Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aciduzzu
aktív tag
-
.LnB
titán
NA ÁLLJUNK MEG EGY SZÓRA!
Te mint Topikgazda, képes voltál ezt a vitát úgy moderálni, hogy meghagytad ezt ?! Majd a rá érkező, teljesen jogos, és felháborodott reakciókat pedig kitörölted?!
Eddig azt hiszem, maradéktalanul megadtam neked a tiszteletet. De ez mi a ****?! És akkor most borzasztóan vissza fogtam magam, hogy nehogy még én legyek banolva. Egy Topikgazdának szerintem nem így kellene "tisztogatnia", viselkednie.
Ui: Na most akkor én megyek a modker-be.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
3L1T3
addikt
válasz felixo #23583 üzenetére
Csak neked ment a válasz de kifejezett nem szántam senkinek!
i@lex Köszi , tényleg a jó szándék és a pontos információ átadás a célom! Azt is megértem , hogy sokan csalódottak vagy nem kedvelik az én munkaadómat ugyanakkor arról is biztosíthatok mindenkit , hogy magasról teszek arra , hogy ki mit és hol vesz. Én ide egy játékosként járok fel akinek kicsivel több infója van és amit lehet megoszt.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
felixo
őstag
-
kriszpontaz
veterán
Én általában előre fizetek megrendeléskor, ha most akartam volna konzolt venni, az sem érdekelt volna ha ki kell fizetnem előre. Úgy is ki kell ha megjön, akkor nem mindegy? Nem értem ezt a felháborodást egyeseknél. Én nem ugrottam bele az előrendelésbe, majd a második körben megteszem. Ráér jövőre.
-
3L1T3
addikt
válasz felixo #23580 üzenetére
“Még” ugyanakkor kétlem , hogy ~ 50 embernél többet kitudna majd szolgálni az Euronics.
Azt gondolni , hogy egyes partnerek maguktól találták ki az előleget , plusz felháborodni ezen úgy , h külföldön bevett szokás és sehol sem panaszkodnak miatta nevetséges.
Nem a kereskedők találták ki , hogy ne legyen megfelelő mennyiségű konzol megjelenéskor , itt páran még is karóra húznák ezeket a kereskedőket! 😅 Szerinted egy kereskedőnek jó , ha nincs mit eladni? Boltokat , embereket fenntartani egy ilyen időszakban? Sajnos nem! De tovább sírjon (tisztelet a kivétenek) akinek az a 20.000 Ft előleg fáj ami lejön a vételárból... , hogy szeretné a gyártó és a kereskedő is kiszűrni azokat az első “vásárlókat” akik basznak átvenni a gépet de te azért kiküldöd neki utazik a gép ~ szerda , csütörtök , péntek és majd hétfőn vagy kedden talán visszajön a depóból és talán feltudod adni olyannak aki TÉNYLEG MEG AKARJA VENNI ÉS MEG IS TUDJA TENNI 1-1.5 héttel későbbre.Biztos a Media Markt is azért fizetteti ki az egész konzolt mert unatkoznak! Őszintén megmondom ez a jobb megoldás és nem az előleg!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
Nem tudom volt e már, mert amint feljött a TV téma, elvesztettem a fonalat. De..
A PS5-ös trófeákért jutalmak fognak járni:
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Wesder #23575 üzenetére
Kár, hogy ilyen könnyen elhitted azt a kettőt. Szerintem lett volna ebből még három vagy négy is, ha kicsit kételkedsz.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Wesder #23575 üzenetére
Nem akartam kettőt, csak így sikerült. Úgy voltam vele, hogy majd visszamondom az egyik előrendelést ha már biztos valamelyik, látva mi megy a topikban, de elfelejtettem, hogy ez anglia, itt nem vesznek fel előrendelést nem létező készletre. Mikor meg lehívták az árát és jött az sms csak szívtam a fogamat mert nem számítottam rá. Mindegy, majd jó lesz valamire a másik is
[ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #23574 üzenetére
Ja, hogy te kettőt húztàl be. Szégyeld magad!
Nyílvàn aki a 20k előleg miatt kàrok, az inkàbb ne is vegyen nextgen konzolt. Legalàbbis most ne.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
karmaresz
senior tag
válasz Krisz0630 #23556 üzenetére
Köszi! Jó mindig személyes tapasztalatot hallani. "Sajnos" nagy a nappali, könnyen hozzászoktunk a 65"-hez, így ha váltok, fentebb kell egyet lépnem a 75"-re. Van itt jobb, van többet tudó tévé, de mivel az eredetileg tervezett 400K-t így is túl fogom lépni, ezért próbálom még párom által is méltányolható szinten tartani a költést.
Most viszont türelmesen kivárok, mert mára az árukeresőn 550-ről 650-re emelkedett az ára. Gondolom, mindenki készül a BF-es "nagy áresőre". Jobb is lenne jövő év elején, mikor már 3 év a gari, addig meg csak kijövök a mostani plazmával még.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
pulffy
őstag
válasz bulikavagyok #23564 üzenetére
Köszi
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
F-ECT$
titán
Egyelőre még abban sem vagyok 100%-ig biztos, hogy lesz gépem.
Ha lesz, akkor sem biztos, hogy reális lesz 300-350k körül eladni. (Lehet, hogy jó páran fogják árulni 220-250k körül.)
Ha lesz is vevőjelölt, akkor sem biztos, hogy tényleg fizetni fog, de akkor meg megtartom, és lesz Day1 gépem
Dive ever, work never.
-
nagyúr
-
pulffy
őstag
Srácok azt már lehet tudni hogy állítva milyen magos a ps5 ?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #23558 üzenetére
Mintha olyan nagy probléma lenne kifizetni 450 vagy mennyi fontot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
luigi106
tag
válasz Carlos Padre #23558 üzenetére
A médiamarkt itthon is elkérte az egészet, kiváncsi leszek mi lesz belőle?
-
Carlos Padre
veterán
válasz ForRedGlory #23535 üzenetére
Itt angliában a TELJES vételárat lehúzták előre a számláról, ne sírjon már a szátok egy kis előleg miatt.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Krisz0630
senior tag
válasz karmaresz #23554 üzenetére
Az XH90-et mindnekinek csak ajánlani tudom! Több mint egy hónapja van meg,eddig kifogástalan.
Érdemes várni rá egy jó akciót, én is -25%-al vettem meg, az eredeti ára nagyon borsos.Gondolkodtam még OLED-en, főként a tavalyi szériás LG-ken, az ár miatt. Ebből az árból kijött volna egy B9, de a beégés miatt végül maradtam ennél.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
-
karmaresz
senior tag
válasz BLOODSHOT #23518 üzenetére
Nagyon érik bennem is egy TV csere a nappaliban. Megnéztem amit lehetett. Nekem ár/teljesítmény arányban most a Sony X900H nyújtja a legtöbbet, de ha elfogadható az angolod, érdemes megnézni ezeket a bemutatókat.
https://www.youtube.com/watch?v=jh8pJ9dTaYo
https://www.youtube.com/watch?v=eb-8uOqr4fI
https://www.youtube.com/watch?v=97uki_4s3ZUOnce, I thought I was wrong but I was mistaken
-
WaterWave
veterán
válasz Elderath #23547 üzenetére
nagyszeru, akkor legyen 6oo ezer, plusz adok melle egy félig telitankolt kettes golfot.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz Tomtailor85 #23536 üzenetére
Nem az eladóval van baj, hanem majd a vevővel /persze ha lesz rá/
Képtelenek az emberek várni, akik meg biztos megkapják, inkább eladják 25o-3oo ért, és várnak velünk együtt akik nem kapták meg 2-3 hónapot, hogy akkor majd féláron lesz nekik a gépük. Ahol lószar van ott veréb is. Türelem emberek.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Blaze_
aktív tag
válasz ForRedGlory #23535 üzenetére
Én ezt nem is értem. A mai szavazás alapján csak ebben a topicban van cirka 100 ember aki örömmel fizetett volna foglalót ha kértek volna tőlünk, de még eddig se jutottunk el...
-
Neoteric
addikt
válasz BLOODSHOT #23518 üzenetére
+1 Sony-ra. Tudja HDMI 2.1-et, Dolby Visiont, nemsoká VRR-t, jobb a motion handlingje, olcsóbb, és mégiscsak egy ecosystem, a távirányítójával lehet kezelni majd PS5-öt.
Ha többet is rászánsz, akkor viszont LG CX OLED-et is érdemes látómezőbe raknod.
PSN: ne0teric_sAN
-
RudY
addikt
Ezt hogy? Panaszkodsz, hogy túl meleg és ÜFSZ rátolja a kakaót?
Sony to optimise the PS5 fan with online updates
Sounds cool.
[link][ Szerkesztve ]
-
Tomtailor85
senior tag
Most van egy 300-ért digitális! Anyagi okok miatt eladó!
-
mettek
addikt
válasz ForRedGlory #23522 üzenetére
Elég rosszul gondolod. A Sony kérte a kereskedőket hogy így menjen foglalóval az előrendelés. Mindenhol kértek foglalot a Sony hivatalos viszonteladói.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Moby
addikt
De igen, garantálják. De ezt inkább beszéld meg 3L1T3-el(ő a KV góréja).
-
F-ECT$
titán
válasz Elderath #23523 üzenetére
Ha nekem megjön a rendelésem, és 300-350e körül el lehet adni a lemezest, akkor én tuti el fogom adni. Nekem megér pár hónap várakozást, hogy szinte ingyen legyen utána egy PS5-öm. (Egyelőre 250e-ért már elvileg elment két lemezes a HA-n.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
syler123
veterán
Én előrendeltem (később), de nem kértek előre pénzt. Ez változott? Nem csak azoktól kértek, akik meg is kapják novemberben?
[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
Van még valahol PS5 hirdetés amúgy? Kíváncsi vagyok mennyit mernek érte kérni.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
ForRedGlory
félisten
válasz stickermajom #23490 üzenetére
Ez a foglalózás (konzolvilág) egy hülye vicc. Talán foglaló nélkül félnek, hogy a többszörös túljelentkezés mellett rájuk rohad a PS5? Max 1 nappal később adják el... én nem fizettem, mert akkor sem tudnák garantálni, így meg nyaljanak sót.
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
PS5-höz melyik TV-t ajánlanátok?
55" Samsung Q90T vagy 55" Sony X900H?
Köszi
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
Moby
addikt
Több helyen is téved, inkább csak a boot hangok miatt jó. Milliószor hallottam mindet, de megunhatatlanok
Every PlayStation Launch Game, From PS1 To PS5 -
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #23511 üzenetére
Az idei évtől teljesen...
-
.LnB
titán
válasz iegyetlen #23489 üzenetére
Akkor vagy nem jól olvasod, vagy az összkép csalóka. Mi, akik már le is foglalóztuk, nem fogjuk ezt állandóan beírogatni. Várunk. 98%, hogy kapunk is. Én a maradék 2%-ot annak tartom fent, hogy valamit esetleg elszámolt a bolt, ahonnan rendeltem. Nem parázok, nem folyok bele ezekbe az eszmecserékbe. Sokunknak sikerült, csak van akiknek nem, és náluk ez még mindig téma, és folyamatosan elő is jön.
A mai szavazás szerint innen a fórumról ~86 felhasználónak sikerült a megjelenés napjára előrendelni egy példányt. Csak ők nem írogatják ezt naponta be.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
egyértelmū,kiégtél
doomot imádtam (egérrel 100+ fps👍), part2 elfogadtam és csodáltam, niohban túl sokat szopattak de sokszor élveztem, ff gyönyörū nosztalgia volt...az orit is kedveltem (csak nem volt kész a tech) és a wastelandet akarom pótolni majd, de a divinity2 után magasan a léc
animal crossingot nyomasd lehet az kellLife, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
Látod! Látod? Sokat kellett volna Assassins Creedezni. Az legalább konstans szint(ű).
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #23505 üzenetére
Fú, nekem ez az év évtizedes viszonylatban szörnyű volt Doom Eternal-t végig se nyomtam, Part2-t utáltam, NIOH2-t nagyon nem jött be sokáig, aztán csak kiplatináztam, de a végére sem szerettem meg igazán. Az egész idei évem egy borzalomtenger volt videójátékokból. Csalodás volt majd minden. A Cusimára, az ORI-ra, meg a mafia remake-re emlékszem vissza szívesen, a többit inkább ne is láttam volna...Összesen talán 10 játékkal játszottam idén, de a felével sem kellett volna. Remélem itt a végén ér még kellemes meglepetés.
-
Bogyi007
veterán
válasz hombre[EU] #23505 üzenetére
Főleg ha jut is az új gépből...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hombre[EU]
veterán
egy hónap múlva PS5,Cyberpunk és Demons Souls úgy,hogy mögöttünk egy Nioh2,Doom Eternal,FF7,Part2,Tsushima...
2013 óta szerintem a legjobb évLife, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
Úgy tudjuk, hogy az európai sonyt marhára nem érdekelte a honosítás, az egészet a sony MO pénzeli. Legalábbis ezt nyilatkozták. Araynos elképzelés, hogy bármilyen térképen fentlennék, de sajnos nem. A burgerking annyi PS5-öt osztogat szét hambureger mellé az akciójában, amennyi egész MO-ra jön megjelenésre. A bolha pöcsén vagyunk a pattanás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest