Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
kalozhun100 #1742 üzenetére
Nálam még nem volt.
Szeirntem ez is valamelyik későbbi DLC után lesz csak valóban befejezve.Az is lehet, hogy a Basim-os DLC végén lett volna, ami most önálló játék lesz.
Szóval kíváncsian várjuk -
rumkola
nagyúr
válasz
kalozhun100 #1613 üzenetére
Ez felháborító, ezt warezzal fogom büntetni.
-
pete_21
addikt
válasz
kalozhun100 #1613 üzenetére
Igen, ez az egesz nekem is uj... Azt hittem, ha megveszem a Goldot most akcioban, akkor megkapok minden DLC-t utana... Azt nem tudom, hogy ha jovore veszem meg a Goldot, abban mar benne lesz a Dawn of Ragnarok, vagy azt mindenkepp kulon csomagban kell majd megvenni?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
kalozhun100 #1454 üzenetére
menj oda Hyatham-hoz a saját település longhouse-ja mellett van
-
kovsol
titán
válasz
kalozhun100 #1338 üzenetére
Csináld meg az order tagok megölését is, annak a lezárása jobb szerintem. Én inkább azt érzem a játék valódi befejezésének.
Április 29. jön majd az első DLC, én szerintem addig kb félre rakom most a játékot. Az nem motivál, hogy kimaxoljam a gyüjtögetés.
Nekem kimaradt az előző rész így ma beszereztem az Assassin's Creed® Odyssey Ultimate Edition -t most -75% leárazásban a PS Store-ban.
-
Dobi 562
addikt
válasz
kalozhun100 #1336 üzenetére
Kivették egyenlőre amíg kijavítják. Sok embernél bugos az új patch.
https://www.eurogamer.net/articles/2021-03-21-ubisoft-deploys-urgent-hotfix-to-address-a-rise-in-crashing-in-assassins-creed-valhalla
-
kovsol
titán
válasz
kalozhun100 #1334 üzenetére
Én biztos nem cseréltem 5 -t. Akkor mind a kettönknek bugos, csak nekem meg lehetett csinálni így is.
-
kovsol
titán
válasz
kalozhun100 #1332 üzenetére
Odamentem a város dekor helyhez ahova mutatott, és csak lecseréltem az épp beállított dekorációt egy másikra. Nem az eventesre, hanem ami már korábbról megvolt, és beadta.
A városod fel van fejlesztve annyira, hogy már megvannak a beállítható dekorációs helyek? Elvileg 5 helyen lehet beállítani a városban, de ha jól rémlik ebben a küldetésben 3 -t kellett csak cserélni. -
kovsol
titán
válasz
kalozhun100 #1329 üzenetére
Nálam működött.
-
noxon
őstag
válasz
kalozhun100 #1243 üzenetére
És annak mi értelme volt belet tenni, ilyen szép csillingelő hangot egy sima fém lelőhelyhez
-
kovsol
titán
válasz
kalozhun100 #1176 üzenetére
Nekem volt amit úgy öltem meg, hogy tűz és poison sebzést felraktam majd futottam előle.
-
GalaHU
addikt
válasz
kalozhun100 #1176 üzenetére
Hát a közepétől már nekem is...
De a legelső amivel a római romoknál futsz össze alig hogy megérkezel Angliába, annak vagy 10x nekimentem mire (tök véletlenül) meglett a szükséges skill a legyőzéshez.
-
VTom
veterán
válasz
kalozhun100 #1046 üzenetére
Ezt nem játszottam PC-n, de az Origins és Odyssey esetén jót tett a borderless window futtatás is.
A motor szerintem ugyanaz. -
kovsol
titán
válasz
kalozhun100 #1046 üzenetére
Próbáld meg a vsync bekapcsolását.
-
kovsol
titán
válasz
kalozhun100 #995 üzenetére
Ha raidet akarok indítani akkor ott nekem meg szokott jelenni egy raides kürt, de ez csak raidelhető helyeken aktív.
Az amit bármikor meg lehet fújni az mire való? -
NB2
aktív tag
válasz
kalozhun100 #969 üzenetére
Én egy axe-vel és egy pajzs a másik kézbe. Mióta upgradeltem, megint okés, főleg, hogy azért tényleg mire beérek valahova magasabb HP-m van
-
hdekakas
senior tag
válasz
kalozhun100 #941 üzenetére
Azt is sokat csináltam, de ott nem tudni hogy melyiken ittam már meg melyik nem, mert nem pipálja ki mint a kockás játéknál. De szerintem azok nem számítanak bele a progressbe.
Valahol szerintem megállt egy időre a számlálás, azért is van elvileg csak 4 raid-em kifosztva a statisztika szerint, holott mind ki van, és totál felfejlesztve Ravensthorpe. -
kovsol
titán
válasz
kalozhun100 #933 üzenetére
Ubi oldalán azt írja január 7.-ig tart.
-
NB2
aktív tag
válasz
kalozhun100 #918 üzenetére
most toltam végig újra ősszel az Originst kieggel együtt
másodjára kevesebb időt játszottam vele, mint amikor csak az alap volt meg, mert ugye 2x bementem ugyanabba az erődbe, aztán másodjára már tudtam, hogy megy oda küldi, majd akkor kipucolom
sajnos ez akkor ilyen AC betegség... -
VTom
veterán
válasz
kalozhun100 #873 üzenetére
Az igen baráti ár érte
-
nubreed
veterán
válasz
kalozhun100 #447 üzenetére
Igen, állandóan he 1-1 screenshot fölé viszem az egerem. Legalábbis tegnap este ez volt.
-
melega
őstag
válasz
kalozhun100 #447 üzenetére
Ne né offline játszok.
kipucoltam az összes 55-ös szintű területet 43-as szintű vagyok most a 20-as szintűek következnek, utána az első főküldetés.
A melléküldetésekbe csak azok a melléküldetések nem sikerültek ahol 160-as meg 320 as szintű bossal vagy farkasokkal kellett harcolnom, a többi az megvan a ládák mind, ahol a vikingeknek vagy civileknek kellett segíteni ott nem mind,
Már az egész térkép föl van fedezve.
43-as szint alatt 43-as power szintet értek.Lehet a végén 360-as szintű leszek.
Videókat viszont nem nézek róla nem akarok spoilert.
-
Nandinagy
addikt
válasz
kalozhun100 #442 üzenetére
Az a szint
Térképen látszódik
-
válasz
kalozhun100 #354 üzenetére
-
nubreed
veterán
válasz
kalozhun100 #206 üzenetére
PC -n? Én még nem vettem meg, de akkor majd most mindjárt. A Cyberpunkon kívül ezt ajátékot vártam még igazán. Amiket eddig láttam róla, nagyon nagyon meggyőző volt, nagyon úgy tűnik, hogy sikerült egy újabb szintre emelni az egészet, és pl. már az Origins is egy új irány volt, de abban még elég sok kis apró idegesítő dolog volt, úgy tűnik itt jó részt elhagyták ezeket. Az Odessey -t kb 150 óra alatt vittem végig (nem teljesen 100% de ahhoz közeli completion), az Originset 92 óra alatt. Mire számítotok, mennyi lesz a Valhalla?
Illetve még egy kérdés, szerintetek az nV kiadja ma a drivert a Valhalla optimalizációval?
-
VTom
veterán
válasz
kalozhun100 #136 üzenetére
írj a játék gyártójának/forgalmazójának.
-
válasz
kalozhun100 #136 üzenetére
Ez elég kellemetlen.
-
válasz
kalozhun100 #133 üzenetére
Aztán ki legyen rakva a megjelenéséig!
-
paltom
tag
válasz
kalozhun100 #129 üzenetére
Milyen oldalon? Vagy bàrhop veszek azt beregisztràlhatom?
-
VTom
veterán
válasz
kalozhun100 #126 üzenetére
Egészségedre!
-
KRoy19
őstag
válasz
kalozhun100 #95 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest