Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
Creative997 #1986 üzenetére
Tegnap belenéztem az Odyssey-be, nem rossz, de még nem szippantott be. Grafika fapadosabb kicsit, bár 4K-ban HDR-el nem mondanám elavultnak. Ami elsődleges gondom eddig vele, az az irányítás. Némileg más mint a Valhalla, és arra áll rá a kezem.
Ma reggel elhatároztam hogy elindítom a Valhallát ismét, eldobtam a (megnéztem pontosan)179 órát amit beleraktam. Meglepő módon abszolút semmi hiányérzetem nincs miatta eddig. Elég rég voltam már az elején, igy relatíve újnak hat, illetve sokkal céltudatosabban tudom vinni.
Eddig (5óra) pozitív.... -
NB2
aktív tag
válasz
Creative997 #1982 üzenetére
Ugyan nem engem kérdeztél, de RDR2, utolsó 3 AC játékok vége után ilyen játékkal fél évig nem is akarok találkozni
AC játékoknál annyira idegesítő lett a végén az állandó ismétlődés, hogy borzalom.
DE! Origins alap megvolt, majd mikor már olcsó volt kieg, akkor megvettem őket és újrajátszottam. Másodikra nyilván gyorsabban ment, ráadásul szép is, és szerintem az Origins volt jól megcsinálva fő és mellékküldik tekintetében.
Most amúgy filózok, hogy vegyek egy season passt a Valhallára. Majd egy év után belefér egy kis AC-s mászkálás -
elbandi2
tag
válasz
Creative997 #1982 üzenetére
Mert tetszik. Bár értem, és érzem a kritikákat, amik azt mondják, hogy egysíkú lesz kissé bizonyos idő után. Amikor ez az érzés elért, félreraktam 1-2 hónapra, ment addig más, és utána megint szívesen töltöttem az időmet vele. A fő vonalat nem vittem még végig, direkt. Mert tudom hogy utána már megcsappanna a vonzerő. Meg persze a dlckre is kíváncsi vagyok.
Ezért úgy érzem, hogy még jó sok óra belemegy majd. Ez a játék volt az elmúlt időben talán egyedül, amit ha minden másra ráuntam, szívesen elővettem. Tehát számomra megéri -
válasz
Creative997 #1944 üzenetére
Ragnarok számomra sem volt nagy durranás. Bár nekem az egész Valhalla sem tetszett túlságosan.
-
Grawens
senior tag
válasz
Creative997 #1938 üzenetére
kb. ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest