-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
válasz CptAdamica #57867 üzenetére
Nézd meg a videót, és látod hogy már csak a grafikai beállítások milyen előnyt adnak PC-n.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ballazsozso
csendes tag
válasz CptAdamica #57892 üzenetére
Konzolon (PS5, de korábban PS4-el is ment minden simán). Akkor ezek szerint PC-n nagyobb szívás. Most hirtelen megpróbáltam statot találni, hogy platform szerint mennyien játszanak, de csak total player countot találtam. Lehet, hogy az az oka, hogy többen játsszák konzolon mint pc-n?
-
polonic
félisten
válasz F-ECT$ #57894 üzenetére
Tudom, hogy béna vagyok. De a többihez képest ez annyival nehezebb, azokat simán levertem, hogy már kiábrándító. Ezért gondolom szopatásnak. És innentől kezdve már nem élvezhető számomra és igen, ezért lett a legvégére szar, ami eddig élvezhető volt
Minden megvan, 100 %-ra csináltam a térképet. Páncélok, fegyverek maxon, kövek, minden.Pl azért szopat, mert amikor rúnatámadást vagy minek hívják, indítok, akkor a támadásból ő simán kijön a piros körrel jelölt támadásával, ami blokkolhatatlan. Meg az a fényes akármi, ami szintén piros körös, azt nem tudom hogy lehet kivédekezni sötétség lesz, jön felülről szintén piros támadással, ami emiatt kivédhetetlen és kb a fél élet oda van. [ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Bencus88 #57891 üzenetére
Jaj már azt a Witchert én fogom letolni a torkodon ha végre megint találkozunk! A cica rugja meg csodálatos játék, üljetek neki szépen!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
CptAdamica
veterán
válasz ballazsozso #57887 üzenetére
Konzolon, vagy PC-n? Nekünk PC-n a lobby-ba sem dob be anélkül, hogy ne fogadnád el.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
KaitouP
nagyúr
válasz CptAdamica #57880 üzenetére
Ne haragudj de továbbra is fals dolgokról beszélsz, holott két topikban is elmondtam már többször is, hogy hogyan működik az aim assist. De csak megy a tévinformációk terjesztése, meg a mások hergelése.
Százszor meg lett mondva, hogy az aim assist nem ránt sehova, nem kapaszkodik sehova, oldalirányban, felsőtest magasságban a célzóhoz nagyon közel kerül valaki, akkor oldalirányban (függően az ellenfél mozgásától) elmozdul, onnan meg a játékos feladata célra tartani, mert az aim assist nem fog helyetted célozni.
Az aim assist többet árt mint használ, ezt is tisztáztam már. Ha célzol valakire, és egy másik ellenfél elszalad a célzott ellenfél mellett, vagy szimplán megáll mellette, az "assist" (ami ebben az esetben már aztán tényleg nem assist) elhúzza egy kicsit de célkeresztet, pont annyira, hogy tövig megszívjad, mert mire eszmélsz, már le is lőtt az ellenfél.
Értem hogy valamibe kapaszkodni kell ha hiányosak a képességeink és valaki jobb nálunk, de jobb lenne mondvacsinált okok gyártása, meg csalónak való titulálás helyett először mindig a saját képességeinkben keresni a hibát, és fejlődni.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
ballazsozso
csendes tag
válasz CptAdamica #57880 üzenetére
Én mindig rányomok hogy nem, nem szeretném visszakapcsolni a crossplayt, és ugyanúgy talál játékot. De szerintem ez nem veszi ki azokat, akik ps-en/xboxon egér+bill kombóval játszanak, mert azt ugye natívan támogatja a warzone, nem kell átalakító hozzá. Így ezzel csak egy részét szűröd ki az így játszó embereknek. Ugyanez visszafelé is igaz gondolom, tehát ha PC-n nyomod akkor ugyanúgy akik pc-n aim assistal és kontrollerrel játszanak, benne maradnak a pool-ban.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Ez a gow kurvaszar lett a legvégére. Ilyen szintű szivatást. Utolsó valkűrt egyszerűen nem tudom kinyírni.
Nyilván béna is vagyok, de nem igaz, hogy mindig kinyír. -
3L1T3
addikt
MW-t is imádtam, de ott a halál hang a legidegesítőbb az egészben. És nem kikapcsolható, és basztak kivenni pedig rengetegen írtak nekik. Amit én szeretek a CoD-ban, hogy könnyen tanulhatóak a pályák és jó a gunplay. Jót szórakozom, csak a következő rész ne a hülye jövőbe menjen mert a falon futás meg a lézerpuskákat nem csípem.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
CptAdamica
veterán
válasz zozika84 #57877 üzenetére
Hidd el, tudom, hogy miről beszélek. Minden nap játszunk a játékkal és az esetek többségében úgy tapad a célkereszt a seggemre, mintha nem lenne holnap, és közelre nem is kell nagyon fejre célozni, főleg a gyorsabb fegyvereknél, mint az FFAR, vagy Mac10. De olyan is van, hogy egymás mellett állunk a társammal, daráljuk a gyereket, engem megöl és rögtön 1mp-en belül átugrik a célkereszt és rá is ugyan úgy tapad. Szerintem nekem nagyobb kihívás egérrel egy mozgó célponton tartani a célkeresztet.
#57873 wesder
Dehogy, összedob mindenkit, még ki sem lehet kapcsolni azt a nyomorult crossplay-t, mert, ha kikapcsolod, akkor rinyál, hogy kapcsold vissza, különben nem játszhatsz. Első dolgom lenne offolni, ha lehetne.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
3L1T3
addikt
válasz Stylerr #57863 üzenetére
Hétfőn megvettem a Cold Wart és 120 FPS-el egész menő, ami meglepő, hogy egyáltalán nem csúnya. Igaz én annyira nem szeretem a battleroyalt, így nekem marad a TDM, Domination, FFA. De csak ajánlom mindenkinek. Talán ma belenézek a story-ba is.
-
opr
nagyúr
válasz Silεncε #57876 üzenetére
Na, az meg a masik, agyfaszt tudok kapni tole. Meg amikor probalod huzni fejre, de visszahuzza ez a fos, ugyhogy akkor jobban tolod a kart, erre "ugrik" egyet gyorsan es vagy egy meterrel fele celzol...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
zozika84
őstag
A nap vicce
Az aim assist pont hogy hatrany, mert leviszi fejrol mellkasra a celkeresztetPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
opr
nagyúr
Igen, hatalmas segitseg, amikor huznam fejre a celkeresztet ezzel a hulye impotens mellbimboval, erre az "assist" segitkoeszen visszahuzza pocakra. Imadom. Ha esetleg nem lenne eleg nehez celozni a kontrollerrel, akkor az assist megoldja, hogy eselyed ne legyen a PC-sek ellen, akik rantasbol tudjak osztani a fejest, nagyobb FOV-al, magasabb FPS-el, mindenfele celkeresztbe belebuzeralo marhasag nelkul.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
Wesder
félisten
Miért? Ez a szerencsétlen jàték nem periféria szerint osztja el a jàtékosokat?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
Hát, hogyne
Amúgy a konzolosok vannak hátrányba. PC-n ott a sok csalás.[ Szerkesztve ]
PS5
-
Stylerr
addikt
Warzonehoz is jöhetne a 120 FPS. Elég nagy dealbreaker így.
-
-
marquuard
veterán
válasz Stingray88 #57848 üzenetére
Vicces, de jelenleg ez a legkézenfekvőbb - persze annak, aki tényleg nem bír várni.
PSN ID: marquuard
-
Kanczy
veterán
válasz sp8787 #57853 üzenetére
Abszolút nem vagyok Japán fan, de nekem pl. nagyon érdekes a becsület által meghatározott kultúra / belpolitika. Szamurájok, nindzsák, roninok, szeppuku, stb. Gyakorlatilag pont az, amit a GOT feldolgoz. Egyébként pedig a "Ha lefejted a misztikum mazat" pont a (számomra) legérdekesebb részét öli meg az egzotikus kultúrák történelmének.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ratgab
tag
Én ugyan csak passzív olvasója vagyok a témának, de az utóbbi 2 hónapban aktívan olvastam a hozzászólásokat.
Az én véleményem szerint ti vagytok az egyik legkorrektebb üzlet ebben a készlethiányos időszakban. Egy üzlet sincs rajtatok kívül, aki ne kezdett volna el nyerészkedni a helyzeten. Egy üzlet nincs rajtatok kívül, aki ennyire informatívan tájékoztatná a vásárlókat a honlapján (rövid ismertetője a helyzetnek, előrendelés teljesítésének aktuális állapota frissítési dátummal). Az előrendelések teljesítését is nagyon korrekten kezelítek a leírások alapján és más üzletekhez képest (előjegyzések kezelése pl. euronicsnál és edigitalnál). Mindezt úgy, hogy a legnagyobb mennyiségű előrendelést valószínűleg hozzátok futott be.
Én eddig konzolokszervizéből/ playitstoreból rendeltem (ps3-at és ps4-et is), de ezzel a korrektséggel, amit látok a Konzolvilágtól nyertetek egy jövőbeli vásárlót személyemben.
Nagyon várom, hogy legyen PS5-öm, de előrendelésem nincs. Ráérek kivárni a sorom. Ki fogom böjtőlni, hogy a Konzolvilágtól rendelhessem a playstation 5-öm és minden más terméket is, ami ehhez kapcsolódik.
Ne hallgass senkire! Baromi jó és rendkívül korrekt munkát végeztek, amiért maximális tiszteletem.
-
Stingray88
csendes tag
Egyébként aki ennyire türelmetlen és nem tud várni, az nézzen szét a HA-n.
-
ballazsozso
csendes tag
válasz Stingray88 #57837 üzenetére
Nem volt drop sehol egy hete, úgyhogy mindenkiben maximumra pörgött a frusztráció.
De egyébként az is valahol érthető, mondjuk aki digital editiont rendelt szeptember 20.-án, az lassan fél éve várja a rendelését, és ez mondjuk idegesítő tud lenni.
Ettől függetlenül nem azon kell levezetni aki kb. egyedüliként valós infókat ad meg arról hogy mi hol merre. -
őstag
-
marquuard
veterán
válasz kola99 #57834 üzenetére
Mi a sivalkodás tárgya? Nincs a KV-n kívül olyan bolt, aki tájékoztatna bármennyit is. És teszem hozzá ez elvárható sem lenne, mégis szivárognak az infók a beérkezésekről. Rosszabbik esetben szó nélkül törlik a megrendelésed, lásd Euronics. Tudsz te még várni, ne kéresd magad.
PSN ID: marquuard
-
Stingray88
csendes tag
Aligha létezik olyan üzlet/webshop, aki tőlük több, illetve közel annyi infót ad ki a rendelések előremeneteléről mint a KV, ráadásul itt is első kézből kapjuk a naprakész infókat.. Mi ezzel a baj? Hogy még nem jutott gép? Nekem sem, de várok a seggemen, nem szidalmazom őket fórumon, de ehhez talán fel kell nőni, hogy megértsük a kialakult helyzetet. Szerintem senkinek sem a PS5ön múlik az élete, de ha mégis, akkor ott már bajok vannak.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Ertheto modon, a helyeben engem is idegesitene a fekete gyalog (sot, meg igy is idegesit a stilus, hogy nem nekem szol)...
-
kola99
tag
ennyit én is be tudok nyögni : " miszerint a héten és jövőhéten is jön szállítmány ˇ , ezt nevezed Te infónak .
/de azért ájuldozzunk milyen rendes a Cég, és milyen sok infőt ad , akiknél a legtöbb megrendelés landolt /...minden héten beírod , és kész ...GG[ Szerkesztve ]
-
Thu
csendes tag
Azért elég vicces hogy pont a KV kapja itt az ívet folyamatosan, közben pedig ők az egyetlenek kb., akik megfelelően kezelik a kialakult helyzetet.
-
ballazsozso
csendes tag
válasz ToxLee #57822 üzenetére
Valószínűleg az utóbbi egy hétben a digitális gépek rendelőinek feldolgozásával haladtak. Azért nem frissítették mert nem volt mit frissíteni. Sőt, azt hiszem még 3L1T3 is írta ezt kb szó szerint.
Szerintem örülni kéne, hogy van valaki aki legalább szolgáltat információt a helyzetről és nem csak vetít meg beszél összevissza mint az ügyfélszolgálatok 90%-a
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
PS5-ön még nem kapott.
"We don't have anything to publicly announce at the moment but rest assured, we just can't leave the PS5 owners standing in the dust and are not intending to do that."
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
válasz predakon #57825 üzenetére
Sajnos felesleges mert a mozik is zárva vannak!
De, hogy ON is legyek nézte valaki, hogy PS-en is kapott 60 fps-es patchet a Wreckfest?
-
3L1T3
addikt
válasz kola99 #57821 üzenetére
Őszintén ha ilyen stílussa várod a gépet akkor remélem nem is jutsz még hozzá egy jó darabig. Mellesleg infó is volt a 120 általad semminek vett hozzászólások között, miszerint a héten és jövőhéten is jön szállítmány.
Gondolom te is olyan lehetsz mint akit felhívunk, hogy küldenénk a konzolt a meglévő rendelésére. Majd közli, hogy beszerezte máshol és nem tart rá igényt. Oké rendelése törlése kerül megyünk tovább, pár órával később felhívja az ügyfélszolgálatot ahol köveleti a rendelése visszaállítását, majd amikor az ügyfeles közli vele, hogy nincs erre lehetőség és a telefonbeszélgetésről felvétel van amiről tájékoztatva is lett, kva anyázásba kezd és hogy mindenhol lejráatja a céget. Na ez az alapvető gond, és ezért marha kellemetlen az amit egyesek képviselnek.
4582 napos reggel azért kultúráltabb és értelmezhetőbb fórumozást várnék el.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
kola99
tag
Mi ez a kevés napi / 120 / hozzászólás ? / nincs Drop ?...
Pedig a " a PlayStation Magyarország így is erején felül teljesít és folyamatosan szereznek a magyar piacra konzolt " hiszen tegnapi 11 hozzászólása 0 infóval = terelés ... gg -
bbuffy
senior tag
válasz keIdor #57819 üzenetére
Igen, én pl óriási fan vagyok, minden ami japán, főleg régi japán. Akkora peaceful a kultúra, mégha kegyetlen is hogy csak na.
És minőségre sem kell nagyon jobbat keresni, abszolút maximalizmus a védjegyük.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
keIdor
titán
válasz Bencus88 #57815 üzenetére
Hát, ha nem vagy Japán rajongó, nem üt akkorát.
Én nem vagyok, nekem annyira át se jött a játék annó.
Kivittem, de a közép szigettől már sokat “rusholtam” hogy legyen már vége, ahol lehetett fast travel stb. Így lett 60 óra körül nekem is.Ha hidegen hagy a kultúra, szerintem nem jön úgy át. Szóval majd meglátod...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gaben92
őstag
válasz bbuffy #57811 üzenetére
Szerintem megoldható. Nekem 73 lett a vége, (ebből minimum 5 óra a cigi pause ) úgy, hogy a térképet mindig kipucoltam a küldik előtt ami ugye elég redundáns mert szerintem a küldik alatt is meglenne és gyakorlatilag mindenkivel megálltam harcolni aki jött szembe. Nem kapkodom soha, figyelek a történetre de magamhoz képest szerintem lassabban játszottam mint szoktam.
A semmibe mászkálásra szerintem jó mérőszám, hogy a bamboo-t 200-asával kellett eladnom folyamatosan mert tele lett az invertory mindig.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Bencus88
nagyúr
Annyian áradoztok a tsushimáról mióta megvan a ps5 azóta fel van írva a listára, csak közbe jött sokndolog meg játék amit pótolni kellett, de legkésőbb áprilisba beszerzem én is!
-
bbuffy
senior tag
-
C4mp3r
addikt
nem mondanam rovidnek szerintem pont megfelelo, a vege fele mar igy is tartottam 1-2 nap szuneteket. az ido nem fokmeroje szerintem a minosegnek, nezz meg egy ac-t pl. odyssey-ben nar 100 orat elhagytam 50+ szint es teljesen kiegtem mar 1 eve elo sem vettem pedig csak a tortenet kb 60%-anal vagyok dlc-krol nem is beszelve.
itt minden mellekkuldetesen latszik, hogy odafigyeltek ra, nincs menj es szedj ossze 50 fat questek.
-
Tomasonda
tag
Gyors helpet kérek, control-ban van valamilyen trigger effekt az L2-n célzáskor?
-
eisento
addikt
válasz Tomtailor85 #57801 üzenetére
[link] "PlayStation®5 Digital Edition ismertető" szoveg alatt a kek mezoban megtalalod az aktualis datumot. "2020.09.19. 7:32-ig leadott" "Az információ 2021.03.16. 13:15-kor került frissítésre."
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
KaitouP
nagyúr
válasz Tomtailor85 #57801 üzenetére
[link] Ennyi az infónk jelenleg.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
Tomtailor85
senior tag
Kicsit visszaolvastam a kommenteket, de nem találtam, hogy most hol tartanak a kv-nál a rendelések feldgozásában? 10.02-én adtam le egy digit ps5-re előrendelést!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok