Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz gyuromoj #20199 üzenetére
Nagyon kíváncsi lennék rá, mert így hirtelen 90%-ig biztos vagyok benne, hogy csak valami újságíró értett félre valamit, vagy valami influencer (bleh) írt valami marhaságot, aztán elterjedt. Enyhén szólva sok sebből vérzik a dolog.
Szerintem ez valami olyasmi lesz, mint a hülye a BC csak a top100 játékkal fog menni marhaság, ami szintén kb kiölhetetlen az emberek fejéből, mióta az egyik funkcionális analfabéta a verge-nél leírta..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Televan74
nagyúr
válasz Wesder #20196 üzenetére
Dupla árú termék, 2x olyan drágán mint a Gran Turismo 7. Csak trollkodás volt a jelenlegi árakat nézve. Semmi több. Az már más kérdés hogy, tehettem volna offba. Sorry.
Más: Egyelőre nem is bánom hogy inkább a lemezes változatra szavaztam, majd valamikor tavasszal. Addig PC- n van mivel játszani. AC Valhalla, Immortal's Fenix Risen,Cyberpunk 2077 és még ott van a Cod Cold War is.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
zkxdn
őstag
válasz Carlos Padre #20192 üzenetére
Majd mikor a God of War fog felkerülni
-
-
Moby
addikt
válasz Carlos Padre #20187 üzenetére
Aki ezt leszarozza, az nem normális. Olyan durva az IQ, hogy belekarcol a retinába. FOLYIK.
Mi az isten kéne még???[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
válasz hombre[EU] #20170 üzenetére
én örülnék egy normális Store-nak PS-n, szép artwork-k, trailer 4k-ban és nem 480p-ben... nem olyan sok ez
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #20176 üzenetére
Ez szerintem a 30 frémes verzában van. A 60fps-es videóban SSR van. Sok helyen lebukik. Így is jól néz ki. Nem kell erőltetni az RT-t. Olyan áron meg pláne nem, mint a Miles Morales cutscene-ben, hogy van aminek van tükörképe, meg van, aminek nincs.
[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
válasz Carlos Padre #20120 üzenetére
Durva, átépítették még a raktárat is, ahol a kép készült.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
veterán
válasz CptAdamica #20177 üzenetére
Nem is kicsit.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
hombre[EU]
veterán
Beyond improved models and materials, one of the biggest things we have brought to the game is ray-traced reflections and ambient shadows. We now have true reflections on the windows of buildings, and it looks stunning with our new skies and weather.
hé az ablakok!Life, Uh, Finds A Way
-
KaitouP
nagyúr
válasz hombre[EU] #20154 üzenetére
Ingyen jön minden lényeges tartalom (új fegyverek, pályák) egyedül a kozmetikai itemekért fizethetsz, ha akarsz. Azok drágák ugyan sokszor, de pont olyan feleslegesek is az experience szempontjából.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Madwe
nagyúr
válasz ProEvoFan #20172 üzenetére
Egyébként semmi okuk infot tolni: jelenleg kb márciusig előjegyzésben elfogyott minden, minek erőlködni ? Persze vmennyi ember infohiány miatt lemorzsolódhat s vesz gyorsan egy xsxet vagy xsst helyette.
(Amúgy én is totál értetlenül állok ezek elött, már rég nyomniuk kellene a contentet. De sűrű csend. Fura...) -
ProEvoFan
nagyúr
válasz Zoleee83 #20142 üzenetére
Kezdem én is azt hinni, hogy a Sonynak nagyon nem volt kedve még kiadni idén a PS5öt.Ráértek volna még, de az MSnek meg fontosabb volt a generáció váltás, így a Sony is kénytelen volt lépni, ami kicsit átment kapkodásba.
Másfél hónap van megjelenésig, és még egy csomó információ nincs kommunikálva... érdekes.
Twitteren írta egy srác, hogy októberben valószínűleg információ lavinában lesz részünk.Ámen. -
hombre[EU]
veterán
nem vagyok egy fiatal gyerek, de ma már sokkal természetesebb szöszmötölni a mobil vagy notebook/pc elōtt...és ha leülök a konzol elé akkor bootoljon be 5mp alatt és a köv. 5mp után legyek a játékban
de javuljon persze, csak szerintem a QOL improvement ott kezdōdik,hogy a helyes irányba indulunk el és nem csak ugyanazt csináljuk gyorsabban/jobban. nem a konzol elōtt akarom végezni a dolgaimatLife, Uh, Finds A Way
-
Madwe
nagyúr
válasz hombre[EU] #20167 üzenetére
Na ogen, az külön megér egy gondolatot. H minek van kismillió ps appban szétszórva a messages, ps store, game info... s miért nem tudok mobilról ps-en levő ismerősökkel hangban kommunikálni. Igazából ezt kéne legelőször rendbetegyék
-
nxswitch
senior tag
válasz ProEvoFan #20094 üzenetére
Európában kapott korhatár besorolást. Én még mindig reménykedem egy 2020-ban. Twitteren írta valaki akinek köze van hozzá, hogy launch körüli dátumot céloznak(ez lehet akár fél év is), és szerintem azért nem adtak még dátumot, mert nem tudják, hogy idén vagy pedig jövőre érkezik.
Személyes vélemény, szeretek pozitív lenni.
-
Deck
titán
-
törölt tag
Miért kellett teljesen lecserélni a srác arcát?
-
Madwe
nagyúr
válasz hombre[EU] #20162 üzenetére
Persze, tök jó h lehet már mobilról is vásárolni s letölti a gépre, nem vitatom, de az, h be van kapcsolva a ps akkor is kénytelen vagyok mobilon vásárolni (amin szintén elég macera, de legalább nem annyira) az azért bosszantó.
nyilván nem dealbreaker, sőt, leszarom, mert minden info nélkül is berendeltem, de azért örülnék neki, ha rendbe tennék, mert ritkán kell valóban, de akkor baromira zavar. Fontos az ux, akkor is ha kis idődet teszi ki gyorsabb boot idő, gyorsabb menu, gyorsabb store s gyorsabb szerver letöltések mellett van csak értelme arra verni a mellünket, h gyorsabban tölt a játék is, szerintem (ok, egy soulslike esetén a gyors you died töltőképernyő elfeledteti ha esetleg az elöbbiek lassúak maradtak ) -
hombre[EU]
veterán
egyetértek egyébként,mert ez így van...de basszus ps4 elōtt eltöltött idōm 99%-a játékban történik.
látok egy játékot,kiveszem a mobilt, megveszem, berakom tölteni és mire gép elé ülök fel van telepítve
nem azt mondom,hogy ne javuljon, de ez tényleg egy olyan probléma,amely megkeseríti valaki életét? csak azért,mert majdnem heti szinten elōjön a ps4 topikban is
szerk.: nekem a nagyon limitált filterezés sokkal jobban fáj[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ImACeltic
őstag
Peter új arca nekem is furcsa elsőre meg nem annyira egyedi, karakterisztikus, mint az alap, kell egy kis idő mire majd megszokom, de ha azt mondják, hogy így jobb lesz a mimika, akkor elhiszem és elfogadom.
Amúgy baszók a ray tracing tükröződések meg a 60 fps.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
veterán
Ez a Pókember akar lenni?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
NyMRooD
őstag
Jah, nem azért mondtam, hogy a Sony-t mosdassam, az ő megoldásaik sokkal rosszabbak, úgy, hogy az MS is katasztrófa ilyen téren.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Madwe
nagyúr
válasz NyMRooD #20153 üzenetére
Hát a ps4 menüje katasztrófa lassú, átgondolatlan (bár 4 év alatt bekerült a mappa rendszer szaggatva ) s a ps-en a store emberkínzás lassú. Böngészőben legalább csak csigalassú a szerverekről a letöltési sebességről nemis beszélve. Ha már amúgy is az ssdvel rámentek a sebesség vonalra, remélem ezeket is megmaszírozzák. Ilyen téren ms azért jobb.
-
karmaresz
senior tag
válasz hombre[EU] #20154 üzenetére
én is így vagyok ezekkel a lövöldékkel. Akcióban harmad áron majd...
Akkor is jó élmény lesz.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
NyMRooD
őstag
Pedig az is nagyon gagyi, legalább is a webes felület (meg a windows-os), a konzolos biztos jobb.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Wesder
félisten
válasz KD6-3.7 #20146 üzenetére
MS kapcsàn nem tudom mire gondolsz, mert minden 1stparty jàtékuk ingyen Series S|X verziót kap, a mentések kompatibilisek, és 10$-ért bàrmelyik új jàtékukkal jàtszhatok majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
karmaresz
senior tag
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Zoleee83 #20142 üzenetére
Egxébként store, rendszer engem is érdekelne, mert abban eléggé kullognak ms mögött... de sok jóra nem számítok, store sztem kb semmiben nem újul meg. Bááár, pont most akartam megnézni usa storeban mikor jár le a ps+om, s hibaüzenettel fogad, h fejlesztések miatt jelenleg a bongészőm nem támogatott, szóval valami csak készül... xs esetén van vmi info egyébként?
-
Wesder
félisten
válasz Major Lion #20116 üzenetére
Semmi. For the Players volt, most Play has no limits van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #20137 üzenetére
Igen, első körben Xbox Series-re váltok, de tévedés ne essék továbbra is szeretem a PS-t és lesz is PS5 jövőre, amint lesz elég gép a boltokban, csak mostanában nem nagyon értem a Sony bizonyos döntéseit. Néha az az érzésem, hogy nem érdeklem őket mint vásárló, a kommunikáció meg siralmas.
1 hónappal a rajt előtt nulla infó a store-ról, a rendszerről, annak tisztázásáról hogyan futnak a ps4-es játékok majd,mi a menetrend, és sorolhatnám...[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Deck
titán
PS4: For the Players
PS5: For the PayersA Sony-nak átkéne gondolni ezt a "Play Has No Limits' szöveget is. Mert, jelenleg ez" Play Has Limits'
PS5
-
3L1T3
addikt
válasz KD6-3.7 #20138 üzenetére
ingame photo mode. És igen új ruci.
That’s right, The Amazing Suit has arrived as one of three new suits in the game. It’s the perfect suit to wear as you attempt to earn the Platinum trophy in Marvel’s Spider-Man: Remastered.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
KD6-3.7
őstag
válasz hombre[EU] #20134 üzenetére
Uh új filmes ruha? Ezek in-game képek? Nekem túl jónak tűnik. Az alsót elhiszem.
-
Deck
titán
-
NyMRooD
őstag
Annyi munkát beletettek, hogy a mentések áthozatalát csak nem sikerült megoldani, de gondolom ezzel te így tökéletesen elégedett vagy (bár ha ennyire számít neked a grafika nem értem, hogy miért nem Series X-et veszel). Remélem azért lesz a "remaster"-ben annyi újdonság ami megmagyarázza ezt a döntésüket, mert ha csak a grafikai patch miatt kérnek el 20 eurót, az nem lenne túl For the players.
-
Zoleee83
addikt
válasz Carlos Padre #20127 üzenetére
Ja, hogy akkor hagyjam a p-ba, játszak tovabb ps4-en, majd egyszer váltok PS5-re?
Nem érzem azt az őrült késztetést hogy day1 rohanjak PS5-ért. És nem a teljes BC- t várom el, hanem azt, hogy ha már képes futtatni az új konzol az előző genes kifizetett játékomat, akkor legyen már arra is képes, hogy a mentéseimet is normálisan kezeli. De lehet én várok túl sokat, vagy vagyok rosszul bekötve, vagy csak nem értem.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #20130 üzenetére
Multiverzum másik része, szóval esélytelen lett volna egy ilyen megoldás.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Végül is csak egy arc csere, mit számít az.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sp8787
addikt
Please Sony add meg ,hogy ne mukodjenek a BB,Nioh menteseim PS5-on!!!!
PLEASE!!!!
-
-
3L1T3
addikt
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
gamegod
senior tag
Póki remasteredOnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Elderath
őstag
-
Moby
addikt
válasz F-ECT$ #20100 üzenetére
Én a negyedét adom oda neki, és akkor abban már minden is bennevan, amit munkáltatóként magam után is fizetek. Biztos oda lehet nekik adni a felét is, ez legyen mindenkinek a maga dolga, hogy mit kezd a pénzével, de akinek a fele pénzét elviszik, annak nem ps fórumra kellene járnia, hanem adótanácsadóhoz, és ezt minden rosszindulat nélkül mondom. De ez nagyon nem idevaló téma.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #20104 üzenetére
Azoknak lett iderakva, akiknek PS5 lesz az első konzol, de màr most vennének Plus-t. Gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest