Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Biztos meglesz az a beállítás, ami még alig láttat visszalépést, de ad performanceban.
Előzőekben is volt így. ( AA, felhő, árnyék, npc részletesség, stb )De ez már legalább DX 12, ami nekem jobb volt itt ott.
Na majd alakul ez sztm itt is.
Meg hát kell egy év mire kész lesz a játék, mire kijönnek a peccsek és egyebek
-
myckey
veterán
Hozza amit az új generációs elődök.
Origins és Odyssey....
Tehát ez is remek szórakozásnak fog bizonyulni, aki vevő erre a stílusra, pláne ha még a megálmodott világ is kedvére van.
Nekem eddig a görögös a best of, de van akinek egyiptom a tuti, másnak meg majd ez .
Jó lesz, később nekivágok ! -
-
myckey
veterán
Vizekkel 233 km2 az Odyssey, plusz ott van a tetején a nem bejárható rész.
A szárazföld 130+km2 valahogy úgy. Nagyon szeretem benne a hatalmas tengert, remek dolog a hajózás része a programnak, is.
Valhalla is elég összetett lesz. Mindkettőnek vannak kiegészítői is, plusz területekkel.....
Jó az egész ahogy van, el lehet bennük veszni, csak időd legyen ! -
myckey
veterán
Szerintem az idő nagyon játékos függő.
Nekem Origins 140 óra körül lett, Odysseyben megint van már ennyi kb. De ahhoz képest sehol nem tartokViszont baromira leköt és pozitív.
Szerintem HA elkap a téma, meg a korszak és bejönnek a játékelemek, ebbe is több 100 órát lehet rakni. Elég terjedelmes itt is a játéktér, és van mivel elütni az időt.
Nagyon tetszik az új irányzat... Origins, Odyssey meg a Valhalla. De engem már nem érdekel hogy "AC" game. -
myckey
veterán
Biztos nekikezdek, ha ezt azt befejeztem....
Addigra már frissítések is lesznek, ami sosem nem baj !Tetszik az új irány, Origins és Odyssey is nagyon élménydús, teli jó dolgokkal.
Hajrá Valhalla !
-
myckey
veterán
válasz
Triathlete #141 üzenetére
Originsben 140 órám van, 99% lett. Főként a történet mozgatott.
Odysseyben közel 100 órám van, a fő történetre rá sem jutok, annyi mindent tudok csinálni, ami le is köt teljes egészében.
Ez sztm a DLC tartalmakkal, 400+ óra lesz nekem. ( 24% előrehaladás mellett van majd 100 óra és térkép is 27% . 10% szinkron pont van kinyitva )
Odyssey:
Hatalmas és jól kidolgozott világ, hajózás és felfedezés, csatázás és karakterfejlődés, sok típusú feladat ami a fő sztori után is adott, döntés kényszer az interakcióknál ami kihatással van a későbbiekre. Tetteink szerint alakuló feladatok. stb....
Sok sok tennivaló, csak legyen idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Fél konfigurációk
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest