Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
válasz tboy93 #20292 üzenetére
"Múltkor néztem meg kíváncsiságból én is a GP tartalmát és azért van pár tucat játék ami érdekelne onnan Retek jó deal azért a havi 4k-ért, az biztos. Az a baj ha boxra váltanék hiányozna a sok ps jó ex "
Vagyis havi ezerért, mert mindenki tudja hogy veszel sima goldot egy évet meg egy havi GPU-t és lesz belőle havi ezerért GPU
-
Csokifalo
senior tag
-
belan
addikt
-
belan
addikt
válasz Major Lion #20391 üzenetére
Az durva el se adom még akkor a prot jön nioh 2 , 2 db dlcje még 100 óra vagy még több játék, imádom a játékot! Nekem így nem lesz jó akkor, csúcsimát direkt nem kezdtem el de nem is baj! Visszont a ms simán megoldotta ezt mentési dolgot. Nem fogok 400 órát elölről kezdeni biztos nem egy játék se ér annyit.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
válasz predakon #20384 üzenetére
Én nem vágom mi ez a mentés de mondjuk nioh 2 be van több mint 400 órám és ha ps5 akarom játszani nem tudom mert nem megy a mentés a ps5? És ha felhőből szedem le a mentest akkor se megy?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
.LnB
titán
Ha ez az ára annak, hogy egy teljesen új alapokon nyugvó operációs rendszert, store-t, tárhelyet.. szóval egy sokkal jobban működő szolgáltatást, ökoszisztémát kapjunk, ami sokkal jobb mint a mostani. Akkor azt mondom, hogy oké. De ha ez csak az ő balfaszságuk, mert nem tudták rendesen megoldani, és a szolgáltatások, a store, a mentések, ugyan olyanok lesznek mint a 4 esetében. Akkor csesszék meg.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hombre[EU]
veterán
elképzelhetō,hogy ez lesz a crossgen játékoknál, nem tudom van-e olyan amit megerōsítettek,hogy átviszi a mentést.
lehet,hogy úgy tervezték az elejétōl fogva,hogy lesznek ps4 és külön ps5 verziók. nem számítottak a crossgen patchekre és nincs felkészítve abrendszer kompatibilitásra
viszont most nézem a MilesMorales átviszi, szóval megoldható...valahogykonspirációs elmélet: a Dirt és a Yakuza MS alatt fut promókban
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
őstag
-
Scarletiel
senior tag
válasz tboy93 #20372 üzenetére
Csak a generáció váltás előtt beetette a PC-s népet a jó játékokkal, hogy átcsábítsa őket konzolra/konzolra IS. Nincs ebben semmi misztikum, nem lesz kiadva exclusive játékáradat PC-re is, max ugyanúgy mint itt, gen váltás előtt kiadnak szarul portolt változatokat X éves játékokból.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
.LnB
titán
Méghogy nincs értelme a Ps5 vásárlásnak.
Kíváncsi lennék, hogy mi áll a dolog hátterében?! Mert szerintem ez baromi bosszatnó "feature" a Sony-tól![ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
veterán
-
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
myckey
veterán
válasz N.YCityBoy #20374 üzenetére
Így valahogy .....
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
veterán
válasz N.YCityBoy #20374 üzenetére
Ez viszont így igaz!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
nagyúr
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #20339 üzenetére
Egyrészt erre reagáltam: "Ha az MS megvesz valakit, akor egyből megy a hujujujuj ennek multiplatnak kell maradni, mert bullshit, de ha a Sony vesz meg valakit akkor tök jó hogy exklúzív?" - ilyen még nem igazán volt.
Másrészt az általad említett két stúdiónak nincsenek nagyon bejáratott címei, pl egy bard tale's vagy wasteland már nem olyan nagy cím, a hellblade meg még nem lett nagy, viszont egy Elder scrolls, Fallout, Doom, Wolfenstein ami a kezdetektől vagy pc vagy multiplatform franchise és szinte meghatározták a játékvilág alapjait, na azoknál nagyobb problémának érzem azt, hogy ex címekké válnak, annak sem örülnék ha a Sony mondjuk megvenné a Ubisoft-ot és az AC Sony ex lenne.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Tomtailor85
senior tag
Na gyerekek kiszálltam az első körből! Sajnos közbeszólt az élet! Tönkrement a részecskeszűrő az autóban meg az akksi is megadtam magát! Lényeg ne vegyetek újabb autó, mert csak a baj van vele! Következő szállítmányra már én is beszállok! Sok sikert mindenkinek az első körhöz!
-
hombre[EU]
veterán
-
Dvix
senior tag
válasz Oppenheimer #20338 üzenetére
Köszi
Igen (#20353) karmaresz már rávilágítottak köszi.[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
Kíváncsi leszek kapok gépet 1 hete rendeltem meg euronicsba vissza igazoló email is jött, remélem kapok de nem nagyon bízom benne.
[ Szerkesztve ]
-
GegeWarrior
senior tag
-
VTom
veterán
Meglátjuk.
Ugye ott van még a Doom, Wolfenstein széria is. Komoly fegyver a MS kezében a Bethesda, az biztos, de szerintem aki az exkluzívok miatt vesz PS-t, az pont nem ezeket a fajta játékokat szereti elsősorban.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #20351 üzenetére
Értem, tehàt nem lesznek kifizetve a fejlesztők. Tök logikus.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
karmaresz
senior tag
-
Madwe
nagyúr
Mondjuk pont a tes lenne erdekes ha exkluziv lenne. Azt aztan tenyleg kiadtak meg foglefekre is, legalabb 10 fele verzioban egyebkent mire megjelenik egyreszt csak lejjebb megy az xsx ara foleg hasznaltan, masreszt miutan kitolta az ember el is lehet adni
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #20348 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ha ingyen kapnàd a Spiderman Remastert, amiért voltàl olyan kedves és invezztàltàl a PS4-es verzióba azzal, hogy megvetted, attól még az Insomniacnàl dolgozó Béla a fizetését ugyan úgy megkapnà?
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #20341 üzenetére
Itthonról volt szó gondolom. Egyébként meg a hülye is tudta hogy több PS fog elmenni. Aki erre hegyezi, az keressen egy orvost.
-
kola99
tag
válasz TrueGooner #20261 üzenetére
Ja hogy ez Nő ? ...omg
-
hyggelig
senior tag
válasz hombre[EU] #20341 üzenetére
Én csak reagáltam Tomtailor85 hozzászólására.
-
stickermajom
addikt
válasz Oppenheimer #20338 üzenetére
De hát nem érted? Fel kell zárkóznia a Sonynak.
-
Carlos Padre
veterán
válasz GegeWarrior #20284 üzenetére
Szívesen meghallgatjuk a történetedet.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz TrueGooner #20261 üzenetére
Nem nagyon érdemes ebbe beleállni, mert a sok zéró empátiával bíró megmondóember le fog rángatni az ő szintjükre és még te leszel a szaralak a végén.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
-
Dvix
senior tag
válasz ProEvoFan #20330 üzenetére
Nem beszélve arról h a Sony összbevétele tavaly 6 milliárd dollár volt. Szóval akinek itt föl kell zárkózni az a Sony gyerekek. A MS csak előhúzza a malacperselyből a pénzt és megveszi a cuccot amit akar. Továbbá a Sony , a PS Now-ra felhőrendszerét is a MS-től bérli eleve(Azure).
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Wesder #20319 üzenetére
A Sony kis stúdiókat vett amit szépen felépített az évek alatt.
Az MS kész nagy multi kiadót vett 7.5 milliárd dollárért.
Óriási a különbség. Ami nem megy pénzzel (és ésszel), az majd megy még több pénzzel.Ez az MS.Ezt csinálta a kilencvenes években is.Ha nem ezt folytatta volna akkor a Windows sem itt tartana ahol jelenleg tart.Felvásároltak anno minden konkurenciát.Utálták is őket, mint a szart.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #20326 üzenetére
Szerintem nem is próbálja az MS elhozni, de valszeg a Sony se nagyon engedné, bár kitudja, végül az EA-t is beengedte (annyi, hogy PS-en nem 300 ft lenne hanem több).
Viszont a kérdésemre nem válaszoltál, kit vásárolt fel a Sony akinek bejáratott multiplatform címei voltak és ps ex-ek lettek belőle?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hyggelig
senior tag
válasz Tomtailor85 #20320 üzenetére
Egyrészt alapból négyszer akkora készletet kap csak a KV Xbox-ból mint PS-ból. Másrészt tudtommal PS-t is elő lehet még rendelni.
-
VTom
veterán
A Sony azért teheti meg ezt, mert 100 milliós a vásárlóbázisa.
Nem mondtam, hogy exkluzívnak kell maradnia, csak a MS jobban jár a játékokból befolyó pénzzel szerintem. Nem fog mindenki Boxot venni az új TES miatt.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
NyMRooD
őstag
Engem nem zavar ha az MS ex-et csinál a megvásárolt címekből, de áruld már le kit vett meg a Sony akinek bejáratott multi platform címei voltak és ezáltal exkluzívok lettek?
"Igen, ahogy minden Xboxra eladott PS ex is a Sony zsebét tömné." - Csak a Sony-nak számít az eladott gépek száma, addig egyszerre kiadni minden másra is hülyeség lenne, az MS-nek viszont elvileg nem számít, így nekik jobb lenne ha hoznák PS-re is (vagy mégis számít nekik az eladott gépek száma?) főleg, hogy elvileg már a Sony-val nem is konkurálnak (ugye Stadia és Luna az ellenfél).
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Mert mas az uzletpolitika. Sony egy tipikus regimodi konzolos politikat tol, vedd meg az o konzoljukat (amit par rafizetos ex cimmel er el) s a jatekeladasokbol profitalunk majd. Ms pedig szolgaltatasokbol akar penzt szerezni, platformfuggetlenul. Nekik kindegy h xet veszel, pct vagy androidot (esetleg majd iost vagy fogkefet) a lenyeg h a szolgaltatasukat hasznald platformfuggetlenul. Ettol fuggetlenul lehet olyan cim, amit exnek tart meg, de nekik nem szempont, h feltetlen ms okoszisztemaba csabitsa az embereket.
[ Szerkesztve ]
-
Tomtailor85
senior tag
Ennyire nem megy az Xbox, hogy még mindig lehet előrendelni?
-
Wesder
félisten
Igen, ahogy minden Xboxra eladott PS ex is a Sony zsebét tömné. Ha az MS megvesz valakit, akor egyből megy a hujujujuj ennek multiplatnak kell maradni, mert bullshit, de ha a Sony vesz meg valakit akkor tök jó hogy exklúzív?
Xbox esetében 3 vàlasztàsod is van hogy MS ex címekkel jàtszhass, (PC/Xbox/Android) míg Sony-nàl megveszed a konzolt, vagy így jàrtàl.
-
őstag
A jelenlegi kommunikacival csak azt eri el a sony, hogy masfele is elkezdenek nezelodni a userek. En teljesen biztos voltam benne, hogy ps5 a kovetkezo konzolom de elbizonytalanodtam :(
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
VTom
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz Carlos Padre #20202 üzenetére
Úgysem ismernéd be, de ha ugyanezt tenné az MS a Forzaval, Gears of Warral stb. akkor te lennél a leghangosabb szószóló hogy mekkora tolvaj banda és hogy csak lehúzzák az embert...
Miközben még a Sony userek többsége is szidja ezt a lépését a cégnek....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Major Lion
senior tag
válasz Wesder #20309 üzenetére
Hm. Valami premium brand-et építenek? A 30 ezer forintos játék árakkal vajon nem azt érik el hogy több lesz az olyan ember aki lemezen vesz játékot majd elpasszolja? Ők azok akik olcsón akarnak játszani.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Madwe
nagyúr
válasz Wesder #20307 üzenetére
Elsősorban az orion miatt vették meg jó eséllyel.
semmit nem tudni ms jövőbeli terveiről.
egyébként meg minden téren (nem csak konzol) a szolgáltatások irányába mennek el a saját platform erőltetése felől. Nem lepne meg, ha sonyval egyezkednének, h namármost vagy minden zenimax cím ms only lesz, vagy jöhet ps-re is, de akkor gp-vel együtt. Pl.
timed ex opciót se zárnám ki, nagy felhasználóbázist zárnának amúgy ki. Majd a jövő eldönti -
Wesder
félisten
válasz Major Lion #20308 üzenetére
Màr írta, hogy az olyanok nem kellenek a Sony-nak, akik olcsón akarnak jàtszani.
-
Major Lion
senior tag
Azért az elég merész kijelentés hogy budget játékok, mikor vannak ott nagy címek bőven és ha jól emlékszem az MS mintha vett volna valami kiadót a közelmúltban aminek minden játéka bekerül majd a GP-be.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Wesder
félisten
Semmit, csak annyit hogy a mostani multiplat projectek amiket bejelentettek, még kimegy mind3 platformra, utàna màr csak MS ex jàtékok fognak készülni. Nem azért vették meg az egész 8in1 ZeniMax Bundle-t hogy timed ex jàtékaik legyenek. Ahoz bővel elég lett volna a töredéke is annak a pénznek.
-
.LnB
titán
válasz tboy93 #20297 üzenetére
"Nintendon is azért rágódom annyit, "
Na azt megnézném, hogy te Nintendo-ra 5k-ért veszel játékot!
-
RudY
addikt
válasz tboy93 #20297 üzenetére
Attól is függhet, hogy a multiplatformokat melyikre tudod kedvezőbb áron beszerezni. Jelenleg boxon olcsóbb a külföldi store-ból való (kiskapus) beszerzési lehetőségek miatt, az 1év+ GPU csomag is jóval olcsóbban beszerezhető (14-16 ezer körül).
PS-nél is van más régiós lehetőség, de ha mindkét konzolra tudsz home partner-t, akkor tovább is faraghatók ugye a költségek. Tavaly májusban lett nálam pro az x mellé, utólag behúzva akciós árakon több exkluzív, de az azóta megjelentek első napos vételek voltak. Így nálam csak 17-18 exkluzívra kellett a ps, nagyon nem bántam meg. Akkor lesz csak lecserélve, ha ismét lesz 4-5 olyan, ami nekem már kihagyhatatlan (xsx jön előbb).
Ha egyedül nyomod és viszonylag keveset, az megint más tészta, nálunk családilag néha már a 2 konzol is kevés.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Jigoku #20280 üzenetére
Igazad van, a "hímnős" jelző túlzás lehet. És ha TrueGooner arra reagált, akkor igaza is van. De azért ne felejtsük már el, hogy még mindig egy számítógépes játék karakterének a képéről beszélünk.
Ez azért nem az a szint, ami a közösségi médiában folyik nap mint nap. Ahol kis/nagylányok vadásszák a like-okat önigazolásként, aztán ha nem kapják meg, akkor elkezdik vagdosni magukat. Sajnos ez is egy létező probléma, sajnos a hiúság fájdalmas dolog, főleg ha megsértik azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest