Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
zozika84 #57877 üzenetére
Hidd el, tudom, hogy miről beszélek. Minden nap játszunk a játékkal és az esetek többségében úgy tapad a célkereszt a seggemre, mintha nem lenne holnap, és közelre nem is kell nagyon fejre célozni, főleg a gyorsabb fegyvereknél, mint az FFAR, vagy Mac10. De olyan is van, hogy egymás mellett állunk a társammal, daráljuk a gyereket, engem megöl és rögtön 1mp-en belül átugrik a célkereszt és rá is ugyan úgy tapad. Szerintem nekem nagyobb kihívás egérrel egy mozgó célponton tartani a célkeresztet.
#57873 wesder
Dehogy, összedob mindenkit, még ki sem lehet kapcsolni azt a nyomorult crossplay-t, mert, ha kikapcsolod, akkor rinyál, hogy kapcsold vissza, különben nem játszhatsz. Első dolgom lenne offolni, ha lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest