Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Gamestar rakott ki videót ha érdekel valakit.
PS5
-
sasa134
addikt
elképesztő, hogy néz ki a Póki MM
Avanti Roma
-
hombre[EU]
veterán
-
stilo18
addikt
Ahogy látom a Pókember elég jó lett. (9 pont az IGN -nél)
8-10 óra a fő szál, plussz még ennyi a mellékküldetések.... és az IGN tesztben azt olvastam, hogy ugyanolyan jó hallgatni a játékot, mint nézni
Szóval csak ér valamit az az integrált audio hardver#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Elderath
őstag
Emberek itt izgultak BC miatt azt jobban futnak a dolgok mint Xen
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
sp8787
addikt
-
japunk
aktív tag
Nincs Bloodborne 60 FPS...
The owls are not what they seem.
-
sasa134
addikt
válasz bulikavagyok #27969 üzenetére
Spider-man MM: indítás után 4,39mp alatt vagyunk a játék menüjében. Onnan a játéktérre 1,32mp a töltési idő
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #27969 üzenetére
Nagyon meggyőző a BC. Atom stabil 60 fps van a legtöbb Ps4-es játékban. Mikor lesz már március?
-
Elderath
őstag
PS5 has play time counter (including how long you played old PS4 games)
-
rolcsy94
tag
Telekomtól sikerült 10:20 perckor leadnom egy rendelést tegnap amit ma érvénytelenítettek pedig az e-mailt 10:28-kor küldték.. Ezzel lehet kezdeni valamit?
-
VTom
veterán
válasz Major Lion #27965 üzenetére
Az online sosem érdekelt, a sztorit meg valahogy mindkétszer félbehagytam, pedig alapvetően tetszett, de valamiért meguntam.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
ldave
félisten
Élesednek a videók a youtube-on
A Slime draws near! Command?
-
Elderath
őstag
-
nagyúr
válasz nxswitch #27966 üzenetére
Egyelőre nem érkezett DF összehasonlító videó. Ezek jöttek:
PlayStation 5 Backwards Compatibility Tested - And It's Fantastic!
Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Digital Foundry Tech Review - Welcome To The Next Generation
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
őstag
-
Csigavair
tag
válasz GegeWarrior #27963 üzenetére
Nem is rossz gondolat
-
Csigavair
tag
válasz ProEvoFan #27954 üzenetére
Tudnék várni, csak nem akarok. Mint mindtad nem vagyunk egyformák. PS4 is day one volt. 6 évente egyszer belefér a türelmetlenség. Szerintem... Annak ellenére, hogy “nem is érdekel” csak összejött ez a “hülye vagy te bajod” komment
Nagyon bánom.... mert már elképzeltem, hogy egy grafikai up-on tenyésztett Days Gone-t tolhatok a téli szabim alatt :/
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Major Lion #27951 üzenetére
Kivàncsi leszek kinek, mert én azt a 4k-t is sokallom érte, amiért adni szoktàk a mostani verziót.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
VTom
veterán
válasz Major Lion #27951 üzenetére
Fel lesz javítva, én egyébként várom, ha emberi áron lesz, meg is veszem.
Lehet, hogy harmadik nekifutásra végig is játszom majdEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
horkaytom
tag
14 oratol csak jatekokrol beszelhetnek, vagy magarol a konzolrol is?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Csigavair #27904 üzenetére
És miért nem tudod kivárni a februárt? Kimaradsz valamiből?Nem. Inkább veszel xboxot? Vegyél!De miért?Jön rá nextgen exkluzív játék, ami nem tud várni tavaszig?
Nem értelek.Bár nem is érdekel, a te dolgod.
Én várok.Azért mert most nem jutott, nem fog összedölni a világ.
Nem értelek.Hála isten nem vagyunk egyformák.... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
sasa134
addikt
válasz Aciduzzu #27935 üzenetére
Nem ezt mondta.
Azt mondta, hogy inkább legyen vmi rövid/rövidebb de minőségi, mint hosszú és átlagos/rossz.Amúgy a MM-ben a sztori lesz kb 8 óra, aki játszott az alapjátékkal, tudja mennyi rengeteg plusz tartalom, gyűjtögetni való és minigame van benne. Gondolom a MM is ilyen lesz. Amúgy nem kötelező megvenni, majd akkor ha úgy érzed, a használt ára már megéri.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
opr
nagyúr
Nem tudom volt-e mar, nem is meglepo annyira, de azert jobb, ha itt van:
PlayStation 5: Launch Day Ordering Update:
"Hi all – the launch of the PlayStation 5 console on November 12 (or November 19, depending on your region) is almost upon us! In the interest of keeping our gamers, retailers, and staff safe amidst COVID-19, today we are confirming that all day-of launch sales will be conducted through the online stores of our retail partners."[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Aciduzzu
aktív tag
-
nxswitch
senior tag
Vagy kikölcsönzöd hardverapróról pár napra, eladod, és visszaveszed a gyűjteménybe mire lemegy az ára pár ezer Ft-ra.
-
.LnB
titán
-
Elderath
őstag
Rather than what it looks like, the most important hardware question for the PlayStation 5 is how much noise it makes, given how distractingly loud the fan got with its predecessor. We’ve not got all the launch games in yet to test but nothing so far has caused it to make any unusual amount of noise. It seems to be at least as quiet as the Xbox Series X, with both being effectively silent when you’re sitting at a normal distance from the console.
Reviewk elvileg 20 perc múlva. Spidermanről meg astro playroomról beszélhetnek
-
3L1T3
addikt
14:00-tól jönnek a videók!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
sasa134
addikt
Arról lehet tudni vmit, hogy a Control kap patchet/upgrade-et a PS5-höz? PS4en nem kezdtem el, de ha igen, gyorsan bezsákolom. Bár, gondolom a mostani verzió is sokkal jobban fog futni az új gépen.
Avanti Roma
-
Elderath
őstag
Metro kidobta első 8/10es spiderman értékelést. 8 óra körül van a játék + van sidequestek meg new game+
In Short: A far better advert for the PS5 than its short length and last gen assets might have suggested, with superior storytelling and more compelling characters than the original.
Pros: Highly assured storytelling and presentation, with a great villain and spectacular final act. Ray-tracing works very well amongst the skyscrapers, as does fast-loading and other next gen tricks.
Cons: The combat and stealth elements remain very repetitive and overly easy. The amount the game steals from Batman: Arkham is still outrageous.
Score: 8/10
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Többen rendelték elő a gépet, mint a boxot. Ha most nem tudsz venni, majd pár hónap múlva veszel, vagy maradsz boxon.
Ha én audis vagyok, akkor úgy se fogom magam jól érezni egy őőő izé, toyotában. ... inkább bevárom az audit.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ImACeltic
őstag
Azon kívül, hogy nem a hivatalos előrendelői dátumtól számították az előrendeléseket, más hibát nem igazán látok a Sony oldalán. Van ez a köcsög vírus ami belepisált a levesbe, nem voltak nyitva a gyárak és nem tudtak elég konzolt gyártani. Hidd el, a Sony jobban veri a fejét a falba, mint azok, akiknek nem jut gép.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Csigavair #27892 üzenetére
Ebben igazad van, tényleg elkúrta.
Viszont nem vagy túl válogatós, ha amiatt, mert 0. nap kaphatsz PS5-öt, magad mögött hagysz egy komplett ökoszisztémát (meglévő játékaidat, online friendsek, trófeák, stb.), amihez valamiért vélhetően kötődtél éveken keresztül, és ami a másik oldalon nincs meg ebben a formában.
(Ha fordított lenne a helyzet, X lenne a hiánycikk, és PS5 szarásig, és te csak ezért vennél PS5-öt, ugyanezt mondanám.)
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
stilo18
addikt
válasz hombre[EU] #27902 üzenetére
Ott Atmos hangzás lesz "csak" ha jól tudom. (Mármint nem rémlik, hogy olvastam volna bármelyik reviewt ami kitért volna rá, hogy mekkora dolog lett)
A 3d audio izgatja a fantáziám...
Tudom ezen a téren felültem a hype vonatra, de tényleg kíváncsi leszek mit mutat...[ Szerkesztve ]
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Csigavair
tag
válasz ImACeltic #27893 üzenetére
Mit kell kifejteni ezen? Aki első körben nem jut géphez az várhat februárig (kb). Mi ez ha nem egy elb@szott start? PS exek a kedvenceim, de amilyen elmebeteg áron árulják a day one gépeket abból veszek most egy X-et meg majd fél év múlva egy PS5-öt... hacsak nem csavarja el a fejem az xbox. Nem én vagyok az egyetlen, aki ilyen döntést hozott a kialakult helyzet miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest