Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dark Archon #699 üzenetére
Lesz olyan küldetés amikor kötelezeő?
-
-
Skynet258
veterán
Barom Reda meg állandóan mesél a nyomorult gyerekeknek én meg várhatom ki amíg befejezi...
-
S e t h
nagyúr
Vmi nem tiszta nekem a településem fejlesztésével kapcsolatban.
Minden fel van húzva, mégsem értem el a hatodik szintet, viszont azt vettem észre, hogy vannak olyan építmények amiket többször is lehet fejleszteni, és most jön a probléma, lassan nem látok már a térképen a raidelni való helyeket, ergo nem tudom honnan lesz nyersanyag.
A fel nem fedezett helyeken még lehetnek eddig nem látott apátságok, kolostorok ahol lehet raidelni?
Kínomban már a 340-es szintű helyekre megyek. -
S e t h
nagyúr
-
Akkor rosszul emlékeztem.
Viszont semmi értelme igazi pénzt költeni játékbeli elemekre... a faludban Angliában lesz térképész, bagóért lehet venni kincses térképeket. De ez igaz kb. mindenre.
Ha meg annyira kell valami, miért nem inkább Cheat Engine-t használsz? Odyssey-ben is azt csináltam, mikor elegem lett a lootolásból, varázsütésre lett pár millió pénzem / fám / kövem / stb. aztán azt vettem, amit akartam. Ezért igazi pénzt adni hülye lettem volna.
Amúgy meg láthatóan még sehol nem tartasz, de már messzemenő következtetéseket vonsz le egyetlen raid után...
-
Liner
aktív tag
El kell utazni Angliába és csak az első Raid után tudod fejleszteni az istállót ha van rá alapanyag. Amúgy megvan. :-) Verhetném az asztalt, hogy de hát a fehér farkas az Norwégiában néz ki jól
Meg, hogy megvettem tüstént kérem ide vele, de az igazság, hogy én Very Hardon tolom és még így sem egy nagy túra volt ez. Mondhatni játék eleje. A googleben meg utánanéztem, hogy kifejezetten el kell menni Norwegiából játék elején mert egyes részeihez még gyenge vagy és bizony vissza lehet menni.. google a barátod ugyebár.
Mellesleg mindenkinek melegen ajánlok legalább annyi helix creditet, hogy tudjon venni egy kincses térképet egy farkast meg egy hollót. Lehet megveszem a zöld szműt is mert csak a világító hátú van meg. Esetleg Settlementen szépítgetni. Fegyvert venni szerintem tilos mert felborítja a Balceot. Nem tudom Ubisoftnak miért nincs annyi esze, hogy ne legendary fegyvereket áruljon.Mondom Nekem ez kifejezetten elvette a kedvemet odysseytől ilyen szett olyan szetrt azt néztem, hogy semmi feszültség meg izgalom a játékban mert lekaszabolok minmdenkit még a leggyérebb szettben is. A végén már kék cuccban nyomultam esküszöm. Amúgy azt is lehetett venni az is túl erős volt (mármint a kék sett...) Ez mellesleg sokkal nehezebb legalábbis az eleje azért párszor újra kell kezdeni a raidet ha nem figyelsz egyenlőre . Csak mert valaki panaszkodott milyen owerpovered. Akkor az Odyssey mi volt ha ez az???kézváltást ajánlom. rohadt jó, hogy egyik kezembe buzogány másikban balta a baltába hastet rajtam buzogányba sebzést ugye q betüvel baltával csépel mint az őrült, buzogányal óriási nagyütéseket lehet bevinni, ha váltasz akkor rohadt jó hogy q betűre buzogánxt csak pörgeti és fordulni kell az ellenfél uén ha akarsz valamit. -
Liner
aktív tag
válasz
Dark Archon #668 üzenetére
Unlocking the stable and riding the wolf mount in Assassin's Creed Valhalla - YouTube
Nekem jó idő sincs nem hogy istálló ahol dolgozik valaki. Van hátul egy istálló 2 db gebével de nem lehet fejleszteni.... -
Juda
friss újonc
Így van...nekem is. Update óta. Marhára idegesítő. Hiába a sűrű mentés....volt olyan ahol raideltem és folyamatosan kidobott. Mivel mentettem előtte nyilván vissza léptem s szinte ugyan úgy ugyan akkor. (5percre rá ahogy beléptem) Minden s*art ki próbáltam már. Néztem már mindent lejjebb vettem a grafikát is hátha nem bírja a videó kártya (2070 super). De semmi.....
Amióta javították nekem élvezhetetlen kínszenvedés. :DD -
S e t h
nagyúr
[lf you ever wondered which dual-wielding weapons were the most OP, it's dual spears]
Mellékesen megjegyezve, hogy poison abilityvel megbolondítva és miasma skillel egészen brutális.
-
melega
őstag
Srácok, lányok olyan gondom van, hogy a játék ezt a Chapter 2-es küldetést nem hozza be ami a 340-es szintű területen játszódik a fősztori után:
[link] Kérdésem tőletek azért mert bugos a játék, legalább is a ps 4 es verzió nagyon.
Esetleg azért mert:
Gorm leölése után nem beszéltem Hythammal a jurtánál és nem adta át a videóban található levelet, így nem tudtam találkozni Alfreaddal a királlyal a 15. medálért. [link] Gondolok itt erre videóra. Akkor kezdhetném előröl a játékot de nem fogom. -
-
Liner
aktív tag
írtam, hogy relatív de ahogy megyelőre a játék kül. fegyverek különböző képességeket kapnak legalébbis pld. odysseyben így volt.... Teljesen másképp viselkedett a lándzsa és minden fegyó abilityje. De itt is nagybaltával pörögni lehet mig kisbaltával kaszabolni. buzogánnyal beindulni. Néha van, hogy egy fegyvert jobban eltalálnak mint a másikat. Már tulajdonságok terén. Itt is mondta az egyik ember, hogy először kétkezes baltával ment de lecserélte egykezesre. Gondolom nem ok nélkül....
-
Liner
aktív tag
Bocs, hogy külön írom de szeretnék rá választ nagyon. Tudom Relatív de melyik melee fegyver a legélvezhetőbb??? Nekem eddig buzogány de nagyon az elején vagyok..
Tényleg két buzogány nem akad össze??? Kb hány óra játék után fejleszthetek settlmentet? és csak Angliában van? -
nubreed
veterán
Na jó, a játék egy játszhatatlan szar lett. Suthexe -ben, Cicestre Abbey raid közben állandóan kifagy, random helyeken...
-
Triathlete
senior tag
Másnál is van ez a probléma? Felülírja mindegyik köpenyt.
-
nubreed
veterán
Néhány szösszenet:
-A nagy pajzsos zászlóvívő katona rettentően béna és nem hatékony, nem elég, hogy felhívja magára a figyelmet, még harolcni sem tud.
-Néha a raidek helyszínét (ahol a sárga spot van a vízen, ahol el lehet kezdeni a raidet) nagyon béna és nem logikus helyre teszi a játék, pl. sokkal messzebb az apátság bejáratától, egy tök üres helyre, ahol nincs semmi. Ez kicsit idegesítő.
-Néhány treasue chest megszerezhetősége túlságosan túl van bonyolítva, az rendben van, hogy vannak fejtörők a játékban, kell is ilyen de bizonyos helyeken ezt már túl tolták.
-A skill tree egy átgondolatlan ömlesztett halmaz, amiben alig van logika. Nagyon hamar overpowered -dé lehet válni, nekem volt úgy, hogy direkt nem költöttem el kb 40 skill pontot, mert ha még azokat is behúzom, tényleg semmi kihívás nem lett volna a játékban, még úgy sem, hogy nehéz fokozatra állítom a nehézséget. -
Liner
aktív tag
válasz
Dark Archon #658 üzenetére
Amennyire utánaolvastam csak akkor ha fejleszted. Mondjuk elég nagy minusz, hogy veszek egy hollót 500 ért meg egy wolf hátast 800 ért és nem tudom őket használni városfejlesztésíg az meg Angliával kezdődik jól tudom? :-(
-
-
Liner
aktív tag
Vettem egy hollót meg egy mountot de magától nem rakja be az invertorryba nem látok ilyen lehetőséget. Valaki segítene, hogy lehet leváltani az alapokat?
-
Liner
aktív tag
Azért váltottál egykezes baltára (gondolom pajzzsal akkor) mert szórakoztatóbb volt vagy azért mert találtál valami ütős darabot. Most én is kétkezes baltával megyek de ugye az elején lesz egy buzogányod és most örlődök melyiket fejlesszem... A Te hatásodra eddig buzogány.. :-)
-
Liner
aktív tag
Volna egy olyan kérdésem, hogy vettem ugye galaxistól 19 rugóért és látom, hogy van season pass. Ha azt megveszem pénzkidobás vagy ad is valamit?
Közben vettem 2000 helixet és a holló kell ez egyértelmű. Ere a Farkasra is kacsintgatok (mount) Fegyvert félek venni mert Odyssey Nekem onnantól romlott el, hogy megvásároltam minden kutya gumit főleg settet és onnantól nem volt kihívás a játék.. :-(
-
melega
őstag
Nekem a játékban igaz a melléküldetések fele elmaradt, de az összes kódexet összeszedtem, majdnem az összes kincsesládát kinyitottam, kivéve a 3 kulcsosok.
Az összes ability megvan, és az összes köves rajzos kirakó megvan, kivétel amikor köveket kell egymásra rakni az nem ment.
Az összes jelenkori karakterre l való ugrálós szál megvan.Az összes főellenség megölve, és az összes legednás állat. Még a Kill the Orders menűből az oldalsó lovagok hiányoznak
hogy totális támadást mérjek Alfread hadseregére. Ami még hiányzik és főküldetés a 10 contracts, de azok nem mennek hiába nézek róla youtubos videókat.
Valaki ezeket megcsinálja 200-250 órát simán eltölt a játékkal. Nekem van benne olyan 170 órám, de már
a vikingek királynője lettem mert jó döntéseket hoztam. -
-
holden72
tag
Sziasztok,
szeretnenk kiprobalni a jatekot. Kerdes, hogy mukodik-e az alabbiak szerint?
ubisoft plus accounttal letoltott jatek eseteben van arra mod, hogy ha megtetszik a jatek, akkor ha megvesszuk es feltelepitjuk, ugyanott lehessen folytatni mint ahol az ubisoft accounttal abbahagytuk?
nagyon koszi! -
Grawens
senior tag
válasz
Dark Archon #650 üzenetére
Vagyis, majd lesz egy küldetés (Pilgrimage to St Albanes) amely során már nem lent lesz az emberünk a kulcsal?
-
"Where to find prison cell key in Saint Albane’s abbey?
The key isn’t part of the raid, and you can’t get it there. It’s part of a quest called Pilgrimage to St Albanes, which is part of the Oxenefordscire story arc. You’ll get it during the quest automatically, and you’ll be allowed into the cells where they’re holding the heretic."Nem feltétlenül érdemes előre felfedezni dolgokat, előbb-utóbb visz a sztori mindenhova. Ez persze üti a nagy felfedezési élményt, de ez van.
-
Grawens
senior tag
Nálam ez mindent visz. Saint Albanes Abbey
Nogy a bánatba nyissak ki egy lakatot úgy, hogy az ember akinél a lakat kulcsa van, amögött az ajtó mögött van a pincében amit ki kellene nyitnom?
Link -
Skynet258
veterán
PS4-en is már számtalanszor fagyott a nyomorult.
Tegnap meg belefutottam egy glitch-es küldetésbe, ami elég szivatós. Van egy Madness of the Stones nevű world event Suthsexe-ben. Egy faszi áll egy kőkörnél és nyavalyog, hogy nem lehet megszámolni a köveket mert mindig más jön ki. Háromszor kell nekünk is számolni, tényleg más lesz az eredmény (ez valami brit legenda, hogy a sziklákat nem lehet megszámolni). Harmadik beszélgetés után fekete fehérre vált a kép és menne tovább a sztori... de helyette fekete lesz a képernyő. Ikonok látszanak de a textúrákból semmi, vakon vagy. Újraindítottam, mentés betölt... fekete minden. Mondom ez nem vicces, de hamar meglett ez az oldal ahol leírják a megoldást (egy NPC-vel kell beszélni mondjuk a falvadban). Utána visszamentem, az ember állt, nem reagált semmire így ahogy javasolták a lóval "belökdöstem" a kőkörbe. Ember eltűnt, üzenet jött, hogy a küldetés teljesítve, én meg hirtelen beestem a föld alá a textúrába. Szerencsére kijött de basszus... Évek óta nem láttam ilyen szintű bug-ot.
Ja és mindez a tegnapi frissítés után. -
nubreed
veterán
Nálam fagyások nincsenek de elképesztő fps dropokat produkál néhány helyen a játék, ilyen nem volt a patch előtt. Meg szerintem az adrenalin felhasználásban is elcsesztek valamit, begyakorolt mozdulatsoraim vannak és a patch előtt ezeknél nem szívta la ilyen gyorsan at adrenalint most meg szinte azonnal.
-
VTom
veterán
került akkor a Ubinak megint
Nem értem azokat a patch-eket, ahol még azt is elb@sszák, ami addig rendesen működött.
Gondolom itt is egymástól függelen stúdiók dolgoznak a patch-eken, és bizonyos részek még nincsenek javítva abbana kódban, amit kiadnak a patch-ben, így felülírnak olyan dolgokat is, amiket nem kéne.Na de majd az 1.0.5
-
Juda
friss újonc
Másnak is ki crashel a game...?! Amióta megjött az új update 30-40 percenként....az előt 1xsem. (PC) Pfff.....
-
centrino
aktív tag
Maxos dupla lándzsa, mellé maxos Berserker armor (plusz speed és tetszik a design) és most egyik Order member dobott egy Brigandine rúnát, elég OP a szett de kezdem élvezni.
Most meglettek a kövek az excaliburhoz, de nem hiszem h bármire is lecserélem a dupla lándzsát, a Sprint Attack baromi hasznos és hatalmasat sebez. -
Tibro5
senior tag
Döbbenetes hogy 50 óra játék után még csak 31% a progressem, bár Odyssey nekem is jobban tetszett.
-
nubreed
veterán
Az megvan, hogy van egy hatalmas Prodigy easter egg/utalás az egyik World Mysterie -ben? Hatalmas.
Essexben az egyik romos épület tövében vannak zenészek akik eleve igazi zenei prodigynek vallják magukat (már itt kezdődik az utalás) és elhangzik a "Jilted generation szó összetétel is, ezzel egyértelműen utalva már a Prodigy albumára és konfliktusban vannak a hely "püspökkel" aki Bishop of The Ruins címet adományozta saját magának... és szerinte a zene a sátán műve, ezért állandóan vegzálja a zenészeket. A lényeg, hogy meg kell verni ökölharcban a püspököt, utána a zenész állandóan azt mondogatja, hogy "Smack my Bishop" . A Prodigy - Smack my bitch up c. szám után szabadon. Sluszz poén, hogy utána a zenész prodigy dallamot játszik a hangszerén.
Rohadt nagy, ez nagyon tetszett!
-
S e t h
nagyúr
Aki akar kihívást a játékban az ne két léndzsával nyomja, vagy tolja fel a nehézségi fokot.
-
RudY
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #625 üzenetére
Az új patch egyértelmű javulást hozott XSX-re, viszont PS5-re inkább ne legyen erőltetve.
[now Valhalla in ps5 is dipping to 40fps in performance mode, why is that?] -
LendvaiFeri1
addikt
Frissült PS5-re a játék, de még a gépen van a PS4 verzió is. Az utóbbit le tudom törölni mindenféle következmény nélkül?
-
Liner
aktív tag
Többször játszható vagy csak egy van benne? Milyen fegyvernemed volt főleg? Kétkezes palzs vagy két egykezes? esetleg íj?
Nekem már az hatalmas piros pont,, hogy (bár játék elején vagyok) Látszik a visszafejlődés az Ókorhoz képest. Kisebb épületek gyatra építészet szobrok nuku ugyanígy a lélegzetelállító épületekkel. Ennek ellenére mégis jó lett.. ahogy mondják. Egy római kori assát csinálhatnának már a mostani motorral. AZért azok is építkeztek. Mondjuk megkapnánk a Rome total war területét. :-) Persze csak viccelek mert az kivitelezhetetlen volna....
-
melega
őstag
Igen most nagyon ráértem, a másik meg az hogy még nincs vége, hiszen, még maradt a 340-es szintű terület és egy terület Norvégiában, de nem akarok spoilerezni nagyon.
Azt hittem vége, de mégsem. minden esetrea legjobb válaszokat és döntéseket hoztam így én lettem a vikingek királynője. Amúgy 332 es szintű vagyok nem jól írtam.
-
melega
őstag
Na srácok végigvittem 150 óra volt.
A legjobb befejezést kaptam, az AC 2, Brotherhood, és Black Flag óta ilyen jót nem játszottam AC játékokkal, csak nevében AC de nagyon jól felépítették a játékot.
Még az Order menüt térképezem föl.
Amúgy a mellékküldetések fele elmaradt, de az összes fast travel pont szinkronizálva, az összes csatát megnyertem nagyon kevés láda maradt el amikhez 2-3 kulcs kell.
Ja és az összes főellenség leölve mellékszálon akiket a térkép jelzett.A játék során egy főellenséget öltem meg azok közül akiket életbe lehetett hagyni azt aki
Oswald hatalmára tört. 232-es szintű vagyok jelenleg, ja és az összes terület feltérképezve.
Le a kalappal az Ubisoft Montreal előtt. -
-
-
VTom
veterán
válasz
Dark Archon #610 üzenetére
Vicces egyébként, szerintem a Ubisoft meghatározott milestone-ok alapján fejleszt.
Pl. az összes játékuk az 1.0.5-ös patch-re lesz játszható állapotú
Már csak egy patchre ell várni, ha itt is bejön a matek. -
nubreed
veterán
Nekem két random helyen volt fagyás, egyik a városon belül, lehet, hogy a katedrális környékén a másik meg akkor amikor egy quest kapcsán kívülről kellett megközelíteni a helyet és az még a falon kívül volt, de már Canterbury közvetlen közelében. De most az új patchben tényleg reszeltek valamit, a frame rate is jobb lett és határozottan "smooth" -abb a játék.
-
bbuffy
senior tag
válasz
Triathlete #601 üzenetére
Akkor nem csak én vagyok igy vele sajnos. Pedig a viking móka jó dolog.
-
Szent sz@r, látszik az összes skill a patch után, végre nem kell vakon tippelgetni
-
Peace
nagyúr
-
nubreed
veterán
Canterburyban már kétszer is csontra fagyott nekem a játék. Sehol máshol nem csinálta ezt eddig. Remélem ezt is javítják.
-
Grawens
senior tag
válasz
raskolnikoff #604 üzenetére
Bizony, visszahozták az Odyssey-ben is ismert lopásos mókát. Remélem mint az előzőnél külön színnel jelölik majd.
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!Meglévő cuccokat nem lehet eladni vagy szétszedni?Vagy csak valami elkerülte a figyelmemet és balf@sz vagyok?
-
S úgy látom, a patch sem változtat ezen. Továbbra is se nem taggel, se nem írja ki az ellenségek szintjét, semmi.
raskolnikoff: nálam az volt, hogy az ally ragadt be félig a ládába, és nem nyitotta ki... reload. Volt, hogy egy remek air assassination után, amikor az ellenség egy kiszögellés szélén állt, Eivor leesett a peremről, és többé nem mozdult... reload.
-
Grawens
senior tag
válasz
raskolnikoff #599 üzenetére
Megoldás erre is a délután érkező Patch.
-Addressed an issue where allies would not help Eivor to open a door during Raids. -
Triathlete
senior tag
Engem az Odyssey még száz óra után is lekötött, itt viszont 40 után már kicsit untam, pedig addig legalább akkora lelkesedéssel estem neki mint az elődnek. Most vagyok közel 80-nál.
Loot valóban kevesebb van, illetve ezüstöt, és egyéb szirszarokat kapsz, amiket majd a tradernél tudsz eladni. Itt nem fegyvereket cserélgetsz, és pillanatnyi állapot szerint rakod össze a ruházatot a fejlődés során hanem, már komplett szettel tudsz elindulni, amit majd fejleszteni kell. Hogy kinek melyik megoldás jön be, ez egyén függő. Nekem a görögös megoldás jobban tetszett. Viszont itt meg nem kell dismantle-t nyomogatni.
A world eventek jópofák a játékban, változatosak, ötletesek, de az ötödik régióban szövetségeseket szerezni, már kicsit unalmas, pedig a történetek itt sem rosszak, inkább az én saram, hogy túl erősen égettem.
Nem rossz játék, sokáig kitart majd ez is, de én az Odyssey "szélesebbnek" éreztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest