Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Impulsivex #28907 üzenetére
Minden bolt tudja hogy mennyit kap az indulásra. Miután a második kör nem idén lesz, ezért ez nem meglepő szerintem? Ezért se értem miért furcsálja valaki, h pl az euronics 22én elindított elprendelése pár óra alatt elfogyott, s hogy az tuti fantom készlet, annyit nem kaphatnak, míg a kvnál napokig ment az előrendelés, eleve elöbb indult s késöbb zárult le az első körös. Még akkor is ha a hazai készlet felét ők kapják...
(ha esetleg benéztem vmit s a kv a 09.23 9:00ig leadott rendeléseket nem launchra garantálja csak idénre s launchra elöbb elfogyott akkor sry. De akkor valóban honnan szereznek még idén készletet
? )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch OLED gép Mario Kart játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Eladó - Használt PS5 - (CR - 1116A) - FAT
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- PS5 Original Disc Driveval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest