Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
őstag
válasz Impulsivex #19268 üzenetére
Engem az idegesít, hogy az áprilisban rendelt gépemről a playit semmi infót nem tud adni csak annyit ,hogy hááát áprilisi rendeléssel szerintük nem lesz gond. Nekem ne mondja senki, hogy amíg a KV pontos számokat tud, addig egy playit nem tudja mennyit fog kapni. Most várhatok valószínű launch hétig, hogy közöljék sry nem jutott...
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
MODERÁTOR
-
Carlos Padre
veterán
válasz Impulsivex #19277 üzenetére
Ez is egy vélemény. A Microsoft eljátszotta már ezt a előző genben és bejött neki. Ami viszont ellene szól, hogy a Sony bő egy évvel előttük jár a fejlesztésben, és a gyártásban sincs előrébb a Microsoft.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
karmaresz
senior tag
Nem fejtettem ki teljesen részletesen. A tencentes időkben akkor még más formában, egy mmorpg-ben gondolkodtak, de itt van az IGN cikkéből a részlet:
"Before launching Game Science, many of the developers that were at Tencent’s Quantum studio were working on an MMORPG called Asura West (also based on Journey to the West) that allegedly underperformed for Tencent, although it’s unclear if this is why some of the team departed".
Egyébként meg látjuk, hogy Kínában a szerzői jog nem sokat jelent. A mű pedig nem a Tencent sajátja, hanem egy 500 évvel ezelőtt született hősi eposz, amit bárki használhat.[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
karmaresz
senior tag
válasz Szabi® #19290 üzenetére
Kínában és Kelet-Ázsiában ennek brutális sikere lesz, de ahogy látom, erre fele is sok rajongója van már. A négy kínai ősi eposz egyikét a "Journey to the west"-et, azaz a "Nyugati utazás"-t dolgozza fel, ami egész kelet-ázsiában nagyon komolyan beépült a lokális kultúrába. Az biztos, hogy ha kijön én kínai narrációval, angol felirattal tolom majd.
-
Madwe
nagyúr
válasz karmaresz #19285 üzenetére
“Állítólag már abban az időben elindult a fejlesztés, de végül ott elkaszálták, néhány fejlesztő azonban kilépett és folytatta egy új cégen belül.”
aki ilyet leír elvesztette minden hitelességét. Jogilag az, amit cégen belül írsz, a cégé, nem foghatod meg s viheted el (még a szellemi jogokra fittyet hányó kínában sem) sőt, ha a céges laptopon dolgozol de munkaidőn túl valamin, jogilag az is a cég szellemi terméke lesz. Nonszensz marhaság az idézet.
[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
válasz Scarletiel #19286 üzenetére
Ez egy öngerjesztő folyamat és a start kritikus mindenki számára. Egyrészt valószínűleg egyik fél sem tudott biztosat a másik indulási készleteiről.
Másrészt mindenki tart a "juhnyáj" effekttől, vagyis, ha a bizonytalanok akár 10-20% átáll, a környezetükben lévő, nem tájékozott emberek is majd azt a konzolt veszik, mert a véleményvezér ezt tette. Nálam ismerősi körben nagyon sokan vannak, akik csak amiatt vesznek egy bizonyos típust, mert a haver, családtag, osztálytárs is ilyet vett és jó lenne vele játszani, vagy tőle lehet játékot kölcsönkérni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Tomtailor85 #19284 üzenetére
Én is így látom, addig izgalmas ez a téma amíg a tv alá nem kerül, onnantól majd nézzük és játszunk azzal amivel eddig ez ilyen
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
karmaresz
senior tag
válasz Kendek #19280 üzenetére
Máshol meg pont azt olvasom, hogy a Sony jóval korábban véglegesítette a hardver paramétereit és juttatta el a devkiteket a fejlesztőknek, mint az MS. Persze ez nem zárja ki, hogy az indulást csak 2021-re tervezte a japán cég, de szerintem azért benne volt már másfél éve a levegőben, hogy 2020 lesz a generációváltás éve.
-
karmaresz
senior tag
-
Scarletiel
senior tag
válasz KKaresz45 #19281 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy oké ezek nem lesznek PS4-re és megjelenés mind konzol mind játékok terén 2021 február? Nem hinném, hogy minden család elkötelezné magát karácsonykor a Box mellett ha nincs PS5. Akik meg csak ezért Boxot vesznek, azok alapból sem voltak túl megbízható vásárlóbázis.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
karmaresz
senior tag
válasz Szabi® #19270 üzenetére
Nálam most ez a titkos favorit játék. Nem érdekel, hoy nem exkluzív. Remélem, még jövőre, vagy legkésőbb 2022 elejére érkezik. A gameplaytől is leesett az állam, de a videó legvégén lévő képbevágások még inkább felcsigázták az érdeklődésemet.
Utánaolvastam a csapatnak: korábbi Tencent dolgozók alkotják a magját. Állítólag már abban az időben elindult a fejlesztés, de végül ott elkaszálták, néhány fejlesztő azonban kilépett és folytatta egy új cégen belül. Egy interjúban azt mondták, hogy a mostani állapot csak egy teaser és elsősorban fejlesztőknek szólt, mert bővítenék a csapatot. Állításuk szerint ennél jóval több van még mind játékmechanika, mind grafika szempontjából a tarsolyukban.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Tomtailor85
senior tag
Sokszor elgondolkozok, hogy a f*szért izgulok azon, hogy lesz-e premierre gép vagy sem? Ha jobban belegondolok, akkor engem is elvitt ez a vegyük meg most és azonnal "bármi áron"! Közben azok az emberek, akik jobban értenek nálam a témához azt mondják, hogy várjunk vele míg kiforrja magát ez az egész! Nem akarok itt filozofálni, de tényleg vannak sokkal fontosabb dolgok, mint egy "konzol" vagy bármilyen más használati tárgy! Átgondolva jobban a témát, már én is úgy vagyok vele, lesz-lesz, nem lesz ,akkor nem lesz! Kicsit off téma, remélem nem bántottam meg vele senkit!
-
-FLY->
őstag
Legszarabb startba belevettem a készlet hiányt, nehéz mellette elmenni. Sokak szerint a HZD készen van, de nem mennek neki a dolognak (túl nagy cím ilyen helyzetben), mert mire mindenkinek lenne gépe, már akciózhatnák. Amiket felsoroltál belsősből, az egyik egy remake (pofátlan áron), a másik meg egy kb 10 órás kaland, nagyon nagyon óvatosak. CPR játéka sem lesz felkészítve az új gépekre, minek görcsöljenek, ráér jövőre is (ismert okok miatt). Reméljük egy éven belül megoldódik a dolog, és valódi system sellereket kapunk.
-
Impulsivex
tag
válasz KKaresz45 #19281 üzenetére
Hát ja. De ha PS5-re tervezték a játékot akkor a PS4-es verziót is tervbe kellett venni és ez csak úgy lehetséges szerintem, hogyha előbb PS4re csinálják meg a játékot. Így lehetett az hogy a nextgen verzió lett később kész hátha beüt a gond (ami meg is történt) így kitudják majd adni az előző genre a játékokat. Ki van ez sakkozva rendesen, de ez tényleg csak úgy lehetett hogyha a Sony nem idénre tervezte a PS5 megjelenést. Azért készülhettek el a PS4 verziók hamarabb.
-
KKaresz45
senior tag
Érdekes elmélet.
Nekem inkább úgy tűnik hogy nagyon is 2020-ra tervezték a PS5 Launch-ot, csak közbeszólt a pandémia és annak a következményei lettek a gyártási nehézségek és a készlethiány. Szerintem egyébként a PS5 készlethiány miatt jönnek az eredetileg PS5 exkluzívnak beharangozott címek PS4-re is, mert egyszerűen nem lesz elég PS5 a piacon hogy megfelelő eladásokat (és ezáltal bevételt) hozzanak a játékok.
-
MODERÁTOR
Az biztos, hogy most az MS szinte minden téren előbb kapcsolt mint a Sony. De ezzel együtt én nem gondolom, hogy csak jövőre tervezték volna a generációváltást. Hanem a kritikus időpontban beütött náluk is a koronavírus.
-
őstag
Az íróra ráférne egy magyar nyelvtan level1, nem szoktam grammar nácizni de ez kiveri a biztosítékot.... akarom mondani, biz tosítékot
-
Tomtailor85
senior tag
válasz Impulsivex #19273 üzenetére
Én is így vagyok! Eladtam a pro-t, most nincs gépem! A november még képlékeny!
-
MODERÁTOR
válasz Impulsivex #19273 üzenetére
A KV-nál kapják a legtöbb konzolt premierre, ami egy nagyságrenddel nagyobb készletet jelent mint a többi helyen. Viszont náluk hiába rendelted elő 18-án, mert ott már fél évvel előtte megindult az előrendelésre regisztrálás. Máshol pedig olyan kicsi az indulókészlet, hogy szinte azonnal el is fogyott.
-
Madwe
nagyúr
válasz Kendek #19269 üzenetére
Általában a launch megreneléseket előző nap összekészítik s hajnalban postázzák, h aznap kiérjen mindenkinek. Persze lehet most másképp lesz, sok a kavarás s a hiány, de alap esetben sztem aki kap, az jó eséllyel megint aznap megkapja (hacsak nem a nekemnemjutott de kell randalírozó hordák le nem ütik a futárt persze )
-
-
F-ECT$
titán
-
Kicsimix
őstag
Én már áprilisi rendeléssel sem kaptam máshonnan..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
MODERÁTOR
Azt sokuknak visszaigazolták már, hogy benne leszünk az első körben. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy 19-én (ami kiszállítással inkább 20-a) már kézhez is fogjuk kapni a PS5-öt, pár napos csúszás elképzelhető. Főleg a mostani helyzetben, nem mennek olyan simán a dolgok.
-
Impulsivex
tag
Sziasztok,
Van akinek visszaigazolták a PS5 előrendelését úgy, hogy biztosan megkapja a 19.-ei napon?Ismerek olyat, aki Júl. 4.-én előrendelte és már mondták neki hogy nem lesz benne az első körben... Legnagyobb konzolos lapról rendelte.
-
myckey
veterán
válasz Szilágyi84 #19265 üzenetére
PS5 CP2077 jövőre fog frissítést kapni, de már most is érezhető különbség lesz PS5ön.
Asszem, de pont ezt már kérdezték, majd keresőben megnézem.Hol maradnak a képek? Már megbeszéltük....
Ennek megint az első mondata a lényeg.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
hombre[EU]
veterán
válasz Szilágyi84 #19265 üzenetére
[link]
és jövōre jön hozzá egy ingyen nextgen patchLife, Uh, Finds A Way
-
Szilágyi84
senior tag
Cyberpunk hogy lesz megjelenéskor csak PS4-es változat lesz és az Ps5-ön egyből szebb lesz vagy várni kell valami frissítésre majd? Pókemberből van PS4 és Ps5 verzió is de Cyberpunkból még nem láttam előrendelhetőt 5-re. Vajon mennyire látható különbség lesz Ps5-ön mondjuk a PS4-es feljavított és a Ps5 verzió között ?
-
őstag
-
Moby
addikt
válasz karmaresz #19251 üzenetére
Az egy teljesen egzakt érték, az megint más kérdés, hogy a teljes rendszert tekintve nem egy átfogó mérőszám, nem írja le, hol egy ilyen összetett rendszerben milyen bottleneck van/lehet, de ettől az még teljesen egzakt, és meglehetősen fontos is. Csak az értelmezése nem az, amiről ti beszéltek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz hombre[EU] #19259 üzenetére
Egyébként annak aki nem pörgette ki annó a játékot ez egy nagyon jó csomag lesz.
-
hombre[EU]
veterán
Hideo Kojima: ‘I Think The Next 2 – 3 Years Will Be Major For VR’
Kojima PSVR horror confirmed
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Bogyi007 #19257 üzenetére
On PS5, we are announcing an Ultimate Edition that includes a voucher code** for Marvel’s Spider-Man: Remastered. You’ll be able to experience the complete storyline up to this point, which includes the remaster of the original game and all three installments of the Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps DLC so you can play the full narrative arc [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
Bogyi007
veterán
válasz karmaresz #19251 üzenetére
Beszéltünk már minden formában arról hogy a Spiderman Remastert csak úgy kaphatjuk meg ha a MM mellé megvesszük. Viszont lehet hogy kifejtette a Sony csak én nem olvastam el a hírt teljesen - most ez a Remaster mit tartalmaz? Csak az alapjátékot vagy benne lesz a The City That Never Sleeps Dlc csomag is?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
karmaresz
senior tag
Benne volt az előrendelésemben, de mikor visszaigazolták a Ps5-öt, kiszedettem. Nekem még mindig bántja a szemem ez a rengeteg túlszaturált ciánkék és magenta.
Ezzel a kommentel nagyon egyetértek:
"Employee: How much saturation do you want?
Godfall director: YES"
Ha a tesztek alapján ígéretesnek tűnik, akkor lehet, hogy valami akcióban mégis megveszem majd.[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
válasz Kendek #19246 üzenetére
Köszi, jól rávilágítottál a dolgokra. Sejtettem, hogy nem egzakt az érték, és függ attól, hogy milyen is a játék maga. Nem túl jó hasonlattal, ahogy vannak paraméterek amiben egy Opel Astra is veri a Ferrarit.
Pont mostani hír, hogy a SP:MM is kisebb helyet foglal PS5-ön, mint PS4-en, pedig előbbin nagyobb felbontású textúrákat használ a rendszer. Gondolom ez is a Kraken/Ooodle miatt.
-
ProEvoFan
nagyúr
[link] Godfall Combat trailer
Ez nekem még mindig nagyon bejön. -
Imilenni
addikt
Szerintetek PewDiePie kap majd ps5-öt?
Ha jól emlékszem, a 4-et megkapta korábban..Press "F" to pay respects.
-
MODERÁTOR
válasz karmaresz #19236 üzenetére
Az IGP esetén megadott TFLOPs érték nem egy egzakt mutatószám, vagyis a különböző architektúrák teljesítményét nem lehet pontosan összevetni csak ez alapján. Ez függ attól, hogy milyen és mennyire optimális az adott feladatra a felépítése, meg persze a memóriától és annak bekötésétől. És itt jön a képbe az SSD meg a hardveres kitömörítőegység, ami így egyben a legnagyobb újítás és az egész alapja. CPU fronton is sokat fejlődik a rendszer, a Zen magok IPC-je lényegesen magasabb. Ráadásul most már a tömörítéssel sem kell foglalkoznia, ami sok extra terhet levesz az adatbuszról és a memóriáról is.
Mindenképpen összességében kell nézni az egész rendszert, főleg, hogy nem csak a grafikából áll egy játék. A hardver mellett pedig legalább ugyanannyit számít a szoftver is, hogy mennyire van ráoptimalizálva. Erre kiváló példákat lehet látni PS4-en is, mindkét végletben. Nem minden a puszta hardveres erő, meg vannak a limitációk és a gyenge pontok amire figyelni kell.
Elég nagy előrelépés lesz a PS5, tekintve, hogy az eredeti PS4-gyel érdemes összevetni. A Pro-t felemásan gyúrták ki, egyáltalán nincs kiegyensúlyozva. Emiatt, és mert végig az alap konzolra kellett fejleszteni és optimalizálni, nem lehetett kihozni belőle igazán a maximumot. -
hombre[EU]
veterán
válasz karmaresz #19241 üzenetére
az elméleti teljesítménye mindkettōnek ott van papíron...csak a gyakorlatban semmit sem ér. a Vega56 és az RTX2080 számítási teljesítménye szinte ugyanaz, videójátékokban pedig ég és föld a különbség. sokkal jobb lesz a ps5
az unreal5 demo lehet valahol a peak közelében,plusszmínusz ami a gépben van
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
karmaresz
senior tag
Talán kis gyógyír azoknak, akik még várnak az új konzoljuk visszaigazolására: a korábbi Playstation alelnöknek sem jutott a gépből.
Not even the former PlayStation VP ‘Adam Boyes’ was able to get selected.(#19242) wesder: persze, a játékélmény az első, de ha van nálunk hozzáértőbb, azért örülnék valami infónak, hogy mit is lehet kihozni ebből a vasból.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz hombre[EU] #19239 üzenetére
Kicsit olyan,mintha a 2016-os Ratchet-be framerate gond lenne.
Vagy a szemem rossz.. -
karmaresz
senior tag
válasz hombre[EU] #19239 üzenetére
Igen, köszi, a játékokat láttam és sejtem, hogy még kell pár év, mire az optimalizálásoknak köszönhetően megmutatja az igazi erejét a gép, de most inkább valami elméleti aránynak örülnék, ha ez egyáltalán lehetséges.
Bár nagyon várom a csatolt játékokat is, és persze jól látható az előrelépés, de nekem eddig a Black Myth: Wukong és az Unreal Engine 5 demo volt a két, leginkább áll-leejtős élmény.[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Arról esett már szó, hogy a share play működni fog-e ps4 és ps5 között?
-
hombre[EU]
veterán
de ha elhatározod magad,hogy crossgen akkor ki kell jönni alap ps4/fat xbox)-ra is, és ott már elég nagy szakadék van. manapság a minimum spec egy 3.5ghz-es i5,6gb 1060 és 8gb memória 1080p-re. még a pró sincs ezen szinten, attól a cpu/gpu-tól már lehet kérni a framen kívül komolyabb dolgokat is
Life, Uh, Finds A Way
-
karmaresz
senior tag
Ismerkedve a specifikációkkal azon tűnődöm, hogy a gyorsabb CPU-t, GPU-t, RAM-ot valamint sokkal többet tudó SSD-t és a kapcsolódó Krakken és Oodle dekompresszáló egységeket figyelve, mégis mennyivel lesz gyorsabb, erősebb a PS5, mint a PS4 pro?
- A GPU lesz a bottleneck és emiatt max két és félszer?
- Vagy ezek részben összeadódnak, így az elméleti maximum akár 4-6x-os teljesítménynövekedés is lehet?Persze gondolom, játéktípusa, fejlesztője is válogatja, de ha valaki szakértő, örömmel vennék egy kifejtést, vagy csak egy irányszámot.
[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
Travis Scott
BTW én sem ismertem, csak rákerestem.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Arcképgyáros
-
Zoleee83
addikt
válasz ImACeltic #19222 üzenetére
Én azt várom hogy a belsős címek minimum kapnak PS5 patch-et, a LOU2-t direkt nem kezdem már el PS4-en, majd csak PS5-ön. Persze az sem lenne hátrány, ha nem kellene még egyszer megvásárolnom, csak hogy jobban nézzen ki PS5-ön.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
ImACeltic
őstag
-
Zoleee83
addikt
válasz Imilenni #19208 üzenetére
Hát ez kapufa, én voltam!
Egyébként van PS4-em, ennek ellenére szeretem mindkét konzolt.
Ráadásul minkét oldalon vannak olyan játékok amik személyes kedvenceim.
Szerintem érdemes lenne az elvakultságból/személyeskedésből visszavenni. ;)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
eeeasy
csendes tag
Lehet mar tudni valamit a GT Sport PS5 patchrol?
-
karmaresz
senior tag
-
i@lex
őstag
válasz Carlos Padre #19217 üzenetére
Fáj tudom, de nálam nincs kettősmérce, én folyamatosan vártam minden Sony eventet, hogy mivel szeretne rávenni, hogy vegyek ps5-öt, de sajnos nem érkezett meg.
Egyelőre amivel még játszanék is az a gow2, de 210 ezret nem igen ér nekem.
-
Bogyi007
veterán
válasz Imilenni #19208 üzenetére
Nem haragszok csak szimplán egyformán van rálátásom mindkét konzolra mivel mindkettő van.
És ha már vannak talán használom is mindkettőt is. Remélem nem probléma....Egyébként igaz hogy én is Zoli vagyok, de szerintem összekeversz Zoleee83 fórumtársammal...
Egyébként megint felületesen olvas a brigád, én reagáltam egy korábbi bejegyzésre nem direkt válasszal, de persze ti csak a konkrét hozzászólást nézitek.
Igaz ez sem lep meg az elmúlt bő hét 3000 kommentjében olvasottak után...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #19198 üzenetére
És ebben mi garantálná a "nextgenséget"? Amíg pécére is ki kell adni, addig ilyen nincs. Ott ki kell szolgálni a többségi 1060-akat, meg hasonlókat. Ps4 pro szint meg alatta.
-
Deck
titán
-
veterán
-
veterán
-
karmaresz
senior tag
Observer System Redux next gen gameplay.
Ha minden igaz, 29 USD-ről indul az ára és launch körül érkezik.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Csak hogy legyen ellensúly, odaát meg a Gears 5 és a Forza Horizon 4 fog kapni egy elég szép tuningot ha jól tudom már nyitányra. az sem egy mellékes dolog...
-
karmaresz
senior tag
válasz hombre[EU] #19198 üzenetére
Miért baj, hogy megjelenik előző generációra is, amíg annak elég nagy a felhasználói bázisa?
Ha te lennél a Capcom tulaja/részvényese és a zsebedre menne, akkor is ezt mondanád? Szerintem az első évben többet fognak eladni belőle PS4-en, mint PS5-ön. Akinek meg Ps5 jutott, az élvezi a szebb grafikát, jobb hanghatásokat és magasabb frame-rate-et. Ettől nem lesz rosszabb a játék, mivel gyanítom, a portolást egy külön csapat végzi.
A Diying light meg emlékeim szerint több mint egy évvel a PS4 startja után érkezett. A belsős stúdiók majd fejlesztik az "only on next gen" címeket és idővel a többiek is átállnak.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest