Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
Topikgazda
Szuperek vagytok, hogy rendeléseket ajánlotok fel felár nélkül a fórumon, de sajnos ezek is hirdetésnek minősülnek (még ha nem is nyerészkedés céljából teszitek), így nem maradhatnak.
-
Moby
veterán
válasz
adamssss #59188 üzenetére
Kivonatoltam neked a lényeget.
De ez a 30fps-es játékoknál pláne nem működne, szóval az egész kérdéskör igazából okafogyott. -
Sziasztok!
A legtobb jatek eseteben van 4k30fps meg 60fps kisebb felbontas. Na mar most nekem tobb jatekban is eleg lenne a 30fps (pl: valhalla) viszont ami zavar hogy ilyenkor olyan nyulosan viselkedik az iranyitas. Nem reagal azonnal, legalabb is olyan az erzes.
Ezen lehet segiteni valahogy? (Olvastam olyant hogy erdemes a konzolt performance mode-ba tenni, a jatekot meg 4k30-on futtatni mert igy bar 30 fps-t szamol de a tv fele 120-at kuld igy az erzes, latvany jobb lehet)
szerintetek?koszi
-
Faresz29
aktív tag
Köszi! Akkor még az olcsóbbak közé sorolható...
-
Wesder
titán
A ma esti Future Games Show-n lehet lesz Kena Gameplay.
-
Faresz29
aktív tag
MM-be mennyi a lemezes?
Sohasem találom meg a találatok között... -
zkxdn
őstag
Jön a Ghost of Tsushima Film [link]
Wat? -
zkxdn
őstag
Returnal IS GOLD
[link]
Na PS5 tulajok kifog vele játszani Április 30án? (Kíváncsi vagyok, nem nagyon beszélnek a játékról az emberek)
-
Silεncε
őstag
Hát nekem majd legkorábban holnap lesz PS5, a postás baxott felhívni, sikertelen kézbesítés, címzett ismeretlen... egész nap itt ültem (az eredeti címen) és vártam
-
spacer
aktív tag
válasz
jkrisztian #59166 üzenetére
Szia!
Nálam egyelőre folyamatban van.
Mivel a honlapjuk szerint megint van náluk raktáron, ha nem jelentkezik estig senki, akkor töröltetni fogom a rendelésem.
Nem akarok kockáztatni. -
HUNmagyar
csendes tag
A mai AV-landos rendelőknek:
“Valóban egy pillanatig raktárkészleten volt az a tizenpár darab PS5 amit a SONY küldött ma, de megszámlálhatatlan előrendelőnk van, akiket a megrendelés sorrendjében szolgálunk ki.
Köszönjük megértésed!” -
zkxdn
őstag
PS5 825GB KONZOL + DUALSENSE KONTROLLER + MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES + PSN PLUS 90 NAP : [link]
-- 269 900 FT--PS5 825GB KONZOL DIGITAL EDITION + DUALSENSE KONTROLLER + PSN PLUS 90 NAP : [link]
-- 209 900 FT--Szerk: Nem jó deal, de ha nagyon kell inkább innen mint scalperek, mindenki döntse el magának hogy tud-e várni vagy sem.
-
F-ECT$
titán
Control Foundation
. A korábbi kalandozások során márutolsó trophym a gyűjtsd össze az 57 gyűjthető tárgyat , de mivel nem akartam már túl sok időt erre szánni, így letöltöttem hozzá egy videót. Mondanom sem kell, hogy54 megvolt , tehátaz utolsó tárgy a videóban az 56-ik helyen szerepelt 1 kivételével ismét végigjárhattam az összes tárgy helyszínét -
Frod
addikt
válasz
Wesder #59146 üzenetére
Te jó ég, ez ugyanaz a játék???
Csak belenéztem gyorsba, de látom rpg elemes, gondolom lesznek különböző build-ek, van parry, sokkal élvezetesebb a harc, remélem a világfelépítése meg ilyen souls szerű (nincs map, magadnak kell felfedezni). Így máris jobban tetszik!A friss tréler alapján konkrétan egy ostoba buttonmash, ami annyival akar kitűnni, hogy valamilyen szőrös állat lóbálja a fegyvert.
-
-
válasz
jkrisztian #59145 üzenetére
Fuu nagyon köszi! Ez nem lemezes? Nekem úgy tűnik.
Be is rendeltem gyorsba hátha...
-
Wesder
titán
Elég gagyi ez a trailer, de a gameplay demo amit làttam màr jobban tetszett.
-
jkrisztian
aktív tag
PS5 825GB KONZOL + DUALSENSE KONTROLLER + PSN PLUS 90 NAP 209.900HUF Raktáron (digital)
https://www.notebook.hu/sony-ps5-konzol-825-gb-digital-edition-dualsense-kontroller-feher-fekete-psn-plus-90-csomag-299909
szerk.: lehet ennek így nincs is hírértéke, azt hittem először, hogy lemezes...
-
Wesder
titán
Veszi majd innen valaki a Biomutant játékot?
-
Fernet
senior tag
Húsvét már itt a nyakunkon. Akkor majd figyelem.
Köszi mindenkinek.
-
zacky74
csendes tag
válasz
Fernet #59116 üzenetére
Többnyire blackfriday ill. most januárban is volt akciós az 1 éves PS plus 13500 körül, általában ha a store-ban van akció akkor kártyán is meg lehet venni boltban de párszáz ft-al drágábban. Vannak amúgy akik bevásároltak (mivel nem jár le ) kártyásból és árulják igaz 15e körül
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kriszpontaz #59036 üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Mi van azzal, akinek csak garijegye lesz? Mert a jogszabály szerint a garijegy érvényes akkor is, ha a bolt nem tölti ki. A számlát nem lehet mellé megkövetelni. Önmagában is érvényesíthető vele a jótállási igény (sőt, elsődlegesen azzal kell, ha az nincs akkor számla).
-
Fernet
senior tag
Leendő tulajként érdekelne, hogy PS Plus-ra szokott akció lenni? Vagy hol érdemes beszerezni éves előfizut?
-
hombre[EU]
veterán
PS5 Pro már készülōben
[link]
-
Moby
veterán
válasz
Stingray88 #59096 üzenetére
1. Olyan nincs, és soha nem is volt, hogy ha egy lemezes kiadásban van lokalizáció, akkor az ne legyen a digitben. Ez csak akkor lehetséges, ha a digit kiadást eltérő náció sztórjában vetted. Ha magyar lokalizációt akarsz, vásárolj a honi store-ban.
2. Eddig úgy tűnik, hogy az új store-ban a PS5-ös játékoknál végre normálisan jelezve vannak a lokalizációk(a PS4 játékok továbbra is infóhiányosak, valszeg már úgy is maradnak). -
ggbuffon1897
őstag
Kapott az AV tól a sablonemailen kívül valami visszajelzést? Mert addig baszakodtam a bejelentkezessel, hogy nem tudom milyen ütemben kaptam el, a még raktáron lévőt vagy a beszerzés alattit (mert utóbbit is engedi kosárba rakni)
-
vonSux
őstag
WD legion esetében van külön ps4 ill. ps5 verzió (vásárlás, letöltés)?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Stingray88 #59104 üzenetére
Egyéb helyesírási hibák is vannak!
-
kzoli420
tag
válasz
Csinalni kell egy magyar fiokot a gepre, amin csak jatekot vasarolsz. Ha elsodlegeskent van aktivalva, akkor az osszes tobbi gepen levo felhasznalon is menni fognak, es mindenhez van magyar felirat, ami tamogatja. En ezt csinalom ugy 5 eve es eddig 1x sem volt gondom
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
Fun fact: abból a 10-ből csak egyszer kellett volna nagybetűvel írnod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honda topik
- OpenMediaVault
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Legion Go eladó
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest