Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
Sziasztok
Akit érdekel vagy érint pl. engem
Hamarosan [lehet frissíteni] -
need
addikt
sziasztok..
Nekem lemezen van meg a játék xboxon utána vettem hozzá Sesson Past..
(Meg néztem ott azt írja hogy Parizs már telepítve van..)
viszont nem tudom hogy a Druidás DLC hogy lehet elindítani..? -
need
addikt
válasz
Mr Chapel #1553 üzenetére
Igazad lehet mert valami hasonlóba már bele szaladtam...
Lesz majd egy küldetésem amit még nem kaptam meg.. ott a királyt kell majd elrabolni és abba a helységben lesz egy láda.. én már voltam ott és össze szedtem mindent kivéve ezt..
fél napig bogarásztam mire rá jöttem hogy oda lesz majd egy küldi..!
Na igen Open World meg szabad kóborlás.. ha nem tenném most mindezt úgy hogy még a Ragnar tesókhoz kell majd mennem 150 szinten ha nem kolbászolok el mindenhová akkor nem lenne kész a Raven Skill fa.. nem lenne a szettem kimaxolva.. mert mindenhez alapanyag kell és azt csak kolbászolással lehet megkeríteni.. -
need
addikt
-
need
addikt
Sziasztok..
Tegnap elkezdtem a Beowulf küldetést gondoltam hogy ma befejezem..
csak hogy nem volt már aktív.. utána jutott eszembe hogy idő korlátos..!de azt se igazán értem mert volt még 26 óra hátra.. na mindegy...
Most így buktam a dolgot..? vagy majd újra fel lehet venni...?
voltam a kis srácnál de mást küldit adott..! -
need
addikt
Sziasztok
Xboxon játszom most vettem meg a Seson Passt de nem a MSorebol. Hol vagy hová kell beírni a kódot???
Bocs srácok a Lama kérdésért -
need
addikt
Sziasztok..
Nem régen vettem meg Xboxon a Valhalla-át..
Van némi Assassin's Creed előéletem gyakorlatilag mérgezést kaptam mert egymás után toltam a Brotherhood..Assassin's Creed III.. Black Flag..Unity..Syndicate..itt vége is lett a dolognak.. úgy jó pár évig a Creed Origins..Creed Odyssey már kimaradt az életemből..
Most ahogy elkezdtem érdekelne a koncepció hogy milyen irányba vigyem el a dolgot..
mint ahogy látom ez már teljesen más mint ami az emlékeimbe volt..
Na most koncepció alatt azt értem hogy koncentráljak inkább a fő száll cselekményére és azon halajak..vagy most ahol vagyok menjek el minden hová fedezzek fel mindent (most kaptam meg az első Hunter feladatot a csoda szarvast)
Tehát hogyan vigyem a fejlődésemet..ez érdekelne első sorbanMi a jó Angliába való jutás majd alacsony szinten vagy minél magasabb szinten majd..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elden Ring
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest