Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Nekem is az újak közül az Odyssey a kedvencem.
250 órám van benne ez alatt a a főküldetésekez végignyomtam
Avégén Cassandra visszatért hozzánk, mivel önállóan olyam döntéseket hoztam hogy mindenkit megmentek megpattimtok akit lehet. A kultistákat mind fölszámoltam, a tengeri és szárazföldi erődöket mind megcsináltam pipák.
A gladiátorküzdelmeket mind végigcsinálta.
A Bloodline legacy területét teljesen kipucoltam a legjobb befejezést kaptam meg hozzá
Házzadságkötés is volt benne. Az Atlantis dlc területeit is tökre kipucoltam
M4nyország, Alvilág, Atlamtis. Az odysseyben csak néhány mellékküldetés maradt el SZámomra az újak közül a legjobb az Odyssey.
A Valhalla is jó ugyanolyan sikereket értem el mint az Odysseyben.
A kill the Order menű tökre kész, a háromkulcsos kincsesládák kinyitogatását kivéve kipucolva a térkép minden kész
. -
nubreed
veterán
Egyetértek és nem csak a bugok miatt, azzal már kb együtt tudok élni. Majd kifejtem a véleményem kicsit hosszabban, most csak annyit, hogy a sztori kifejezetten jó azzal nincs semmi bajom, na de a többi. Egyszerűen még most sem tudott elszakadni az UBI az AC-k gyermekbetegségeitől.
-
RudY
addikt
Minden összegyűjtöttem és megcsináltam ott, az utolsó kőhöz valamiért mégsem akart beengedni. Felpattantam a szarvasra és azzal valahogy átvergődtem, illetve ott szálltam le a bejáratnál és beestem...kifelé is valahogy így tudtam csak megoldani.
Hiába néztem jutubén, más simán bement. -
Grawens
senior tag
És úgy néz ki pot azt nem javították a régebbi generációs konzolokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest