Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Reaper
őstag
válasz
WATERDACA #1257 üzenetére
Jól írtam, rendes 2 kezes kard az egyik kézben, igen skill kell hozzá. Nagyon lassan csapkod vele, de tömeg oszlatásra nekem bevált, meg tetszenek a kivégzések is, csak úgy hullanak a fejek.
Esetleg, ha találok még egy pallost, ami tetszik, akkor kipróbálom a 2db kétkezes kardos mókát is. -
kovsol
titán
válasz
WATERDACA #1253 üzenetére
Blockolni is tudsz, és van egy olyan skill, hogy az elsődleges, és másodlagas fegyvert felcseréled. Ilyenkor tudsz vele sebezni is.
Én a két egykezes fejsze, és a két dárda között szoktam váltogatni épp milyen kedvem van.
Én amúgy dodge párti vagyok, nem szoktam nagyon parry-t használni. -
-
hdekakas
senior tag
válasz
WATERDACA #1231 üzenetére
Azonos szintűvel én nem foglalkoznék, túl nagy vesződség a semmiért.
Anno én is próbálgattam. Aztán haladtam tovább a történetben meg a felfedezésekben, nőtt a szintem. Később meg már pár csapás és annyi nekik.
Pikk-pakk eléri az ember a 2-3-4százas szintet, és akkor meg már kábé sima kis katona szintűek hozzád képest. (Kb 500-as szintűnek megfelelő vagyok, 402-es szint, meg vagy 90 mastery pont, legendás fegyverekkel. És még a dupla lándzsát fel sem vettem, inkább két sword-del nyomom, az olyan hogy azért kis esélyt adok az ellenfeleknek is.)
Meghalni nem is tudom mikor haltam meg utoljára, kábé 100 órával ezelőtt.
Ja igen, meg később lesz 5 gyógyítód is, az is sokat fog segíteni. A skill fán meg a 3 adrenalin slot is ad annyit, hogy akár érintkezés nélkül legyepálod őket. -
ChoppR
tag
válasz
WATERDACA #1201 üzenetére
Én már raktam bele egyszer 20 órát, de újra kezdtem nem tudom megmondani milyen indíttatásból
Az "égijében" még én sem jártam ebben az újrakezdésben. Szerencsére nem előfeltétel egyik küldetésnek sem, úgyhogy skippelem, ameddig lehet. Odin spear-re hajtok, de ahhoz először végig kell játszani az egészet. Talán ma sikerült -
-
VTom
veterán
válasz
WATERDACA #1191 üzenetére
Akkor többet döfsz.
Én így 75 óra körül kezdek ráérezni, szerintem ebben a részben próbálták ötvözni a lopakodós stílust a nyílt harccal, és igen vannak olyan részek, ahol muszáj harcolni. (Odyssey-ben is így volt, de ott az erődöket ki lehetett pucolni egyedül, itt az ajtó és ládanyitáshoz kellenek a cimborák)
Nekem tetszik, hogy a lopakodás nem szájbarágós, hanem át kell gondolni, hogy merre mész, meg kell tervezni, kicsit talán jobban is, mint az előző részekben, főleg, ha nem használsz Odin's sight-ot, mivel Synin-nel nem lehet tagelni az őröket.
Ha olyan faluba érek, ahol őrök vannak, akkor köpenyben a kertek alatt el lehet lavírozni észrevétlenül, nem feltétlenül kell bárkit megölni.Ha pedig nagyon sok az őr, akkor az íj a barátom, csak jó lenne már egy jó predator bow, az Origins-ben is az volt a kedvencem. A héten volt egy legendary Reda-nál, de sajnos nem volt nálam elég opal, nála meg nem volt contract...
-
-
VTom
veterán
-
válasz
WATERDACA #1172 üzenetére
Nem csinálod rosszul, én is megszívtam, elég idegesítő. Igazából, ha nem akarsz mérgelődni, messziről elkerülöd ezeket level 200-as karakterig legalább. De van pár 340-es is, akiknél level 300-nál érdemes próbálkozni.
Még ennél is idegesítőbb amúgy pár gombás harc, ahol az ellenfél a harc közepén barátságosba vált, és lehetetlen megcsinálni.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
WATERDACA #1154 üzenetére
Szó sincs róla, hogy megsértődtem volna!
Őszintén megköszöntem az eddigi segítséget, meg a javaslatokat.
Pont azért írtam, hogy nem akarok itt vitát generálni, vagy lehúzni a játékot. Főleg ezekután, hogy kiderült, nálam lehet valami gond.
Az RDR2 tudom hogy kopár, de ott is látszik pl.: a fű a távolból. Az kimondottan tetszik.
Na ennyi. Majd próbálgatok még állítgatni valamit a grafikán.
Köszi mindenkinek! -
-
GalaHU
addikt
válasz
WATERDACA #1123 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból, tényleg no-offens, de mihez kell neked ez az információ? Sehol nem találkoztam olyan küldetéssel ahol releváns lenne a pontos idő, max egyet kell meditálni ha valaki alszik akivel dumálni akarsz és kész.., (mielőtt kipatchellték a 3 koldus volt aluszékony éjjel)
-
RudY
addikt
válasz
WATERDACA #1121 üzenetére
A Ubisoft Connect oldalon vagy alkalmazásban részletes statisztikát is megnézhetsz.
-
ChoppR
tag
válasz
WATERDACA #1113 üzenetére
Tudom ajánlani első körben ezt a végig hajózást az összes folyón sztorit, mert felfedi az összes gyorsugrási pontot, mai a víz mellett van, és kapsz is utánuk 80-80 Xp-t, csak sokáig tart
, de később ha nem akarod végig lovagolni a küldetések miatt a pályát, elég csak oda teleportálni.
-
NB2
aktív tag
válasz
WATERDACA #1103 üzenetére
Komolyan mondom 2 napja megálmodtam, hogy ez valaki felteszi kérdésként
Először skippeltem én is a kockajátékot, de most már értem
Szóval: a cél az ellenfél kavicsainak az eltüntetése. 2 módon lehet vagy a kockákkal vagy a god favorok (spec képességgel), 15 db kavicsa van mindenkinek a játék kezdetekor.
Játék kezdete: fej vagy írással kiválasztod ki kezdjen. A játék elején szerintem mindegy, de mikor kevés kavics van, igenis számít ki kezdte el a kockákat dobálni. Szóval mindenki 3x dob és kiválasztja azokat a kockákat, amit megtart, a maradékkal újra dob. 5 fajta kocka van: fejsze, sisak, nyílvessző, pajzs, kéz. Fejsze, nyílvessző támad, sisak védi a fejszét, pajzs a nyilat, a kéz meg lopAmire én nem jöttem rá az elején, hogy vannak olyan kockák, aminek ilyen piros kerete van, azok adnak aranytokeneket. Az arany tokennekkel meg behívhatsz a nálad lévő speciális képességekből. Én azt gondolom, hogy a játék elején ezeket gyűjtögesd, ha lehet, persze ha szerencséd van, le is szedhedsz az ellenfél kavicsaiból párat, meg persze figyelni kell azért az ellenfél kockáit is.
Mire is gondolok? Sarkítás lesz, de így talán érhető. Ha mondjuk az ellenfél kidob 6 pajzsot, akkor te rámehetsz a fejszékre (akár keretes, akár nem), mert azzal szépen le tudod szedni az ő kavicsait, ő viszont a pajzsokkal nem támadhat, max az aranytokenjeit gyűjtheti. Az első 3 kőr nekem a minél több token szerzéséről szólt és utána tudjam használni a spec képességet. Nálam a best az a 12 tokennel 8 damege volt. Ha minden jól alakult, azért előtte már 3-4 kavics lekerült, utána a maradék 2-3-at már könnyebb levenni. És itt jön elő amit mondtam az elején, hogy ha te kezded a kört, és mondjuk az ellenfélnek 2 kavicsa van már csak, hiába látod, hogy olyan god favort használ, amivel leszedi a te kavicsaidat, ha a fejszével/nyíllal tudsz annyi támadást összehozni amivel leszeded a maradék kavicsait, akkor már meg is nyerted a partit, mert te előbb szedted le az övéit.Tipp, mert nyilván becummantottam egyszer
arra célszerű figyelni, hogy mikor azt mondod, hogy használod a god favort (spec képesség), akkor a kockák lejátszása után hány tokened marad. Szépen kiszámoltam, hogy van most 8, én dobtam 4 keretest, akkor lesz 12-m, de az ellenfélnél meg volt 1 kéz és szépen csak 11 tokenem maradt, azzal meg nem csinált semmit. Nyilván az egész játék szerencsén is múlik, mert kaptam én már ki úgy, hogy az ellenfél folyton 5-6 keretes kockát dobott, amiből 2-3 mindig kéz volt, ami lopta a tokenjeimet, ő meg folyton küldte rám a god favorokat. Az kb kivédekezhetetlen
De mondom, azért nem csak a te kockáiddal kell foglalkozni, mert néha be kell áldozni, hogy nem keretes kockát dobsz, ha mondjuk ő már letett 3 nyilat, muszáj legalább 2 pajszot letenni 2. dobásra. Azért az nagyon fáj, ha leszed a kockákkal 3-at és még szerez is 5 tokent.
A Gwynt azért érdekesebb volt és változatosabb, de ez sem rosszHa valakinek van még ötlete mondhatja
-
NB2
aktív tag
válasz
WATERDACA #1074 üzenetére
1. ahol a legolcsóbb
2. szerintem simán játszható
3. látok változást a korábbiakhoz képest, a főküldik azért érdekesebbek, a mellékküldik viszont nem bonyolultak és elég egyszerű a nagyrészük
4. Én ugyan nem vittem végig, én eddig 1x találkoztam eldöntendővel, de kb mindegy mit választottam volna, pénzem lett volna kevesebb. Mellékküldinél pont vasárnap mentettem "volna" meg egy embert a medvéktől, de sikeresen őt is lecsaptam, de a küldit befejezettnek tekintette. Witcherben ugye ez rossz pont lett volna, hogy meghalt az illető
5. Őszintén? Nem látom értelmét a stealthnak. A viking harcmodorra amúgy sem az a jellemző. Én ugyan easyn tolom, de ahova egyedül mész katonai helyre, ott jó ha összesen vannak 10-en, 3-4-et lenyilazok, a többit meg ütöm. Azért Egyiptomban, Görögországban szerintem sokan öltünk meg lopakodva mindenkit, ott nagyon jó volt kipucolni egy laktanyát egy óra alatt, hát itt ostrom van nagy várak ellen, az meg egy össsznépi kavarodás, kb semmi értelemmel magának a csatáknak.
6. Én xboxon tolom, szóval passz, de mivel végigolvastam a topikot azért voltak hisztik emiatt. Ami fura volt, hogy bizony belefutottam én is 3-4 halálesetbe, amikor leszálltam a lórol és csak a levegőbe rohangált, vagy egy gyorsutazás pontra menetelnél a sztratoszférából estem lefelé4-es pont amúgy emberfüggő, hogy jó-e az vagy nem, hogy mit választasz. Egy idő után a witcherben kifejezetten idegesített, hogy mindig azt kerestem mivel tudom a legjobbat kiválasztani, szinte megölte a játékélményt. Pl kinyomtattam innen 1-2 dolgot, hogy ha odakerülök mit kell válaszoljak, de azért ez így picit becsapás
-
ChoppR
tag
válasz
Szia!
Szóval:
1. - Fogalmam sincs, én PS4-es lemezest vettem.
2. - Alapból tök mindegy, max az ősökről szóló részeket nem fogod érteni
3. - Változatos, és nagyon el lehet vele tölteni a szabadidőd
4. - Van, de nem annyira komplex, mint a witcherben
5. - Lehet benne lopakodni, de én inkább frontális vagyok. A skilltree 3 felé mehet - harcos, lopakodó, íjász (szabadon fordítva)
6. - Ezt sem tudom -
Dobi 562
addikt
válasz
Ha megveszed Epic-re akkor is össze fogja köttetni veled a Ubisoft-os accountoddal és meg lesz ott is. Ubisoft connect az mutatja az achievmenteket is.
Én decemberben ingyen megkaptam a Valhallát MSI promóval az új alaplapomhoz, kipróbáltam megtetszett. De én nem játszok új játékokkal, inkább várok mire felpatchelik, optimalizálják, kiadják az összes content-et és akkor játszok vele.
Úgyhogy a karácsonyi leárazásban megvettem összesen 18£-ért az Origins ultimate és Odyssey ultimate editiont. Azokat végigtolom és addigra a Valhalla is rendben lesz remélhetőleg. Ahogy olvasgatom a fórumot sok a bug. Kb a felénél tartok az Origins-nek pedig elég sok órát beletoltam és állítólag az Odyssey még nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest