Hirdetés
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
HugóBoss
tag
Prime gamingen megint Valhalla cuccot adnak. Pajzs, kard, hajó.
[link] -
HugóBoss
tag
"Your shopping cart cannot currently be ordered since one or more of the products in your cart has an invalid price or is not available in the requested quantity. If you have any questions, please contact customer service"
Próbáltam season pass-t venni. De az árak valamiért dollárban vannak, gondolom az kavar be. Előtte összekapcsoltam az twitch-el az accountot.
update:
Ha rákattintok az akciós banner-re, akkor meg ezt dobja:
Seems this is not the store dedicated to your territory.
Please note you'll not be able to purchase due to geographical restrictions. -
HugóBoss
tag
Nektek megy az Ubi? Nekem azt írja, h nem
-
HugóBoss
tag
Volt szó róla, hogy valami peccs felgyorsítja a játék indítását. Abból lett valami, vagy csak konzolon van ilyen? Mert nekem továbbra is sokáig tart, mire az átléphetetlen reklámok lemennek, aztán kontentet keres.
-
HugóBoss
tag
Valóban elég fura lett a befejezés...Az sem biztos, hogy értem
Lehet sokat ront, hogy a vége felé, már elnyomogattam a beszélgetéseket
-
HugóBoss
tag
Igen, az a legnagyobb baj, hogy a main sztorin kívül nincs semmi. Nincs quest, nincsenek cuccok, amik szükségesek a továbbjutáshoz. Mióta megvan az a skill, hogy rá tudok ugrani a célpontra (és az már nagyon régóta megvan) nem is használok mást. A szintek jönnek, a pontokból már megvettem mindent, ami kell. Nincs motiváció, hogy bármi mást csináljak a sztorin kívül.
-
HugóBoss
tag
Ez a 11gigás cucc a ragnarök volt? Nem tudom eljutok-e odáig valaha...kezd kicsit uncsi lenni a játék, pedig már csak a main quest line-t csinálom, nem rohangálok semerre
Valahogy jobban bejött az Odyssey. Nem nagyon van moziváció, hogy bármit csináljon az ember...Felupgradeltem a Varjú setet, semmi mást nem használok. A pénz nem kell, az alapanyag sem, mert a játék felére lett annyi, hogy kitartson. 2 axe-t használok, abból aaz egyik, amit a játék elején kaptam, a másikat meg menet közben vettem a gyerektől, mert szépen világít. Szóval az a baj, hogy nincs semmi indok, hogy bármerre járjak a világban. A legendás állatok sem adnak semmi extrát
-
HugóBoss
tag
Elkezdett crashelni a játék. Indítás után random
Volt driver update driver booster pro-val (eredeti, nem crackelt), aztán visszaállítás is, de nem segített
-
HugóBoss
tag
Van egy napi quest, amit eddig akár hányszor vettem fel, kész lett, mielőtt a helyszínre érhettem volna... Amikor a szekereket kell felgyújtani.
-
HugóBoss
tag
Bocs, season pass 2, nem game pass
-
HugóBoss
tag
Contract questben az NPC-k, akiket meg kell ölnöm, ha a híd innenső felén kapom el, akkor fejenként 2 headshot, ha átmennek a hídon, akkor már halálfejes elitek
Elvileg az alapjáték 37%-át csináltam csak meg. Nincs elég időm játszani+filmet/sorozatot nézni+élet. A crossover részt megcsináltam, nem tudom azt számolta-e. Vszont most jó lenne megvárni az új game pass-t, hogy egyben legyenek meg a DLC-k. Vagy a game pass 2-ben nem lesznek benne a régiek?
-
HugóBoss
tag
Haladok a sztorival, most vagyok 170+ A kérdés, hogy a sztori most ott tart, hogy át kellett menni Vinlandra, ami 160as, viszont még vannak Angliában alacsonyabb területek, ahol nem jártam, de még nem is küldtek. Ide még később küldhetnek, vagy csak simán oda kell menni és le kell radírozni a térképről a csillogó pontokat? Mert azt sem akarom, hogy későbbre hagyom őket, és már rég kinőttem a helyet, mire visszamegyek.
A másik dolog, hogy az ubisoft connect folyton kijelentkeztet. Ráadásul hiába van bejelölve, hogy jegyezze meg az accot, mindent ugyan úgy be kell írkálni
Lehet a gép alvó üzemmódjával van összefüggésben?
-
HugóBoss
tag
1 kérdés... Honnan tudom, hogy egy talált fegyver jobb-e, mint ami most van, ha még nincs upgradelve? Most kb annyit tudok tenni, hogy mentem a játékot, upgradelem a cuccot, aztán max visszatöltöm
-
HugóBoss
tag
Az egy dolog, hogy nagyon ritka a gear loot a játékban, de hogy az első megölt zealotom sem dobott semmit, az nagyon elszomorított
-
HugóBoss
tag
Ezzel egyetértek, bár a Valhalla még csak 17%-nál jár (most lett gépem hozzá). De nekem jobban bejött a harc, a sok loot, a sztori is jobban érdekelt. Most a main quest line-on kívül nem nagyon van motiváció bármi mást csinálni... Lehet újra kezdem az odyssey-t, csak most max grafikával
Párhuzamosan az Origins-el, csak ott még nem jöttem rá, miért pörgeti maxon a hűtést
-
HugóBoss
tag
válasz
Anonymus23 #1597 üzenetére
De mindenhol azt írják, hogy a horgészat egy easy minigame, meg relaxing meg jó pénzszerzési mód... Meg amúgy is bosszantó, hogy nem jött össze...
-
HugóBoss
tag
válasz
tibaimp #1595 üzenetére
Akkor még 1 dolog.... Megépítettem a fishing hut-ot... elmentem pecázni. 40 perc alatt egy halat sem sikerül kiszedni a vízből. Néztem videókat, olvastam leírást, de nekem a halak rohadtul nem azt csinálják, mint a videóban. Elindul egy irányba és nyomhatok ott bármit, csak megy, amíg elszakad. 1-1 alkalommal random elfordult, de csak azért, hogy a másik irányba szakítson. Videókba 1-2 mozdulattal visszafordították, nekem soha nem fordult meg akkor, amikor a gombot nyomtam.
-
HugóBoss
tag
Sziasztok! Miért van az, hogy 24 nyílvessző kapacitást mutat az inventoryban a tegez, de csak 16db-ot tudok használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest