Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
válasz RangerFox #59193 üzenetére
kerdes: Es ha valaki beir ide, hogy sikerult szereznie lemezes/digitet es mondjuk utana tesz egy ilyet akkor akar burkoltan celozhatna, hogy irjon akinek kell. ez is hirdetesnek minosul?
vagy egy olyan hszt, hogy lemezes. irjatok![ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
RangerFox
Topikgazda
Szuperek vagytok, hogy rendeléseket ajánlotok fel felár nélkül a fórumon, de sajnos ezek is hirdetésnek minősülnek (még ha nem is nyerészkedés céljából teszitek), így nem maradhatnak.
-
Moby
addikt
válasz adamssss #59188 üzenetére
Kivonatoltam neked a lényeget.
De ez a 30fps-es játékoknál pláne nem működne, szóval az egész kérdéskör igazából okafogyott.[ Szerkesztve ]
-
-
Sziasztok!
A legtobb jatek eseteben van 4k30fps meg 60fps kisebb felbontas. Na mar most nekem tobb jatekban is eleg lenne a 30fps (pl: valhalla) viszont ami zavar hogy ilyenkor olyan nyulosan viselkedik az iranyitas. Nem reagal azonnal, legalabb is olyan az erzes.
Ezen lehet segiteni valahogy? (Olvastam olyant hogy erdemes a konzolt performance mode-ba tenni, a jatekot meg 4k30-on futtatni mert igy bar 30 fps-t szamol de a tv fele 120-at kuld igy az erzes, latvany jobb lehet)
szerintetek?koszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Faresz29
aktív tag
Köszi! Akkor még az olcsóbbak közé sorolható...
-
Wesder
félisten
A ma esti Future Games Show-n lehet lesz Kena Gameplay.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Faresz29
aktív tag
MM-be mennyi a lemezes?
Sohasem találom meg a találatok között... -
zkxdn
őstag
Jön a Ghost of Tsushima Film [link]
Wat?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
zkxdn
őstag
Returnal IS GOLD [link]
Na PS5 tulajok kifog vele játszani Április 30án? (Kíváncsi vagyok, nem nagyon beszélnek a játékról az emberek)
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Hát nekem majd legkorábban holnap lesz PS5, a postás baxott felhívni, sikertelen kézbesítés, címzett ismeretlen... egész nap itt ültem (az eredeti címen) és vártam
[ Szerkesztve ]
-
spacer
aktív tag
válasz jkrisztian #59166 üzenetére
Szia!
Nálam egyelőre folyamatban van.
Mivel a honlapjuk szerint megint van náluk raktáron, ha nem jelentkezik estig senki, akkor töröltetni fogom a rendelésem.
Nem akarok kockáztatni.>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
HUNmagyar
csendes tag
A mai AV-landos rendelőknek:
“Valóban egy pillanatig raktárkészleten volt az a tizenpár darab PS5 amit a SONY küldött ma, de megszámlálhatatlan előrendelőnk van, akiket a megrendelés sorrendjében szolgálunk ki.
Köszönjük megértésed!” -
zkxdn
őstag
PS5 825GB KONZOL + DUALSENSE KONTROLLER + MARVEL'S SPIDER-MAN: MILES MORALES + PSN PLUS 90 NAP : [link]
-- 269 900 FT--PS5 825GB KONZOL DIGITAL EDITION + DUALSENSE KONTROLLER + PSN PLUS 90 NAP : [link]
-- 209 900 FT--Szerk: Nem jó deal, de ha nagyon kell inkább innen mint scalperek, mindenki döntse el magának hogy tud-e várni vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Control Foundation
. A korábbi kalandozások során márutolsó trophym a gyűjtsd össze az 57 gyűjthető tárgyat , de mivel nem akartam már túl sok időt erre szánni, így letöltöttem hozzá egy videót. Mondanom sem kell, hogy54 megvolt , tehátaz utolsó tárgy a videóban az 56-ik helyen szerepelt 1 kivételével ismét végigjárhattam az összes tárgy helyszínét Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
-
Frod
addikt
válasz Wesder #59146 üzenetére
Te jó ég, ez ugyanaz a játék???
Csak belenéztem gyorsba, de látom rpg elemes, gondolom lesznek különböző build-ek, van parry, sokkal élvezetesebb a harc, remélem a világfelépítése meg ilyen souls szerű (nincs map, magadnak kell felfedezni). Így máris jobban tetszik!A friss tréler alapján konkrétan egy ostoba buttonmash, ami annyival akar kitűnni, hogy valamilyen szőrös állat lóbálja a fegyvert.
Do you see the white shadow?
-
-
saelin
veterán
válasz Wesder #59146 üzenetére
Nekem az Immortal Fenyx Rising kínai dlc-je jobban izgatja a fantáziám. Egy teljes játék jó lenne valami hasonló stílusban. A Biomutant-tal az a bajom hogy kétes az egész, mert vagy nagyon jó lesz vagy nagyon rossz... De legalább már közel a megjelenés!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Ármester
válasz jkrisztian #59145 üzenetére
Fuu nagyon köszi! Ez nem lemezes? Nekem úgy tűnik.
Be is rendeltem gyorsba hátha...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Elég gagyi ez a trailer, de a gameplay demo amit làttam màr jobban tetszett.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
jkrisztian
aktív tag
PS5 825GB KONZOL + DUALSENSE KONTROLLER + PSN PLUS 90 NAP 209.900HUF Raktáron (digital)
https://www.notebook.hu/sony-ps5-konzol-825-gb-digital-edition-dualsense-kontroller-feher-fekete-psn-plus-90-csomag-299909
szerk.: lehet ennek így nincs is hírértéke, azt hittem először, hogy lemezes...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Veszi majd innen valaki a Biomutant játékot?
-
félisten
-
félisten
Ahogy nézem megoldható vele a működés. Játékoknál EARCon át kell vissza küldeni a jelet, akkor sima DD, de nagyjából a játékok 90 % ezt támogatja vagy ez alattit. filmnél pedig Fix 4 K 60 Hz .
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Fernet
senior tag
Húsvét már itt a nyakunkon. Akkor majd figyelem.
Köszi mindenkinek.
-
zacky74
csendes tag
válasz Fernet #59116 üzenetére
Többnyire blackfriday ill. most januárban is volt akciós az 1 éves PS plus 13500 körül, általában ha a store-ban van akció akkor kártyán is meg lehet venni boltban de párszáz ft-al drágábban. Vannak amúgy akik bevásároltak (mivel nem jár le ) kártyásból és árulják igaz 15e körül
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kriszpontaz #59036 üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Mi van azzal, akinek csak garijegye lesz? Mert a jogszabály szerint a garijegy érvényes akkor is, ha a bolt nem tölti ki. A számlát nem lehet mellé megkövetelni. Önmagában is érvényesíthető vele a jótállási igény (sőt, elsődlegesen azzal kell, ha az nincs akkor számla).
The Truth is out there...
-
Fernet
senior tag
Leendő tulajként érdekelne, hogy PS Plus-ra szokott akció lenni? Vagy hol érdemes beszerezni éves előfizut?
-
hombre[EU]
veterán
PS5 Pro már készülōben [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz Stingray88 #59096 üzenetére
1. Olyan nincs, és soha nem is volt, hogy ha egy lemezes kiadásban van lokalizáció, akkor az ne legyen a digitben. Ez csak akkor lehetséges, ha a digit kiadást eltérő náció sztórjában vetted. Ha magyar lokalizációt akarsz, vásárolj a honi store-ban.
2. Eddig úgy tűnik, hogy az új store-ban a PS5-ös játékoknál végre normálisan jelezve vannak a lokalizációk(a PS4 játékok továbbra is infóhiányosak, valszeg már úgy is maradnak). -
ggbuffon1897
őstag
Kapott az AV tól a sablonemailen kívül valami visszajelzést? Mert addig baszakodtam a bejelentkezessel, hogy nem tudom milyen ütemben kaptam el, a még raktáron lévőt vagy a beszerzés alattit (mert utóbbit is engedi kosárba rakni)
-
vonSux
őstag
WD legion esetében van külön ps4 ill. ps5 verzió (vásárlás, letöltés)?
-
KaitouP
nagyúr
válasz Stingray88 #59104 üzenetére
Egyéb helyesírási hibák is vannak!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
kzoli420
tag
Csinalni kell egy magyar fiokot a gepre, amin csak jatekot vasarolsz. Ha elsodlegeskent van aktivalva, akkor az osszes tobbi gepen levo felhasznalon is menni fognak, es mindenhez van magyar felirat, ami tamogatja. En ezt csinalom ugy 5 eve es eddig 1x sem volt gondom
The greatest conqueror only conquers himself. With that conquest completed, the conquest of anything external is the play of children. // PSN: Sir_Zoltan
-
KaitouP
nagyúr
válasz Kendek #59005 üzenetére
Egyelőre csak szabadalom, nem gondolnám hogy ezzel mostanában kezdenének valamit, ha mégis, akkor nem úgy mint ahogy elsőre gondolnánk. De ez csak találgatás, szvsz ha igaz is, nem érdemes sokat görcsölni rajta még.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
RangerFox
Topikgazda
Fun fact: abból a 10-ből csak egyszer kellett volna nagybetűvel írnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest