-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz NvidiaRTX #65592 üzenetére
Semmi értelme amit írsz. Nehéz játék is lehet jó játék. Neked nem kell demó ehhez hogy eldöntsd tetszik-e, mert nincs hozzá kellő türelmed és valószínűleg a játékokhoz való hozzáállásod is a kihívások ellen megy. Nekem ez jött le a hsz-edből. Sokan úgy csinálnak itt mintha minden játékot kötelező lenne megvenni és azt végigjátszani. Én pl kimondottan gyűlölöm a sport játékokat mégsem írom le minden említésnél, hogy hogy tudnak ezzel játszatni az emberek, meg hogy tegyenek bele valami fun játékmódot is, mert az alapkoncepció unalmas nekem. Szerintem engedjük el a témát, mert ízlések felett veszekedni felesleges.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
japunk
aktív tag
válasz NvidiaRTX #65592 üzenetére
Ezt a logikát követve akkor szerintem egy fostalicska szar az összes Resident Evil / Silent Hill / horrorjáték mert én összefosom magamat tőlük és frusztráló a hangulatuk számomra. Pedig rohadtul érdekelnének ezek a játékok de sosem tudom rávenni magamat hogy leüljek eléjük és végigszenvedjem az összeset. Érzed hogy mennyire semmi értelme nincs ennek a kijelentésnek?
Attól mert egy játék nem neked való még nem lesz szar, plusz nem attól lesz jó mert nem idegesíti fel magát rajta senki sem. Szerintem nincs is olyan cím a világon amin még nem húzta fel magát egyszer sem senki.
Szerintem fogadd el hogy ez egy R O G U E L I K E játék ami nem neked való, hagyd a többieket hadd élvezzék. Számomra második legjobb PS5 ex eddig a felhozatalból mert hát a souls játékokat nem tudja megelőzni semmi.
[ Szerkesztve ]
The owls are not what they seem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Black Myth: Wukong
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sorozatok
- Trollok komolyan
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x