Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDrake
tag
Ha van az erősítőn optikai bemenet, akkor tulajdonképp amit az előbb linkeltem, elég kell hogy legyen. Én pl. egy Astro Mixamp-al használom, viszont ha a TV-ről vezetem ki az optikát (PS5 ->TV -> Optikai kábel -> Mixamp), akkor késik a hang. Pont ezért kellett vennem egy leválasztót (ezúton is köszönet a Sony-nak a +16000 Ft-os kiadásért, #fortheplayers).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MrDrake #58998 üzenetére
Azt szeretném, hogy a HDR miatt és a teljes értékű 4 K BR miatt közvetlenül majd a Tv re köthessem a PS5 -öt de a z erősítőm csak 1.4 HDMI-t tud ,az sima ARC a Tv ből meg nem küldi vissza BR filmeknél a HD hangot. Jó lenne még egy audio kimenet ,egy az erősítőbe közvetlenül és a HDMI meg közvetlenül a TV re,de ha jól tudom a PS5 csak egy HDMI aztán annyi . Arra gondoltam így oldanám meg. Működhet ?
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
MrDrake
tag
Konkrétan splittert nem, de leválasztót igen: [Speaka HDMI Audio Extractor]
De mi a kérdés? -
Raga
senior tag
Tisztelt fórumtársak.
Érdeklődni szeretnék, hogy van e valakinek tapsztalat a SOG CONV 2-ről??
Ez egy átalakító, amivel lehet billentyűzet+egérrel játszani.
R6-hoz szeretném használni, amennyiben PS5-höz is működik.
Mivel korábbi a termék, mint a ps5 ezért nem írja, hogy kompatibilis e vele. -
Mephike
őstag
Torsteinnek hála nekem is lesz záros határidőm belül PS5-öm. Ezer köszönet a felajánlásáért!
-
-
válasz Kendek #58973 üzenetére
Én sem azt mondom, hogy felesleges de akkor lenne látszatja, így van +1 portunk amit semmi nem használ a gyári tartozékokból sem. A nem gyári ami használná meg másik sztori. Sajnos jelenleg kicsi helyem van, még van pár pótolni valóm.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
Tegnapi médiás rendeléshez megérkezett a számla és a garancia jegy is emailben, de a szériaszámot nem tartalmazza, csak a Sony cikkszámot. Mi alapján azonosítják, ha bármi gond lenne később a konzollal?
-
kIsDe`
tag
Azért otthon a Triwardennel egész szerencsések vagytok:
link
Március 8-án küldtem vissza a hibás kontrollert, azóta várom vissza van másik nem sürgős, de ez egy jó erős vicc azért. -
félisten
sziasztok! Van valaki aki HDMI splittert használt a PS5 konzolhoz? Szeretném az erősítőre rávinni a hangot és direktbe kötni a TV vel is a konzolt.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
opr
nagyúr
válasz Kendek #58972 üzenetére
Hat, elvileg azt igerte Jim Ryan, hogy egy kabeles megoldas lesz. Igy meg 90%, hogy a sima elolapi usb-c-rol beszelgetunk szerintem.
Amugy a vezetek nelkuli dolgot se zarom ki a jovoben (de legalabbis erosen remenykedek benne), vagy valami utolag HMD-re applikalhato cuccal, vagy akar egy PS5 VR2-vel par ev mulva."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
MODERÁTOR
Én nem kérdőjelezem meg a Type-C előlapi létjogosultságát (sőt, használom is), viszont igaz ami igaz, mellé még tehettek volna több portot is (olyanokat amik 3-sak). Plusz hátul is elfért volna több is belőle.
Amit tenni lehet az az, hogy egyrészt létezik HUB (ami a külső vinyón kívül mindenhez jó), másrészt pedig csak olyat aggatsz rá aminek kommunikálnia kell a konzollal. Akkumulátorok töltéséhez használható bármi egyéb is, vagyis egy szabványos USB-s töltőadapter. -
MODERÁTOR
Ha csak egyetlen USB porttal szükséges majd csatlakoztatni, ami egy nagyon vékony és jó hosszú kábelt jelent majd, akkor abszolúte tök logikus az előlapi Type-c. Bár én azért kicsit reménykedtem benne, hogy megoldják a vezeték nélküli összeköttetést is (ez sajnos már megdőlt).
-
válasz Kendek #58967 üzenetére
Na de van 1 custom kontim aminek az adóvevője 1 USB, 1 fejhallgató ami még 1 USB és marad egy sima USB-A minden másra mint a kontrollerek töltésére. Mivel a Duse az Type-C ezért ahhoz más kábel kell mint az Astrohoz meg a 7P-hez. És akkor még ugye nem dugtam fel külső HDD-t amiből egyébként USB-A-s van kéznél. Bosszantó, hogy a 7P adója mindenképpen elfoglal egy USB-A-t és ez nem a Sony hibája. Mondjuk én seggel kifelé használom a gépet így relatív jól hozzáférhető a hátlapi 2 USB de azoknak ez méginkább szopás lenne akiknél nem így van szerintem. Előre is mehetett volna 2 sima USB, a Type-C egyáltalán nem indokolt szerintem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
opr
nagyúr
válasz tboy93 #58969 üzenetére
Szerintem meg abszolut az lenne az idealis/logikus. VR-rol van szo, gondolni kell arra is, hogy mi van, ha kicsit tul lelkes a kedves user. Inkabb legyen csunya, cserebe ha belegabalyodik Bela a kabelbe, siman csak kitepi a csatlakozobol es nincs gond, mint hogy az egesz konzolt tepje magaval (es kozben gallyra is vagja a csatlakozot, de minimum a kabelt is).
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Egy hete van nálam a Playstation 5 Digital Edition Deck fórumtársnak hála és most ebben a hozzászólásban kifejteném a tapasztalataimat.
A gép tetszetős, bár az én esetemben ez olyan sokat nem számít mert ugyanúgy beraktam állítva monitorom mögé mint anno a PS4 Pro is volt. A levegő keresztbe megy, bőséges térrel van körülvéve a masina és a belőle távózó meleg légáramlatnak sem áll semmi az útjába. Ennek megfelelően szinte egy mukkot nem hallani, ha nagyon közel teszem a fülem akkor lehet a venti hangját ami kicsit furán kerregős, de közel sem az a szint mint az elődjénél újrapasztázás után.
A Type-C portot nem értem igazán, ezt úgy mondom, hogy ugye az általam használt Steelseries Arctis 7P adóvevője ezt a csatlakozót használja (bár ugye a tervezési zsenialitás miatt ha nem használnám a sima USB-A végű hosszabbítót akkor is búcsút mondhatnék az előlapi USB-A csatlakozónak mert rálóg, mondjuk ha már kifejezetten a PS5-höz készült a fejes akkor miért nem olyan az az adóvevő vagy a hosszabbító kábel, hogy...) na de majd veszek egy sima Type-C hosszabbítót és akkor így nyerek +1 USB-t, mert hát a kontrollerhez is sima A-s töltőkábelt adnak. És itt vagyok meglőve mert a korábbi cuccok meg az újak nem kompatibilisek ilyen téren és kevés lett a portok száma hiába lett a C-vel több. De majd erre is találok megoldást.
Astro C40. 3rd party custom kontroller. Tudjuk, hogy a Sony megmondta, hogy a PS4-es vezérlők csak PS4-es játékokkal működnek, de láttam youtube-on, hogy külső eszközzel legyűrhető az akadály. Amúgy a menüt remekül lehet vele irányítani, COD Warzone alatt is ugyanúgy működik mint korábban és ez olyan téren megnyugtató, hogy nem a DuSe analógjait meg ravaszait fogom szétgyilkolni. Nem is ez az érdekesség a dologban, leszedtem az Outriders PS5 demoját és ott rinyált már a kontroller miatt ami nem is volt hajlandó működni, ez azért lényeges mert ennek a játéknak van PS4-es verziója és gyakorlatilag nem tud semmi olyan extrát ami az új irányítót indokolná. Ugyanez igaz a ShareFactory-ra ami ugye a PS saját kis egyszerű videóvágó alkalmazása amiben szintén semmi olyan funkció nincs ami ezt a megkötést indokolná.
Steelseries Arctis 7P. Lehet placebo, de mintha még teltebb, testesebb lenne PS5-tel amit kitol magából. Ha bekapcsolom automatikusan vált, de ha kikapcsolom manuálisan kell a rendszert átállítani a HDMI-re. Töltéskijelzés itt sincs, a csúszkáról állított chatmix valahogy nem az igazi még mindig. A Spotify viszont leviszi az arcom.
Astrobot és a DuSe. Jópofa kis játék, idegcsillapításra kiváló és alapból felírnám kötelező jelleggel a játékfejlesztőknek, hogy is kellett volna már az előző generációban a kontrollerrel foglalkozni illetve, hogy kell kreatívan játékot tervezni a 200. gyüjtögetős quest helyett. Viszont engem annyira nem villanyoztak fel a funkciók, lehet mert korábban is fehér holló volt 1-1 játékban ezek felbukkanása. Azt viszont nem vitatom, hogy jobb a DS4-nél kézbe fogni, jó lenne ha a Sony is elgondolkozna valami Elit verzión cserélhető karokkal, plus gombokkal akár.
A betöltési idők nekem nem voltak fontosak, igazából nem is idegeskedtem ezen soha viszont a menü szerencsére gyorsan előjön végre. A menüt kicsit szokni kell és pl. a partiból való kilépés vagy az alkalmazás bezárása feleslegesen lett szerintem túlbonyolítva viszont egyéb dolgokban funkcionálisabb lett.
A monitorom egy AOC gamer csoda, akár 144hz-es képrissítésű, 27colos VA panellel meg egyéb finomságokkal, de ezek nagy része úgy sincs kihasználva. A felbontás is csak 1080p de a PS4 Pro után sokkal teltebbek a színek, jobb a kontraszt és élesebb a kép ugyanezen a megjelenítőn ugyanúgy HDMI-vel használva.
-
bkorga
csendes tag
válasz droidArcher #58933 üzenetére
a rossz beidegződés miatt kártyával (pedig előtte mantráztam, hogy átutalás-átutalás ha jön a drop)
-
-
jkrisztian
aktív tag
-
Moby
addikt
válasz RangerFox #58959 üzenetére
Ma vettem meg (WDL)
Sackboy-al órisi mázlim volt. Vettem 10-ért egy promókódot, ami úgy volt árulva, hogy csak a PS4-es verzió működik. És tényleg csak az működött. Majd eltelt kb két hét, jött hozzá egy frissítés, azóta letölthető a PS5 verzió is (és ráadásul benne van a magyar nyelv)/DeS-t meg MM-et megvettem day1 usa store-ból. Egyik sem volt annyira olcsó, de a DeS-be azon melegében belevertem a platinát, szóval megérte. A MM viszont a mai napig nincs végigjátszva sem. Jó is, szép is, de valahogy nem vonz be.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Dr. Venkman #58950 üzenetére
A Demon's Souls meg Sackboy leértékelésre én is várok nagyon. Mondjuk az ezután érkező ex címeket biztos day1 fogom venni, felesleges ennyit várni. A Watch Dogs meg elég rosszul fogyott, nem csodálom, hogy a Fenyx-szel együtt ilyen hamar elértéktelenedett. Ennyiért még el is gondolkodtam rajta (US ár).
-
RangerFox
Topikgazda
Engedjétek már el ezt a túlárazott konzol témát!
-
Elderath
őstag
válasz Dr. Venkman #58950 üzenetére
Launch óta várok spiderman akcióra...
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
blckhm
tag
válasz droidArcher #58949 üzenetére
Akkor csak sikerült lekönyvelnie Pirikének. Remélem, hogy holnap már kéznél lesz a csomag.
#58954 - Utána kb 15 perc és kaptam az ÜSZ-tól a megerősítést én is. Illetve azért tűnt el, mert épp feldolgozás alatt van, ha jól emlékszem egy másik PH user írta.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Venkman
tag
Úgy vettem észre, hogy az új generáció indulása óta összehangolták az akciókat az USA és az európai store-okban, régebben más-más ajánlatok voltak, most nagyrészt ugyanazok. Viszont az árakat nem sikerült, ma lett akciós a Watchdog Legions, az alapváltozat itthon 12500 ft, USA-ban meg 20 dollár...
Ellenben a nagyobb konzol launch exkluzívok november óta nem kaptak semmilyen leárazást, se a Spiderman, se a Sackboy, se a Demon Souls, remélhetőleg ez csak a launch hatása és nem lesz jellemző később. -
lakomester
csendes tag
Sziasztok!
Az AV-Land -es teljesítésekről tud valaki valamit, hogy hol járnak mostanában? Én februárban rendeltem ott, mert többen is írták, hogy hamar megkapták tőlük. Azóta meg semmi hír a fórumon róluk. -
Bazsi747
aktív tag
Kicsit kezdek aggódni most már hogy nem hívnak KV tól,18 ás a rendelésem gondolom csak lassan haladnak az egyeztetéssel mert basz...k felvenni a telefont.Mondjuk ma nem írta be senki hogy hívták volna
-
spacer
aktív tag
válasz liszkoczia #58938 üzenetére
Kösz az infót. Ugyan drágább mintha külön venném, de bezsákoltam, nem rizikózok tovább. Még mindig olcsóbb mintha bármelyik jegyüzértől venném...
>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
eisento
addikt
-
liszkoczia
újonc
Sziasztok!
Akit esetleg érdekel notebook.hu-n van ilyen kombó raktáron : PS5 825GB Konzol + DualSense kontroller + Marvel's Spider-Man: Miles Morales.
-
spacer
aktív tag
Sziasztok!
Én is csatlakozom az előttem állókhoz. Ha valakinek lenne lemondani való rendelése, akkor szívesen átvenném tőle.
Fiamnak április 11-én lesz a születésnapja. Én balek azt hittem tavaszra rendeződnek a készletek, ezért nem is adtam le rendelést, csak február 24-én.>>>>>>>macbook air<<<<<<
-
blckhm
tag
Nekem is átadták szállításra a tegnapi MM drop-ból származó lemezes PS5-öt.
Én kártyával fizettem és nekem is csak ~10 perce küldték a számlát, akinek befogadták a fizetségét szerintem már megnyugdhat.
-
Bdom12
csendes tag
válasz droidArcher #58933 üzenetére
Ugyanez nekem is. Szerintem nem lesz gond, idő még mire feldolgozzák az összeset.
Dominik
-
csuzda
aktív tag
válasz Silεncε #58931 üzenetére
Január 16.-ai rendelésem van, nagyon várom már, hogy készhez kapjam. Ha esetleg sokkal hamarabbi a Tiéd, akkor ha lehetséges tartanék rá igényt. Az enyémet meg megkaphatná egyik legjobb barátom, aki bizakodó volt, hogy ekkorra lesz készleten, de belátta, hogy nem, így csak 8 napja rendelte meg.
-
opr
nagyúr
Nyilvan nem azert nem arrol tolti a kollega, mert annyira vak/hulye, hogy nem tunt fel neki, hogy van usb a konzolon is. Ennyit azert feltetelezzunk mar a forumtarsainkrol, meg ha amugy az atlagemberrol nem is feltetlen tesszuk (es sokszor sajnos jogosan).
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Faresz29
aktív tag
Én meg nem találok sehol gyári töltőt...
Nem hiszem el, hogy ebből is hiány van!!!! -
veterán
-
opr
nagyúr
válasz jookomak #58914 üzenetére
Nekem egy sima 2A-es konnektoros usb-be van bedugva, megy minden gond nelkul.
modflow: Ha nincs valami egyeb gyari hiba barmelyik oldalon, akkor olyan nem forudlhat elo, hogy megsuti. A kontroller donti el, mennyi aramot vesz fel, ha meg nem kompatibilisek egymassal valamiert, akkor meg siman nem fog tolteni es kesz.
-
Skynet258
veterán
-
bkorga
csendes tag
Tegnapi MM dropból én is kaptam futárnak átadott státuszt Tudom ez nem új info, előttem is megírták.
Viszont amiért mégis beírok, hogy ezután fogtam magam, elővettem a KV-s előrendelést, és megnyomtam a lemondás gombot, hogy 3L1T3-ék gyorsabban tudják majd feldolgozni (eggyel kevesebb fölösleges hívást kell majd megtenniük).
Emellett pedig szeretném kiemelni, hogy az ő magatartásuk szerintem a legetikusabb, és tudom nehéz jó példát mutatni, de kitartást, hátha mások is követik a jó példátokat a rendelések kezelése terén.
-
-
senior tag
Most hívtak a PlatinumShopból, hogy a héten kapom a PS5 Digitalt.
Rendelésem ideje: 2020. 09. 17., este fél 10. -
Snike
aktív tag
Most néztem a PS plus megújításomat és a PS5 automataelőfizetésre kapcsolta!
Nézzetek rá ti is, hogy min van beállítva nálatok.PS5, mert az jó! :)
-
ReflX25
csendes tag
A tegnapi MM drop-ból sikerült egyet behúzni online fizetéssel és most küldték a visszaigazolást hogy átadták a postának.
-
opr
nagyúr
válasz modflow #58907 üzenetére
Ha van a gepen olyan usb port, ami kicsit tobb kraftot tud leadni, erdemes lehet inkabb arra dugni. Altalaban ilyen picike villam jellel jelolik. De az igazan jo tipp inkabb a telefon tolto, jobb minosegu usb-s konnektor, stb.
-
modflow
veterán
A PS5 kontrollerre mennyi idő alatt töltődik fel?
Még reggel 8 körül rádugtam a PC-re, de még mindig tölt.... Legalábbis világít-elhalványul a sárga fény. -
Lackooo84
nagyúr
válasz Silεncε #58905 üzenetére
Anno ugyanez volt velem is. Megváratták velem, amíg elkészül a számla, aztán utána elvileg átírták, postához mégis a régi cím ment ki, posta szerint nem volt cím módosítás, utána MM de volt módosítás, posta szerint nem. Ment a pingpong, MM üfsz beszélt vmi felsőbbrendűvel, aztán MM kitalálta, h ja am nem is lehet címet módosítani, szal bocsi. Másnap persze jött az értesítés, h tök rossz postán a csomag, ott a postán a csaj megígérte leveszi a futár kocsiról (még nem indult el), és küldi a másik címre, hát nem tette meg egész nap zötykölődött a postáskocsin, majd a postás futár írta rá az új címet (mert ugye hívott telón, hogy a rossz címre vinné a csomagot), és visszavitte, és nagy nehezen harmadik nap megjött. De telefonáltam vagy 20x rengeteg idő és energia elment rá.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Stylerr
addikt
válasz kriszpontaz #58901 üzenetére
És erről van valami infó, hogy egyáltalán készül, vagy fog készülni?
Edit: Proevofan: XSS-en próbáltam egér és billentyűzettel a 120at, és ég és föld a különbség a 60 és a 120 között.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest