Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
válasz
tibaimp #2058 üzenetére
Jah! Énn is lőttem párat. Egy a sok küzűl.
-
Grawens
senior tag
válasz
Creative997 #1938 üzenetére
kb. ennyit
-
Grawens
senior tag
válasz
KazaiLecso #1795 üzenetére
Elég trágyára sikerült ez a "DLC".
A rúna eltüntetésen felül nekem az első 10 percben XSX-en textúrahibák jelentkeztek. Pl.: ha egy szűk járaton megyek át, a járat fala kegyetlenül szétfolyik, olyan mintha elzoomolna.
A másik: küldetés kijelölve, majd írja, hogy nyomjam meg a megadott gombot, hogy a térképen lássam a megadott helyeket. Igen ám, csak semmit nem mutat.
UBI community-n bejelentve, válasz: "bocsi... tudunk róla, vizsgáljuk". Hát sz*rjanak sünt! -
Grawens
senior tag
Erre mit ír? Telepítve van?
-
Grawens
senior tag
Pár képet én is hoztam.
XSX teljesítmény mód. További képek itt.
-
Grawens
senior tag
válasz
Dark Archon #650 üzenetére
Vagyis, majd lesz egy küldetés (Pilgrimage to St Albanes) amely során már nem lent lesz az emberünk a kulcsal?
-
Grawens
senior tag
Nálam ez mindent visz. Saint Albanes Abbey
Nogy a bánatba nyissak ki egy lakatot úgy, hogy az ember akinél a lakat kulcsa van, amögött az ajtó mögött van a pincében amit ki kellene nyitnom?
Link -
Grawens
senior tag
válasz
raskolnikoff #604 üzenetére
Bizony, visszahozták az Odyssey-ben is ismert lopásos mókát. Remélem mint az előzőnél külön színnel jelölik majd.
-
Grawens
senior tag
válasz
raskolnikoff #599 üzenetére
Megoldás erre is a délután érkező Patch.
-Addressed an issue where allies would not help Eivor to open a door during Raids. -
Grawens
senior tag
És úgy néz ki pot azt nem javították a régebbi generációs konzolokon.
-
Grawens
senior tag
-
Grawens
senior tag
Ige, ezt írták is az ubisok, hogy mivel a PS-ben nincs olyan beállítási lehetőség mint az Xbox-nál (Automatikus kis késleltetésű mód, valamint Változó frissítési gyakoriság engedélyezése), így az azokra írt verzióban a játékban be van kapcsolva a VRR, vagy valami ilyesmit írtak. Kérték is többen, hogy az Xbox-os verzióba tegyenek be egy választható VRR opciót.
Ebben én is reménykedem. Hiába van mintkét játékban (Origins/Odyssey) egyenként többmint 400 órám, újra végig tolnám mindjettőt. -
Grawens
senior tag
-
Grawens
senior tag
Sajnos hiába állítom fix 60Hz -re, akkor is törik még FreeSync mellett is, mert ugye nem az a gond, hogy 60Hz fölé emelkedik a frissítési freki, hanem pont ellenkezőleg, alá esik és nem gyengén.
Pl. amikor lementem egy kolostor alá és egy pókhálós átjárónál elővettem a fáklyát, akkor a FreeSync sem segített, szaggatta a képet, mint az asszony a nokedlit. Ebbe több helyen is belefutottam, minden esetben fáklyával.Am SX-en tolom.
-
Grawens
senior tag
Számottevő grafikai külömbséget nem látok OX és SX között, de a 60fps sokat dob. Gondolom PS vonalon is ugyan ez lesz.
Viszont jöhetne már az a várva várt Patch ami megoldja a screen tearing -et. -
Grawens
senior tag
válasz
bulikavagyok #365 üzenetére
Ne is mond. Párszor be is szoptam. Füttyentek a lónak, felpattanok, nyomok egy XY -t és a b*zi ló elindul másfelé. Akkor nézem van más target is kijelölve.
-
Grawens
senior tag
Az imént játszottam vele kb. 1 órát. (Xbox One X - Új-Zéland régióra állítva) Azért csak 1 órát, mert megvárom a Series X-et.
Annyit mondhatok, hogy aki szerette az Origins/Odyssey -t, ebben sem fog csalódni. -
Grawens
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest