Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikus
tag
Szerintem simán.
Én mondjuk eléggé elfogult vagyok, de nekem bejött. Nincs olyan hosszú story hozzá, de a map azért ahhoz képest nagy. Pár újabb képesség, plusz loot, kicsit ugye fantasysabb, hangulatos. Van pár idegesítő dolog (nagy hegyek), de egyébként több kihívás van már a max szint után mint az alap játéknál. Vagyis nem egy ütés egy ellen. Plusz ugye, nem tudom mennyire érdekelnek a napi opal-os küldik, de alapból ugye minden nap van 2, amivel 10 opalt összeszedhetsz. Ha megvan ez a kieg, akkor lesz plusz 1 napi, (nem spoilerezek, de 1 helyen). Így napi 15-öt tudsz összekaparni. Nyilván plusz ott van a heti 1x20, meg a Ubisoft connect-es heti küldik. A Párizs DLC után mindenképp jobb.
-
tibaimp
nagyúr
Két dolog jutott eszembe:
Nézd körbe a határvonalakat, mert van olyan, hogy bizonyos, épp a hátáron lévő cucc, az adott területhez tartozik, pedig nem is gondolnád (mintha átlógna a határvonalon, mégis emide számítja a játék az összesítéskor).
Illetve én jártam úgy, hogy a Fast Travel madár szimbóluma takart ki valamit!szerk: itt egy térkép, hátha segít [link]
-
VTom
veterán
Én az ultimate-et vettem meg, eddig 170 órám van benne, most fejeztem be a fő sztorit.
Eddig jött hozzá 2 DLC, Írország és Franciaország a seasen pass-al, plusz most az Odyssey-vel összekapcsoló Syke szintén új sztori és terület.
Idén kapunk egy 40 órás DLC-t új főhőssel, új képességekkel, új területen. Mindezt egy új játék árának a feléért.
Szerintem rendben van ez így. -
-
NB2
aktív tag
Én pl a helyedben elolvasnám a topicot, én is azt tettem mielőtt játszottam a játékkal. ami olyan az spoileresbe lett téve. Pl én magam is nem tetszésemet fejeztem ki amiatt, hogy a mellékküldik feladatait semmi nem jelzi. Ez a nyáron újra végigtolt Origins után picit pofáraesés volt. Sajnos annyira nem jó az angolom, hogy mindig pontosan megértettem a dolgot, igaz a játék viszont hülye biztos
Pl itt az sem tetszett, hogy az Originsben a mellékküldik elvittek olyan helyekre, ahol volt "valami", itt nem.
-
NB2
aktív tag
Én úgy csináltam, hogy a főküldetés elvitt egy helyre, ott megcsináltam 5-6 egyebet (ládák, mellékküldetések, stb), majd mentem megint egy főküldetést és megint 5-6 egyéb. Valóban ha csak az egyebekkel szórakozik az ember, egy idő után unalmas lesz, sőt a játék végre még így is unalmas lesz
Dobókocka játékról találsz itt leírást, nem nehéz, de kell hozzá szerintem szerencse is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Black & Decker töltőt keresek
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest