Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taught
csendes tag
Köszi a választ, azt hittem valami helyi probléma de ha ez másnál is jelentkezik akkor elengedem.
A közelség abszolút így van ahogy mondod: épp tegnap raktam ki TV-re és ott folytattam. Így nagyobb távolságról nyomát sem láttam ennek. Nyilván ha monitor előtt ülök akkor jelentkezik ez.
-
-
centrino
aktív tag
Egyetértek sok dologgal. Az Origins és Odyssey nekem tetszett, élveztem (de semmilyen tekintetben nem egy Witcher 3 szint), Valhalla pillanatnyi formájában számomra ezek alatt van. Lehet benne élvezeti értéket találni, de inkább "jó iparosmunka", mint bármi szempontból is előrelépés vagy fejlődés.(ha azt a ritka esetet nézzük ha nincs hiba, fagyás, bug) . Egy jó újításra hoz kettő eszméletlen nagy baromságot.
(Vicc de Odyssey után az Immortals Fenix inkább tűnik egy "következő" lépésnek, és jó iránynak, mint a Valhalla. Húsz óra alatt se egy bug, se egy fagyás se egy grafikai/játékmenet beli hiba... Ha ugyanez lenne Valhallában is, akkor még jobb véleményem lenne arról is az biztos)
-
GalaHU
addikt
Köszi, kipróbálom! Igazából konstans ezüsthiányban szenvedek, azzal elég szűkmarkú a játék. Vicces hogy leraidelek (gyönyörű szó) egy 50%-al erősebb apátságot, aztán 1-2 ezüst van a bazinagy aranyládában. Bakker, a ládát kéne elvinni!
Amúgy az is kár hogy fegyvereket, felszereléseket nem lehet eladni, egy ilyen erőszakos világban ahol minden második karakter harcos
-
GalaHU
addikt
Persze, tudom, már vagy 4 szövetséget kötöttem, világos hogy “működik” Randvi. Sőt, másfajta oldalát is ismerem már...
Amiről írtam az az volt hogy elfogytak az olyan területek ahova mehetnék (112 vagyok, tökömtudja fia küldetés meg 160-tól ajánlott),
gondoltam megcsinálok egy picit bugos korábbi küldetést ami azóta játszhatatlanul bugos lett. Így kiesik a teljes Asgard-szál.Kell az a végigjátszáshoz?
-
RudY
addikt
Én is pont keresgéltem (XSX), de a konzolon nem találom,csak ubi fiókban:
ASSASSIN'S CREED VALHALLA PHOTOMODE -
Juda
friss újonc
Így van...nekem is. Update óta. Marhára idegesítő. Hiába a sűrű mentés....volt olyan ahol raideltem és folyamatosan kidobott. Mivel mentettem előtte nyilván vissza léptem s szinte ugyan úgy ugyan akkor. (5percre rá ahogy beléptem) Minden s*art ki próbáltam már. Néztem már mindent lejjebb vettem a grafikát is hátha nem bírja a videó kártya (2070 super). De semmi.....
Amióta javították nekem élvezhetetlen kínszenvedés. :DD -
Peace
nagyúr
-
S úgy látom, a patch sem változtat ezen. Továbbra is se nem taggel, se nem írja ki az ellenségek szintjét, semmi.
raskolnikoff: nálam az volt, hogy az ally ragadt be félig a ládába, és nem nyitotta ki... reload. Volt, hogy egy remek air assassination után, amikor az ellenség egy kiszögellés szélén állt, Eivor leesett a peremről, és többé nem mozdult... reload.
-
Peace
nagyúr
Tudod mikor sétálok el kanapétól a billentyűzetig print screen-t nyomni és kimenteni...
A kard Reda-tól napi és heti küldetésekkel. Az összes többi cucc ládákból összeszedett és kínkeservesen felfejlesztett cucc. De még kéne sok 1000 iron ore, hogy kimaxoljam őket. Egyedül a kard maxos, a gatyám is ráment (ezért nincs is gatyám, csak csizmám, látszik is
).
-
-
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Én kaptam egy medvés szettet Uplay+ előfizetőként, nekem az egyelőre teljesen jó. Mondjuk nem is néztem utána, hogy milyen cuccokat lehet összeszedni. Az egész karakterem a medve szettre és a piros csillagképekre épül. Most kísérletezem éppen, hogy a két darab kétkezes fegyver vagy a sima pallos a hatékonyabb?
Nem írja kis a DPS-t sajnos a játék, úgyhogy passz. Sajnos nagyon lomha a két darab kétkezes harcmodor, a pallossal aprítás gyorsabbnak tűnik......
-
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Szerintem egyre gondolunk.
Ez Norvégiában van, a hegycsúcson van a sasolós hely, ott volt alatta, na ott én is feladtam.De van jobb.
Az első térkép főgenyájának helyőrsége melletti hegyen, a vízesésnél van egy rúna, bemegyek a barlangba, majd ki van írva, hogy nem mehetek tovább.
Mintha később lenne majd szerepe, vagy passz.
Ez itt. -
S e t h
nagyúr
Bentről fáklyával gyújtsd meg a gyertyát, ügyeskedni kell, mert sosem találtam el, ja mert dobni kell fölfelé.
Egyébként időnként az agyam eldobom olyan fejtörők vannak.
Bizonyos helyekre pl be sem jutok, ott kell hagynom, mert nem találok bejáratot.
Ebből a szempontból sokat fejlődött az elődökhöz képest. -
Fuzzy87
csendes tag
elhúzniNekem úgy sikerült, hogy a kunyhó másik oldalán ahol betudsz menni rálőttem a "csillárra" és leégett belül minden. A zárt részen, ahol nem tudod azt nagy vackot az mögött van egy láda, vagy cserépedény. Annak kell széttörnie a tűzben. Sry telón írtam és átláthatlan a spoiler szerkesztése...
-
Peace
nagyúr
Ne tegyél. Ma reggel meló előtt feltettem és ugyanazt mutatja a benchmark, mint az új driverrel. Egy dologra tudok gondolni, hogy hiába volt 1440p-re állítva a játék első indításnál, 50%-on állt a render(ugye default-on arra rakja) és úgy futott le a benchmark a 457.09-el.
Viszont így meg elég lehangoló, hogy AVG 38 FPS-re futja ultra detail-en a géptől (1440p, 100% render, legmagassabb grafikai részletesség).
-
Peace
nagyúr
-
myckey
veterán
Vizekkel 233 km2 az Odyssey, plusz ott van a tetején a nem bejárható rész.
A szárazföld 130+km2 valahogy úgy. Nagyon szeretem benne a hatalmas tengert, remek dolog a hajózás része a programnak, is.
Valhalla is elég összetett lesz. Mindkettőnek vannak kiegészítői is, plusz területekkel.....
Jó az egész ahogy van, el lehet bennük veszni, csak időd legyen ! -
myckey
veterán
Szerintem az idő nagyon játékos függő.
Nekem Origins 140 óra körül lett, Odysseyben megint van már ennyi kb. De ahhoz képest sehol nem tartokViszont baromira leköt és pozitív.
Szerintem HA elkap a téma, meg a korszak és bejönnek a játékelemek, ebbe is több 100 órát lehet rakni. Elég terjedelmes itt is a játéktér, és van mivel elütni az időt.
Nagyon tetszik az új irányzat... Origins, Odyssey meg a Valhalla. De engem már nem érdekel hogy "AC" game.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest