Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
Megjött a PS5 tegnap, fasza minden (keddi MM drop).
Illetve hogy nem minden teljesen - főleg az OLED-tulajokhoz szólnék/kérdeznék:
ti nem tapasztaltok color bandinget? ("sávosak" a színátmenetek néha)
már a menüben is látszik néhol, Astro-ban az égbolton néha...
Days Gone-t vagy Cusimát nem próbáltam még, de sokan panaszkodnak mindkettőre, hogy azoknál nagyon látványos és irritáló...utánanéztem, eléggé gyakori jelenség redditen is (PC mode-ra állítás pl nem segített) - eléggé wtf.. PS4-en nem tapasztaltam ilyet, se PC-ről játszva, se soha egyéb más tartalommal, úgyhogy valami a PS5-ös jellel nem kerek szerintem a TV-nek.. :\
esetleg valami tipp?
-
eisento
addikt
válasz Kendek #59266 üzenetére
topikgazdaknak illetve modiknak egy szoszenet. aki nem az ne olvassa el koszi
A mostanaban elszaporodott tiltasok es egyeb szankciokra reagalnek, " és néha, tényleg csak néha, ha valóban szükség van rá, akkor durva hozzászólást, hirdetéseket, egyebet töröl, vagy a moderátorok segítségét kéri az elszabadult indulatok féken tartásában." Szoval nem artana neha eszben tartani ezt a reszt is a topikgazdaknak mielott megy a bunti osztogatas. A lenyeg az elejen van "es neha tenyleg csak neha, ha VALOBAN szukseg van ra" szoval buntetes helyett lehetne alkalmazni azt, hogy ha valamelyik hsz szabalyzatot sert akkor torolni, ha tobbszor eloferdul akkor figyelmeztetes ha ezek utan sem akkor kene szankcio, de hat vegulis igy kezdte anno a hwsw is aztan hol tart most ugyebar.... [ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Dr. Venkman
tag
válasz ProEvoFan #59287 üzenetére
A Gran Turismot már eltolták jövőre, szóval inkább majd a God of War-ral fog versenyezni nálad. Egyébként egyetértek 30e ft tényleg nagyon sok egy játékért, tegyük hozzá, USA store-ról 70 dollárért már "csak" 21e egy day1 játék. Annyi mint a PS4 érában itthon volt. Viszont továbbra is veszély szerintem a digital only lét, lásd 4 hónapja full áras exkluzívok jelenleg. Mondom ezt úgy, hogy nem nagy kedvem van lemezekkel, eladókkal, vevőkkel bajlódni, de fél évet biztos nem várok majd engem érdeklő játékoknál, néhány ezres kedvezményért digitálban.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_71
csendes tag
válasz Stingray88 #59283 üzenetére
Plusz akinek van VR szettje és PS4 VR-al játszana amihez a kontroller kell akkor a dualsense sajnos nem jó hozzá
-
Al365
tag
Köszönöm a választ.
A két gépet ugyanúgy kell beállítani, mint 2 PS4 esetében? Az elsődleges PS5, másodlagos PS4?
Vagy mivel ugyanaz a profil, ezért nincs jelentősége?Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
boost
addikt
igen, a pro bekerült a dolgozóba. Én PS+-al toltam át a mentéseket, kb fél óra volt, különben nem migráltam semmit a két gép között.
A mentés szinkronizáció kicsit macerás, nem igazán megy automatikusan, ezért megvan, hogy mi az amit hol játszok. Esetleg hetente egyszer váltok, és akkor syncelem a mentéseket.
-
Wolfy33
senior tag
Na,
ott körbe kell lopakodni, sok bombát lerakni. Aztán a szembe lévő tetőről indítsd el a mókát, kicsalogatassal, majd napalm. Nehezen másznak fel, pláne ha bombák is raksz a tetőre. De fel fognak idővel... Utána le és rohanás körbe, ahová bombát rakták. Én használtam a patakot is, az is lassította őket. Így lemorzsolódnak,de jó hosszú lesz. [ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Én sem fogok venni játékokat teljes árban, illetve tartom magamat a szokásaimhoz.Évente egy teljes áru játékot veszek a megjelenés hetében, a többit szigorúan csak akciósan.Idén az vagy a HZD folytatása lesz vagy a GT 7.Ez attól is függ, hogy idén megjelenik e a Forza Horizon 5, mert akkor a GT 7 ráér. Meg persze attól is, hogy egyáltalán idén megjelenik az emlegetett két sony exkluzív?
Generáció legelején vagyunk, ilyenkor még lassabban mennek lentebb az új konzolra megjelent játékok ára.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz saelin #59236 üzenetére
Valahol a kettőtök (te és RangerRóka) nézőpontja között vagyok én is. Jöhet olyan játék, ami majd megéri ezt az árat. De jelenleg (számomra) közel se ér ennyit, egyetlen, eddig megjelent játék sem.
Miles Morales Ultimate-et vettem meg 30k-ért. Oké, hogy kvázi két játék, de szerintem baromi sok volt érte az az ár, még így is.
Returnal is soknak tűnik, Rachet & Clank is...Látszik is a HA-n, hogy a magyarok nem igazán vettek lemezes PS5 játékot. 21db hirdetés van jelen pillanatban. És ez nehezen magyarázható azzal, hogy konzol sincs sok, ez a szám szerintem akkor is kevés.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Al365
tag
Tegnap az ED-n megcsípett gépem lehet ma megkapom Várható szállítás 03.26. Bírnám.
Más. Valaki használja a régi PS4-et az új PS5-tel párhuzamosan? Nyilván azért érdekel, hogy hogyan is működik, mert a legtöbb játékom digitális, s szeretném mindkét gépen futattni őket.
Evolúció....tv-játék, kvarc játék, C-64, Amiga 500, Amiga 1200, Pentium 133, 166 stb. , Dreamcast, XBOX, XBOX 360 (5x), PS3, Nintendo Wii, PS4 Pro, XBOX One S All digi, PS5
-
Stingray88
csendes tag
Sziasztok!
Akinek van jelenleg PS4 és belátható időn belül érkezik az új gép és van hozzá legalább 2db DualShock4 kontollere, az egyiket mindenképp tartsa meg, ha el szeretné adni a PS4-et. Nem tudom szóba került e már, de az én tapasztalataim alapján jobb a PS4 BC játékokat a "saját" kontrollerükkel játszani, mert a DualSense kissé sután használja a rezgő funkciót ezeknél a játékoknál. Rezegni rezeg a DSense, de teljes "natív" PS4 élményt ne várjunk DShock4 nélkül.
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #59024 üzenetére
Na meg az operátorok ismerete. Na meg, hogy drónozni kell, nem csak dísznek van nálad. ésatöbbi.
Ha valaki azzal foglalkozik, hogy vajon egér+bill-el lőtték e le, az tuti fog találni, maga megnyugtatására olyan "jeleket", amivel alátámaszthatja ezt a gondolatát.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tölthetőek az ingyen játékok.
Subnautica
Moss
Abzû
REZ Infinite
Paper Beast
The Witness
Thumper
Enter The Gungeon
Astro Bot Rescue Mission[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Raga
senior tag
Jaj nagyon el vagyok keseredve...
úgy érzem ez már a végjáték de sehogy sem sikerült megcsinálni...bosszant nagyonDays Gone fatelepi horda a feladat -
zkxdn
őstag
Hoppá Returnal a Future Game Shown....akkor Kena is lehet
-
Kardos.N
tag
Sziasztok.
Elnèzve a nyerèszkedő embereket , cirka mennyibe kerül.
Megrendeltem egyet alzárol.
Mekkora a várólista szerintetek ? -
MODERÁTOR
Ezért írtam anno, hogy a felesleges megrendelés elajándékozása az esetleg még oké lehet. Amennyiben ez egyáltalán megoldható (utánvét, kiszállítási cím módosítása...). Tehát nem a konzol a tárgy, hanem a megrendelés. De ha már a konzol a tárgy, akkor fizetnek érte, nem ingyen adsz oda valamit amiért te is fizettél. Ez kereskedelem, és itt hirdetésnek számít. Ez van.
Aki felajánlást szeretne tenni, az erre különösen figyeljen! Felesleges, még át nem vett rendelés ingyenesen vihető... Viszont ami hirdetésnek tűnik, akárcsak vételi szándékból, az szabályszegő.
Javasolt inkább aláírásba tenni minden ilyet, meg fogják úgy is találni. Akkor nincs félreértés, és a moderátoroktól sem kell tartani. -
-
Elderath
őstag
[VGC] Kojima Productions likely to announce its next game ‘quite soon’, says Yoji Shinkawa
That’s according to studio art director Yoji Shinkawa, who was asked if he could share any details about the company’s second game during a video interview with Al Hub.
“Well yeah, I am doing something, for sure, and I could tell you probably that we can announce it quite soon,” said Shinkawa, a long-time Hideo Kojima collaborator who is best known for his character and mecha design work on the Metal Gear franchise.
Várom szeretettel
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Haart
addikt
Hoppácska még mindig nincsenek meg az elérhető ingyenes gémek? Nem ma kellett volna aktiválódni?
LOL most olvasom europában csak Márc26...[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
A szabály az szabály, ha az üzemeltetők így döntenek, akkor azt be kell tartani. Lehet persze egyet érteni meg nem is, de mi is csak betartjuk és betartatjuk őket, nem genyózásból "fegyelmezünk".
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
saelin
veterán
Én valami hasonlónak képzelem mint a Risk of Rain-t vagy a Deadcells-t. Azért úgy eléggé sok órát bele lehet tolni. A story része nem tudom hogy fog működni. Talán úgy lesz hogy lesz egy adventure és egy challenge módja neki.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Elderath
őstag
-
Bencus88
nagyúr
válasz Rage47 #59227 üzenetére
Az én partneremnek kb hasonló az ízlése, ps4 kezdete óta vagyunk össze kötve. Volt 1-2 játék ami csak engem érdekelt arra vagy vártam akciósan vagy megvettem használtan és tovább adtam. Meg persze volt ami rögtön kellett azt megvettük.
Boost: Ez is egy megoldás kevesebb zsebpénz, esetleg szülinapra játék az ajcsi és már beljebb is vagy
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz saelin #59218 üzenetére
Szerintem ez nem is lesz az a 30k-s játék.
Mármint a gameplay/gameloop-ból kiindulva, ez nem egy 50 órás kaland, szerintem rövid játék lesz, csak az újrajátszhatósága lesz magas a rougelike elemek miatt (gondolom majd lehet kampányt kezdeni különböző módosítókkal, stb, stb)
És nyilván van aki kedveli az ilyen cuccokat, és beletol X run-t, meg több tíz órát, de a többség egyszer kipörgeti és vége. Annak meg sovány lesz.
(aztán persze lehet a fentiek szöges ellentéte lesz, de egyelőre én ezt érzem)Do you see the white shadow?
-
saelin
veterán
válasz #04441088 #59238 üzenetére
A Watch Dogs Legion trial-ja kell neki, nem a második rész demója, szerintem. A teljes játékra kell rákeresni és ott lesz free trial-nak feltüntetve a játék. A demo sosem egyenlő a trial-al, mert az egy külön kis csonkított verzió, míg a trial általában a teljes játék próbaideje X szintig vagy óráig.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Elderath
őstag
-
Elderath
őstag
Most én vagyok a béna vagy nem tudom ,de hol van a watch dogs trial a PS5 storeba? MS storeba megtaláltam 3 sec alatt kb itt meg 5 perce keresem...
-
saelin
veterán
válasz RangerFox #59225 üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák. Én inkább felszívom magam és nem veszek semmit amíg be nem esik az ára. Addig talán haladok a backlogommal is.
A Kena lesz szerintem idén az első cím amit első nap fogok behúzni. Addig megpróbálom a Nier Automata-t végigvinni.
-
Szabi®
addikt
válasz ittakary #59221 üzenetére
" tökéletesen leírja a Prohardvert így 2021-ben"
Sztem inkább az embereket írja le, hisz ezen oldal üzemeltetői is emberek.
Sajnos nem csak ezen topikot érik kicsinyes és értelmetlen megszorítások, benézhetsz bármelyik témakörbe.
Már-már csúfos görbe tükröt tart az oldal, hogy hogyan is működik az országunk jelenleg. -
veterán
-
Mrdevil
addikt
Srácok. Watch Dogs legion próba verziója nincs Ps5-re? Leszedtem de mindenhol ps4-nek írja, fura.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
RangerFox
Topikgazda
Ez nálam játékfüggő. Pl a GoW folytatásáért, vagy egy új Naughty Dog játékért még többet is adnék. Egyszerűen azért, mert az előző játékaik olyan élményt adtak, amelyet csak nagyon kevés játék tudott, és az ilyenekért nem sajnálom a pénzt. De a Returnal számomra elég rizikós játéknak tűnik, a stúdió első komolyabb játéka, ráadásul az eddig látottak egyáltalán nem hoztak lázba. Olyan tipikus 1 éven belül PS+ba való játéknak tűnik (nem akarom a fejlesztőket meg azokat megsérteni, akik várják).
-
Bencus88
nagyúr
Srácok össze kell állni baráttal, tesóval, ismerőssel és máris feleződik a játek ára. Vagy várni pár hetet és lemegy az ára, addig meg van bőven miből válogatni. 9kért veszem a játékokat megjelwnés napján így.
De a használt játékokat is megveszem, kijátszom és ugyan annyiért tovább adom
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
igen, hasonlóak érzek én is. 30k egy játékért nagyon sok, ami aztán fél év múlva a polcon max 8k-t ér. Még a 21, 23k-s játék is nálam évi 2-3 alkalom volt, de most annyi sem lesz. Legfeljebb várok velük egy fél évet. Ahogy TLOU2-t vettem 8kért, CP is most már csak 10k, stb. Demon Soulst is majd olyan 10-12ért a nyáron.
Ellenben egy Nintendo játékért szívesen fizetek teljes vagy majdnem teljes árat. Egy jó játék ott tényleg tartja az árát.
-
Elderath
őstag
Szintén így vagyok vele. demons soulsot vettem egyedül ps5re meg majd most outriderst, de az "csak" 21k.
Megjelenés óta várok pl spiderman akcióra, hiába... Remélem lesz game pass szerűség itt is, mert ebben a genben én nem fogok 28kért mindent day 1 venni az is biztos
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már sajnálok kiadni 25-30k HUF-t egy játékra. Nálam olyan 20k a lélektani határa egy játékra. Nézem itt a Returnal-t mert valamilyen szinten érdekel. Meg azért mégis ez az első komolyabb ps5 exkluzív ha a DS remake-et nem nézem... De ennyit biztos nem adok érte. Remélem hamar kap egy 50%-os akciót, és azt is hogy piszok jól sikerüljön a játék, hogy kapjon DLC-ket és esetleg egy folytatást.
-
Elderath
őstag
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Ti hány cm vastag márványlapon tartjátok a PS5-öt? Csak mert a gép összegerjed a szekrény lapjával és búg, zúg. :)
De ha megemelem és tartom, akkor halk.
Covid időben nem bérelnék erre embert.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz eisento #59194 üzenetére
Nem számít hirdetésnek, mert nem játszunk gondolatrendőrséget. Ami egyértelmű hirdetés, annak törlésre kell kerülnie, illetve adott esetben megy a moderátoroktól a szankció. Mivel erre ma is volt már példa, inkább jelezzük a tényálást, mielőtt többen is beleszaladtok.
-
Elderath
őstag
-
Elderath
őstag
Ghost of Tsushima has sold 6.5M copies since its launch
Returnal meg gold lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest