Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
válasz hombre[EU] #21044 üzenetére
Nálam a nyomi a cuki szinonimája.
-
CptAdamica
veterán
Rákérdeztem most a Médiánál, hogy mennyire biztos, ezt válaszolták:
"Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy illetékes osztályunk visszajelzése alapján azon vásárlóink számára akik sikeres előrendeléssel és fizetéssel rendelkeznek a SONY visszajelzése szerint a PlayStation 5 Standard Edition készüléket biztosítják."
Ezek után, ha nem lesz, akkor fejek fognak hullani.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #21039 üzenetére
A leszedhető, cserélhető oldallapokra értettem. Nem arra a kis "gombra" vagy micsodára.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
hyggelig
senior tag
És az a durva, hogy ennek ellenére sem érzed, hogy zsúfoltak lennének a városok, mivel nem áll mindenhol autó. Csak akkor lehet autód, ha van erre külön kijelölt, megfelelő méretű parkolód. Nem hagyhatod csak úgy az utcán. Jönnek a hatóság emberei, amikor autót akarsz venni, felmérik a házad vagy a parkolód, és ha van hely, csak akkor vehetsz autót.
Emiatt rengeteg, nagyon kis nyomi, doboz alakú kisautó van:
Na, abbahagytam a japán különórát
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Durva élmény lehetett!
Oppenheimer: Ezek szerint ebben (is) más mint a Forza Motorsport. Én azzal a játékkal "ligáztam" itthon, és volt egy-két kontrolleres UFO akiket képtelenek voltunk kormánnyal megverni.
hombre[EU]: Ha meglesz az új gép biztos, h adok még egy esélyt a GT Sportnak is. Kontrollerrel pár órát tudtam csak vele játszani PS4 Pro-n. Komoly csalódás volt az előző részek után.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Deck
titán
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #21033 üzenetére
A cserélhető oldalpanelek már voltak pletyka szinten, szerintem hihető dolog.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
turikoczka
aktív tag
Kaptam egy levelet a telekomtól a ps5 kapcsán, mert anno rányomtam az oldalukon az érdekel gombra, de semmi használható link nincs hozzácsatolva csak marketing szöveg...Vagy csak én nem értek vmit?
-
opr
nagyúr
válasz hyggelig #21032 üzenetére
Amugy, legviccesebb az volt, mikor Londonba emigralt Japan kollegat kerdeztem, hogy mi tetszik neki legjobban, es kapasbol ravagta, hogy az, hogy milyen nagyok Londonban a hazak/lakasok meg a szobak, meg meg lehet kerted is.
Aztan rohogott, amikor mondtam neki, hogy nekem pont ez a legnagyobb bajom Londonnal, hogy milyen kicsik a lakasok/hazak, meg a szobak, meg a kertek.Szoval, jah, nagyon mas vilag...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
hombre[EU]
veterán
a végén tényleg Carlosnak lesz igaza a zseniális marketinggel kapcsolatban
mai Eurogamer hír: First PlayStation 5 console hands-on reveals mysterious nut
és errōl beszélnek az emberek a neten, ps5 secret nut
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz bulikavagyok #21016 üzenetére
lehet a DualSense-szel jobban járok
nagyon jó kormánnyal a Sport, azért gombával sokkal "butábban" mozogsz...na meg zéró feedbackLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz hyggelig #21027 üzenetére
Làttam 8m²-es lakàst, nagyon durva. Egy évig én is 8m²-en laktam. 2 szekrény 1 àgy, és egy zuhanyzó volt benne. Kisnagydolog miatt ki kellett menni a közösbe. Konyhàn főztek ràm, így az se volt baj hogy az nekem nincs. Most 40m² van, ahol a fürdőszobàm nagyobb, mint ahol elötte laktam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Oppenheimer
nagyúr
Amikor az ember még nincs túl magas szinten akkor a controller versenyképes lehet a kormánnyal. Akik a top ligákban gurulnak GT Sportban ott már nem lehet kontrollerrel helytállni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
hyggelig
senior tag
válasz Scarletiel #20977 üzenetére
Sok lakásban konyha sincs, vagy csak nagyon kicsi (értsd az egész egy főzőlap és semmi más) étkező nincs, mert egy helyiség a nappali, a háló és az étkező is. A fürdőben a wc fölött van a zuhanyzó.
Na, igyIszonyat drága Tokió. Nagyon kicsike lakások vannak, amik erősen látszódnak az utcafrontról is. Nem is csodálom, hogy olyan népszerűek a kézi konzolok arrafelé.
[ Szerkesztve ]
-
opr
nagyúr
Gt Sportot anno a launch partyn rendesen erre epitett "szimulatorban" probaltam ki eloszor. Ertsd: Semmi hidraulika vagy ilyesmi, de rendesen recaro ules, fasza kis force feedback kormany (jo, gondolom nem olyan komoly, mint amit Te tervezel venni, de nekem boven jo volt), pedalok, szelvedo meretu TV kozelrol nezve...
Isteni volt. Es bar eloszor mentem vele, sikerult olyan idot menni a harmadik korben, hogy hetekig nem tudtam hasonlot otthon, kontrollerrel.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
RangerFox
Topikgazda
Inkább csak kíváncsiak vagyunk és hajt a vágy, hogy végre a kezünkben legyen ez a drága műanyag doboz. És ez is a Sonyt igazolja, hogy ilyen kevés információval is ilyen hatást váltott ki a játékosokból. Én nem annyira izgulok, egyrészt mert biztosan minden lényeges infó kiderül a megjelenés előtt, másrészt minden hír/pletyka, amit nem közvetlen a Sony közöl velünk, az szinte biztosan kamu. Az általad felhozott extrém esetről egész biztosan tájékoztatnák megjelenés előtt a vásárlókat, habár ezt az infót én is az utolsó pillanatig eltitkolnám...
-
opr
nagyúr
válasz hombre[EU] #21008 üzenetére
Igen, teljesen mashogy all az ember a kocsihoz itt. Pl emlitett b vectra, vezetni tanitas.
Haver tolatott, egy eleg necces helyen parkolt (kb 40 metert kell betolatni egy eleg szuk helyen, egyik oldalt hazfal, masik oldalt kerites+random bokrok, egyeb novenyek altal sokszor eltakart extra tereptargyak, stb). Elso probalkozas, izzad, izgul, stb. Mondtam neki, hogy na En akkor most kiszalltam, kivulrol vegignezem mit muvelsz, nem segitek, sok sikert.
Vegigvitte a kocsit nagy nehezen (emlitett parkolas nekem kb 30-45mp volt rutinbol, neki 2-4 perc), aztan a legvegen gyonyoruen, centi pontosan leparkolta oda, ahova kell. Szall ki, orul, boldog, sikerult, aztan mondtam neki, hogy igen, igen, de a szep parkolas csak akkor er, ha egyszerre, az egesz autoval sikerul... Nem vett eszre egy aljasan, bokor szelen megbujo kb 40cm magas, 10*10-es betonoszlopot, es ott felejtette az elso lokharitot.Magyarorszagon egy ilyen miatt biztos leizzadok ott helyben. Itt, mivel ilyen olcso a kocsi, csak vegigneztem, aztan rohogtem. Tanult az esetbol, tobbet, mintha idoben megallitom es szolok neki. Lokharitot meg visszaraktuk par csavarral oszt kesz.
-
Elderath
őstag
Tényleg egyeseknek még probléma, ha valami always online 2020 végén? Mikor nem vagy online manapság? Még a hűtőszekrényen is internet van. Ez a használt játék dolog meg teljes baromság. Sajnos vannak olyan emberek, akik ezeket még be is nyelik
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
.LnB
titán
Jó de ez a japán celeb, meg a rapper gyerek, hogy játszanak vele... Ennél valami profibb prezentációt várnék. Nem tudom mi van, eddig vakon "ide vele, semmi sem érdekel" alapon előrendeltem, most meg egyre jobban felcsesz ez a töketlenkedés. Vagyis még csak töketlenkedés se, mert ez egy semmi.
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #21008 üzenetére
Nem állítom, h veszítenél, csak így nem lenne fair küzdelem. Amúgy azóta jutott eszembe, h a GT-nál nem biztos, h hátrány a kontroller! Nagy GT rajongó vagyok, de kormánnyal még nem volt hozzá szerencsém, így erről nem tudok nyilatkozni, de például a Forzában (sokkal) gyorsabb vagyok kontrollerrel mint kormánnyal. Szerintem ezek a konzolos "simcade" játékok így vannak programozva, szval lehet, h ezzel ki is egyenlítenénk az erőviszonyokat...
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Deck
titán
-
Madwe
nagyúr
Szerintem azért jönnek majd infok, de jelenleg pl arra várnak, h ne minden az ms zenimaxról szóljon. Ezen a héten már jöhet vmi friss, előző hétvégén voltak a japán celebek kontrollált gameplayben. Plusz itthon tényleg minek aggódni nov19el, addigra már 1 hete kint lesz sok helyen, már létező nextgen címekkel, df tesztekkel stb.
-
hombre[EU]
veterán
válasz bulikavagyok #20984 üzenetére
nem gond. én tudok veszteni , abból lehet tanulni
(#20988) nem voltam kint sokat, de ha osztok-szorzok akkor az jön ki,hogy 2-3havonta másikat vettem
ott nyugodtan beleugrottam a v6 bussotól kezdve a v8 audiig...Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #21003 üzenetére
Na, és akkor mi van, ha (és most kicsit rugaszkodjunk el a valóságtól) megkapjuk a konzolt, és tényleg kiderül, hogy nem lehet használt lemezeket adni/venni?! Extrém, nem szeretnénk, nem túl valószínű, de ha még is.. Vagy akármi más ilyen baromság kiderülne?
Mert erről én is baromira kussolnék a helyükben.
És igazából tényleg mi vagyunk a hülyék, akik így infó nélkül is simán előrendelték. Kapkodunk, hogy jusson nekünk, de igazából alig tudjuk, hogy mit kapunk.Leírom még egyszer, bár sokan úgy is erre fognak válaszolni. Nem tartom elképzelhetőnek, hogy ezt a használt lemezes dolgot meglépjék, csak egy példának írtam.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RangerFox
Topikgazda
Szerintem már nem lesz State of Play a megjelenésig. Az előzőben nem esett szó a Sackboy-ról, Bugsnaxről, GT Sportról, így reménykedtem abban, hogy mégis beütemeznek egyet. De aztán egy hete jött egy bővebb előzetes a Sackboyhoz, meg közben leleplezték a Deluxe kiadásokat az exkluzív játékokhoz, így szerintem már csak pár perces gameplay trailerekre meg ugye a launch trailerekre számíthatunk. Az UI leleplezés meg egy sima blog post is lehet egy fél perces videóval meg az új feature-ök felsorolásával.
De egy decemberi State of Playben bízok, jó lenne hallani a Horizonról, a GT Sport meg a Rathcet megjelenési dátumáról, jövőbeli tervekről.
-
Wesder
félisten
Úgy làtszik hogy a Sony a 7-10 év alatt felépített lojalitàsra és hype-ra tàmaszkodik jelenleg. Igazàból teljesen megtudom érteni, mert làthatóan működik. Minden gép elfogyott előrendelésben, még az utànpótlàs is, ami rajt elött jönne.
Persze ha màr úgy sem tudsz eladni több gépet, akkor minek tartanàl vissza informàciót, de volt erre egy olyan ötlet, hogy lehet ez hosszútàvon kifizetődik nekik.
Xboxra emállítólag 15.-éig még NDA van bizonyos dolgokra, akkor lehet a Sony-nàl is van ilyen dàtum.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest