Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Mr Chapel #1553 üzenetére
Igazad lehet mert valami hasonlóba már bele szaladtam...
Lesz majd egy küldetésem amit még nem kaptam meg.. ott a királyt kell majd elrabolni és abba a helységben lesz egy láda.. én már voltam ott és össze szedtem mindent kivéve ezt..
fél napig bogarásztam mire rá jöttem hogy oda lesz majd egy küldi..!
Na igen Open World meg szabad kóborlás.. ha nem tenném most mindezt úgy hogy még a Ragnar tesókhoz kell majd mennem 150 szinten ha nem kolbászolok el mindenhová akkor nem lenne kész a Raven Skill fa.. nem lenne a szettem kimaxolva.. mert mindenhez alapanyag kell és azt csak kolbászolással lehet megkeríteni.. -
arnikusz
veterán
válasz
Mr Chapel #184 üzenetére
Nem foglalkoznak vele, látod a tendencia az hogy kiadják különböző store-okba.
Aki akarja úgyis megveszi gondolják.
Én az enyémet Ubistore-ból csak a Standardot és hozzácsapták a Berserket, meg természetesen az uplay 20%-os kedvezményt mindig felhasználom.
Anno dobozossal akkor hagytam fel amikor öcsémnek megvettem a Wolfenstein legutóbbi részét és sehogy nem ment hosszú levelezés a fejlesztőkkel árán se , na ott befejeztem a dobozost.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS LG UltraGear 27GN800P-B IPS Monitor! 2560x1440 / 144Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- Fél konfigurációk
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest