Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Végül meg sem vártam, még válaszoltok, addigra megvettem..
Első AC-m lesz PS5-ön, a konti gombkiosztást szerintem majd mókolom, nekem támadásra az R1-R2 kombó halálos, nem bírom megszokni, na de akkor meg a többit hova tegyem.. na majd még kitalálom.
A dodge is nekem mindig kör, itt meg az X-en van.
#2188VTom
Odysseyben nekem 191 óra van, ebből már van egy kis New game+ is, de végül úgy voltam vele, más játéknak is helyet kell adni, főleg, ha ilyen hosszúak.Origins 101 óra alatt ment le, úgy, hogy a tekercsek java nem megoldott, de ott úgysem akkora dolog, nem ad engravet, nem tartom fontosnak.
Meglesem majd a képeid, bár nekem a 30 FPS kb. kizáró ok, perfben kezdtem neki.
Ja, természetesen a női Eivort viszem.
-
spleenszuru
őstag
Elég kihalt a topik, de hátha valaki ide téved, míg az akció alatt.
Túl vagyok az Odysseyn, és hamarosan Bayek kalandja is kész szerintem, így 100 óra után.
Úgy érzem, vétek lenne ezt kihagyni, hiába páran a dögunalom jelzővel illetik.
Ez is ugyanúgy kérdőjel takarításról szól főképp? Igazából az nekem nem baj.
Célozni mennyire fontos/kell benne? Mert Odyban alig lövöldöztem, viszont Originsben meglehetősen sokat megyek a predator íjjal.
Kontrollerrel bénán célzok, így ha sokat kell célozni, maradnék PC-n, ellenben biztos szép lenne 55"-on a konzolon. (Gondolom, van 60 FPS?!)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Fedora Linux
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest