Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
-
HugóBoss
tag
válasz
Anonymus23 #1597 üzenetére
De mindenhol azt írják, hogy a horgészat egy easy minigame, meg relaxing meg jó pénzszerzési mód... Meg amúgy is bosszantó, hogy nem jött össze...
-
Anonymus23
veterán
-
HugóBoss
tag
válasz
tibaimp #1595 üzenetére
Akkor még 1 dolog.... Megépítettem a fishing hut-ot... elmentem pecázni. 40 perc alatt egy halat sem sikerül kiszedni a vízből. Néztem videókat, olvastam leírást, de nekem a halak rohadtul nem azt csinálják, mint a videóban. Elindul egy irányba és nyomhatok ott bármit, csak megy, amíg elszakad. 1-1 alkalommal random elfordult, de csak azért, hogy a másik irányba szakítson. Videókba 1-2 mozdulattal visszafordították, nekem soha nem fordult meg akkor, amikor a gombot nyomtam.
-
HugóBoss
tag
Sziasztok! Miért van az, hogy 24 nyílvessző kapacitást mutat az inventoryban a tegez, de csak 16db-ot tudok használni?
-
VTom
veterán
válasz
SH4D0W2011 #1589 üzenetére
A fesztivál miatt ilyen, de csak a faluban
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Nem játszottam mostanában, az új event miatt ilyen színtelen, élettelen, barnás a kép, vagy nálam van valami probléma a játékkal?
-
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet mindenkinek!
Kérdésem az lenne, hogy ez az AC nem lesz kapható a Steam-en?
Csak mert a többi rész oda van megvéve és gondoltam oda kellene ezt is megvenni akkor már. -
noxon
őstag
Helló, szeretném tovább fejleszteni a kovácsnál a fegyverem pirosból zöldbe (flawles asszem), de valamilyen összetevő hiányzik. Meg nem mondom mi a neve, csak mutatja pirossal, hogy nincs.
Így tudja valaki, hogy mit kérhet és hol lehet beszerezni?
-
chungee
addikt
válasz
Anonymus23 #1583 üzenetére
Igazad van, mi tévő legyek
-
chungee
addikt
válasz
Anonymus23 #1581 üzenetére
-
chungee
addikt
válasz
Anonymus23 #1579 üzenetére
In-game real time vannak csíkok
-
chungee
addikt
Estét!
Ubi connect+ előfizetésem van. 16:9 szabványos 22" fhd moncsim van, options-ban ennek megfelelően van beállítva 1080p stb. Kérdésem hogy a 2 fekete csík alul és felül ott kell lenniük
-
hdekakas
senior tag
válasz
szami777 #1575 üzenetére
Szia!
Csak annál a pár monastery-nél lehet raid-elni, nem tudom, úgy 10-15 db lehet belőlük. (DLC-ben lesznek még.) Piros balta X jelzi a térképen. Nem szükséges hajózni sem, szárazföldön is jönnek azokon a helyeken. Egyéb helyen a kürt csak dekorációt szolgál, semmire nem jó, max feltűnést kelteni.
Ha nem segítenek a többiek raid esetén, az csak bug. Sajnos sokszor ládát nyitni sem jönnek. -
szami777
addikt
Sziasztok,
Origins és Odyssey után 2 napja áttértem a Valhallára.
Nagyon adja eddig, egy kérdés merült fel.
Ez a raid eléggé hangulatos, eddig néhány vízparti helynél feldobta a hajón utazva. Angliába érve, belső, nem vízparti erődítményeknél nem lehet valahogy legénységgel lerohanni őket? Hol látom, hogy hol lehet raidelni és hol nem?
Köszi előre is.
Illetve eddig nem derült ki, a kürt fújás mire jó?Illetve többször volt hogy a hajó előtt a parton állva kerültem harcba, a legénység meg kb végignézte az egészet, le se tojta. Nem tudom ilyenkor oket harcra birni?
-
Warzoz
senior tag
válasz
AsakuraDave #1573 üzenetére
Tegnap ugyanígy jártam. Lejött a 26+GB, utána rögtön egy 11+GB. A játék meg maradt 1.3.0. verzión. Aztán megint leszedte a 26+GB adatot. Utána már minden okés volt.
-
AsakuraDave
őstag
Nekem PC-re lejött az a 2X giga patch majd most megint elinditottam és most meg egy 11.88GB patchet tölött le
-
S e t h
nagyúr
Aki ps5-ön nyomja.
Nekem leszedte a ps4 és ps5 verziót és nem tudom le lehet-e törölni a ps4 verziót, nem fog-e gondot okozni indításnál. -
need
addikt
Sziasztok
Akit érdekel vagy érint pl. engem
Hamarosan [lehet frissíteni] -
Grawens
senior tag
Erre mit ír? Telepítve van?
-
need
addikt
sziasztok..
Nekem lemezen van meg a játék xboxon utána vettem hozzá Sesson Past..
(Meg néztem ott azt írja hogy Parizs már telepítve van..)
viszont nem tudom hogy a Druidás DLC hogy lehet elindítani..? -
pruzsi
őstag
válasz
KazaiLecso #1557 üzenetére
Kerülgettem minden oldaláról követtem ,már több cicát egyiknél sem írta ki
. Nyomkoddtan e betűt hátha de semmi. Guggolás követtem ahogy itt [link] holnap ha látok egyet újra megpróbálom...
-
need
addikt
válasz
Mr Chapel #1553 üzenetére
Igazad lehet mert valami hasonlóba már bele szaladtam...
Lesz majd egy küldetésem amit még nem kaptam meg.. ott a királyt kell majd elrabolni és abba a helységben lesz egy láda.. én már voltam ott és össze szedtem mindent kivéve ezt..
fél napig bogarásztam mire rá jöttem hogy oda lesz majd egy küldi..!
Na igen Open World meg szabad kóborlás.. ha nem tenném most mindezt úgy hogy még a Ragnar tesókhoz kell majd mennem 150 szinten ha nem kolbászolok el mindenhová akkor nem lenne kész a Raven Skill fa.. nem lenne a szettem kimaxolva.. mert mindenhez alapanyag kell és azt csak kolbászolással lehet megkeríteni.. -
Mr Chapel
tag
Uhh...mennyit szívtam vele én is. Már nem emléxem pontosan melyik, de valami főbb küldi ami ide vezet, utána lesz csak szabad az út. Ezt utálom amúgy, open wordnek hìrdeti magát a játék de sokmindent marhára nem tudsz megtenni. Behatárol a játék sok helyen. Egy másikkal is hasonlóan jártam. Egy földalatti résznél nem nyílt ki egy ajtó. Videot nézve nyitva volt nekik, tovább tudtak menni. Nekem az istennek nem nyílt ki. Kicsit utána olvasva jöttem rá hogy ja, megint csak akkor tudok tovább menni ott, ha haladok vmi küldivel. Ez a szabad kóborlás sztem csak 70%ban ha működik.
-
need
addikt
-
AsakuraDave
őstag
Meglettek
-
need
addikt
Sziasztok..
Tegnap elkezdtem a Beowulf küldetést gondoltam hogy ma befejezem..
csak hogy nem volt már aktív.. utána jutott eszembe hogy idő korlátos..!de azt se igazán értem mert volt még 26 óra hátra.. na mindegy...
Most így buktam a dolgot..? vagy majd újra fel lehet venni...?
voltam a kis srácnál de mást küldit adott..! -
noxon
őstag
Helló.
Ha pc-n kezdtem el és ps5ön folytatnám, akkor újra kell kezdeni vagy látja a mentéseket?
-
kovsol
titán
válasz
AsakuraDave #1542 üzenetére
Nincs a két történet között olyan kapcsolat ami miatt gondot okozna, hogy nem végeztél még az alapjátékkal.
-
AsakuraDave
őstag
Az Ír DLC-t érdemes az alap játék fősztorija után elkezdeni vagy előbb is el lehet?
-
need
addikt
Sziasztok
Xboxon játszom most vettem meg a Seson Passt de nem a MSorebol. Hol vagy hová kell beírni a kódot???
Bocs srácok a Lama kérdésért -
C4mp3r
addikt
erdekessegkepp beraknam procivaltas before es after benchmarkot. az elso egy 6/12-es 10400f aminek a tdp kerete ki volt tolva, ezt valtotta a 10850k most allcore 4.9 GHz-en.
ugyanazok a beallitasok, es atlag fps-ben ugyan nem sokat hoz, de a 0.1% es a 1% low-ban nagyon durvan meglatszik. ha valaki 80+ fps-ben gondolkodik kell a bivaly proci nem lehet sporolni
p.s.: resizable bar be volt kapcsolva a masodiknal
-
VTom
veterán
válasz
AsakuraDave #1529 üzenetére
Köszi, este megpróbálom.
-
VTom
veterán
Másnak is eltűnt a Beowulf-os küldetés a térképről? Én a fő szál befejezése utánra terveztem ezeket a mellékküldiket, de már nem látom..
-
Deck
titán
Kinek mi a szórakozás. Nekem az nem az, ha egy játék magát is végigjátsza olyan könnyű. Egy AC játék meg nem nehéz még hard-on se. Úgyse ha neki mész a sokkal magasabb halálfejes enemyknek, bossnak. Direkt így van megcsinálva, hogy még ez se vegye el a kedved. Na meg a mai játékoknál a normál nehézség az easy kb.
-
NB2
aktív tag
Én azok a játékosok közé tartozom aki szórakozni akarnak és nem agyvérzést kapni. A többiek innen hardon nyomják, meg yt-n láttam olyanokat, hogy jóval erősebb ellenfeleket is legyőztek. Hát én ahhoz béna is vagyok és nem akarok mindennek nekiállni 20x. A játék sajnos így is egy idő után unalmas és ismétlődő lesz. Amikor keresed azokat a rohadt ládákat Angliában az is elég lesz. Ezeket tényleg remélem, hogy lecsökkentik a következő részben, mert rohadt unalmas.
-
NB2
aktív tag
Hát ezt te döntsd el
Én easyn tolom.
Én tudom, hogy elkezdtem az egészet az elején és elvitt egy picit a vágy, hogy menjek Angliába, de aztán inkább visszamentem kipucolni a kezdő területet, mert a játék végén már szerintem unalmas mindig ugyanazt csinálni. Így is lesz, de akkor mégjobban
Érdemes Norvégiát körbe járni, harcolni, vadászni. Pl jegesmedve bőröket és rénszarvast ott tudsz amúgy is szerezni. Plusz a játékot is ott lehet megtanulni. Miután átmentem Angliába én ahányszor megkaptam egy területet azt kipucoltam. Még azokat a hülye tetkós repülő papír vackokat is megcsináltam
Mondjuk egyszer meg kéne nézni, mivan ha csak a főküldiket csinálod, meddig megy a szinted. Gyanítom a végére már elég nehéz lesz a játék, tutira annyira nem fejlődsz fel. -
need
addikt
Sziasztok..
Nem régen vettem meg Xboxon a Valhalla-át..
Van némi Assassin's Creed előéletem gyakorlatilag mérgezést kaptam mert egymás után toltam a Brotherhood..Assassin's Creed III.. Black Flag..Unity..Syndicate..itt vége is lett a dolognak.. úgy jó pár évig a Creed Origins..Creed Odyssey már kimaradt az életemből..
Most ahogy elkezdtem érdekelne a koncepció hogy milyen irányba vigyem el a dolgot..
mint ahogy látom ez már teljesen más mint ami az emlékeimbe volt..
Na most koncepció alatt azt értem hogy koncentráljak inkább a fő száll cselekményére és azon halajak..vagy most ahol vagyok menjek el minden hová fedezzek fel mindent (most kaptam meg az első Hunter feladatot a csoda szarvast)
Tehát hogyan vigyem a fejlődésemet..ez érdekelne első sorbanMi a jó Angliába való jutás majd alacsony szinten vagy minél magasabb szinten majd..?
-
hdekakas
senior tag
válasz
AsakuraDave #1518 üzenetére
Az hagyján, de az új skill-ek se adnak semmit a stathoz.
Próbáltam sokat, se a health, se a melee damage, se az attack, se a raven skill, semmi, semmi, meg se mozdulnak a statisztikai adatok egy tizeddel se.
Úgyhogy ez az egész csak placebo, azt hiszed, hogy erősödik a karakter, aztán meg luf@sz... -
kovsol
titán
válasz
AsakuraDave #1518 üzenetére
Magyar idő szerint 16:00 kor szokott lenni a forduló nem?
Akkor szoktak az új napi itemek is jönni, meg a napi küldetések. -
AsakuraDave
őstag
Ez a festival cuccal most mi a tök van? Nem ma kezdődött az event?
-
AsakuraDave
őstag
Egyre jobban rákattanok most erre a Valhallára
Viszont csak nekem tűnik úgy hogy alig van "gear"?
Tök véletlen belefutottam mind a 3 leányzóba és megvan Thor armor setből 4/5 viszont utána olvastam és kb csak a játék vége felé tudom csak megszerezni a palástot meg a Mjolnirt...
Elkezdtem felfedezni a térképet igy kicsit megszaladtam skill pontokkal és már 250 körül vannak pontjaim de felesleges volt ez a felfedezés mert a küldik is ugyan oda visznek sőt van sokszor hogy egy adott gear vagy ability küldetés lockolt mert addig nem lehet hozzáférni illetve így egy helyet 2x pucolok ki mindig.
Mai update behozza az AI scalinget végre ezt nem értem miért vették ki pedig Odysseybe is volt, nem? -
Toxy
aktív tag
Augusztus 12-én, pont a szülinapomon jön a második DLC. Hurrá
Assassin's Creed Valhalla: Kiderült, mikor ostromolhatjuk meg Párizst az új DLC-ben
-
KazaiLecso
tag
válasz
AsakuraDave #1513 üzenetére
volt hogy meg oldotta, de már az sem...
Sőt most a DLC-ben nincs monológ a küldetésnél, nem beszélnek nem feliratozza , nem mozog a szájuk, nincs hang csak a természet hangját hallani annyi szól.... -
AsakuraDave
őstag
válasz
KazaiLecso #1511 üzenetére
A 2 küldivel kapcsolatba nekem az "oldotta meg", hogy betöltöm a játékot mármint egy mentést és utána a menüben nyomok egy ubisoft connect-et ott böngészek kicsit aztán vissza lépek a játékba.
-
AsakuraDave
őstag
A challenges-ből az ember mikor kapja meg az opalokat? Elvileg 150xp az ubi accountra és 30 opal a reward ami már megvan de ingame nem kaptam meg az opalokat...
-
KazaiLecso
tag
Sziasztok, van olyan aki PC-én tolja és tele van buggal? Nekem a benchmarkot be se tölti és utána nem lehet a mentet játékot elindítani csak új játékot, a két bonus missziót nem mindig tölti be (beowolf, bersheker), nem látom a térképen, egy pár hónapja ultrán toltam és nem volt semmi baj ment simán, most meg be se tölti ha azon van a grafika, egyszerűen kidob az asztalra, high grafikán nincs vele semmi, régi video driverrel is próbáltam az se jött be, újra telepítettem semmi
előre is köszi ha valaki tud mondani valamit.
AMD Ryzen5 2600, AMD Radeon RX580 8GB, Kingston Predator 16GB DDR4, GIGABYTE B450M GAMING
-
kovsol
titán
válasz
AsakuraDave #1508 üzenetére
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave #1507 üzenetére
[link] Pár kép most hirtelen, 1440p minden maxon
-
AsakuraDave
őstag
Szóval nálad nem olyan a kép mint a videóban [itt] 1:59-nél? Mert ez köszönö viszonyban sincs a fotó modban lött minőséggel.
1:59 -nél Geralt élesebb, kidolgozottabb és vissza adja azt, hogy a ruhája bőr és acél anyagból lehet míg Eivoron az egész egy mosott valami a szörme, a ruha anyag, a bőr anyag ugyanazt a hatást kelti nincs "minőség" érzet.
Lehet 4K felbontásba a TAA kevésbé ront így ha konzolon jó TV-vel tolod szebb a textúra de 1440p-n az Odyssey után eléggé szembe tűnik a minőség romlásVagyis nem lenne minőség romlás csak ez a fránya TAA cseszi szét a képet.
-
kovsol
titán
Most direkt megnéztem ha fotó módból ki-be váltok PS5-ön, akkor semmi eltérést nem látok grafikában. Annyi, hogy ha akarok közelebb tudok menni a karakterhez.
-
kovsol
titán
válasz
AsakuraDave #1503 üzenetére
Én mind a kettőt PS5-ön játszom, de az Odyssey az PS4 verzió csak, így nem tudom úgy igazán hasonlítani. Nekem a Valhalla szebb.
-
VTom
veterán
válasz
AsakuraDave #1503 üzenetére
Nálam PS5-ön nincs elmosva játék közben sem.
-
AsakuraDave
őstag
Jah rájöttem közben
Hát elég fos akkor ez a összehasonlítás mert nálam az Odyssey fotó mod nélkül néz úgy ki mint a videóba... Az a csodás TAA amit nem lehet kikapcsolni annyira imádom <3 Sok értelme van hogy ennyire kidolgozott amúgy a karakter modellje Eivornak ha játék közbe sose látod mert elvan mosva
-
VTom
veterán
válasz
AsakuraDave #1501 üzenetére
A fotó módban így néz ki.
-
AsakuraDave
őstag
Hogy a tökömbe néz ki nála így a játék?!?!?! [link]
Honnan van ez a Valhalla kép ez tuti nem ingame. 1:03 -nál egy mosott fos az egész karakter feje aztán meg jön egy 8K karakter modellel???! Ez MI?!
Érdekes, hogy az Odyssey néz ki úgy nálam mint a videóba de a Valhalla közelében sincs ehhez a részhez a videóban.
Valaki tegyen már fel képet PC-s verzió kimaxolva nála hogy néz ki Eivor plz
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest