Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DerStauner #1946 üzenetére
Szia!
Ugyan már jó pár hete befejeztem a játékot, de megpróbálom az emlékeim alapján megválaszolni a kérdéseidet.
1. Ha az Artifacts és Mysteries dolgokra gondolsz, akkor azok csak akkor jelennek meg a térképen, ha a közelükben vagy, de emlékeim szerint, ha egyszer megjelentek, akkor már ott is maradnak a térképen, de legalább egyet zoomoolni kell a mapon, hogy látszódjanak.
Ha nem fedezted még fel őket és a terület kipucolásához még hiányoznak, akkor érdemes a neten található map-ot segítségül hívni. [link]
Ebből van mobilra letölthető app verzió is: [link]
Egyébként általában olyan helyek szoktak kimaradni, ahova nem visz a történet, de egyébként a térképen jelölve van, mint helység.2. Itt az a feladat, hogy amikor felveszed a quest-et, akkor mutat egy ábrát. Úgy kell helyezkedni a stonehenge-szerű dolgok körül, hogy ezt az ábrát lásd Odin's Eye segítségével. Az ábra a különböző köveken lévő részletekből tevődik össze egy bizonyos szemszögből nézve.
3. Emlékeim szerint downgrade-elni is lehet a kovácsnál. Abban azonban nem vagyok biztos, hogy ugyanannyi nyersanyagot kapsz a downgrade során, mint amennyit az upgrade-be belefektettél.
-
válasz
Creative997 #1944 üzenetére
Ragnarok számomra sem volt nagy durranás. Bár nekem az egész Valhalla sem tetszett túlságosan.
-
Sziasztok!
Platinzátam a játékot és a DLC-kben (Druids, Paris, Ragnarök) is összeszedtem az összes trófeát.
212,5 óra lett a játékidő.
A végére már kezdett eléggé unalmas lenni... -
Sziasztok!
Wrath of the Druids DLC-ben a Balur bug-gal találkozott már valaki?
-
Sziasztok!
PS Store-ban le van akciózva a Dawn of Ragnarök 7k-ra.
Megér annyit ez a DLC?Köszönöm a választ
.
-
Sziasztok!
Eurvicscire-ben hiányzik egy wealth.
Isurium Aldburgnál megölöm az ellenséget, akinél tungsten ignot van, meg is jelenik a képernyő jobb részen, amit zsákmányoltam tőle, de a térképre belépve nem jelenik meg a wealth jelzőknél, hogy megszereztem volna.
Ez valami bug? Visszatöltöttem egy korábbi mentést újra megöltem az ellenséget, de ugyanaz a helyzet.
Egyébként kell valamelyik trófeához, hogy minden területen minden wealth, mystery, artifact össze legyen szedve?Köszönöm a segítséget
.
-
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Elvileg bejártam már teljesen Lincolnscire-t, az összes quest-tel kész vagyok, mehetnék vissza Randvi-hoz, de hiányzik 1-1 wealth és mystery, valamint 3 artifact.
Fogalmam sincs, hogy hol lehetnek, a térképen sem látom őket.
Köszönöm a segítséget.
Szerk.:
Megpróbálom a mapgenie-n megkeresni a hiányzó dolgokat... -
Sziasztok!
Megér 9k-t a Ragnarök DLC?
Jelenleg kb. 95 órám van az alapjátékban a Season Pass-ben lévő két DLC-hez még hozzá se kezdtem.
Vagy ráérek még megvenni? Szerintem még 1-2 hónapig elleszek az alapjátékkal és a Season Pass-szel.Köszönöm a választ
.
-
Sziasztok!
A három boszorkány közül a legnehezebbnek hányas szinttől érdemes nekimenni?
160-as szinten vagyok, de piros halálfejesnek mutatja és kb. 5 másodperc alatt legyak...Köszönöm.
-
Végigolvastam, de csak egy nagy káosz van a fejemben...
.
Mondjuk még csak kb. 2 óra játékidőm van benne...
A world event-eknél ha valamelyik nem sikerül, akkor azt újra lehet csinálni, vagy elbuktam?
Pl. az elején van a "The Hunt for Honor"ott nem sikerült a kissrácnak megölnie az állatot, amit odacsaltam neki, hanem az állat győzött. Ilyenkor mi van? -
válasz
HugóBoss #1651 üzenetére
Köszönöm szépen. Elkezdtem kipucolni a közelben lévő területeket, de ez így marhára unalmas, úgyhogy hallgatok Rád és elkezdem a fő szálat.
Jut eszembe: van ez a dobókockával jelölt játék. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik. Érdemes az elsajátításával foglalkozni, vagy csak töltelék és enélkül is platinázható a játék?
-
Még annyi, hogy jelenleg ott tartok, hogy kiszabadítottam a társaim, hajóra szálltunk és a legközelebbi szigetre átmentünk. Ott valami kereskedő félével találkoztam, ahol volt egy láda, amihez kulcs kellene. Ezeket a kulcsokat merre keressem?
A korábbi AC-kben úgy csináltam, hogy egy adott teruletr érve elsőként a viewpoint-hoz mentem, amivel felfedtem a környéken lévő elvégzendő feladatokat, összeszedhető cuccokat. Ez itt is igy működik, vagy valami be kell állítani a menüben ehhez?
-
Sziasztok!
Most kezdtem el a játékot, de nagyon el vagyok veszve benne, hogy merre induljak el. Főküldetés, vagy haladjak szigetről szigetre? Mire érdemes már az elején odafigyelni?
Originst, Odysseyt végigtoltam, de ez nagyon másnak tűnik elsőre.Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest