Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz MultiDoodad #109971 üzenetére
Köszi a tippet. Akkor varázslóval játszom végig.
-
őstag
Varázsló az easy mód, plusz a DSben a bossok nem jelentenek különösebb kihívást alapjáraton sem.
-
Scholes9
nagyúr
Varázsló karakterrel elég könnyű
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
errorcode06
őstag
Szerintem nevetségesen op a mágia a játékban.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Mephike
őstag
Saját véleményem az, hogy a Souls játékok többsége könnyebb varázslóval. A DS pedig talán az egyik legkönnyebb játék. De ez persze semmit sem von le abból, hogy ha neked jók a reflexeid, és fekszik a játék.
-
hombre[EU]
veterán
-
Elderath
őstag
válasz MultiDoodad #109045 üzenetére
Na most már otthon vagyok úgyhogy tudok rendesen írni. Én filmeket nem láttam, de sorozatot imádtam. Én alapból szeretem az ilyen multikat. Day 1 megvettem miután toltam a betat és már elég sokat toltam. Szerintem nagyon fun. Van pár bug meg kis jank, de iszonyat eltalálták a filmek/sorozat hangulatát és az összes VA az eredeti színész, ami szintén sokat hozzáad. Grafika nagyon szép, performance lockolt 60. Technikailag nagyon rendben van.
Ez egy multi játék elsődlegesen, van 5 kis sp mission ami baromi nehéz és checkpoint sincs, de aki singleplayert akar az meg se vegye, mert ez multi game. Játék nagyon sikeresen rajtolt, 5 nap alatt több mint 500k eladás és a survival queue az kb 2 másodperc mivel crossplay is van
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
addikt
válasz MultiDoodad #109045 üzenetére
Még nem sok mindent tudok mondani. Másikban nem tudom olvastad -e. Dodge nekem fura, viszont a harc egész jónak tűnik.
Animációk nem rosszak, de az ellenfelek nem sokan vannak. Vagyis sokan vannak, de eddig néhány fajtát láttam, amit klónoztak . Vagy ugyanaz, vagy ugyanaz más ruhában.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz MultiDoodad #109039 üzenetére
Egyelőre csak a tutorial -t nyomtam le, illetve elkezdtem a Missions részt, de az jelenleg (még?) single -nek tűnik. Még nem tapasztaltam ki mi újság és hogy megy.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MultiDoodad #109034 üzenetére
Ma reggel vettem meg, de még nem játszottam vele. Én is kíváncsi vagyok rá.
Xbox -ra, Argentin kóddal.
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #109036 üzenetére
Én nem tudom, nekem az asszimetrik multi nagyon ismeretlen terület, ráadásul nagyon nem vagyok ED fan, szóval megítélni sem tudnám, de nem is próbáltam ki.
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #109034 üzenetére
Én nem tudom, csak azt látom, hogy az ára fénysebességnél is gyorsabban állt bele a földbe. Ződre, argentín kódot látok már 5 euróért is. Nagyin kemény...én nem is értem, ekkorát bukott?
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #108832 üzenetére
Jó-jó, csak aztán majd hirtelen az októberből lesz 2023, merthát vannak még apró reszelések itt az új fícsörök miatt
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #108830 üzenetére
Megkapta az FSR2.0-t, és lesz benne 60fps meg 30fps mód szokásosan.
-
Farkassacred
őstag
válasz MultiDoodad #108817 üzenetére
Szerintem meg nem.
Életkor statisztikára is kíváncsi lennék ebben az esetben, hogy vajon melyik korosztály játszik a legtöbbet.
Szerintem a gyerekek egyébként, és azok nem picsognak úgy mint mi.. úgy látszik.
Nekem az első oled tévémnél fájt a fejem két hétig, fogalmam sincs miért, de szerencsére elmúlt.
A West 30 fps mellett, olyan kényelmesen lett kijátszva nálam, hogy csak na. De itt jön a lényeg, megértem ha valaki máshogy gondolja. Csak szerintem nem az lesz a többség.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
raziel01
veterán
válasz MultiDoodad #107989 üzenetére
Én az Elden Ring után biztos nem játszanám a Demon's Souls-t. Pont azért nem is vettem meg most. Elden Ringgel 1 hónapja végeztem kb.
Forbidden West szerintem inkább. -
addikt
válasz MultiDoodad #107668 üzenetére
Múltkor betettem ide, de a hivatalos oldalon is fent van. Az aktív előfizetésedből hátralévő idő is fontos tényező.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #88497 üzenetére
De a töltés nem változott, csak nem megy poweroffba a gép a 3 óra után, és zavarja, hogy sárgán világít. Neki ez a gondja. Ne keverjetek már összevissza
-
válasz MultiDoodad #82297 üzenetére
Nem tom mit kell még mindig nyerészkedni itt aprón.
2 hét alatt megjött a Media Markt-ban 190k-ért, aki ennyit nem tud várni rá az meg is érdemli hogy átverjék.Viszem is haza.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Szabi®
addikt
válasz MultiDoodad #82292 üzenetére
Csak nálunk a 450 ezres telefont 10 emberből 6 előfizetésre vesz. Ehhez hozzácsapjuk az általad említett vga-t ami itthon közel 400 ezer, és akkor a telefonos vga-s embernek lett is 850 ezer hitel, ami visszafizetve 1100000
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Venkman
tag
válasz MultiDoodad #72574 üzenetére
Az már volt plusban korábban. Még ki sem próbáltam, de kap ps5 upgradet, úgy lehet, hogy megpróbálom. Bár a szegény ember witcherje leírás amit az egyik kritikában kapott eléggé visszatart.
-
Frod
addikt
válasz MultiDoodad #72007 üzenetére
DigitalFoundry videóban is beszélnek róla, hogy a Ps5 verzió sokkal sötétebb alapból.
Pcn volt egy ilyen beállítás, hogy sötét lesz a játék és olyan, mintha ez az opció be lenne kapcsolva a Ps5ösben is (csak itt nincs rá lehetőséged, hogy kikapcsold)
Remélhetőleg kap patchet és orvosolják.Do you see the white shadow?
-
Bencus88
nagyúr
válasz MultiDoodad #67870 üzenetére
Mennyire tróger a grafika? Nem lősz pár screenshotot?
-
ImACeltic
őstag
válasz MultiDoodad #67545 üzenetére
A z906 milyen? Jelenleg z625 van nálam, de majd ha alkalmas lesz a szobám rá, akkor akarok valamilyen 5.1-et vagy 7.1-et.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
3L1T3
addikt
válasz MultiDoodad #67545 üzenetére
LG SJ4 már 3-4 éves de nem voltam vele sose megelégedve , szóval nem ajánlom. Inkább SAMSUNG azok elméletileg jobbak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
LÁZ
addikt
válasz MultiDoodad #67505 üzenetére
kallax 4*2 , kb 2.5 méterre van a babzsákfotel, kicsit felfele nézek, de nekem így kényelmes, a kanapé olyan 3.5re lehet, onnan már szemmagasságban van a tv, de az meg már messze van a ps-hez nekem.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Gaben92
őstag
Nálam így néz ki a dolog. Elég régi kép, még beköltözéskor készült amiatt nincs se konzol, se semmi.
Ikea Besta TV állvány + Ikea Uppleva TV konzol.
Így nem a falon van a TV de nem is talpon áll. Macska szeretett felugrálni PS kamerát lerántani, eddig bírja szépen. TV kb szemmagságban. Annyi, hogy ez a cucc max 55"-ig jó (képen Sony KD-55XF9005) de szeretem.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
MODERÁTOR
válasz MultiDoodad #67511 üzenetére
Tesóméknál is a falon van a tévé, aztán a gyerek az ágyon állva játszik.
-
keIdor
titán
válasz MultiDoodad #67509 üzenetére
Néhány ismerősnél magasabban van fent a falon. 2 méter kb.
Nekem nagyon nem jön be, nem is kényelmes nézni.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
MODERÁTOR
55", kicsit több mint másfél méterről. Kb. a nyakamat látom középen visszatükröződni mikor kikapcsolt állapotban leülök elé. Nekem így teljesen kényelmes, nagyon felfelé nem szívesen bámulnék hosszútávon.
-
RangerFox
Topikgazda
2m, a felső kávája szemmagasságban.
-
keIdor
titán
40cm magas TV állványon van a C9 55". Ha előtte ülök, akkor simán szemmagasság. Kb. a képernyő közepe van fejmagasságban.
2-2.5 méterről nézem.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Jinxb1rd
addikt
válasz MultiDoodad #67442 üzenetére
Az lesz, csak jó lett volna egy egyszerű szórakozási forma, amit csak beröffentek ha leülök a tv elé. Emlékszem milyen volt a playstation 1 és sajnálom, hogy a ps5 itt tart csak.
Mondjuk nem tudom mit vártam, pcn is majdnem az összes játéknál configot vagy fájlokat kell buherálni, hogy smoothan fussanak és akkor még nem is játszottál, de már elment fél órád.
We are only Stardust...
-
saelin
veterán
válasz MultiDoodad #67400 üzenetére
Mondjuk a Warframe pont az a játék ahol a hud folyton össze vissza mozog. Szerintem az sokat "kímél" a panelen. No, meg én úgy tudom hogy ezekben alapból van valami szoftveres védelem hogy késleltesse a beégést amennyire lehetséges.
Gari időn belül nem szoktak ezek már beégni. Szomszédomnak is oledje van már 4 éve, de nekem nem tűnt fel filmezés közben semmi paca rajta, pedig a fifát és a Fortnite-ot orrba szájba tolják rajta a gyerekek.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
CptAdamica
veterán
válasz MultiDoodad #67429 üzenetére
PS5-ben lehet beállítani, hogy ha bekapcsolod, akkor automatikusan átváltson arra a bemenetre a TV, vagy pedig, ha kikapcsolt állapotban van, akkor bekapcsol.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
belan
addikt
válasz MultiDoodad #67417 üzenetére
Jaja nekem is lehet meg lesz az a idő .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Bencus88
nagyúr
válasz MultiDoodad #67423 üzenetére
Én utána olvastam, szakmai beállítás minden, megfelelő használat mellett úgy gondolom elég lesz addig amíg tervezek vele
Belan: nekem eddig volt szórakoztató, de kinek mi anno wowba is mennyit beleraktam mai fejjel már nem állnék neki.
-
MODERÁTOR
válasz MultiDoodad #67420 üzenetére
Én meg utánanéztem, hogy egyáltalán mi ez és mit csinál. És kiderült, hogy a haszna mellett káros is a panelre nézve. A szerves anyagot tartalmazó pixelek kiégnek ahogyan használva vannak, ezért csökken a fényerejük. Ezt lehet korrigálni feszültségemeléssel, úgy megint fényesebb lesz, és egyenletesebb a kép. De ez megviseli, és csak korlátozott mértékben segít.
-
belan
addikt
válasz MultiDoodad #67405 üzenetére
Köszi most csinálok egy nagy pixel frisstest ,6 hónapba egyszer kétszer kell . Bencus88 1,2 óra csak az kínzás hát úgy nem égbe 2 év múlva se !😂 Jó én nem mindennap játszom amikor b7 volt , volt hogy heti 2,3 napot be se kapcsoltam néha itt se kapcsolom be mert munka van vagy csak egy filmet nézek meg .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz MultiDoodad #67403 üzenetére
Logó fényerő csökkentést hol találóm ? 30 oled fény már szerintem elég alacsony pixel frissítés nem nagyon használtam .
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz MultiDoodad #67400 üzenetére
Szerencsés vagy nekem 65c9 fel éve kapott egy tejesen vadi új panelt ,nioh 2, 800 óra után volt 2 db csík 10 15 cm méter kb de csak világos résznél lehetett látni ! Szerintem életerő csík beéget ! De lehet egyszerre is sokat játszottam vele 8.10 órákat ! Meg pixel frissítést nem használtam . Ja és nálam oled fény 30 van fényerő 45 , kontraszt 70! Azért ennyi pénzért nem 2 évre tervezek tv venni legalább 3,4 év !
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz MultiDoodad #66952 üzenetére
Még prevgenre se sikerült normàlisan elkészíteni, csoda hogy megjelenik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz MultiDoodad #66913 üzenetére
Mindkettő jó választás,de én az ár különbözetet inkább a nagyobb méretre költeném👍 Tehát inkább egy CX 65"-ban mint egy C1 55-ben, és szerintem 1700euróból az ki is jönne! Persze ha jó az 55" ,akkor meg ezt neked kell eldönteni, hogy NEKED megéri-e azt a plusz pénzt, személy szerint én nem adnék annyival többet a C1-ért, de ez én vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz MultiDoodad #66502 üzenetére
Dead Cells
Enter the Gungeon
Curse of the Dead Gods
Slay The Spyre (Ez pakli építgetős roguelike)
Monster Train (szintén pakli építős)
Xeno Crisis
West of Dead (ebben nem vagyok biztos, még nem próbàltam)Ezek mind indie roguelike jàtékok.
Olyat minőségben meg budgetben nem fogsz talàlni mint a Returnal, mert az volt az első ilyen "AAA".[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Tatyla
őstag
válasz MultiDoodad #66159 üzenetére
Jó de én gyengébb képességű vagyok, nekem kell 😄
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
KaitouP
nagyúr
válasz MultiDoodad #64356 üzenetére
Próbáld meg a következőt: PS menü > Settings > Users and accounts > Other > Restore licenses.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
toompa
őstag
válasz MultiDoodad #64365 üzenetére
Az lett volna az utolsó, de megoldottad.
Örülök hogy jó lett. -
MultiDoodad
aktív tag
válasz MultiDoodad #64356 üzenetére
Leformaztam a gépet és így már úgy néz ki jó lesz. Sose gondoltam volna hogy ilyen gyorsan meg van az egész. Nem tudom mi lehetett a probléma....
-
toompa
őstag
válasz MultiDoodad #64299 üzenetére
Safe mode-ban Rebuild Database volt?
-
Gaben92
őstag
válasz MultiDoodad #64304 üzenetére
Valószínűleg nincs felrakva a legutolsó rendszerfrissítés, a játék pedig követeli.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz MultiDoodad #64299 üzenetére
Na több dolgot is próbáltam, de eddig semmi... ugyan az a hiba. Másnak nem jött ez elő?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz MultiDoodad #64248 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
válasz MultiDoodad #64248 üzenetére
launchkor is már lockolt volt a 60 és 120fps is mindkét gépen multiban, nem hiszem,hogy rontottak volna rajta
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz MultiDoodad #64031 üzenetére
Nem értem félre. Sejtem miről beszélsz.
Ez az előbb kimaradt.
Ami a túloldalon nagyon béna, az a achievement pont rendszer. Itt Playstation "honban" a trófea rendszer sokkal jobban tetszik.
Zöld oldalon a játékokat a nincs régió korlátozás miatt kibaszott olcsón is belehet szerezni.Sok embernek vonzó lehet ha ez számít. -
.LnB
titán
válasz MultiDoodad #64017 üzenetére
Ha családi szinten nézem a dolgot, akkor 70-30 az XSX javára. Fiam Minecraft mániája miatt.
Ha csak magamat nézem, akkor 80-20 a PS5 javára. Az NBA 2K21 miatt. De alapvetően keveset játszok manapság. XSX-en az Outriders-t játszom, nagyon lassan. Meg megnézem azokat a GP, vagy ingyenes játékokat, ami érdekel. Nem sok van.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ProEvoFan
nagyúr
Nyomom mind a kettőt.
December óta van XSX. Kb három hete PS5.
Kijátszott játékok xsx-en.Ezek mind gamepass játékok.[kép].
PS5
Maneater - platina
Astro Boy - platina
Abzu - 100%
Last of US part 2 - betárazva
Elvagyok mind a két géppel.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Nálam kb 1:10 az arány a ps5 javára. Akkor játszok boxon ha esik valami a gamepassba ami nem volt meg korábban, és érdekel. Szökőévente egy ilyen van. Most eléggé fel is ugrott ez az arány, hogy két ilyen játékot is találtam egymás után (call of the sea, outriders), bár utóbbiról kiderült, hogy egy percet is felesleges volt beletenni. Ez persze nem a platform hibája.
-
MODERÁTOR
Mivel PS4-en és PS5-ön mindig is ingyenesen lehetett játszani vele, és ezek a konzolok elterjedtebbek is, így nem csoda, hogy itt van a játékosbázis zöme. Most ugyan lehet, hogy pár napja már a túloldalon is ingyenes a multi, de a játékosok csak emiatt nyilván nem fognak átmenni oda...
-
zozika84
őstag
Én az XsX-et használom gyakrabban. Multizni azon szoktam inkább, plusz a Gamepass-ban sok olyan játék van, ami számomra érdekes és szeretném végigtolni.
A VRR miatt pedig valóban folyamatosabbnak hat a kép.
Az előző gen játékait is inkább azon tolom, mert a BC rész ott kiforrottabb.PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz MultiDoodad #62738 üzenetére
Ja ez is megoldódott, kiderült, hogy valahogy a jobb fülön levő cset hang/játék hang gombokkal elállítódott a balansz és a játék hangot fullra lehalkította... el is felejtem mindig, hogy ott is vannak rajta gombok...
The Truth is out there...
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #62746 üzenetére
Igen. [link]
-
syler123
veterán
válasz MultiDoodad #62746 üzenetére
Ígérték igen Csakúgy, mint az xh90 tv-mre
Meg ugye volt az a Stop the Fomo videó, amiben Sony bennfenteseket megkerestek és szerintük Sony tv (xh90/xh95) és Ps5 konzol között már van is valamilyen vrr, csak nem a szabvány. Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, de tearinget még sosem láttam Ps5-el...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz MultiDoodad #62732 üzenetére
The Truth is out there...
-
saelin
veterán
válasz MultiDoodad #61851 üzenetére
A PoE2 még mindig egy rejtély számomra. A sok megvett MTX-el, stash tabbal mi lesz? Korábbi league mechanikák? Elvileg az első játékot pofozzák fel és hagyják el a régit, de... Homály hogy ezt pontosan hogy gondolják.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz MultiDoodad #61827 üzenetére
Mappozás közben nagyon idegesítő amikor kivág a menübe. Egy picit ráfeküdhetnének a stability update-ekre, mert maga a játék az nagyon rendben van. (Azon felül hogy túl van benne minden gondolva.)
-
KaitouP
nagyúr
válasz MultiDoodad #61838 üzenetére
Időről időre érdemes azért újraindítani a rendszert, jó dolog a rest mode, de néha összeakadhatnak a dolgok. Ha nem ez a probléma vagy ez sem oldja meg és nagyon kritikus a dolog, első körben ajánlott lehet egy OS reinstall is.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
válasz MultiDoodad #61835 üzenetére
Nem egy Schumacher, de betölt, nem szokott fagyni, és azért lassúnak se nevezném.
-
Wesder
félisten
válasz MultiDoodad #61698 üzenetére
A Horizon: Zero Dawn màr megjelent 3 éve, amire te gondolsz, az a Horizon: Forbidden West
-
eisento
addikt
válasz MultiDoodad #61661 üzenetére
A hozza adott kabellel probalod?
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
3L1T3
addikt
válasz MultiDoodad #60822 üzenetére
Várj még vele amíg olcsóbb lesz, annyit sem ér amennyiért akciós most.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mucsácsó
tag
válasz MultiDoodad #59972 üzenetére
Pont ezzel szenvedtem most egész este (LG B9)... Próbáltam a HDTV-s Vincent-féle beállításokat HGiG-vel, de egyszerűen nekem túl fátyolos a kép, és sötét a DTM-hez képest... (Mondjuk az én szememmel valami gáz lehet, mert a sokak által egekig referált és magasztalt Warm2 profiltól is a gyomrom felfordul, hiába az lenne a "színhelyes", nekem Medium/Cold adja mindig esküszöm... :D)
Nem tudom, mi lenne az univerzális megoldás.. -
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #59972 üzenetére
Black leveled jól van beállítva?
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #59966 üzenetére
A rövid válasz: hagyd HGiG-n. A hosszú válasz, hogy a HGiG lenne optimális, de kevés játék támogatja. Viszont ha bekapcsolod, akkor a tévé magának próbálja meg kitalálni, ami néha jó, de sokszor szar. Pláne akkor szar, hogy azok a játékok, amik nem támogatnak HGiG-t saját HDR kalibárciós felülettel rendelkeznek. Namost a játékbéli (el)kalibárció mégjobban megborítja a tévén a dynamic tonemappinget. Szóval a rövid válasz: hagyd HGiG-n
-
hombre[EU]
veterán
válasz MultiDoodad #58846 üzenetére
kezdjük ott,hogy a térhangzáshoz nem egy opciót kell bepipálni a menüben, hanem kell egy rendes open-back fejhallgató (nem ezek a zárt klasztrofób cuccok) és olyan játékok,amelyekben az audio erre van belōle. pl. egy Battlefield
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
Rainbow Six Siege-ben eléggé jól lehet hallani hogy ki merre motoszkál. Kikapcsolva még nem próbáltam, hogy nélküle is ilyen vagy sem... Lehet nem is hallanám ki a különbséget.
-
Moby
addikt
Én már rég kikapcsoltam. Ugyanaz a bullshit hangképgyilkos dolog, mint ált. ezek a mű3d cuccok.
-
saelin
veterán
válasz MultiDoodad #46361 üzenetére
Ez olyan mint hogy barátom 4 év után jött rá egy random beszélgetést követően, hogy rest módban telefonos appon keresztül el lehet indítani a letöltéseket.
-
sp8787
addikt
válasz MultiDoodad #46358 üzenetére
Lehet nem kellene kikapcsolni hanem Rest Mode-ba tenni?
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #46022 üzenetére
Nincs mit, így oldódjon meg minden gond az életben
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #46009 üzenetére
Igen. Illetve lényeges a ps5 HDR beállítása is. Amit a felület ír, az nem jó, volt már linkelve, itt a helyes beállítás módja: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #46001 üzenetére
Igazad van, a fényerőre gondoltam. Az vagy 50, vagy 49 kalibárciótól függően. Egyébként igen, rá tudod kényszeríteni a gépet 4:2:2-re, vagy 4:2:0-ra, de nincs értelme, hisz felesleges lerontanod (még haminimálisan is) a minőséget, hisz csak annyi a lényeg, hogy megfelelő jelszinthez megfelelő black level társuljon, ami auto black level-el meg is tesz a tévé.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz MultiDoodad #45982 üzenetére
Nem jól van beállítva a tv. 4:4:4-en High-on kell lennie a black levelnek, ezt is állítja be a tv auton, ha ennek ellenére nem fekete a fekete, akkor nem jól van belőve a tv (valszeg túl magas az oled fény). Az teljesen normális, hogy 4:4:4-en low black levelen black crush van.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz MultiDoodad #45979 üzenetére
E cikk szerint PS5 mellé nem minden esetben megfelelő kábel kerül [link]
-
madkiller
őstag
válasz MultiDoodad #45971 üzenetére
Cseréld meg a hdmi kábelt.
-
Elderath
őstag
válasz MultiDoodad #45823 üzenetére
ha PS5ön auton van, akkor TVn magasra kell állítani 60hznél. Azt viszont megfigyeltem, ha 120fps módban tolsz egy játékot, akkor PS5ön az auto átáll limitedre, tehát alacsonyra kell állítani akkor a black levelt, de ez csak akkor igaz, ha valamit 120fpsel tolsz.
[ Szerkesztve ]
-
ChoppR
tag
válasz MultiDoodad #45818 üzenetére
Nekem is Oled van, C9. Én a Youtube-on néztem róla beállítás videókat, és az egyik legnézettebb/leglike-oltabbat videó alapján állítottam be
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max, Apple Watch 7, Airpods Pro
-
Elderath
őstag
válasz MultiDoodad #45803 üzenetére
Olcsó TVn hátrány. Normális TVn mint pl egy OLED semmi különbség nincs, csak kicsit világosabb a kép
-
MODERÁTOR
válasz MultiDoodad #45795 üzenetére
Igen, állandó HDR van. Ami játék nem támogatja a HDR-t, azt is HDR-ben küldi a tévére. Ez nem átskálázást jelent, csak HDR konténerbe rakja. A rendszerbeállítás csak a HDR teljes ki- és bekapcsolását teszi lehetővé. Tehát olyan mód nincs ami a PS4-es működést utánozná.
-
Mrdevil
addikt
Igen sajnos ezt olvastam, non-stop hdr-be megy, ha kell ha nem.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Peace
nagyúr
Ez egy jó kérdés, sosem néztem. Nekem game console-nak ismeri fel a tv és azon is hagytam.
Érdekes amúgy, hogy a pár napja érkezett FW update-nél annyira nem erőltették meg magukat a Samsungnál, hogy már kiírja, hogy Playstation 5, ahogyan azt a PS4-el tette....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz MultiDoodad #45722 üzenetére
Szerintem a nextgen patch körül.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dr. Venkman
tag
válasz MultiDoodad #45738 üzenetére
Szóval van xboxod amin már 57 órát játszottál az imádott játékoddal, ami amúgy kritikán aluli és iszonyat bugos, de ahelyett, hogy befejeznéd, vársz a pont ugyanolyan szar ps5 változatra. Digitális verzióra of course. Vagy te is árulsz valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz MultiDoodad #45736 üzenetére
Én is baromira élveztem!!! Mondjuk konzolon játszva valószínűleg rohadtul kiakadtam volna és a refund-on felül még csúnyákat is írok róla mindenhova. Egy bug-om volt szerencsére a végigjátszás alatt, ahol vissza kellett töltenem és vesztettem kemény negyed órát. Mázli!
-
.LnB
titán
válasz MultiDoodad #45726 üzenetére
Én ezt értem. De ha már idő. Akkor most várhatsz amíg visszakerül a store-ba. Ami bizonytalan idő. Vagy megrendeled lemezesen a KV-tól, és holnapra nálad van.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dr. Venkman
tag
válasz MultiDoodad #45726 üzenetére
Hát venni egyet lemezen, bárhonnan, kábé annyi IDŐ lett volna mint megírni ezt a hozzászólásod, de azzal valóban spórolsz időt ha várod, hogy visszarakják a storeba. Addig sem kell játszani vele.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Lemezes változat?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
Nincs hivatalos információ. Valószínűleg amikor már nem crash-el agyon és néz is ki valahogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás