Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iegyetlen
csendes tag
MediaMarkt-ban elérhető.
Látom már íra más is.
[ Szerkesztve ]
-
iegyetlen
csendes tag
Igazából így olvasgatva a fórumot az jött le, hogy így egy hónappal a megjelenés előtt még mindig csak találgatások vannak, hogy ki mikor fog hozzájutni a géphez.
-
iegyetlen
csendes tag
Sziasztok!
Jól értelmezem a Dual Entitlement-t?
Ha pl. most veszek valakitől egy lemezes FIFA21(PS4)-t, akkor ha megkapom az új gépet (régi nincs), akkor ingyen frissíti PS5-re?
Lesz így bármi különbség, mintha megvenném a PS5 verziót?Köszi a segítséget előre is!
-
iegyetlen
csendes tag
Kicsit nekem ellentmondásos a sztori, csapból is az folyik, hogy HDMI 2.1-es tv a tuti az új konzolokhoz, mert különben nem lesz 4k 120fps, ami amúgy se lesz, mert a gép nem elég erős, ahhoz hogy 120 fps-en futassa a játékokat, sőt eddig az volt, hogy örüljünk ha nem esik be 60 alá... nyílván ha most kellene tv-t vennem, a későbbiek miatt én is fontosnak tartanám a frissebb portot, de csak ezért tuti nem vennék új tv-t.. vagy valamiben tévedek?
-
iegyetlen
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kezdő kérdésem:
Feltételezem kell majd készítsek, egy felhasználói fiókot, ennél érdemes valamire figyelni, pl. van előnye/hátránya, hogy milyen nyelvet/nemzetiséget állítok be?
PS+ előfizetés szokott leárazva lenni? -
iegyetlen
csendes tag
Mindig mondják, hogy a férfiak sose nőnek fel igazán, hát be kell valljam az új PS nagyon beszippantott. Azon szerencsések közé tartozom, akinek jutott megjelenéskor és már majdnem egy hete nyüstölhetem.
Sajnos jelenleg nem mindegy nekem (se), hogy mire költök el több 10e Ft-t, de az élmény számomra többet ad, így a tovább adás lehetőségét hamar elvetettem. Ennek ellenére teljesen megértem azokat, akik a haszonért cserébe várnak még pár hónapot. De szerintem is tök jó lenne, ha ezzel bezáródna ez a kérdés, mert a napi 4-500 hozzászólásnak a 70%-ban ez a téma…
Igaz az új next gen játékokra még várnom kell, de a kimaradt generációk miatt igazából minden játék nagy újdonságként hat. Jelenleg a God of War-ra sikerült rákattanni, ahhoz képest, hogy nem most jelent meg eszméletlen a látvány világ.
A leírt hibák közül nekem egyedül a random lemez felpörgetés jött elő, de ezzel azért együtt tudok élni és remélem ennyiben ki is merülnek a bugok -
iegyetlen
csendes tag
Sziasztok!
Próbálnám frissíteni a FIFA21-t (lemezes kiadás), de csak megvenni engedi a PS5-ös verziót, ingyen frissítést sehol nem ajánl fel.
Járt más is így?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs