Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Az Origins volt a legjobb AC, az élő, nyílt világgal, a tábor/erőd pucolással, hogy végre behozták a normális lopakodást, zseniális a hangulata, igazi mestermű. (80 órát tettem bele)
Az Odyssey egy hasonlóan felépített ógörög kalandjáték. (200 óra)
A Valhalla a kettő átgondoltabb, letisztultabb kiadása, jó, és ötletes történettel, csodálatos grafikával. (88 óránál járok)
De ettől függetlenül amit kérdezni akartál, azt még mindig úgy mondjuk magyarul, hogy jobb nála. -
Valty
aktív tag
Ezt azért pontosítanám. 2018 -2019 volt az Ubisoft egyik legjobb gazdasági éve, köszönhetően az AC, FC, stb. játékoknak:
Link
[link]A 2019 - 2020 tényleg egy gyengébb évnek néz ki , viszont ez leginkább a kevés új címnek illetve a GR Breakpoint silány teljesítményének köszönhető:
[link]
[link]Az AC Odyssey jól teljesít és ahogy olvastam rekordeladásokat produkál, tehát az Ubisoft valamit jól csinál ezen a téren. Hogy kinek mennyire jön be a játék az más kérdés
-
KRoy19
őstag
Engem nem érdekel ez a gyerekes Konzol vs PC háború.
Mindössze annyit mondtam, hogy a jelenlegi konolgenerációt nagyon vissza fogja a gyenge cpu és ezért nem tud rengeteg játékban 30-fps fölé menni még felbontáscsökkentéssel sem. Ez tény.
Nekem fontos, hogy alap legyen a legtöbb játékban legalább egy opcionális 60-fps az új konzolok esetében és erre minden esély megvan az eddigi információk alapján.
-
KRoy19
őstag
A jelenlegi konzolok azért nem tudják tartani sokszor a 30 fps-t sem, mert kb. a telefonomban erősebb cpu van mint azokban, szóval ez hardveres limitáció nem pedig a játék motorjának a limitációja.
Elég brutál cpu lesz a nexgenben, szóval én majdnem biztos vagyok benne, hogy lesz 60fps opció Valhalla esetében, de majd meglátjuk. -
S e t h
nagyúr
-
KRoy19
őstag
Még mindig nem értem, hogy miért fáj az neked, hogy ez a 20-adik vagy a 100-adik AC, de mindegy hagyjuk.
Az hogy gyengébb egy játék nem jelenti azt, hogy nem volt belerakva legalább ugyan annyi munka.
Kicsit tévedésben élsz amikor arról beszélsz, hogy az Odyssey egy Origins reskin.
Persze mert úgy működik hogy beírta a programozó, hogy "Reskin! New location is Greece " és automatikusan elkészült a játék.Mindegy nem akarok tovább ezen vitatkozni. Mindenkinek joga van tele sírni az internetet azzal, hogy miért nem az ő ízlésének és igényeinek megfelelően készíti mindenki a játékokat.
-
rumkola
nagyúr
A szórakozás mindenkinek más. Én egy watchdogsért 20 forintot nem adnék, egy assassins origins, odyssey-ért (valhallátért is) meg 20ezret simán.
És a többi: Rayman-ek, Heroes-ok, Far Cry-ok, Anno-k, Division-ok, Assassin-ok, Prince of persia-k, Splinter-ek, Settlersek. Ráadás az általam nem szeretett de mások imádott Watchdogs, Rainbow stbstb.
Ennyi és ilyen erős címeket egyetlen egy stúdió/kiadó sem tud felmutatni.
Én az elmúlt 1 évben szinte csak UBI címmel játszottam, és ez a kliens indul el automatán, nem a steam ill. blizzard. -
KRoy19
őstag
Nyilván azért kezték kevesebben venni, mert a többségnek nem tetszik az irány, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet szórakoztató az a játék, csak már túl nagyok az igények.
Nem értem miért fájó neked az, hogy melyik játékra milyen biléta van rásütve.
Szerintem is egy mestermű a The Witcher 3, de ez nem jelenti azt, hogy mostmár akkor az a sztenderd és ha annál gyengébb játékot ki mer adni valaki akkor inkább húzza le magát a klotyón.Mindenki azzal jön, hogy régen milyen jók voltak a játékok, bezzeg most.........
Nem, nem voltak jobbak a játékok, csak régen örültünk, ha kaptunk egy játékot és játszhattunk vele. Most meg mindenkinek mindennel szemben fene nagy elvárásai vannak és nem tud mást csak kritizálni.
-
KRoy19
őstag
A részvényesek és a befektetőknek.pont azért nem tetszett amit látnak, mert nem jött annyi lóvé, nem azért mert felébredt bennük a jótét lélek.
Látták, hogy nem jön annyi pénz mert elkezdék kevesebben venni a játékokat, tehát filozófiát kellett váltani.
Ez is csak szimpla üzlet bárki bármit mond. Senki nem készít játékot a két szép szemünkért.Továbbra is azt mondom, hogy az Ubi egyész szórakoztató játékokat tesz le az asztalra és nem játszhatatlan hulladék kategóriát, (persze volt rá példa pl AC Unity) szóval nem igazán releváns, hogy mi vezérli őket amikor elkészítenek egy játékot.
-
KRoy19
őstag
Mint már írtam nagyon egyszerű a történet. Ha nem tetszik a nagyobb tömegek igényeit kielégítő futószalag játék akkor nem veszed meg.
Ha a te kifinomult izlésednek nem jó akármilyen játék csak az ami egy mesterműre hajaz, akkor törődj bele, hogy 5-10 évente talán kapsz egy ilyet, de ne vedd már személyes támadásnak, hogy egy cég nem a te filozófiád szerint tevékenykedik. -
cyberkind
félisten
Pótoltam, mivel most toltam végig először, ahogy az 1-et is, mint írtam, engem valamiért már akkor se tudott megnyerni az AC, emlékszem, hogy rengetegszer benchmarkolni használtam az első részt, és ennyi, de utána totál abbamaradt a széria nálam. Talán a 2-t is azért akartam főként kitolni mert kíváncsi voltam a történelmi helyszínekre és karakterekre, de főleg Da Vinci-re.
Akadt azért néhány, főként a Bioware, R* és Bethesda triótól, szóval nem volt ez műfajteremtés csak részben.
(#45)l.skywalker
Jó volt a The Division első része is, belecsúszott több mint 200 óra, de csak azért a mert coop-ban minden jobb, persze a hangulat is jó volt abban a városban, meg szép is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden, ami hőszivattyú
- BorosPoH!ár
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest