Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy33
senior tag
válasz Jinxb1rd #67084 üzenetére
Amiről szó volt, hogy minimális 2-3 ezer forintos többlet volt rajta, ami még mindig jobb, mint a nyerészkedők +40-50 ezres ára.
Azoknak nem tetszett, akik a plusz kontroller vagy játékkal nem tudtak mit kezdeni.
A vége kb annyi volt, ha bukóval gyorsba adod el a plusz eszközt, akkor is kevesebb a ráfizetés mint a nyerészkedőknél.
De a fentiektől függetlenül nem korrekt a bolt részéről. -
törölt tag
-
sp8787
addikt
válasz Dr. Venkman #67085 üzenetére
Csak azert nem olyan mert legalis.
Ez a mentalitas amugy is eleg jol tukrozodik abban amit itt irogattak ,hogy tobben nem azt nezik mit kaptak egy jatektol hanem ,hogy mennyit buktak rajta. -
Dr. Venkman
tag
Állítottam ennek az ellenkezőjét? Az elég hülyeség lett volna. Csak azt mondtam, hogy nem minden ezen múlik, nem azért lett lefújva a DG2 vagy bármi, mert nem fogyott jól day one (látod, Marky sem vette meg), hanem rengeteg oka volt.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Dr. Venkman #67081 üzenetére
Azt, hogy a kiadók részéről igenis számít, hogy mennyit adnak el az első hetekben. És már a Days Gone-os interjú előtt is számított.
-
Dr. Venkman
tag
A CP77 egy botrányos állapotban megjelent fércmű, ami kezdetben jó értékeléseket kapott, de aminél a kritikusi vélemények kevéssé számítottak mert a kiadójának volt már akkora respektje az előző játéka(i) alapján, és annyira félretájékoztatták az embereket, hogy rengetegen day one vették meg a játékukat. Most ezt a respektet lerombolták (mondjuk van annyira rövid a memóriánk, hogy egy Witcher 4-nél már erre kevesen fognak emlékezni). A DG viszont egy jobbára ismeretlen csapat, mérsékelten izgalmasnak tűnő játéka volt, ahol igenis sokat számítottak, sokakat elbizonytalanítottak a kezdeti, mérsékelten lelkes kritikák.
-
Marky18
aktív tag
válasz Dr. Venkman #67085 üzenetére
Miert ne lenne olyan? A 2. jatekos penze mar csak az 1. jatekos zsebet gyarapitja, a szellemi tulajdonos pedig nem realizal bevetelt. A warez is ugyanez, 1 valaki megvette a jatekot es tovabbadta ingyen/valamilyen osszegert masoknak.
-
Wesder
félisten
válasz Dr. Venkman #67078 üzenetére
Abban a 8 hétben nem csak a digitàlis szàmít, hanem a lemezes is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Mondjuk a CP77 után a kritikusok értékeléseire hivatkozni elég nagy kapufa. A DG sem volt tökéletes amikor megjelent, de azért messze nem volt annyira szar mint amit a lengyelek hánytak az emberek elé...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gaben92
őstag
Ezen a digit vs használt lemez dolgon felesleges vitatkozni. Mindenki azt vesz ami neki jó. Én csak digitet veszek, mindig DD-t, azt is 100%-ban preorderrel (meglenés előtt napokkal csak preload miatt) szimplán amiatt mert megtehetem. Ha nem tehetném meg akkor valszeg lemezt vennék én is. Szóval jelenleg én vagyok a “mintavásarló” a kiadók szemében. Nekik kb az az érdekük, hogy mindenki ilyen legyen. Előbb vagy utóbb de a fizikai hordozó teljes mértékben meg fog szűnni mert az a kiadóknak dupla bukta. Első körben le kell gyártani a lemezt amit ugyanannyiért adnak el mint a digitet, aztán az még használtan is megy körbe amiből tényleg semmi lóvét nem látnak. Amíg van lemez addig csinálja mindenki úgy ahogy akarja, utána meg úgy se lesz választása senkinek.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Most hívtak, hogy jön egy másik előrendelésem, viszont azt csak két kontrollerrel tudják kiszállítani. Emlékszem hogy valahol volt erről beszélgetés, de mi lett a kimenetele. Ez valami fifikázás most, hogy az emberre rásuvasszák a gamepadokat?We are only Stardust...
-
axlfsi
veterán
válasz Wesder #67070 üzenetére
Ez azert elheto megoldas lehetne... jatekmenetet illetoleg, nem lesz konnyebb az, segitseget kvazi nem kapsz vele, ugyanakkor, ha nem tudsz a konzol ele ulni fel-egy napokat, akkor ez tokeletes megoldas sokaknak:
"Néhány játékos egy olyan mentési fájlrendszert javasolt, ahol a játék arra kényszeríti a játékosokat, hogy mentéskor kilépjenek az adott menetből. Amikor a mentés betöltődik, és a játékosok folytatják a menetet, a mentési fájl törlődik. Ez megőrizné a játék integritását, miközben megoldást nyújtana azoknak, akik nem tudnak 3-5 órát játszani egyszerre."
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Marky18
aktív tag
válasz Dr. Venkman #67079 üzenetére
Igen, tonkremennek. Irtozatosan elszalltak a fejlesztesi koltsegek, amit valahogy vissza kene termelniuk ugy, hogy elegendo profit maradjon a kovetkezo fejlesztes befejezesere is. A GaaS es a mikrotranzakcio pont a warez ellen jott letre. Minden vasarlas is bevetel, mindegy, hogy teljes aron vagy learazva veszed. A hasznalt jatek piac pedig nagyjabol egyenlo a warezzel a kiado szemszogebol, mert a warez gamet is megvette valaki, aki aztan kozkinccse tette feltorve....
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
Pl. a Hitman 3 egy hét alatt, az Outriders 3 nap alatt visszahozta fejlesztési költség árát. Ez is eléggé beszédes adat szerintem. És a kiadóknak a profitmaximalizálás a célja, amihez fontos, hogy minél hamarabb visszatermelje a belerakott pénzt az adott játék.
-
Dr. Venkman
tag
válasz Wesder #67066 üzenetére
Ez megint csak a Days Gone-os fickó nyilatkozata óta hallom csak. Maradjunk annyiban, hogy ha hétéves fejlesztés után, csomó buggal jelentetsz meg egy kritikusi vélemények szerint közepesnél kicsit jobb játékot, ráadásul új IP-ként, akkor egyrészt ne számolj marha nagy day one eladással, másrészt ne csodálkozz, ha később más kapja meg a munkát a Sonytól.
Egyébként is, ha minden az első napos, meg 8 hetes digitális eladáson múlna, akkor miért terjed a világban a F2P, meg a Game as a service modell, miért mennek a Micro „exkluzívok” első nap Gamepassbe, stb. (A gamepass előfizető egyébként is „igazi vásárló és támogató” vagy nem igazi?) Eléggé leegyszerűsítitek a dolgot egy vagy néhány frusztrált fejlesztő nyilatkozatai alapján. -
válasz Fernet #67069 üzenetére
Pedig egy közepes nehézségű játék. Volt boss akit kevesebb mint fél órás run volt lenyomni, volt amikor 2 óra alatt lement 2 (6 világ van és 5 boss). A leghosszabb boss runom talán 1:20 volt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
stilo18
addikt
válasz ToxLee #67071 üzenetére
Én ez miatt simán kifizettem a 2000 Ft-ot a GLS-nek a héten, hogy vigye el a gépem meg a joyt.
Lehetett volna erősködni, hogy küldjenek, de nekem megérte, hogy nem kell rájuk várnom, hogy vajon mikor rendelik meg, mikor érkezik a futár stb, hanem beszéltem velük telefonon, utána rendeltem is a futárt, másnap vitte is el a gépet.
Persze belém lehet állni, hogy az ilyen hülyék miatt tart ott az egész, mint én/mi, hogy nem állok ki azért ami jár, de miközben ez egy több 10k-s hobbi, nekem ez a 2K Ft nem tétel ebben az esetben.Plussz szeretném hogy kicseréljék a gépet, ne köcsöxxsködjenek rajta
Sajnálom amúgy, hogy harcolni kell azért ami jár, tényleg.
Remélem nem ülnek a DS-eden több hetet#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
LÁZ
addikt
válasz ToxLee #67071 üzenetére
akkor ezt a vonalat elengedem én is /mondjuk a 7 eleji emailemre sem válaszoltak még/, hiába pesti vagyok, de sem időm, sem energiám mászkálni emiatt, pláne, hogy nekem a város másik vége az ahol vannak.
KV majd útbaesik vmikor...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ToxLee
őstag
Futottam még egy kört a Triwardennel Joy garoztatás címén. Továbbra is azt mondják,hogy ők nem küldenek futárt,csak a vissza utat fizetik és továbbra is erősködnek a súllyal,hogy 1 joy 15 Kg alatt van és azt a Sony nem fizeti nekik.Mondhattam én bármit hivatkozhattam jogszabályra semmit nem ért. Annyi alternatívát kaptam,hogy vigyem be a boltba ahol vettem és akkor majd onnan vissza juttatják nekik. Nyilván az jóval tovább fog tartani.Egy szégyen ez a cég és a hozzá állása a dolgokhoz.
-
Fernet
senior tag
Elképesztő hibára bukkantak a népszerű játékban
"Rengeteg játékos követelte, hogy a PlayStation 5 exkluzív Returnalba mentés kerüljön, most a fejlesztők ígérik, hogy dolgoznak már a megoldáson."
-
Marky18
aktív tag
válasz Dr. Venkman #67063 üzenetére
A jatekok bevetele az elso x hetben realizalodik, utana mar csak "apropenz" jon be, ugye a Pareto-elv itt is mukodik.
A Sony iszonyat sok penzt ol a 1st party jatekaiba, amit azert tud megtenni, mert a storebol nagyon sok bevetelt tud realizalni ezek utan. Ha te megveszed a SuperGame2000 cimet es eladod 2 nappal kesobb egy olcsojanosnak, akkor a Sony ebbol csak a legelso vasarlast latja, a lanc 2-n. felhasznaloit mar nem.Nem a fejlesztok szegenyek, hanem mi leszunk szegenyebbek, ha mondjuk a Days Gone nem kap folytatast, mert nem hozott eleg bevetelt....
Mielott jon a flamewar: en sem veszek day1 semmit, megtanultam, hogy nem kell felulni a hypetrainre, de a jo akciokra mindig lecsapok.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Dr. Venkman #67063 üzenetére
Az első kb 8 hétben kell hogy jól fogyjon egy jàték hogy a kiadó azt làssa érdemes pénzt fektetni a folytatàsba.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
stilo18
addikt
válasz axlfsi #67060 üzenetére
Én hoztam magammal, steelseries honlapról lehet szedni hozzá updatet, utána már lehet natív ps5-ként működtetni a dac-ot.
Hallottam pár Steelseries fejest (5, 7 pl) ,ez szólt a legjobban, persze ez nem olyan nagy meglepetés...
Ami jó benne, hogy a Dac-cal tudod állítani a számodra megfelelő hangképet, illetve nem lesznek hangerő próblémáid, nagyon ritkán tekerem 50% fölé.Én imádom, kényelmes, mocskos jól és nagyot szól, mikrofon parádés- környező zajokat nagyon jól szűri.
Ajánlom, na#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
-
válasz totalwarrior #67054 üzenetére
Milyen Digitalis verzió gyengeségéről van szó? A gép esetén ugyanolyan hiány van belőle mint a lemezes verzióból, sőt többet is kell rá várni mert eleve kevesebbet gyártanak belőle. Ha a játék eladásokat nézzük akkor tavaly mintha már több mint az eladott játékok fele digit lett volna.
-
ProEvoFan
nagyúr
Hiába magyarázzátok meg, a használt játékból egy árva forintot sem látnak a fejlesztők/kiadók.
Nyilván nem mondom hogy mindenki day one vásároljon (én is akciósan veszem a digitális játékaim 90%át) meg ne vegyen használt lemezt (de vegyen ha úgy akarja). Kivéve talán a magyar felirattal ellátott játékokat tényleg érdemes támogatni day one vagy akciós vásárlással digitálisan, esetleg újonnan lemezesen.
Mindenki eldönti magának.
Pl én nem cigizek.Amit elfűstölnék, annak egy részét beleforgatom a hobbimba. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Ebben a topikban meg nem talalkoztam az Arctis Pro +GAMEDAC Steelseries fejessel, de most nagyon le van akciozva (majdnem annyi, mint a 7P).Esetleg valaki "hozott magaval" a PS4-es idokbol es hasznalja PS5 mellett? ... nagyon impozansnak tunik, es nem feltetlenul zavarna a kabel, de ugyebar a 7P-vel ellentetben, ez vezetekes ...
Ezen agyalok eppen, hogy melyik legyen...
Ja, amig nem vagy belepve, mas arat lattok, de:
Pro +GAMEDAC 189€
7P pedig 160€-ra kuponozhato le[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #67040 üzenetére
19 emberről beszélünk, és egy multiplat openworld jàtékról. Mégis mit szeretnél hogy nézzen ki? A Grounded-en pl csak 14-en dolgoznak az Obsidiantól. Egyébként meg a Creative Director-nak balesete volt és többször is műteni kellett, ez is az egyik oka volt a halasztàsoknak.
-
Frod
addikt
válasz Dr. Venkman #67057 üzenetére
"Vagy mostmár csak az a jó vásárló, aki digitálisan vásárol day one?"
Vannak, akik szerint igen.
Do you see the white shadow?
-
Dr. Venkman
tag
válasz Marky18 #67051 üzenetére
Hogy hozzáállni? Hogy megveszem lemezen, ahelyett, hogy sehogy se veszem meg? Jól kicsesztem szegény, éhező fejlesztőkkel... Vagy mostmár csak az a jó vásárló, aki digitálisan vásárol day one? Ne vicceljünk már. A ps2 korszakban sem évi két játék jelent meg, pedig akkor digitális store sem volt. (A Days goneos fickót meg a játékát meg inkább hagyjuk.)
-
.LnB
titán
válasz tboy93 #67053 üzenetére
Így van. Én ezt szoktam csinálni, és ezért. Bár a bukó nálam általában nagyobb. 5-6k inkább.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
totalwarrior
tag
válasz saelin #67038 üzenetére
Nagyon jó példa a Digital verzió gyengeségére. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának hogy 20-25 ezer forintért vegyen játékot, amit ugye a végigjátszás után, platina stb jó eséllyel soha nem veszel elő. Legalábbis én nem szoktam.
Ebben az esetben sajnos a legnagyobb érv a PS mellett gyengül, a csak play stationre érkező címeket is csak a megjelenésük után kb 1 évvel tudod megvenni, akkor pedig hova rohanni. Jó lesz nekem egyelőre a Series X Aztán később be lesznek pótolva a PS exklúzivok is már baráti áron. -
nagyúr
válasz Marky18 #67051 üzenetére
Így is lehet nézni, meg úgy is hogy a használt játék piac is lendít az új játék eladáson. Biztos vagyok benne, hogy van egy csomó olyan ember, aki azért veszi meg day1 a lemezes játékot, hogy pár nap alatt kipörgesse majd eladja 2-3e Ft bukóval. Ha nem lenne használt piac, akkor ezek a játékosok jobban meggondolnák mit vesznek meg day1 és kevesebbet költenének.
-
Marky18
aktív tag
válasz Dr. Venkman #67046 üzenetére
Lehet igy hozzaallni, csak ne csodalkozzunk, ha evente 2 jatek jelenik meg. A hasznalt jatek piac a fejlesztok zsebebol veszi ki a penzt.
-
Jinxb1rd
addikt
Medievilre lesz leárazás? Mert akkor azt még kitolnám a sackboyyal együtt aztán csókolom.
Kipróbáltam a Day gone-t hát azok alapján nem csodálom ha az emberek nem fogadják be a gamepados célzást, ennél én messze jobbbat állítottam be Steammel.
Nyilvánvalóan borzalmasan nehéz dolog lenne több tesreszabhatósági lehetőséget adni a usereknek...
We are only Stardust...
-
Kanczy
veterán
válasz WhiteWalker #67048 üzenetére
Gondolom a kiadóknál súlyozva van a bevétel fontossága a launch date környékére, mert (talán) az a "hype" legjobb mutatószáma
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kIsDe`
tag
válasz Dr. Venkman #67046 üzenetére
Ez az egyik resze a dolognak, a fejlesztok pedig pont ugy vannak vele, hogy ha nem launch window korul veszel jatekot teljes aron, akkor utana az mar nem igazan segit nekik a jovoben tovabbi jatekok kesziteseben, mert a jatek sikeresseget tobbnyire az elso idok statisztikai hatarozzak meg. Nyilvan a lemezes adok-veszekre ez meg inkabb igaz. Days Gone dev mondta ki ezt eloszor, de azota paran mar igazat adtak neki. Otherside tegnapi reszeben volt errol is szo Phelannal. Egyebkent nekem is lemezes gepem van es mar tavaly felaron vettem a DeS-t. Viszont ami nekunk jo a fejlesztoknek mar nem annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Venkman
tag
válasz saelin #67038 üzenetére
Fenntartom a megjelenés környékén írt véleményem, jelenleg lemezes gépet venni egy állásfoglalás. Nem szeretem a lemezeket, kifejezetten nem szeretem adni venni őket, de még az US store-os 70 dolláros áron is baromi drága egy új játék, a lemezezés két-három játék után visszahozza a diskes gép felárát. Fél évvel később fogják most a launch címeket ezzel a röhejes 10-20%-al leértékelni, ez siralmas. Közben pl. Demon Soulst lemezen lehet már féláron venni (és el is tudod majd később adni). Pedig arra számítottam, hogy most még (ebben a genben) beetetés lesz, nagy digitális akciókkal, ami majd még jobban emeli a digit forgalom térnyerését és a PS6 már digital only gép lesz. Valahol jó, hogy most lépték meg, mert talán többen fogják a Store helyett a lemezezést választani anyagi okokból és ez egy üzenet lehet, hogy eddig és ne tovább. Bár lehet, hogy naív vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
-
veterán
-
Wesder
félisten
A Creative Director szerint 19-en csinàltàk a Biomutant-ot.
-
-
Nayrobi
őstag
Sony Discounting Demon's Souls, Spider-Man: Miles Morales, and More PS5 Games in Days of Play Sale
Tényleg nem lesz rajtuk túl nagy kedvezmény
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Adam_Shepard #67002 üzenetére
De a jogszabályban nincs ilyen, hogy hány kg, a jótállás alatt nekem semmilyen plusz költségem nem lehet, tehát az ő saruk a szállítás. Remélem mondtad nekik.
The Truth is out there...
-
saelin
veterán
Ah, tudtam hogy ezt a játékot hozod fel. Az elsővel volt tapasztalatom és ott is oké volt az AI, de valami eldugottabb game-re gondoltam elsősorban. No, meg a LoU2-ben az AI fog utoljára izgatni ha egyszer megveszem. Majd megpróbálok figyelni a részletekre benne.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Sajna ami Xbox vagy PC az teljesen kimarad nekem. Tudsz mondani valami jó tps játékot ps-re, ami hasonlóan jól kezeli az ellenségeket? Nem vagyok nagyon képben a shooter témában.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
3L1T3
addikt
válasz saelin #67017 üzenetére
Ha játszottál volna anno Halo-val akkor ez nem lepne meg. Bőven megelőzte a korát már ott az AI. Ugyanakkor ez max az FPS műfajra igaz, vannak olyan TPS játékok amik köröket vernek a Destiny MI-re.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
saelin
veterán
Régen már bedobtam a PS4 topikba, de itt is felhozom mégegyszer, hogy szerintem a Destiny 2-ben van az általam eddig legjobbnak vélt enemy AI. Rengeteg mozognak az ellenfelek (noha néha bakiznak), de az esetek többségében fedezékből fedezékbe vonulnak, sokkal agresszívebbek lesznek ha kritikus a player hp-ja és néha golyókat, sőt, gránátokat kerülnek ki. Pont a minap figyeltem meg, hogy ha eldobok egy gránátot vagy gránátvetővel ellövök az enemy mellett, akkor fejjel követik egy darabig és próbálnak fedezékbe vonulni. Külön animációjuk van arra ha a közelben robban valami. Kedvencem a Fallen/Eliksni faj, amik animációja jól megnehezíti a fejlövések leadását, mert szó szerint kihajolnak a lövések elől. Szóval nem csak az útkeresésben és a különféle helyzetek lereagálásában jó az ai, hanem ezt még jól megtámogadták egy rakat animációval.
Persze vannak helyzetek amivel nem tud mit kezdeni az ai, de összességében az egyik legaktívabb enemy AI amit eddig láttam. Nem csak áll és lő egyhelyben mint a legtöbb fps játékban.
Szerk:
És akkor még nem is tértem ki arra, hogy egy láthatatlan játékosra hogy reagálnak. Sajnos nem sok videó meg írás van a témában, hogy a Bungie ezt hogy hozta össze, meg hogy valójában mennyire is fejlett a játékban az ai... Ha valaki tud valami velős eldugott cikket azt szívesen fogadnám.[ Szerkesztve ]
-
-
belan
addikt
válasz ProEvoFan #66925 üzenetére
abby mégis megöli joelt ,érdekes ki mikor jön rá bosszúnak nincs értelem ! Számomra akkor se egy szerethető karakter abby ! Abby apja simán fel áldozta volna elliet de saját lányát nem ,szóval bosszú már alapból nem jogos joel meg jól tette a kórházba f@szra húzott mindenkit akit lehetet ! Ellie joel forever ,amúgy is érzelmileg kettőjük kapcsolata odabasz rendesen . Első részbe is ütős a ő kapcsolatok második részben is csúcs a ő kapcsolatuk szinte a egész játékban csak ők tudtak érzelmileg megérinteni ! Szóval abby ide vagy oda én cseppet nem kedveltem meg és nem is fogom ,nem hiányozott volna a harmadik részbe nekem ! Abby meg a kis srác kapcsolata az egy gyenge jole ellie utánzat akar lenni ! [ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
centrino
aktív tag
válasz Wesder #67008 üzenetére
tudom, persze Division 2-t próbáltam és egér után jelenleg számomra esélytelen kontrollerrel játszani.
Tsushima, GoW, Assassins Creed szuper, azt már megszoktam.
Ezért van tervben a 42" 4k OLED, PS5, PC kombó - mindent a számomra megfelelő platformon (már csak a tv-re és vga-ra kell várni )[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
válasz totalwarrior #66999 üzenetére
én nem rendeltem elő, mert "ráér majd ha lesz polcon" és inkább komplett PC csere volt tervben 3080-al...
Látva VGA fronton a 200-300%-os felárat mindenhol, erről gyorsan letettem és nagyon boldogan kifizettem a PS5-ért a 20%-os extrát itt a hardveraprón. Megnyugtattam magam azzal, hogy számtalan szuper játékot fogok végigjátszani addig is amiért szivesen fizettem volna darabonként is (PS Plus Collection).
Series X nincs tervben, mert nincs Ghost of Tsushima, God of War stb... (max ha jön egy full egér billetyű támogatás, akkor lesz xbox és várom míg normalizuálódnak a PC árak...)[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
OgreImre
senior tag
válasz matyifej #66987 üzenetére
Gratula! Majdnem ugyanilyen szettet váltottam én is le 2 hónapja, csak nekem a második kontroller GTS-es volt.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Raga
senior tag
Üdv.
Nem rég rendeltem egy Redragon K630 60%os mechanikus wireless billentyűzetet.
Nagyon szeretem, de sajnos PS5-ön csak vezetékkel működik, bluetotth sajnos nem.
Mindegy laptop mellé tökéletes lesz, marad.Redditen olvastam, hogy a Royal Kludge Sink 87 típusú wireless billentyűzet viszont működik PS5-el. Esetleg valakinek tapasztalata róla?
Azért lenne fontos, hogy vezeték nélküli legyen, mert a kamerát is tudnám akkor használni stream közben. Ez a típus megfelelő lenne ha tényleg működne, mert megfizethető kategória.[ Szerkesztve ]
-
vanŠcore
csendes tag
válasz totalwarrior #66999 üzenetére
Nekem egyszer sem és így sem, hogy tulajdonosa vagyok a konzolnak. Én se rendeltem meg. Még tavaly Szeptemberbe sem. Úgy voltam vele, hogy majd karácsonyra meglepem magam a fa alá, adjuk meg a módját a boltról levéve, hát tévedtem. Második célom születésnapomra volt idén Márciusra. Volt egy előrendelésem Januárral, ami tegnap jött meg. Az barátomé lett. Én pedig Márciusban születésnapom napján elcsíptem egy Media Markt-os lemezest. Tény, hogy most csendesebb mindenhol, de türelmesnek kell lenni és aki akar valamit, annak sikerülni is fog.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Kanczy #66995 üzenetére
Poén, hogy visszahívtak a triwardentől, miután ezt leírtam, hogy miért is kerestem őket 876287463287462 alkalommal. Elmondtam, és közölték, hogy ez mind szép és jó de az ő trehányságuk, mert azonnal cserélték volna, de, mivel a 4 helyett ketten dolgoznak, így nem mindig evszik fel a telefont + ha beszéllnek azt is csörgésnek jelzi, nem pedig foglaltnak.
Visszahívnak, azt mondták.
(5 KG alatt van a cucc, ezért nem ingyenes, viszont ha én küldöm be a cuccot, akkor úgy szokták, hogy visszafelé meg ők állják a GLS-t. Ez egyértelműen a Híreltech ****fájása...).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED garanciális
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest