Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
bajtokarpi #2196 üzenetére
Ha szereted az efféle játákokat, akkor persze, megéri. Simán van benne 200 óra játékidő.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Complete Edition most 35 euro megéri megvenni? Elég vegyes fogadtatása volt az elején a game-nek, de állítólag a Dawn of Ragnarök-kal. illetve a Season Pass-al, azért nem lett rossz.? Illetve Ubinál azt nem lehet megoldani, hogy dollárba vegyem meg ne euróba?
Köszönöm
-
spleenszuru
őstag
Végül meg sem vártam, még válaszoltok, addigra megvettem..
Első AC-m lesz PS5-ön, a konti gombkiosztást szerintem majd mókolom, nekem támadásra az R1-R2 kombó halálos, nem bírom megszokni, na de akkor meg a többit hova tegyem.. na majd még kitalálom.
A dodge is nekem mindig kör, itt meg az X-en van.
#2188VTom
Odysseyben nekem 191 óra van, ebből már van egy kis New game+ is, de végül úgy voltam vele, más játéknak is helyet kell adni, főleg, ha ilyen hosszúak.Origins 101 óra alatt ment le, úgy, hogy a tekercsek java nem megoldott, de ott úgysem akkora dolog, nem ad engravet, nem tartom fontosnak.
Meglesem majd a képeid, bár nekem a 30 FPS kb. kizáró ok, perfben kezdtem neki.
Ja, természetesen a női Eivort viszem.
-
kovsol
titán
Én az összes DLC kijátszottam, de sok mellek küldetést hagytam azért ki, inkább a fő szálat csináltam, és azt hogy minden pancel, fegyver legyen meg. Thor armor és a dupla kalapács maxra fejlesztve daráltam a végén, de a dupla polarm kombo ennél is erősebb.
New game plus továbbra sincs?
Karacsonyra kaptam asszonytól egy Assassin's Creed Mirage (PS5) az lesz most a következő.
-
Raga.cs
tag
Karácsonyi meglepetés:
[link]
A fő történet szál készen...UI.:
Az Odyssey-ben 1000 órám van. -
Boldog Karácsonyt!
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru #2186 üzenetére
Ne hagyd ki, nagyon jó ez is. Nekem az Odyssey-be és ebbe is 200+ óra ment bele, és szívesen előveszem még mindkettőt.
Ez kicsit lassabb, és nagyobb benne a játékosra hagyott felfedezés, inkább a Red dead redemption 2 - höz tudnám hasonlítani tempóban, mint az Odyssey-hez, csak ebben vannak RPG elemek.
Jó játék, és PS5-ön nekem ez volt az első álleejtős játék, ha visszakeresel, pakoltam is a topikba screenshotokat (30fps, quality mode-ban toltam, de van 60fps performance is)
-
válasz
spleenszuru #2186 üzenetére
Nem vagyok ős AC-fan, számomra ez az egyetlen játszható AC játék.
Oké, eddig csak hatott próbáltam, de a Valhallán kívül egyik sem jött be - nyilván azért, mert nem tipikus AC játék. Odyssey volt a másik, amivel még értelmezhető időtartamot játszottam, de annak már nagyon anakronisztikus a grafikája, ami nekem kinyírta az immerziót. Ellenben a Valhalla a legtöbbet játszott játék nálam PS-en.
Nagyon nagy a térkép, de én minden részletét szeretem, gyönyörűen kidolgozott és élő az egész, bármikor beszippant a játék valósága. Olvastam olyan kritikát, hogy a térkép nagy és kihalt. Ebből annyi igaz, hogy nagy, de mindenfelé tele van az immerziót kialakító, fokozó részletekkel, illetve, ha ennél "zsúfoltabb" lenne, az egyáltalán nem lenne életszerű, szóval szerintem telitalálat ez a kialakítás. Még ha az AC-fanok fanyalognak is.
Én szinte csak íjjal megyek - távolról predátorral sniperezés, középtávon hunter bow, közelről meg sorozás light bow-val, megfelelő abilitykkel kombinálva és jól összerakott skillekkel nagyon hatékony tud lenni. Szerintem nem nagyon lehet megúszni a célzást, ha fontos a hatékonyság, de több lépcsőben tudsz beállítani rásegítést a célzásra. Én mondjuk ezeket nem használom, inkább végigküzdöttem az első jó pár órát, amíg ráállt a kezem.
Van 60 FPS természetesen.
-
spleenszuru
őstag
Elég kihalt a topik, de hátha valaki ide téved, míg az akció alatt.
Túl vagyok az Odysseyn, és hamarosan Bayek kalandja is kész szerintem, így 100 óra után.
Úgy érzem, vétek lenne ezt kihagyni, hiába páran a dögunalom jelzővel illetik.
Ez is ugyanúgy kérdőjel takarításról szól főképp? Igazából az nekem nem baj.
Célozni mennyire fontos/kell benne? Mert Odyban alig lövöldöztem, viszont Originsben meglehetősen sokat megyek a predator íjjal.
Kontrollerrel bénán célzok, így ha sokat kell célozni, maradnék PC-n, ellenben biztos szép lenne 55"-on a konzolon. (Gondolom, van 60 FPS?!)
-
_drk
addikt
Ha nem nyomom le az Asgardos küldetést akkor mivan?
Nagyjából elvagyok a játékkal de az a rész most annyira kiégetett hogy egy hete ott is hagytam, mert nagyon gagyi és rohadtul nem érdekel.
Ellenben úgy az anglilali sztori felfedezés nagyjából leköt így azt vinném tovább. -
Snoop-y
veterán
Elodok megvannak (Black Flag, Unity etc)
Igazan az Origins-al szerettem bele a jatekba (nekem ez jobban fekszik mint a regebbi stilus) de a nagy szerelem az az Odyssey. Mondjuk annyi verzioja van a mellek kuldeteseknek is, hogy evekig el tudok meg vele jatszani es nem lesz unalmas. -
NB2
aktív tag
Én ide írtam egy öfo-t róla, kb én is így éreztem, hogy túl lett árazva. Jó volt, egyszer, ennyi.
-
VTom
veterán
válasz
Snoop-y #2173 üzenetére
Egy nagyobb akcióban érdemes, ha szereted a sorozatot, mert nem mondanám, hogy rossz, inkább olyan átlagos AC epizód.
Leginkább talán a Unity-re hasonlít a játékmenet.
A grafikától sem voltam hanyattesve, a Valhalla PS5-ön százszor szebb, de hogy almát az almával hasonlítsak (sivatag), az Origins is.
-
VTom
veterán
Na, ma lepörgött a Mirage stáblistája.
20 óra alatt lett meg, és elég nyögvenyelős lett a végigjátszás, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem nagyon volt időm PC-n játszani a megjelenés óta.
Voltak jó pillanatai a játéknak, de összességében szerintem jobb lett volna, ha megmarad DLC-nek, rövidebb sztorival (kevesebb célpontra gondolok). A bossok megölésénél tetszett, hogy ismét tervezni kellett, kulcsot megszerezni, vagy az őrök figyelmét elterelve beosonni, de a világa nekem üres, és itt-ott érződött a játékon, hogy szándékosan tolják ki a játékidőt mindenféle csipcsup dologgal, ha már önálló játékként adták ki.
Nem mondanám, hogy megbántam, hogy megvettem, de azon AC-k táborát erősíti, amiket nem fogok újra elővenni.Ha azt nézem, akkor a Valhallát a Mirage árának 3x-osáért vettem, de 10x annyi időt játszottam vele.
Bocs, hogy ide írom, de nincs saját topikja, és nekem ez Valhalla DLC marad akkor is
Várom a japán részt év végén.
-
VTom
veterán
Egyáltalán nem volt idejétmúlt a grafikája, 5 és fél éve, mikor megjelent, nagyon durván nézett ki, szerintem a mai napig is. A megjelenéskor nem volt oylan szép, mint előtte az Origins, de pár héten belül jött egy patch, ami betette a köd/füst/por effekteket, utána pazar volt ez is.
Nyilván ez mindig szubjektív.
A Valhalla persze szebb, részletesebb. De ebben meg kiherélték a mellékküldetés rendszert, így a fő sztoriszálon kívül semmi tennivaló nincs egy-egy területen (kivéve a 2 perces mistery-ket, meg a keresgélést)
Viszont egyiket sem mondanám AC játéknak, mind a kettő kaland RPG, aminek a sztorijába beleszőtték az AC történetét.
-
-
válasz
homerhamm #2162 üzenetére
Most tolom a 3. végigjátszásom, nagyon tetszik a világ. Az időhúzó küldetések meg a sok kóborlás sem zavar, mivel nem az a cél, hogy befejezzem a játékot.
Ez az első és egyelőre utolsó AC játékom, kipróbáltam a Miraget, Odysseyt, de egyik sem tetszett, valszeg, mert azok sokkal inkább AC játékok, a Valhalla meg kevésbé. Emiatt az AC rajongóknak jellemzően sokkal kevésbé jön be a Valhalla.
-
homerhamm
addikt
Viszont ez a roguelike játékmod tök jó.
Amúgy is rengeteg tartalom van a játékba, sőt túlzás is kicsit. + a két season passes dlc. Amúgy az Asgardi rész az alapjátékhoz tartozik, vagy az is dlc?
Szerk: az is az alapjáték része, jézusom mennnyi minden van ebbe a játékba!
Szerintem ennyi külön hely nem volt az Odysseybe meg az Originsba. Szerintem a Mirage egy jól emészthető játék, tényleg túlzás ezba sok hely, plusz ott vannak a raides térképek is, ez kegyetlen. Nem csodálkozok miért 121gb a játék Xboxon. Nem is tudok más Ubisoft járékról ami ennyire meg lenne pakolva tartalommal, durva és brutális! Meg túlzás, főleg az időhúzó küldetések.
-
homerhamm
addikt
Őőőő...
Itt meg fenragadt a karakter, és újraindítás után is ott volt. Komolyan, ilyen állapotban hagyni egy játékot.
-
-
homerhamm
addikt
Sziasztok! A Forgotten Saga honnan érhető el?
-
Agent_007
tag
válasz
antikomcsi #2150 üzenetére
Nagyon köszi. Úgy érzem valamelyest hasonlóan játszunk.
(Ma felváltva ütöttem fél méterről és nyilaztam a szomszéd faluból pl., de roham helyett egyesével aprítottam én is.)A fejlesztésekkel még gondban vagyok, ott nem érzem magabiztosnak magam - nem tudom mit kellene, mit érdemes, de sztem hamarosan nekilátok ennek is.
-
VTom
veterán
Az Odyssey topikban felmerült, hogy összevonnánk a topikokat, és egy Assassin's Creed topik lenne. Ott ki lehetne beszélni az összes részt.
Mit szólnátok hozzá?
-
válasz
Agent_007 #2149 üzenetére
Szia!
Én a vadász felszerelést választottam pajzs nélkül nagy karddal, és természetesen vadász és predátor íjjal használom. És ehhez a farkas képességeket fejlesztem leginkább, abból is a távolsági és lopakodó képességeket lehetőség szerint.
Szerintem is azt fejleszd csak, ami a legjobban kedvedre van. Aztán ha majd az elfogy akkor dobálhatod másra is a pontokat.A vasat a világban szerintem mellőzd, csak akkor vedd fel, ha amúgy is éppen arra jársz, de külön ne kezd el begyűjteni, mert irgalmatlan időrabló. Inkább minden településen, farmon, táborban nyisd ki az összes zsákmányos ládát, sokkal gyorsabban gyűlik a bőr meg a vas.
Úgy játsz, ami a leginkább szórakoztat. Én pl. a vikingeket nem igazán fejlesztem, mert minden folyami portyát, vagy apátságot úgy csinálok meg, hogy nem megrohamozom az objektumot csapatostól, hanem egyedül beszivárgok, és mindenkit egyesével likvidálok. És csak aztán hívom a csapatot rohamozni, amikor már ajtót kell betörni, és ládát kell nyitni.
-
Agent_007
tag
Sziasztok.
Mióta Pass-os a Valhalla, azóta kezdtem el, de nagyon tetszik.
Első sorban skill és fegyver lenne a kérdésem - ha volt róla szó, elnézést, nem olvastam minden kommentet végig, bevallom.
Én a skill-ek közül a farkas és medve oldalon fejlesztek csak (úgy láttam azok jobbak mint a holló), de úgy látom a fegyverek tekintetében a legjobb a holló. Mit gondoltok erről? (Ha jól sejtem ezeket érdemes folyamatosan fejleszteni is csak.)A másik kérdésem: van vasat tartalmazó kövekre vagy opálokra térkép, hogy hol találom őket?
Köszi előre is minden segítséget!
-
vjacintka
tag
válasz
antikomcsi #2145 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, az Odyssey után szerintem is visszalépés e téren..meg pár téren még.
40+óra után is érződik számomra, amit említesz. Megszokható, de meg annyira nem szerethető ezen része.
Érzetre, mintha valami scriptbe lenne ágyazva és kötve lennél. Gondolom áldoztak az új elképzelések(Dark Souls) féle mechanikák oltárán. -
Sziasztok!
Én még csak most jutottam el oda, hogy belekezdjek a vikinges kalandba. Megdöbbenve látom, hogy ez micsoda visszalépés számomra az előző részekhez képest.
Ezzel a borzalmas mozgásanimációval lehet valamit kezdeni, úgy általában, vagy a tömeges harcoknál legalább? Engem annyira zavar, hogy nem tudom élvezni a játékot, egyszerűen elvonja a figyelmem a történetről.
-
kovsol
titán
Volt ahol azt mondták inkább 20 óra csak valójában, és ezért is adják olcsóbban, mint pl a Valhalla kezdő ára volt. Meg itt nem lesz karakternek XP gyűjtés, meg valami 7 féle fegyver, meg 1 armor set van összesen vagy ilyesmi, azt is csak kétszer lehet uppolni külön tervjaz megszerzése után.
-
NB2
aktív tag
-
-
Ha nagyon szerettem a Valhallát, érdemes ránézni a Miragera?
-
vjacintka
tag
Még három kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban:
1. Hogyan lehet elkapni azokat a szálló suttugó leveleket(azt hiszem fehér pöttyel jelölik a térképen) ?
2. [link] -az ilyen üres rúna slotokba, miért nem tudok tenni rúnát?
3. Hol lehet hozzájutni mítikus felszerelésekhez(eddig csak egy van)? -
Kylesa
aktív tag
válasz
vjacintka #2134 üzenetére
1. Az a felkiáltójel csupán azt jelenti, hogy korábban felszedtél egy fegyvert, amit még "nem néztél meg". Ott van az inventory-dban: nézd meg (vidd rá a kurzort) és eltűnik a felkiáltójel.
2. Ha jól nézem, ez a "Fabric" nevű alapanyag. A térképen kis sárga pöttyel jelölt ládákból tudod kiszedni, jellemzően inkább a magasabb szintű területekről. Ha szorgalmasan lootolgatsz, a játék végén már annyi ilyened lesz, hogy semmire sem tudod majd elkölteni, tehát használd bátran. -
Feck
tag
válasz
Darko_addict #2132 üzenetére
Szia!
Én amennyire tudom, a februári 1.7.0-ás patch volt az utolsó (működik vele a gépi magyar fordítás is, de nem nagyon reklámozom itt, mert kiátkoznak!).
Nyáron gyakorlatilag semmi időm nem volt játszani, alig néhány órát tettem bele. Nekem a complete edition van meg, ill. néhány mod a karakterre + reshade-et is használok, de egyszer sem dobott ki
Szerintem ne kínlódj a virágboltival, hanem figyelgesd az akciókatÉn is bagóért vettem meg, mikor ~75% leárazás volt.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Minden rendben a játékkal, stabilan működik a legfrissebb verzió?
Gondolkodom a megvásárlásán, mert most virágbolti verzióval játszok, de állandóan crashel.
Nem tudom, hogy alap hiba, mert összeakad valamivel (volt ilyen játékom) vagy csak a release sajátossága miatt van vele baj. A platform PC.Köszi!
-
BreakDown89
újonc
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: mitől lehet az h a Valhalla futtatásánál a hdd-m 100%on pörög? Amint lerakom tálcára a játékot vagy kilépek a menübe, visszaesik nullára. Hangja is van, ahogy küszködik. Kipròbáltam a Red Dead Redemption 2-nél is, és ott nincs ilyen probléma.
Valami tipp? Volt valakinek hasonló - akár más játéknál?
-
Kxlacika
újonc
Sziasztok! Én az 1.7.0 verziószámú játékhoz (tartalmazza az összes kiegészítőt ) keresnék magyarosítást. Tudna nekem ebben bárki segítségemre lenni ??
válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Werkly
őstag
Mitől van az, hogy Complete Edition-öm van de az UBI launcher mégis megszerezhetőnek írja a DLC-ket? De a birtokodban fül alatt meg birtokoltnak írja.
Más... AC Unity/Syndi milyen AA-al érdemes játszani? TXAA vagy 4XMSAA/ MSAA/FXAA vagy TXAA/FXAA? nVidia karim van. Sok különbséget nem nagyon látok. Mondjuk 8X MSAA az Unityben megeszi a hardvert tehát az kilőve! Kösz a választ!
-
VTom
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Ez OK
! Az a kérdés, hogy mint korábban a "sima" Gold Edition-ok már tartalmazták az összes pálya DLC-t (a ruházat, lovak, stb nem érdekel), ennél most akkor melyik verzió az. Az Origin/Odyssey-ből is volt/van Ultimate verzió is, de mondhatni fölösleges, mert elég volt belőle a Gold is.
-
tibaimp
nagyúr
Srácok! Most ennek melyik a full-full verziója, amiben az összes plusz pálya DLC benne van?
-
tibaimp
nagyúr
Ha Te rosszul vagy "bekötve", akkor én is
!
El nem tudtam volna képzelni, hogy egy ennyire "ciberpunk" világ, mint a CP2077 "beránt", mivel én alapvetően konzervatív ember vagyok, még a tetkó is kiakaszt, nehogy azok, amiket ott látni, ennek ellenére 3x toltam ki a játékot ~380 óra játékidővel, és már várom a DLC-t! Érdekes... -
Kylesa
aktív tag
-
Három részletben ~90 órát tettem bele, de nagyon nem fogott meg a stílus és a hangulat, nekem nagyon unalmasnak tűnt. Ennél rosszabbul csak a GTA V teljesített nálam, azt négyszer kezdtem el, de 20 percnél tovább sosem jutottam, totál érdektelen volt számomra minden, a stílus, a grafika, a hangulat. Ellenben Oblivionba alsó hangon 10k órát tettem, Skyrimba 2-3.000-et, Witcher 3-ba lassan 2.000 körül, CP-be 700 fölött, és a Valhallára is elment egy 300 óra (260-nál fejeztem be, de visszajárok még pöttyöket gyűjtögetni)
.
Szóval OW játékokat nagyon szeretem, de valszeg az RDR2 esetében - ahogy GTA-nál is - már maga a sztori, a kor, a stílus volt érdektelen számomra, tehát nem játékmechanikai, technikai problémám volt vele, szimplán nem érdekel a western korszak és a mai időkben játszódó játékok. Legalábbis erre jutottam ezzel kapcsolatban. -
Kylesa
aktív tag
válasz
tibaimp #2103 üzenetére
De van gyorsutazás.
Jorus: nos, furcsa ezt olvasni.
Bevallom őszintén, nekem a RDR 2 az open-world játékok alfája és omegája. Sok játéknál elsütötték már a tesztírók az "élő, lélegző világ" hangzatos kijelentést (Gothic-ok, Witcher-ek, Elder Scrolls-ok), de a RDR 2 a legelső játék, amely valóban meg is valósította ezt. Egy városba érvén úgy éreztem magam, mintha egy online játékkal játszanék, és az NPC-k mind más igazi játékosok lennének. A világ gyönyörű és hangulatos, telis-tele érdekes felfedezhető dolgokkal, tele random eventekkel, akármerre indulsz el a lóval, mindig történik útközben valami... Nem értem ezt az "üres préri" dolgot, nagyon nem. 368 órát tettem bele csak single playerben, és egy másodpercet sem bánok, amit "benne" töltöttem.
(A játékmenet amúgy valóban nem kiemelkedő, mondhatni semmi extra.)A Valhallával ugyanekkor pont ez volt a bajom (közvetlenül a RDR 2 után toltam végig), hogy a világa egyszerűen steril, műanyag, kihalt. Minden fontos dolog jelölve van a térképen, és ott véget is ér a felfedezés izgalma, hiszen két pont között kutyagolva soha semmi nem történt. Vadállatok futnak el előled siralmas animációkkal vagy megtámadnak, kb. ennyi. Az Odyssey-ben szinte soha nem használtam a fast travelt, csak a Fate of Atlantis vége felé, a Valhallában folyamatosan a fast travellel ugrálgattam ide-oda. Egyszerűen értelmetlen volt lóra szállni, ha nem volt muszáj... Jól írta VTom is nemrég, hogy a world eventek ugyan jók, de azok is csak pusztán csak +1 collectible dolog volt, ahogy minden más is a térképen. Az Odyssey-ben legalább voltak jobbfajta mellékküldik, némelyik a W3-ban is megállta volna a helyét.
Gyorsan leszögezem, hogy nagyon szerettem a Valhallát is - már végigvittem, most a Roxfortban időzöm -, de bosszantó arra gondolni, hogy egy Ubisoft-féle mamutcég csak ennyire képes, a nyílt világ szimulációja közelében sincs az RDR 2-ének.
-
tibaimp
nagyúr
-
válasz
tibaimp #2103 üzenetére
Nekem tetszett a nagy terület, mert elég jól tele van pakolva felfedeznivalókkal. Amitől szétuntam magam, az a RDR2 volt, amit sokan dicsérnek, de nekem nagyon nem jött be, annál unalmasabb játékot nem is nagyon láttam.
Ott is sokat kell lovagolni, de ott tényleg csak az üres préri van, és semmi más.
-
Nekiálltam Dead Space után az Odysseynek, de a grafika - nyilván a Valhallához képest - nagyon kis ergya, nem tudom magam annyira beleélni magam emiatt. A tájak, környezet egyébként szép a korához képest, de a lovaglás megoldása pl nagyon rosszul sikerült, ennél még a Witcher 3-ban is jobb lett, pedig az sokkal idősebb és mémek alapja.
Majd még küzdök vele kicsit, csak közben elkezdtem a HFW-t NG+-ban, hogy amikor kijön áprilisban a DLC, addigra ki legyen tolva megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest