-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GegeWarrior
senior tag
-
GegeWarrior
senior tag
Elnézést ha volt már.
Lassan esedékes a PS plus meghosszabbítása, a kérdésem, hogy ha előbb töltöm fel akkor is onnan számolja amikor az előző lejár vagy amikor feltöltöm?
A másik kérdésem, hogy ha egyszerre veszek két egy éves töltést akkor is onnan számolja amikor lejárna?Válaszokat előre is köszönöm.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Köszönöm mindenkinek a választ a Last of Us 2 kérdésemre
Várok/várunk akkor türelemmel továbbREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Könyörgöm valaki mondjon már valami belsős infót, hogy lesz e Last of Us 2 PS5 kiadás?
Mert megint akciós a KVban, és jó lenne nem lemaradni róla megintREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Na ezt tuti nem engedi a Sony
Pedig eskü ilyet vennék én is, kurva jó ez a fekete borítás.[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
PS5-ben gazdag új évet mindenkinek
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Hogwarts Legacy, na azt nagyon várom
Meg bármit a Naughty Dogtól Megmondom őszintén már most várom a generáció végét, mert asszem elfog zsibbadni a...mindenem Elképzelni sem tudom mit fognak tudni alkotni ezzel a hardverrel.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
-
GegeWarrior
senior tag
De utálom az év végét és a velejáró kínlódást. Végre elértem a GLS-t erre kiderül, hogy amit múlthét szerdán rendeltem game és már teljesítettnek ír a KV még át sincs adva a futárnak
Az igen mondom, ha így lesz a a Cyberpunkkal agyvérzést kapok. Aztán lehet a GLS hazudik. De, hogy valaki hazudik az tuti.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz nitro16 #38808 üzenetére
Pl.: A Ghost of Tsushimát megvettem mert ahhoz van patch megy is szépen 60 Fps-el.
Ezért gyanús nekem, hogy ebből fizetős cucc lesz, nem hiszem, hogy egy ekkora játéknál ezt kihagynák. Meg az első rész is így volt, megjelent PS3-ra a generáció végén majd rá nem sokkal jött a PS4-es remastered.
De ne legyen igazam, hátha lesz ingyen ebédREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Nem tudom mitévő legyek, 10 ezerért király lenne a Last of Us 2, de amíg nem közlik, hogy milyen formában lesz PS5 patch, addig nem tudom megvegyem-e, mert aztán ha meg teszem azt remastered kiadás lesz vehetem meg újra
Hátha a Game Awardson kiderül valami.
Micsoda gondok tudom, de akkor is...REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Most látom csak mekkora szerencsém volt, hogy azon a napon rányomtam a nem is tudom milyen gomb volt az, mikor leleplezték a konzol kinézetét júni 12-én.
Mondjuk a Sony a ludas, mert mindennel elkésett, a leleplezéssel, az ár bejelentéssel.
De szerintem tényleg senki nem gondolta volna, hogy ennyire nem lesz készlet.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
-
GegeWarrior
senior tag
Atyaúristen ez nap, huhh! Ennyit régen röhögtem, mit kínlódnak az emberek. Azt kell megérteni, hogy ma az Isten a pénz, ilyen egyszerű. Lassan kitör a 3. világháború, akkor majd nem ezzel lesztek elfoglalva. Szégyen ami a világon folyik.
Amúgy eladóvá vált szeretett PS5-öm. Méltányos áron adom. Ára: 500.000Ft.
Jelige: F*szom kivan, miért ne!REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Ez a venom töltő gyorsabban tölti a kontrollert, mint a gyári zsineg?
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz N.YCityBoy #35309 üzenetére
4 napi mérleg(mondjuk 3 teljes nap, mert csütörtökön csak melo után tudtam hozzákezdeni a teszteléshez ):
Semmi hiba, semmi crash, semmi fagyás. Játszom a Spider-man remasterrel, God of War, Uncharted 4. Ha ezt tudom már a PS4-el belépek a konzolok világába.
Ennyit gép előtt 10 éve ültem utoljára Bele se merek gondolni, hogy milyen lesz Last of Us I-IIEdwardKelley: Bocs nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Köszönöm
De az a baj, hogy én egy eretnek vagyok.
Világ életemben PC-n játszottam, de most elcsábultam, mert untam már, hogy ott van PS4en a sok remekmű én meg egyikkel sem játszottam.
Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy nincs rajta semmi, csak a Pókember remastered és pár játék a PS plus Collectionból amit azonnal látni akartam És össze is szartam magam tőlük
Már várom a Last of Us II remasteredet nyitott tárcával.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Számomra nem derült ki, hogy a tárhelynél mi az egyéb és, hogy tudom megállítani a növekedésben
Reggel még 30 GB volt, most meg már 100
A trófeás cuccokat már kikapcsoltam, de az nem is az, mert az a második multimédia vagy mi a pék. Azt lehet törölni is, ezt viszont nem Azt írja a játékokhoz és a rendszerhez szükséges dolgok.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz bulikavagyok #34538 üzenetére
Köszi a tippet sikerült megvennem. Viszont most nézem, hogy a storeban is 25% kedvezmény van
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Hát beszarok, ezen a "szaros kis" TV-en fHD 60fps melett is brutál szép ez a Pókember Nem is merek belegondolni a 4K 60fpsbe
Mindenkinek jó játékot és akinek nem jutott kitartást.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Na hála égnek csak odaért belpestre is a GLS
Még jó, hogy van otthon valaki, mert üzenet az nuku, még mindig a depót írja.10:36kor jött az email, hogy 10:30-13:30 között jön. Én kérek elnézést
De hála istennek otthon a drágaszág
Én meg a munkahelyen rohadok![ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Akik GLS-től már megkapták ti vidéken éltek, vagy mi a szöszért van az, hogy Budapest igen frekventált helyére nem hozták eddig? Na mind1, amúgy is dolgozom. Megfeszítve
De a komornyik már átvenné (vicc volt...mert a lakájt állítottam a dologra )REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Most megnéztem, hogy egészen pontosan mikor rendeltem elő a KV-nál.
2020. 06. 12. 11:58
Egyébként szerintem ez amúgy fals, vagy PM tehát éjszaka, mert emlékszem, hogy mikor leleplezték utána egyből nyomtam az előrendelés gombra még akkor éjjel. 22:00-22:30ig tartott az event és utána.
De mindegy is, ahogy hallottam igen szerencsés voltam, mert valami pár nappal utánam rendelőknek már nem jutott az első körből. Ilyen kevés jött az országba :/ Én sem gondoltam volna, hogy ennyire földharcot kell majd vívni érte, durva. De ez egy ilyen év, semmin sem szabad meglepődni.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz BoneDragon #32743 üzenetére
Így van én megvárom a 4K gameplayt, nem szabad ebből következtetni. Legalábbis remélem
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Félek, hogy ezt most elbaszta a CD Projekt Red. Túl sok volt a halasztás és túl sokat akartak
De ne legyen igazam, hátha olyan tartalmas lesz, hogy csak lesünk
Szerintem a pregenkonzolok húzzák vissza...REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Jött email a GLStől, hogy a KV már értesìtette őket a csomagról De biztos nem 18-a lesz amikor hozhatják, annyira nem vagyok telhetetlen jó lesz az rendesen 19én.
Azt hiszem a PS6-ot is tőlük fogom rendelniREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Főleg ilyen vìrusos időkben elég, hogy a melohelyre bemegy az ember, szerintem ezt jól kitalálta a KV. Külön pirospont nekik Nem is értem mi a baj ha feladják szerdán, attól még csütörtökön kapom kézhez. Vagy a Sony szerint a futár ne nézegethesse a dobozt?
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Egy újabb csaj aki abból él (elég jól, ahogy elnézem), hogy visszaveri a fényt
Hány ilyen "influenszernek" jutott konzol, miközben az igazi vásárlóknak meg nem
Most amúgy nincs is reklámértéke, hisz hiába jut el százezrekhez a reklámja mivel nem lehet kapni az új generációs gépeket teljesen irreleváns.[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz CptAdamica #32250 üzenetére
Ha csütörtök reggel elkezdesz követni egy GLS futárt tuti lesz
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz stickermajom #32050 üzenetére
Ja leesett Ez a jó öreg hunglish Vannak itten anomáliák
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz stickermajom #32050 üzenetére
Nekem ez az első konzolom, így pótlom a PS4 királyait
Amúgy meg van pénz lóvéra Max decemberben már nem fűtünk
Esetleg a PS5 köré gyűlünkREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
[kép] Kilometers Moralest hozta a GLS a KV-tól
Már csak a gép kellene Addig pörgetem az ujjamonREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a KV miért nem küldte ma a Miles Moralest nekem? Más se kapta meg onnan? Nem mintha sürgető lenne, mert egy hétig max pörgetném az ujjamon Csak érdeklődöm.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz dom1n0 #30891 üzenetére
Nem tudom felfogni, gondolják a Sonynál, hogy ez nem lesz hatással az eladásokra. Azért elmennek a jó...Mert oké Magyarországra szarnak megértem(részben) de azért, hogy egész EU-t az azért sértő.
Ha nem volnának kurva jó játékaik tuti ignoralnám őket. Ìgy csak remegek, hogy nehogy hibás gép jusson nekem.[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Nálam a nap poénja eddig:
Lesz a szerecsen pókemberhez magyar felirat?
Pusztulok azóta is🤣🤣🤣[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz Tomtailor85 #30574 üzenetére
Még jó, hogy szabin vagyok így maradok olvasni
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Lehet hülye a kérdésem, de a Spider-mannél a performance mód azt jelenti ha nekem csak FullHD Tvm van akkor fixen tartja a 60FPSt 1080p-ben? PS5-ön.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
-
GegeWarrior
senior tag
De irigylem a zöldeket Kicsit átnéztem hozzájuk, tök jó a sok konzolt látni
Kár, hogy 19-én nem látunk ilyen képeket, de majd jövőre.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
10 nap
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
[link] Tüvári
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Basszus itt mindenki insomniás? Vagy éjszakás volt mindenki? Felkelek erre 250 komment, atyaég Azt hiszem hétvégére bekészítem a vodka+energia ital kombót, hogy felvegyem a ritmust
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
-
GegeWarrior
senior tag
Spiderman MM Ultimate az első, aztán irány a PS Plus Collection, pótolni kell mindent
God of War, Uncharted 4: A Thief's End, The Last of Us Remastered ezeket első körben
Aztán a maradékREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Engem is érdekel
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Egyébként ehhez az edigitálos témához annyit még, hogy nem arról volt szó, hogy az első körös előleget maga a Sony kérte, ergo ahhoz, hogy kapj az első körben ahhoz fizetned kellett előleget. Ergo akitől nem kérték az nem kap az első körben.
De ez csak egy gondolat.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz temes69 #24987 üzenetére
FAKE, kamu, sajnos. Azt hiszem most jól lejáratta magát az edigital. Szerintem játszanak a magyar nyelvvel és arra gondolnak ezzel a megjelenés napjával, hogy amikor náluk megjelenik, ergo majd február március. De ha így van az mekkora szar már.
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Azért ez elég szemét dolog, hogy szórakoznak az emberekkel. Eddig nem volt bajom az edigitállal, de ez egy orbìtális hiba a részükről.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
válasz rumkola #24304 üzenetére
Csak kosza insta storykból következtet az ember, hogy esetleg talán igen
De sajnos megerősítve nincs.
De ha lesz akkor tuti nem egyik vagy másik gépre, hanem mindenre. Legalábbis én gy látnám értelmét, de értelem már rég nincs semmiben[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Azt érzem, hogy a PS mellett letenni a voksom egy fontos döntés volt az életemben Az meg pláne, hogy ide jöttem a PS5 topicba, hol máshol kapnék szexuális, párkapcsolati, életmód és mellesleg PS5 tanácsot is egyszerre IMÁDOM
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Honnan lehet tudni, hogy nincs elég hír a PS5-ről? Hogy kecskék nemi életéről megy a diskurzus.
Kicsit túl van már tolva ez a PC marhaság én már nagyon unom. Azért az agyrém, hogy minden mondatomat meg kell vizsgálnom, hogy jaj kit bántok meg... Na neee... Azért a lóf*sznak is van vége...
Persze szándékosan nem kell bántani senkit, de ebben nem mondatban nem volt semmi bántó. Érdekes megfogalmazás volt, de a célját elérte, mert erről beszélünk
A nőket meg tuti nem akarta bántani, értük élünk halunk, kutya nem akarja őket megsérteni Én egészen mást akarok velükREKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
Tudtam én, hogy konzolt kell vegyek. PC-s körökben NV és AMD topicokban olvastam ilyen jó kommenteket utoljára
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
GegeWarrior
senior tag
És ha nem tudok tökéletesen angolul, akkor mi van? Én nagyon örülök ha van magyar felirat. Mindenki azt gondol amit akar
Mondjuk ehhez a Sackboyhoz nem tudtam, hogy kell felirat. Már úgy értem azt hittem nem beszélnek benne.[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok