy hogy a fenébe csak full hd 60 amit kihoztak belőle. Most vagy nagyon szar az engine amit használnak, vagy kb semmi erőforrást nem fordítottak erre a verzióra.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
magy1975
csendes tag
válasz Kendek #65306 üzenetére
Nem sikerült.
Két pendrivom van:
Kingstone 64gb 3.0(Exfat és nem engedi Fat32-re) meg egy gagyi 1gb 2.0(Ezt próbáltam mindkét formázással)
Van 1,3gb mentés de csak 300mb-ot másoltam rájuk de nem látja Ps.
Viszont ha külső tárolóként akarom használni ott látja mindkettőt és le is formázná magának.
Az úgy működne-e ,hogy hozok egy ps4-et,bejelentkezünk /rámásoljuk a mentéseket/összekötjük a ps 5-el és átmásoljuk?? -
Wesder
félisten
Announcing the Next-Gen Upgrade for Remnant: From the Ashes!
4K at 30fps, or 1080p at 60fps on both the PlayStation®5 and Xbox Series X/S. Coming May 13th.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
centrino
aktív tag
Popular Witcher 3 graphics mod may be used for PS5 and Xbox Series X versions - Ha nem ingyen frissítés, akkor első napos digitális vétel lesz az biztos... (mint a GoW2 és HZD2)
-
Raga
senior tag
Na most viszont agyf***t kaptam…szépen gyűjtögetem az obolitot, az eathert, a heal slotokat magabiztosan haladok a “régi” pályán direkt nem sietek át a sivatagba már nagyon jól állok és egyszer csak ki crashel a game…nem hiszem el..persze elküldtem a hibát videoklippel együtt a sonynak
-
MODERÁTOR
válasz Jinxb1rd #65510 üzenetére
Egyedül a Bluetooth ami esetleg zavarni tudja a PS5-ben a WiFi-t, de csak a 2,4 GHz egyes csatornáit. Ha ez a helyzet, akkor a megoldás, hogy átállítod a csatornát valamelyik olyanra aminél nincs átfedés. Más ötletem nincs ami magyarázatot tudna adni erre.
-
nagyúr
Jön az uj division es állítólag f2p lesz. Hat, kivancsi vagyok mennyi mikrotranzakcio lesz benne
-
kissdani
senior tag
-
hombre[EU]
veterán
Sony Sued for Limiting Purchases of Games to PlayStation Store
ezt jó lenne megnyerni bár szinte esélytelen
Life, Uh, Finds A Way
-
veterán
válasz bbuffy #65498 üzenetére
Nekem más baja van a szememnek! Mindkettőt műtötték már szürkehályoggal, és az egyiken ödéma is van ami nem akar visszahúzódni, gyakorlatilag már 3 éve szemcseppeken élek+ilyen úszkáló szarok is vannak a látótérben, szóval nem egyszerű a történet...de ez már nagyon off!
-
Jinxb1rd
addikt
btw, hátha valakit érdekel: fifa 21 már az EA playből elérhető.
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Az mitől van, hogy valahányszor be van kapcsolva a ps5, az otthoni hálózat használhatatlan lesz? Nem tudok netezni ilyenkor a mobilommal, ez mi?
We are only Stardust...
-
ProEvoFan
nagyúr
Valaki egy kis Wreckfest multi?
A multis trófeák behúzhatóak akár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!