-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz CptAdamica #57880 üzenetére
A fiam pár hete ps4 játszott vele utoljára.
Akkor nem volt ilyen célzás követés....ez vicc ami a videón van.
MWt toltam egy évig.Ott sem volt ilyen rásegités, sem Fortniteban.
Lehet valami bug. -
KaitouP
nagyúr
Ne haragudj de továbbra is fals dolgokról beszélsz, holott két topikban is elmondtam már többször is, hogy hogyan működik az aim assist. De csak megy a tévinformációk terjesztése, meg a mások hergelése.
Százszor meg lett mondva, hogy az aim assist nem ránt sehova, nem kapaszkodik sehova, oldalirányban, felsőtest magasságban a célzóhoz nagyon közel kerül valaki, akkor oldalirányban (függően az ellenfél mozgásától) elmozdul, onnan meg a játékos feladata célra tartani, mert az aim assist nem fog helyetted célozni.
Az aim assist többet árt mint használ, ezt is tisztáztam már. Ha célzol valakire, és egy másik ellenfél elszalad a célzott ellenfél mellett, vagy szimplán megáll mellette, az "assist" (ami ebben az esetben már aztán tényleg nem assist) elhúzza egy kicsit de célkeresztet, pont annyira, hogy tövig megszívjad, mert mire eszmélsz, már le is lőtt az ellenfél.
Értem hogy valamibe kapaszkodni kell ha hiányosak a képességeink és valaki jobb nálunk, de jobb lenne mondvacsinált okok gyártása, meg csalónak való titulálás helyett először mindig a saját képességeinkben keresni a hibát, és fejlődni.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
ballazsozso
csendes tag
Én mindig rányomok hogy nem, nem szeretném visszakapcsolni a crossplayt, és ugyanúgy talál játékot. De szerintem ez nem veszi ki azokat, akik ps-en/xboxon egér+bill kombóval játszanak, mert azt ugye natívan támogatja a warzone, nem kell átalakító hozzá. Így ezzel csak egy részét szűröd ki az így játszó embereknek. Ugyanez visszafelé is igaz gondolom, tehát ha PC-n nyomod akkor ugyanúgy akik pc-n aim assistal és kontrollerrel játszanak, benne maradnak a pool-ban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 5 lemezes (ps5)
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest