Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #514 üzenetére
Nem saját, reddit termés, de úgy gondoltam megosztom, mert engem is elvarázsoltak.
-
Grawens
senior tag
válasz
bulikavagyok #365 üzenetére
Ne is mond. Párszor be is szoptam. Füttyentek a lónak, felpattanok, nyomok egy XY -t és a b*zi ló elindul másfelé. Akkor nézem van más target is kijelölve.
-
VTom
veterán
válasz
bulikavagyok #362 üzenetére
Én pont azt szerettem a korábbi részekben is, hogy ha hosszabb útra megyek, az mindig kalandos, mert útközben felfedezek dolgokat, megállok, mellékküldizek, stb.
-
nubreed
veterán
válasz
bulikavagyok #362 üzenetére
Na de mi van akkor ha több kijelölt célpontod is van? Akkor melyikhez megy?
-
Peace
nagyúr
válasz
bulikavagyok #353 üzenetére
Az a kemény, mikor 3080-al kell trükközni a beállításokkal, hogy meglegyen a fluid játékélmény. Jó kis UBI.
-
kalozhun100
őstag
válasz
bulikavagyok #353 üzenetére
Lőnél a beálításokról egy képet? Köszi.
-
Peace
nagyúr
válasz
bulikavagyok #314 üzenetére
Nyomtam még 2-3 órát este...nekem továbbra is nagyon adja a HDR, ritka szép. Kikapcsoltam, egy fakó élettelen valami lett. Marad a HDR!
-
Peace
nagyúr
válasz
bulikavagyok #343 üzenetére
Én csak azt mondom, amit látok. A 11.09 előtti driverrel toltam tegnap, akkor AVG 69-et hozott a játék. Lefekvés előtt feltettem az új NV drivert, ma elindítottam a játékot és kíváncsiságképp lefuttattam a benchmarkot. AVG 38.
[link] "I want to echo that 457.30 seems to have issues in Valhalla. I was playing a day early using driver 457.09, perfectly smooth at 60 FPS, max settings @ 1440p on an RTX 2070. After installing 457.30, I noticed immediate frame rate drops. Reinstalled 457.09 and it was back to normal."
-
l.skywalker
titán
válasz
bulikavagyok #343 üzenetére
Én nem értem. Nálam automatikusan frissül és 460.20 van fent de ilyet nem is találok...
Szerk megvan.: ez a Windows Insider miatt van.
-
omfgk
veterán
válasz
bulikavagyok #317 üzenetére
Köszi a linket.
Ezt megnézem.
Az ő beállításaikat használtam RDR 2-ben, és ott sokat hozott a setup. -
nubreed
veterán
válasz
Köszönöm, ezt vártam!
-
Peace
nagyúr
válasz
Nem rossz az a +27%! Mondjuk én már annak is örülnék, ha egyenletes és stabil lenne a performance, nem pedig ilyen ugráló EKG.
-
Peace
nagyúr
válasz
bulikavagyok #312 üzenetére
Ha lesz időm, akkor nyomom este kicsit és kipróbálom HDR nélkül is. Amit az elején láttam, az tetszett.
-
Peace
nagyúr
válasz
bulikavagyok #310 üzenetére
Nálam nem néz ki rosszul HDR-el, de még nem sok időm volt belemerülni. 1000-en hagytam a fényerőt alapon, nem mertem feljebb tolni még.
-
Kylesa
aktív tag
válasz
bulikavagyok #273 üzenetére
Tényleg ennyire rossz a helyzet a female Eivorral?
Pont szerettem volna kérdezni, hogy nem javult-e a helyzet az első trailerek és gameplayek óta... de ezek szerint nem.Kár érte. Én szeretem a női protagonistákat, Odyssey-t is Kassandrával nyomtam végig, illetve most játszok a Syndicate-tel és Evie is nagyon bejön, amikor csak lehet, vele fedezem fel Londont. Kettőjük után igazán összehozhattak volna újra egy értelmes női főszereplőt.
Amúgy anno nagy felháborodás volt azon hír miatt, hogy akár játék közben is lehet majd nemet változtatni a Valhallában, ez végül bekerült a játékba? -
l.skywalker
titán
válasz
bulikavagyok #252 üzenetére
Konzolon megjelenés után mind az Origins, mind az Odyssey szépen bekerült a Black Friday és később a Year End sale-be. Az Odyssey 2 héttel megjelenés után 40%-os akcióban volt
Ez PC-n is ilyen?Közbem megnéztem, november végén már PC-n is jó áron voltak... -
l.skywalker
titán
válasz
bulikavagyok #250 üzenetére
Ebben a hónapban jön a Destiny DLC, jövő hónapban pedig (ha jön) akkor a CP2077. Ismerem magam, nálam egy AC játék min. 200 óra, jobb ha nem is kezdek bele. De az Ubisoft+ januárban is 15€ lesz
-
l.skywalker
titán
válasz
bulikavagyok #244 üzenetére
Én is így vagyok vele. Talán ehhez a játékhoz már nem olyan acélos a gépem, de majd januárban egy Ubi+al kipróbálom ha jól bírja meg is veszem, ha nem, akkor meg kitalálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest