Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
7650 ❤
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
IQfályter
tag
Köszönjük a tesztet Bog
Jó telefon de nem igazán fogott el az az érzés mint annó pl a Honor 8 esetében. Az ár nagyon el van szállva. Van még mit csiszolni a szoftveren. Inkább egy Galaxy A52 s jelenleg. -
Alogonomus
őstag
"magyarán rajta van a komplett Google szolgáltatáscsomag. És ez már nem is fog róla eltűnni, ha esetleg úgy alakulna, hogy a Honor is egy döntés nyomán felkerül az embargós listára, az már a Honor 50-et nem érinti."
Ennek azért ellentmond az itteni cikkben szereplő állítás: "az FCC júniusban olyan előzetes döntést hozott, amely szerint a korábbi engedélyek (eszközökkel kapcsolatban) is visszavonhatóak a kínai cégektől"
Nyilván ez nagyon durva lépés lenne, de amennyiben beigazolódna, hogy csak a GMS licencek miatt történt egy látszatszétválás, akkor pikk-pakk visszavonhatják utólag is a hozzáférést.
-
mjani1172
addikt
Jó a teszt, mindent leírt.
Nem lesz egyszerű, sőt, szvsz nem is fog majd csúcsokat dönteni. -
Ez max a szolgáltatóknál lehet nyerő, ahol a Huawei helyét betömik.
Független piacon annyi konkurens van, hogy nincs esélye sem.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
haiduo82
aktív tag
Nekem tetszik a kameraelrendezés, de ennyi. Bőven túlárazott.
"Együtt vagyunk senkik"
-
Plug Life
senior tag
Honor és Magor fia vagyok én
-
scyllarus
veterán
Én most állok át Honor cuccokról Xiaomira.
Jó pár évig nem is fogok visszatérni, akármit is kínálnak, amíg nem látszik tisztán, hogy hajlandók változtatni a korábbi (nem)frissítési stratégiájukon."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
őstag
Vajon a droid 11 alapú Magic UI 4.2-t kidobják a régebbi Honorokra is? Ilyesmi nem került esetleg szóba?
Maga a telefon külsőre tetszik, de ennyiért jobb opciók vannak, ahogy a cikkben részletezve is lett. A Xiaomi 11T említhető még, az kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hát ez nem váltja meg a világot.
-
doooo
veterán
Milyen ironikus az ezzel a mobillal szinte mindenben megegyező (és itt már a bevezetőben is negatívan felemlegetett) Nova 9 "PR" cikkét látni pár sorral lejjebb, a főoldalon.
Az mindenesetre biztos, hogy nincs tudás, amit elő kellene csalogatni, egyik modell esetén sem. A kamerák tudását meg jobb ha inkább azonnal visszazavarjuk. -
7Heads Drago
veterán
Na ez így égés lesz. bye-bye Honor
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Mezcal
addikt
B20? Jack? Swipe? Rádió? Ha nincs felejtős.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
MODERÁTOR
-
hemaka
nagyúr
Látom a kínaiaknál még mindig nem fogyott el a hajlított szélű üveg.
-
-
addikt
válasz Viktor0610 #17 üzenetére
Simán váltanék xiaomira ha nem a miui lenne rajta
A mokólásból meg már kinőtem
A driodról egyet vallok hardverből nem kell exynos szoftverből meg miui
A kedvencem a kirin emui verzió volt, jó teljesítmény kiválló üzemidő, a csúcs telókban is volt infra, egy jó ideig aktív dual sim is voltMagic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
Biztos akarjuk mi ezt? (Nem)
Én megkértelek privátban, hogy kerüljük egymást. Kitartanék ezen az álláspontom mellett. Nem kedvelem a szőrszálhasogatást, mert ha mindenképp be akartál szólni... akkor legyél vele boldog.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
addikt
A telóhoz, ennyi pénzért biztos nem kéne Bog jól írta ennyiért ez nem alternatíva (meg annak sem aki szertei a huawei/honor telókat)
De a hajlított kijelző miatt még sokkal kevesebbért sem
Inkáb s20 fe vagy olcsobban a52
vagy opo 8t
akinek szimpi a miui annak mi11 lite 5g[ Szerkesztve ]
Magic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
-
akaido
addikt
Jó pár év óta Huawei telefonjaim voltak(vannak), de ha mostani Nova2 megadja magát, valami 6" alattit kellene találnom(de az már nem a Huawei-Honor párosból lesz), mert már szinte minden új Dr.Oidos 6és feles.
Na iszok is egy felest...Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
-
esoember
csendes tag
Nem igazán értem a Honort! Újra meg akarják vetni a lábukat itthon, nyomulnak ezerrel, még magyar nyelvű honlapot is csinálnak, promózzák ezerrel ezt az 50-es telót, látszódik, hogy sok energiát (pénzt) feccölnek az egészbe, és kidobnak rá egy 190 ezres nyitóárat! Hogy mi?! :-) Ha már ennyit energiájukba volt a Magyarországi nyitás, igazán tudhatnák, hogy ez a piac rohadtul árérzékeny! Ez a telefon, ezzel a specifikációval egyszerűen nem ér ennyit! Valószínűleg ezt ők (Honor) is tudják (a vevők mindenképpen),talán csak a csodában bíznak. Esetleg, hogy bekerül a Telekomhoz/Vodafonhoz, és ott akcióval kiszórnak belőle valamennyit!
Én a magam részéről nem is igazán drukkolok a Honornak hogy sikeres legyen, mert ködösítést, csúsztatást, és megtévesztést érzek a Huawei-ből való kiválásuknál!
Meglátjuk mi lesz velük![ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Ideje volt már a Honornak villantani, de jobb lett volna ha a Pro-t is hozzák európába, így ezzel már tökön is rúgták magkat. Szép és mutatós, meg hurrá van Google rajta és ennyi. Engem a kamera része érdekelt leginkább, de sajnos csalódás. Páromnak volt Honor20Pro-ja, az megeszi ezt, de merem állítani, hogy a sima Honor20 is. Se a 108mpx, de a 12mpx felbontású nem adja amit kellene, a hardver megvan, a szoftver csúszott meg nagyon. Remélhetőleg kap egy jókora frissítést, mert ez jelen formában nulla. Ennél jobbat lő a Samu S20FE , és a Xiaomi 11T/11T Pro is, ahogy e kettő jóval jobb vétel is.
Remélem a Magic3 széria már jobbat gurít, csak jönne már EU-ba... Sokat várok tőle. Ha az is bukik, akkor Xiaomi vagy Samsung a további utam jövőre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gusthy
veterán
válasz Alogonomus #3 üzenetére
Az FCC engedélynek ehhez semmi köze.
-
Bambi80
tag
Nekem egy Huawei Mate 10 prom van, 3 éves és most gondolkodom a cserében. Régóta márkahű (Honor/Huawei) vagyok, előtte Honor 8asom volt. Természetesen meg várnám a szolgáltató ajánlatát és hűségidővel venném. Nagyon tetszik a telefon, de egy kicsit elbizonytalanítottatok...
-
Francia91
veterán
válasz Plazmacucci #1 üzenetére
Az én szívemet is az dobogtatta meg az egész cikkből
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Aryon87
félisten
Veheted, de hasznaltan egy P30Pro, vagy Honor20Pro jobb vetel lenne. Ha fontos a kamera, ebben oriasit fogsz csalodni. Mondom ezt regi M10Pro, P30Pro tulajkent es Honor20Pro is volt paromnak.
S20Fe jobb valasztas.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Akkor felejtsd el ezt a telot. Bar a MA fototesztek nem mindig jok (neha ugy hiszem, a feltoltooldal szar amit hasznalnak a sracok), mielott megrendeled, egy MM-ben gyozodj meg rola hogy milyen. YT tesztek alapjan remek, de kerdes, picit belenagyitva mennyire esik szet a kep (pl. egy utcanevtabla megtekintese eseten)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Hm.. Csak azért írtam, mert ami képek a tesztekben vannak, illetve az adott telefonnal a Fotók, videók mobillal fórumon, sokszor teljesen más a képminőség. Akkor ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Lacee04
tag
Nem rossz telefon ez egyébként. Nekem P30 Pro-m van és vártam a Honort hogy előjöjjön az 50es szériával. Van amiben jobb mint a P30 Pro ( 120 Hz, 5G, kicsivel nagyobb kijelző) de összességében nem éri meg cserélni rá. Esetleg ha kihoznák a Pro vagy Pro+ változatot is európában. P30 Pro tulajként nincs igazán mire cserélni, egyrészt nem éri meg mert még mindig tökéletes a telefon minden szempontból (és ez sokat elmond a telefon nagyszerűségéről) , másrészt meg nincs igazán mire, Samsungot nem veszek az UI miatt, Xiaomi szintén nem bejövös, iPhone lehetne de nem annyira csípem az iOS-t. Huawei/Honor-nak ez az EMUI kezelőfelülete viszont nagyon tetszik, ezért talán jövőre egy Honor 60. ( Google kell )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képátlót növelhet az Apple Watch 10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Crew sorozat
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen