Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboromm
tag
válasz Impulsivex #44678 üzenetére
Ezt vártam. kösz, egy linket. Ha tudnák adnék egy pozitívat!
Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA
-
Neoteric
addikt
válasz Impulsivex #36181 üzenetére
Grand Theft Auto V-re nincs semmi, még Pro patchet se kapott. Ahogy Elderath is írta, majd lesz PS5 Edition amit meg lehet majd venni. De szerintem amúgy tuti, hogy valami kibővítés is lesz, vannak pletykák. Lehet majd egybekötik a gta VI reveallel.
PSN: ne0teric_sAN
-
nagyúr
PS4-en tuti 30 fps volt, szerintem majd a nextgen patch-el lesz 60 a PS5-ön.
-
Elderath
őstag
Majd ha 80 euroért megveszed a PS5 kiadást jövőre kapsz 60 fpst
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
hombre[EU]
veterán
-
nagyúr
válasz Impulsivex #35886 üzenetére
Szuper, hogy ilyen osszetarto a PH-s közösség (egy része)
-
Zoleee83
addikt
Grat az új gépedhez, az legalább jó helyre került, ahol használják is!
Jó játékot kívánok!+GG a két fórumtársnak, hogy korrektek voltak és nem a nyereség volt a szempont.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
veterán
Korrekt, és tényleg ritka gesztus a mostani világban , jó játékot kívánok
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
-
gyuromoj
veterán
Jó ilyet olvasni, jár a virtuális vállveregetés a srácoknak!
szerk.:
Neked pedig jó játékot![ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
MerLinh
senior tag
válasz Impulsivex #34002 üzenetére
CSak az amazon?
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Impulsivex #32390 üzenetére
Mert június 11-én mutatták be...
-
Wesder
félisten
válasz Impulsivex #32390 üzenetére
Úgy hogy júniusban jelentették be a digital editiont.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
stickermajom
addikt
-
Violka2016
tag
válasz Impulsivex #32164 üzenetére
Akkor az előlegek feldolgozása nem sikerült egy hónap alatt?
-
Wesder
félisten
válasz Impulsivex #32114 üzenetére
Vegyél màsikat, hogy màrciusig ne unatkozz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
az
-
saelin
veterán
Ja, ráértél volna áprilisban. 2021 áprilisában.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Elderath
őstag
válasz Impulsivex #32110 üzenetére
Decemberi szállítmány még mindig csak legendaként terjed
-
Madwe
nagyúr
válasz Impulsivex #32110 üzenetére
Na, arról semmi info. Mármint az se biztos, h lesz idén második forduló: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Impulsivex #32106 üzenetére
32093ig és 94ig kellett volna visszaolvasni csak. Nem ment. Ez van
[ Szerkesztve ]
-
horkaytom
tag
válasz Impulsivex #32106 üzenetére
Nekem ma jött meg a Pulse3D, meg a kamera.
-
MODERÁTOR
válasz Impulsivex #30468 üzenetére
Cink amit a Sony művel. Japanba a boltok polcain is lesz PS5 . Az a baj ,hogy nem vagyunk egy játék nagyhatalom , levagyunk sz*rva nagy ívből.
Van azért ahol mi vagyunk a prioritás. Pl. az MS ide küldte hazánkba az összes Xboxot, máshol nem voltak ám a dobozokból tornyok építve a boltokban. De ez is elfogyott, szóval van itt is elég játékos réteg. A Sony-nak viszont nyilván a hazai pálya és az erősebb PlayStation-ös piacok a fontosabbak ha ilyen szűkös az indulókészlet.
-
Deck
titán
válasz Impulsivex #29478 üzenetére
Jó kérdés. Mert, ebbe többen is bele férünk... Biztos nem viccből írták ki de jó lenne tudni és remélem válaszol rá.
PS5
-
MODERÁTOR
válasz Impulsivex #28920 üzenetére
Ezt itt most csak 3L1T3 tudná pontosan megmondani, hogy ez a dátum miként jött ki. Én úgy gondolom, hogy addig az időpontig már bőven több előjegyzést kaptak mint amit reálisan még idén teljesíteni lehet. De elképzelhető, hogy ez az a pont ami után már - újra - nagyon elszaporodtak az előrendelések.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Impulsivex #28915 üzenetére
Habár itt a topikban leírtak alapján június 13. volt az utolsó rendelés, akinek megjelenésre ígértek gépet. Így elképzelhető, hogy a június 13. - szeptember 23. közötti rendeléseket egy esetleges második körből akarják még idén teljesíteni. De mivel arról még nincs semmi biztos, így nem is értesíthettek egy megrendelőt sem erről. De ez csak egy tipp, nem én dolgozok a KV-nál.
-
MODERÁTOR
válasz Impulsivex #28907 üzenetére
Amit idéztél, abban a mondatban nincs olyan állítás, hogy 09.23. 9:00-ig leadott előrendeléseket biztosan teljesíteni fogják még az idén. Ilyet nem is írhatnak le, mert ezt nem tudják vállalni, hiszen egyelőre nem kaptak pontos szállítási információkat amelyek a premier utánra vonatkoznának.
-
Madwe
nagyúr
válasz Impulsivex #28910 üzenetére
Senki nem kapott még visszaigazolást kvtól hogy jön, nem? Egyedül a 20ks beugrót kérték csak el?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Impulsivex #28910 üzenetére
Egyesével leellenőrizték egy Excel táblával és minden előrendelőt felhívtak/értesítettek, hogy fizessen be előleget. És mivel többen lemondták gondolom, így kitolódott az a határ, amelyik előrendeléssel még kap az ember az első körből. Így jutottak el szeptember 23-ig.
-
Madwe
nagyúr
válasz Impulsivex #28907 üzenetére
Minden bolt tudja hogy mennyit kap az indulásra. Miután a második kör nem idén lesz, ezért ez nem meglepő szerintem? Ezért se értem miért furcsálja valaki, h pl az euronics 22én elindított elprendelése pár óra alatt elfogyott, s hogy az tuti fantom készlet, annyit nem kaphatnak, míg a kvnál napokig ment az előrendelés, eleve elöbb indult s késöbb zárult le az első körös. Még akkor is ha a hazai készlet felét ők kapják...
(ha esetleg benéztem vmit s a kv a 09.23 9:00ig leadott rendeléseket nem launchra garantálja csak idénre s launchra elöbb elfogyott akkor sry. De akkor valóban honnan szereznek még idén készletet ? )
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz Impulsivex #28306 üzenetére
Nézd már meg a Digital Foundry mai BC videoját. Nem kell patch, hogy a régi game-ek kiválóan fussanak . A mértékadó DF a 'fantasztikus' jelzőt használta.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz Impulsivex #28302 üzenetére
Igen, nyilván most a Sonynál válságértekezlet zajlik, mert egy 3 éves játék az új konzolukon 10mp-cel lassabban töltődik be. Nyilván ezzel foglalkoznak .
Na haggyámáAvanti Roma
-
Wesder
félisten
válasz Impulsivex #28302 üzenetére
Lépett.
SM:MM
Sackboy
Demon's Souls
HFW
Gran Turismo
GoW Ragnarök
Ratchet&ClankMind ez az első két évben.
Senkit nem fog érdekelni hogy BC-ben mi a helyzet, mire ennek a listànak csak a feléig is elérūnk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Impulsivex #27788 üzenetére
8
-
Violka2016
tag
válasz Impulsivex #26994 üzenetére
Szerintem mi idén nem játszunk PS5-el, hacsak nem veszünk valami sz.házitól x2 áron... Szeptemberi rendeléssel kb sanszunk sincs.
-
Krisz0630
senior tag
válasz Impulsivex #26992 üzenetére
Tegnap kaptam egy email-t, hogy erősítsem meg a kiszállítási címemet.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
nagyúr
válasz Impulsivex #26607 üzenetére
Biztos elkelt mind a 20
-
MODERÁTOR
válasz Impulsivex #25838 üzenetére
Azért nem küldhettek levelet ezzel kapcsolatban, mert egyelőre semmi biztos infó nincs, hogy lesz-e idén még szállítmány, csak valamekkora esélye van neki. Sok helyen inkább csak jövő év eleji utánpótlásra számítanak. Prioritásban sajnos nem éppen vagyunk az első helyen.
-
VTom
veterán
válasz Impulsivex #25030 üzenetére
Kár, hogy a teljesen közönybe fúlt For Honor kap frissítést, de pl. az AC Origins, Odyssey nem.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Deck
titán
válasz Impulsivex #25030 üzenetére
Technikai oldalról borzasztóan örülök a Ubisoft-nak. 4k és 60fps. Legion a RT miatt 30fps lesz. De a többibe végre meglépték a dolgot és ha nekik ment a nagy OW játékoknál akkor biztató a dolog, mert mindig a 30fps-hez ragaszkodtak.
Nem úgy volt, hogy PS-en a RT csak pár % teljesítmény romlással jár? Erre ami megkapja - 50% fps..
PS5
-
Rage47
veterán
válasz Impulsivex #24429 üzenetére
a legutolsó instaceleb is kapott már kb. szal nála alap
-
karmaresz
senior tag
válasz Impulsivex #21923 üzenetére
Azért egy 1 Tbyte-os verzióval -a gyárilag adott 650-700 Gbyte szabad hely mellett- már elég sokáig el lehet lenni.
[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Madwe
nagyúr
válasz Impulsivex #21923 üzenetére
Mire számítottál? Ilyen sebesség közelében 200k közeli árak vannak inkább
-
balays82
csendes tag
válasz Impulsivex #21893 üzenetére
Előrendelés vagy érdeklődés, igazából részletkérdés, mert összevissza használják ezeket a fogalmakat. Nyilván nem klasszikus értelemben vett előrendelés volt, és való igaz, most az volt az első kérdés, hogy fenntartom-e a vásárlási szándékom. Szóval most már tényleg elő van rendelve. A márciusi gombnyomás tehát kötelezettséggel nem járt, de megérte, mivel a Playit esetében is ez lett a prioritási sorrend.
-
MODERÁTOR
válasz Impulsivex #21893 üzenetére
Fél éve még nem volt foglaló, illetve előleg, csak egy érdekel gombos regisztráció... Most mikor felhívtak, pedig simán elállhattál az előrendeléstől.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Impulsivex #21761 üzenetére
Konzolvilágnál elsők között ? Az tudod mikor lehetett valamikor év elején tavasszal. Aki így tett az már befizette a foglaló 20 ezer előleget és várhatja a nov 19-et. Amúgy ha jól tudom júliusinak még jutott.
-
Szilágyi84
senior tag
válasz Impulsivex #21754 üzenetére
Milyen új emailre gondolsz?
-
Carlos Padre
veterán
-
karmaresz
senior tag
válasz Impulsivex #20558 üzenetére
De attól mert veszteséggel adta, miért is hibázott a Sony?
Ez lehet a stratégia része is. Majd 2-3 év múlva meg lehet mondani, hogy tényleg hibázott-e a Sony, vagyis visszajön-e neki az 50 USD bukót -valószínűleg csak az első évben, mert utána lentebb mennek az alkatrészárak és a gyártási is olcsóbb lesz- jelentő a digitális verziókon.
Ha ügyesen építi a dolgokat, akkor nem lesz bukó a BR mentes konzol.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Elderath
őstag
válasz Impulsivex #20548 üzenetére
Semmi új nincs ebben a hírben. Kevés készlet lesz. Sokan csak jövőre kapnak, pont
-
Madwe
nagyúr
Szerinte egy konzol élete alatt nem fognak 6-7 aaa játékot venni a gépre? O.o
-
.LnB
titán
Biztos nem tudták... Megnézném az arcukat amikor rájöttek. Lejött az első Digital verzió, ők meg hirtelen a fejükhöz kaptak, hogy bazdki ez drága lett.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
Jujj, most mi lesz?
-
vonSux
őstag
Ha idén nem, csak jövőre kapok konzolt, egy fanyar mosollyal fogok gondolni a pro-m új tulajára Ja, és teleszemetelem az xbox és ps fórumokat, hogy menjetek levegőre, sportoljatok, legyetek a szeretteitekkel ti...no life kockák
*Ha terv szerint kapok, mindez tárgytalan -
Deck
titán
Legyen bármi is az ok, a Covid-ra fogják fogni. A zéró kommunikáció meg a Sony-tól amit kapunk..
PS5
-
Wesder
félisten
válasz Impulsivex #19967 üzenetére
Azt hova ugrik meg, ha így sincs elég? Na ugye.
-
nxswitch
senior tag
válasz Impulsivex #19963 üzenetére
Egy hatalmas bukás lenne, ha csak next genre adnák ki. Pár millió lehetséges vásárlójuk lenne 150 helyett, ráadásul több mint 120 milló $-t költöttek már a játékra.
Nem a ps4-es változattal játszunk megjelenéskor, lesz day1 patch. Azt mondták jobban fog kinézni (és futni), mint ps4-en, és egy next-gen patchet kapunk később, amiben sokkal több grafikai javítás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Impulsivex #19461 üzenetére
Nem, ezek régiófüggő előfizetések
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Moby
addikt
válasz Impulsivex #19461 üzenetére
Nem.
-
karmaresz
senior tag
válasz Impulsivex #19408 üzenetére
Ez nem csak a Playstation-re igaz, hanem minden 100e Ft-nál drágább tartós fogyasztási termékre.
Link[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Bogyi007
veterán
válasz Impulsivex #19277 üzenetére
Ott sántít az elképzelésed, hogy akkor miként lesz rajtra készen Remastered kiadásban a komplett Spiderman is a korábbi összes Dlc-el + a MM kiegészítővel? Azt eleve megcsinálni és letesztelni is nem éppen hónapok műve lehetett...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
karmaresz
senior tag
válasz Impulsivex #19331 üzenetére
Amiben lehet bízni, az egy második, kisebb kör december elején-közepén, de nagyjából kizártnak tartom, hogy februárig ne kelne el szinte minden PS5 elővételben.
-
karmaresz
senior tag
válasz Impulsivex #19322 üzenetére
Előttem nagyjából 900-an rendeltek elő a KV-nál (jún. 14.), de ahogy hallottam, ebből sok volt a visszamondás, illetve a dupla/tripla rendelés. Hozzám így is alig értek el. Ha nekem kellene tippelnem, úgy szerintem kb. 400-600 darab lehet az, amit ők kapnak indulásra.
-
hombre[EU]
veterán
készlethiány téma csak túl van hypeolva, és szépen Novemberre beállnak a készletek .... nope
Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
Annyi biztos, hogy jövő ilyenkorra már majd csak mosolyogni fogunk rajta.
(#19332) JanR: A KV-nál pénzvisszatérítés lesz, ezt már írta 3L1T3 kolléga.
-
MODERÁTOR
A KV üzleteit szerintem hiába számolod, online érdeklődéssel/előjegyzéssel és előrendeléssel elment az összes amit premierre kapnak. A becslésedre annyit tudok mondani, hogy sajnos a valóság bőven nem fedezi az igényeket.
-
Wesder
félisten
Mondtàk s kàvésok hogy keveset kaptak.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Impulsivex #19310 üzenetére
Eladom a PS4 Pro-t annyiért, amennyiért elmegy. De csakis akkor, ha már be van üzemelve az ötös. Ha valaki megvan konzol nélkül bizonytalan ideig, akkor okés. De nálunk azért bekapcsolódik, ha összejövetel van. Mennek a vetélkedős meg bohóckodós játékok...
-
Elderath
őstag
válasz Impulsivex #19268 üzenetére
Engem az idegesít, hogy az áprilisban rendelt gépemről a playit semmi infót nem tud adni csak annyit ,hogy hááát áprilisi rendeléssel szerintük nem lesz gond. Nekem ne mondja senki, hogy amíg a KV pontos számokat tud, addig egy playit nem tudja mennyit fog kapni. Most várhatok valószínű launch hétig, hogy közöljék sry nem jutott...
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
Ez is egy vélemény. A Microsoft eljátszotta már ezt a előző genben és bejött neki. Ami viszont ellene szól, hogy a Sony bő egy évvel előttük jár a fejlesztésben, és a gyártásban sincs előrébb a Microsoft.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
KKaresz45
senior tag
Érdekes elmélet.
Nekem inkább úgy tűnik hogy nagyon is 2020-ra tervezték a PS5 Launch-ot, csak közbeszólt a pandémia és annak a következményei lettek a gyártási nehézségek és a készlethiány. Szerintem egyébként a PS5 készlethiány miatt jönnek az eredetileg PS5 exkluzívnak beharangozott címek PS4-re is, mert egyszerűen nem lesz elég PS5 a piacon hogy megfelelő eladásokat (és ezáltal bevételt) hozzanak a játékok.
-
MODERÁTOR
Az biztos, hogy most az MS szinte minden téren előbb kapcsolt mint a Sony. De ezzel együtt én nem gondolom, hogy csak jövőre tervezték volna a generációváltást. Hanem a kritikus időpontban beütött náluk is a koronavírus.
-
őstag
Az íróra ráférne egy magyar nyelvtan level1, nem szoktam grammar nácizni de ez kiveri a biztosítékot.... akarom mondani, biz tosítékot
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Tomtailor85
senior tag
válasz Impulsivex #19273 üzenetére
Én is így vagyok! Eladtam a pro-t, most nincs gépem! A november még képlékeny!
-
MODERÁTOR
válasz Impulsivex #19273 üzenetére
A KV-nál kapják a legtöbb konzolt premierre, ami egy nagyságrenddel nagyobb készletet jelent mint a többi helyen. Viszont náluk hiába rendelted elő 18-án, mert ott már fél évvel előtte megindult az előrendelésre regisztrálás. Máshol pedig olyan kicsi az indulókészlet, hogy szinte azonnal el is fogyott.
-
F-ECT$
titán
-
Kicsimix
őstag
Én már áprilisi rendeléssel sem kaptam máshonnan..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
MODERÁTOR
Azt sokuknak visszaigazolták már, hogy benne leszünk az első körben. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy 19-én (ami kiszállítással inkább 20-a) már kézhez is fogjuk kapni a PS5-öt, pár napos csúszás elképzelhető. Főleg a mostani helyzetben, nem mennek olyan simán a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest