Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raga
senior tag
Április Ps plus ingyen játékok mikor várhatóak?
-
KaitouP
nagyúr
válasz Adam_Shepard #60026 üzenetére
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
-
Crus
őstag
Számomra a gaming karrierem egyik legzseniálisabb játéka volt. Ha jól emlékszel az 1. rész + DLC történéseire akkor különösen. Nálam az emberi érzelmi skála nagyjából teljes spektrumát elhozta a 2. rész. A látvány, hangulat, audio pedig dettó toplistás.
Joel és Ellie között egy rendkívül erős kötelék jött létre azzal, hogy az 1. részben egymást nem egyszer megmentették, átéltek egy brutál kemény utazást. Nem mellesleg Joel apai ösztönei és szeretete Sarah lánya halála után Ellie-re irányulhatott. Joelben évekig ott tombolt, hogy nem tudta megmenteni a lányát, nem tudta tovább szeretni és törődni vele és akkor bejött Ellie az életébe. Aztán ott volt az 1. rész alapjátékának vége, amikor is kiderült, hogy Joel annyira megszerette már Ellie-t, hogy az emberiség érdekében sem hagyta feláldozni, átgázolt érte bármin és bárkin. Az 1. rész remekül megágyazott annak vak bosszúvágynak, amit aztán Ellie akkor érzett, amikor Abby bosszút állt az igazi apjáért. Alapvetően a 2. rész, a 2 lány bosszúhadjárata azért az emberért, aki törődött velük és szerette őket. A legszebb az egészben, hogy az elején nyilván Abby-t gyűlölöd, mert a Naughty azt akarta, hogy gyűlölöd, hogy aztán az ő szemszögét eléd tárva megértsd, hogy Ellie is keményen lecsúszott az erkölcsi ranglétrán, de Abby mégis megkíméli. De Ellie-t még mindig hajtja a düh és a bosszú, képes még a szerelmét is feláldozni csak azért, hogy a bosszúja beteljesedjen, és a legvégén végre csak ráébred, hogy gyűlölete tárgyánál már rég mélyebbre csúszott és végre képes továbblépni. Hogy miért kellett Santa Barbara? Hogy megértsük, a befejezetlen bosszú mennyire marcangolja Ellie-t... a vérbosszú pedig pontosan ilyen. Nem lehet tudatosan egykönnyen gátat szabni neki. Abby NEM lett más személyiség! Abby bosszúja Joel-en erősen jogos! Akkor is, ha te Joel-t kedvelted, holott egy igazi nagy szarházi volt. Gondolj arra, hogy a TLOU 1 elején Ellie-nek is mond egy olyat, az ártatlanokat is ölt korábban! Aztán beáldozta az emberiség jövőjét Ellie-ért, miközben ártatlanok sorát mészárolta le már megint. Joel nem lett attól szent, hogy Ellie-t megszerette... Joel egy önző rohadék, egy sima mezei csempész, aki a lánya halálán a büdös életben nem tudott túllépni és a lelkében tátongó űrt Ellie-vel tömte be, akinek persze árva lányként nagyon is örömteli volt egy "apa'". Abby ráadásul még akkor is megkímélte Ellie-t, amikor az gyak. az összes barátjával is végzett már, köztük egy terhes nővel, meg Owen-nel, akihez a lezárt kapcsolatuk ellenére még továbbra is gyengéd szállak fűzték. Abby jó ember, Ellie meg rettentő mélyre süllyedt a bosszú miatt. Ennek a játéknak minden másodperce tömény zsenialitás. Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Eliott
tag
Telekomos droppoknál előre ki kell fizetni online, vagy a futárnál is intézhető utánvéttel? Igazából lényegtelen, csak hogy "fel legyek készülve" rá.
Metin2 is the best game ever. Change my mind.
-
Dr. Venkman
tag
Szerintem bizonyos kellemetlen érzése a túltott (de reális) erőszaktól sok mindenkinek volt játék közben, épp ez volt a készítők célja. Hogy ne poénkodva, cool beszólásokkal tarkítva gyilkolj le százakat mint pl. Nathan Drake. Ellie motivációja a saját kontextusában teljesen érthető, átérezni persze nehéz, de jobb is. De mi lett volna a reális szerinted? Ha a TÖRTÉNTEK után simán hazamegy és elkezdi díszíteni a csűrt a következő táncos bulira? -
Fernet
senior tag
Azta, tegnapi Telekom rendelést ma hozza a futár. Ezek gyorsak voltak.
-
boost
addikt
Tényleg, hétvégén befejeztem a TLOU2-t PS5-n, és szeretném kérdezni, hogy csak nekem volt rossz érzésem játék közben amiatt, hogy nem tudtam Ellie motivációjával azonosulni, így maga a játékmenet és az erőszak is nehezen magyarázható volt. Sokszor úgy éreztem, hogy nálam ennek a játéknak 3 óra után vége lett volna, ha én vagyok Ellie. Az első résznél jobban megvolt a motiváció.
Hogy miért is vagyunk úton... A végén az újabb kirándulás, meg újabb házakban zombik között bujkálás meg főleg... Abby szálat se nagyon értettem, nekem nem jött át, hogy 3 nap alatt egy teljesen másik személyiség lett belőle. Meg az is zavart, hogy a második részre nem másolták le megint Elliot Page arcát. Azt már megszoktam, annyira karakteres volt. Az új Ellie arc nem volt annyira életszerű, sokszor éreztem azt, hogy valami betegsége van Ellienek, azért olyan az arca. Meg a játékban is mintha nem kezelték volna konzisztensen. Meg az is fura volt. hogy játék közben annyira le volt butítva, és más formát is kapott mint CGI-nél. Az elso résznél ez talán amiatt, mert a CGI nem volt annyira életszerű, és Elliot Page arc karakteresebb, jobban működött.
Nekem nem hiányzott a PS5 update.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz mucsácsó #60028 üzenetére
Nem kötelező azt használni, használd azt, ami neked tetszik. Az van a legközelebb a színhelyeshez (nem szemre, kalibrátorral mérve), de a mai embernek a szinhelyes már nem jó, mert a sok kékfényű ledtől eltolódott már teljesen a látásunk, pontosabban az igényünk, közben meg hordjuk a sárga szemüvegeket, hogy képesek legyünk melatonint termelni
-
mucsácsó
tag
Ezt egy darabig nem hiszem, hogy megtapasztalnád, tudtom szerint nem sok játék használja ki a DS-t ilyen szinten (...kvázi semmi :D Controlban van valamicske, de sztem inkabb frusztráló) sztem adj neki majd még egy esélyt, már csak az SSD pályás zene miatt is - már 4 napja az megy a fejemben....
-
Moby
addikt
válasz Adam_Shepard #60026 üzenetére
Ghost of Tsushima.
-
boost
addikt
válasz N.YCityBoy #60010 üzenetére
én 10 perc alatt pattantam le az Astro-ról. Annyira érdektelen volt, pedig a Mario játékokat imádom. Mondjuk azok más szintet is képviselnek kreativitásban. A techdemó része meg nem érdekelt, azt úgyis megtapasztalom játékok közben.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz mucsácsó #60012 üzenetére
Azért kár OLED-et venni, hogy valaki Warm2-ben használja, olcsóbb leönteni egy kidobott CRT-t Jaffával. Sajnos az emberek jelentős részének komoly gondok vannak a látásával, lsd. ugye az ősöreg "nem látja a 30 és a 60 frame közötti különbséget" témát is.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
-
Bencus88
nagyúr
Holnap meg nagy spring sale a storeban! Bocsi ha volt
Raga: most nézem sok helyen levitték 12-re, erre lehet én se mondok már nemet
[ Szerkesztve ]
-
Raga
senior tag
Na megrendeltem a GOT-ot...KV-nál áprilisi akcióban 14 ezer.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
mucsácsó
tag
válasz MultiDoodad #59972 üzenetére
Pont ezzel szenvedtem most egész este (LG B9)... Próbáltam a HDTV-s Vincent-féle beállításokat HGiG-vel, de egyszerűen nekem túl fátyolos a kép, és sötét a DTM-hez képest... (Mondjuk az én szememmel valami gáz lehet, mert a sokak által egekig referált és magasztalt Warm2 profiltól is a gyomrom felfordul, hiába az lenne a "színhelyes", nekem Medium/Cold adja mindig esküszöm... :D)
Nem tudom, mi lenne az univerzális megoldás.. -
veterán
-
chris0000
őstag
válasz N.YCityBoy #60007 üzenetére
érthető, thx.
HUNmagyar ez az astro játék vmi VR játék, vagy van alap verzió is? thx.üdv. -
veterán
válasz chris0000 #60004 üzenetére
Ameddig él a PS+ előfizetés addig játszhatsz vele igen, de a könyvtárban örökre ott marad, tehát ha újra veszel előfizetést, akkor ugyan úgy letölthetőek a plusszos játékok, persze csak azok amiket beteszel a könyvtárba,és ezt csak abban az esetben tudod megtenni amikor van élő előfizud 👍
manieeec-kezdetektől használom, és soha semmi problémám nem volt vele...
[ Szerkesztve ]
-
HUNmagyar
csendes tag
Itt is szeretném még egyszer megköszönni kevike576-nak, hogy átadta nekem a rendelését! A kontroller az baromi jó, astro-val együtt hatalmas élményt nyújt. Remélem a fejlesztők ki fogják használni a DualSense képességeit.
-
manieeec
tag
A Rest módot még mindig érdemes hanyagolni, vagy fixálták már?
-
veterán
-
Ármester
válasz N.YCityBoy #60000 üzenetére
Nekem szeptember 18 lemezes változat van, de kezdem feladni már.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest