Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
Sziasztok! Ma vettem észre autóban kihangosítás közben, hogy az Ultra 2 hangszórója telefonálás közben, fülsüketítően néha bereccsen teljes hangerőn. Nem állandó, gondolom a másik fél hangszíne befolyásolja. Mivel az óra állandóan néma, illetve másra nem használom a hangszóróját, így csak telefonálás közben vettem ezt észre. Még bőven garis, sőt care plus is van hozzá. Érdemes ezzel foglalkozni? Vagy csak inkább vegyem halkabbra? Az óra még sosem volt vízben, se nem ács se nem festő nem vagyok, így por sem mehetett bele, csak normál használatból.
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
Nem kötekedés tényleg, de érdekel, hogy miért éri meg ezeket a Temus szíjakat 3-5-szörös áron megvenni? Miért nem a Temuról (Aliról) rendelitek meg sokkal olcsóbban? Ezek a websdhopok is ott veszik meg és adják tovább. A szállítás 6-8 nap általában, szóval még csak heteket sem kell várni.
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
Szeretnék S8 41mm-re venni elegáns fém, vagy minőségi milánói szíjat ami nem lazul le mindig.
Egy jó minőségű szövet szíj is kellene.
Valaki tapasztalatból tud e valamit ajánlani, mert rengeteg márka és féle van, de már két fajta milánói szíjat vettem és mindegyik lelazul folyamatosan. Gyárit 60k-ért nem szeretnék azért venni.
Nagyon köszönöm az ajánlásokat! -
McLee
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg az ultra2 vekkeremet, s egyszerűen nem tudom elővarázsolni a billentyűzetet rajta, pl. ha üzit szerkesztenék, akkor csak a mikrofon és az emoji ikon látszik. Be kell kapcsolnom valamit, hogy megjelenjen?Köszönöm, ha megsúgja valaki.
-
xhege
veterán
Használja valaki az Athlytic appot közületek?
-
scdlsc
senior tag
válasz
mtomi95 #3153 üzenetére
Az Apple Watch Series 4 és az újabb modellek, valamint az összes Apple Watch Ultra-modell.
forrás: https://support.apple.com/hu-hu/120278 -
mtomi95
senior tag
Melyik órák támogatják az EKG mérést?
-
gabyka
aktív tag
válasz
burgatshow #3151 üzenetére
Jaja, néztem, úgy látszik ez 'máshogy jó'
-
gabyka
aktív tag
válasz
burgatshow #3149 üzenetére
Hasznos volt ez a jelzés mikor pl az irodában felejtettem a telefont, rögtön szólt az óra.
Na, mindegy, elengedem...A samunál úgy működött, hogy ha elindultam otthonról, kezemen az órával de telefon nélkül, akkor jelzett, hogy nincs telefon (megszakadt a bt és a wifi). Amikor odaértem a fiamékhoz, akkor az óra felcsatlakozott az ottani wifire és csatlakozott így a neten keresztül a telefonhoz, tudtam fogadni, indítani hívásokat is akár és az összes értesítés is megjött (az óra csak wifis volt).
-
gabyka
aktív tag
Köszi a válaszokat. Nem vesztettem el egyiket sem, csak kerestem ezt a funkciót és fura hogy egy alapvető dolog hiányzik...
-
gabyka
aktív tag
Srácok, samsungnál be lehetett állítani, hogy szóljon az óra, hogy lecsatlakozott/elvesztette a telefont. Ilyet itt nem lehet? Legalábbis nem találtam a menüben. AW10 és 15pro.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudjátok e, hogy az istyle-ban cserélnek e watch-ban akkumulátort? (Watch 8) A honlapjukon nem igazán találok erre opciót. Segítségeteket köszönöm!
-
Kbali
nagyúr
válasz
yodamester10 #3136 üzenetére
Mármint az apnoe funkciót nem, de még mit nem?
-
Zolix
tag
válasz
yodamester10 #3136 üzenetére
Az pedig ez egyik legfontosabb lett volna!
-
Zolix
tag
A watchOS 11 használatához iOS 18-as rendszert futtató iPhone Xs vagy újabb iPhone, illetve második generációs vagy újabb iPhone SE, valamint a következő Apple Watch-modellek egyike szükséges:
Apple Watch SE (2. generáció)Apple Watch Series 6 Apple Watch Series 7Apple Watch Series 8Apple Watch Series 9Apple Watch Series 10Apple Watch UltraApple Watch Ultra 2
Nem minden funkció érhető el mindegyik eszközön. -
Zolix
tag
Sziasztok!
Vennék egy watch 7-et, ezen úgy tudom megy a legújabb OS11,
de bizonyos funkciók nem fognak működni(apple oldalán olvastam) mik lehetnek ezek?Valaki tudna erről valami infót?
Nem nagyon találtam semmit a neten! -
Poonkie
tag
Sziasztok!
Apple Watch Series 8 akkumulátor cseréhez (79% a jelenlegi állapot) keresnék megbízható szervizt. Ha valakinek van ilyen tapasztalata, szívesen venném az ajánlásokat. Köszönöm!
Üdv,
Pali -
r3dsnake
nagyúr
Nagyon meg vagyok elégedve az S10 üzemidejével.
AOD mellett, kikapcsolt zaj/siri hangfigyeléssel óránként kb 2-3%-ot merül. Cellularon 5%-ot. Tegnap 6 órás gps használattal (túraséta tracking, auto low power mode edzés közben) merült 100-ról 66%-ra. Aztán használtam tovább ugyanúgy egész nap+alvás monitorozás. Most másnap reggel 28%-on raktam töltőre. Rátöltve közben egyszer sem volt.
Szerk.: Nem válaszként akartam postolni.
-
kopogo
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával hogy adott egy Apple watch S 7 45mm
az EKG funkció nem működik elindul de nem csinál semmit.
Volt gyári visszaállítás illetve két gombos újraindítás.
Valakinek esetleg valami ötlet? -
0xmilan
addikt
válasz
burgatshow #3113 üzenetére
S9 Cellular-on nekem soha nem jott ertesites arrol, hogy fel van toltva. Most tudtam meg, hogy ilyen letezik.
Be volt kapcsolva a Sleep alatt a Charging reminder. Kikapcsoltam, majd vissza es ujrainditottam az orat is. Felraktam tolteni es megint csak nem jott semmi ertesites a telefonra 100%-nal.
Arrol korabban jott, hogy alvas elott rakjam fel tolteni, de a teljes toltottsegrol meg soha.Na de most telepul a watchOS 11.3. Az majd biztosan javit minden hibat...
-
Nekem kezd elegem lenni az órából. 8-as verzió. Értesítés vagy jön vagy nem. A hívások rendre nem jönnek át az órára. Pedig minden be van kapcsolva elvileg.
Üzenet dettó…. Mindig fel kell oldanom, régen ha telefon nálam volt, magától feloldott…
-
pamesz
tag
Sziasztok! Azt hol lehet beállítani, hogy az óra teljes feltöltésekor jöjjön egy értesítés telefonra, hogy az óra teljesen feltöltve. Régen ez ment. Most jutott eszembe, hogy ez már hónapok óta nem megy nekem. Valami elállítódhatott.
-
liberacse
lelkes újonc
sziasztok
olyan problemam lenne a watch se 2nd-el, hogy ha le huzom az ertesiteseket majd megnyomom a cornert akkor megfagy az ora 1-2 mpre. nem mindog jon elo, olyan 10bol 2-3szor. ezen kivul semmi mas anomaliat nem tapasztaltam. legujabb 11.2 van rajta. lehet kezd gyenge lenne a hw?
Új hozzászólás Aktív témák
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest