Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz KD6-3.7 #22329 üzenetére
Egy elméleti megoldást vetettem fel. Érveket írtam egy mosható, könnyen kezelhető szűrős megoldás mellett, de valódi ellenérvek helyett csak " takaríts többet", "ne kelljen márt" "buzi konzolt", "majd hepa filtert vegyek", meg "anya majd pont akkor takarítja, mikor haverokkal meccselek" szintű flame-eket kaptam.
Látom a szívedre vetted amit írtam. Nem sajnálom.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
karmaresz
senior tag
válasz KD6-3.7 #22326 üzenetére
Gondoltam, ez egyszerűbb és hatékonyabb megoldás lenne, mint a fedeleket minden alkalommal leszedve, a porgyűjtő lyukakat szívogatni. Anya meg meg tudja csinálni egy hétköznapi éjjel, mikor kisfia már alszik, ha az a büdös kölök ennyit nem képes megtenni cserébe a kétszázezres gépért.
De mindez nálam sem "first world problem", csak bedobtam a gondolatot, mert látom, sokakat érdekel a téma. Úgy tűnik, van aki ráharapott a gumicsontra.[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
válasz KD6-3.7 #22319 üzenetére
Ne a 12 éves gyerek foglalkozzon vele, hanem a szülő. Pár havonta kivenni és kitakarítani nem lenne egy nagy kunszt, ahogy megtesszük szárítógéppel, porszívóval, autó légszűrővel, meg mindenhol, ahol az aktív légáramlás miatt megülhet a piszok és por.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz KD6-3.7 #20146 üzenetére
MS kapcsàn nem tudom mire gondolsz, mert minden 1stparty jàtékuk ingyen Series S|X verziót kap, a mentések kompatibilisek, és 10$-ért bàrmelyik új jàtékukkal jàtszhatok majd.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
3L1T3
addikt
válasz KD6-3.7 #20138 üzenetére
ingame photo mode. És igen új ruci.
That’s right, The Amazing Suit has arrived as one of three new suits in the game. It’s the perfect suit to wear as you attempt to earn the Platinum trophy in Marvel’s Spider-Man: Remastered.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Wesder
félisten
válasz KD6-3.7 #18721 üzenetére
Valahogy úgy igen.
A filmet meg csak azért néztem meg, mert szembe jött egy mém, Twitteren a PS5 előrendeléssel kapcsolatban, ahol Arnold azt kiabàlja, hogy "Neki kettő van!"I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
opr
nagyúr
válasz KD6-3.7 #12829 üzenetére
Jack van a kontrollerben, fejhallgatonak. TV-n van HDMI (ARC mar kb az also kategoriaban is megjelent), meg optikai, meg jack kimenet. Aztan akkor mindig annak a hangja megy a hangfalra, amire epp a TV-t kapcsolod es kesz.
Komolyan nem ertem a problemat. Okostelefonoknal ertem, ott nekem is faj, hogy egyre dragabban kapok egyre kevesebb tudast (infra, jack, cserelheto akku, bovitheto tarhely, stb), de itt azert boven nem ez a helyzet."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
.LnB
titán
válasz KD6-3.7 #7551 üzenetére
Lesz Dirt 5 igen. De én a Dirt Rally 3-at jobban várom azért. Nagyon tetszik a 2.0 is, még PS4-en is tök jól játszható. És most már ott lesznek a WRC liszenszek is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest