-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz zozika84 #57877 üzenetére
Hidd el, tudom, hogy miről beszélek. Minden nap játszunk a játékkal és az esetek többségében úgy tapad a célkereszt a seggemre, mintha nem lenne holnap, és közelre nem is kell nagyon fejre célozni, főleg a gyorsabb fegyvereknél, mint az FFAR, vagy Mac10. De olyan is van, hogy egymás mellett állunk a társammal, daráljuk a gyereket, engem megöl és rögtön 1mp-en belül átugrik a célkereszt és rá is ugyan úgy tapad. Szerintem nekem nagyobb kihívás egérrel egy mozgó célponton tartani a célkeresztet.
#57873 wesder
Dehogy, összedob mindenkit, még ki sem lehet kapcsolni azt a nyomorult crossplay-t, mert, ha kikapcsolod, akkor rinyál, hogy kapcsold vissza, különben nem játszhatsz. Első dolgom lenne offolni, ha lehetne.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok