Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GegeWarrior
senior tag
válasz temes69 #24987 üzenetére
FAKE, kamu, sajnos. Azt hiszem most jól lejáratta magát az edigital. Szerintem játszanak a magyar nyelvvel és arra gondolnak ezzel a megjelenés napjával, hogy amikor náluk megjelenik, ergo majd február március. De ha így van az mekkora szar már.
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
őstag
Azért kemény, hogy mostanra 9000ft a különbség a US store és magyar árak között Konkrétan Sackboy árakat keresgéltem most először, lemezest akartam de így marad a store.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
balazs025
senior tag
Volt már? Marvel's Spider-Man: Miles Morales trophies
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Nem tudom írta e már valaki, de haver tegnap előrendelte a konzolt az extreme-nél és kapott visszaigazoló mailt, hogy megkapja megjelenés napján mert még belefért a kvótába. -
-=Jam=-
őstag
válasz felixo #24982 üzenetére
Persze, hogy kamu. Facebook csoportban olyan is kapott, aki elő sem rendelte
#24983 Peace: Szánalmas egy cég, nekem egyszer volt velük dolgom, akkor is átbasztak és még ők követelőztek, úgyhogy soha az életbe nem fogok velük semmilyen szerződést kötni, az is biztos, PS5-öt se szívesen vennék onnan, de ha nincs más kénytelen leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz -=Jam=- #24981 üzenetére
Ez most már a 4. vagy 5. ilyen levél..... Már kezdeményeztem múltkor egy chatet velük, hogy lesz is érdemi infó valaha, mert most már a sokadik semmitmondó levelet kapom, ami nem érdekel. "Ha lesz publikus infó, az kinn lesz az oldalon..." És kussoljak egyébként is. Csak ezt nem tette hozzá.
-
felixo
őstag
Akkor most az Edigitalos email kamu ?
Nem fog mindenki kapni ?Redmi Note 9
-
Peace
nagyúr
És egy újabb semmitmondó Telekom PS5 e-mail.......
-
hombre[EU]
veterán
akkor a héten digital foundry videók
Life, Uh, Finds A Way
-
zkxdn
őstag
Skill Up, Geoff K, Nessaj is a ma 14 órát "teaselgetik". Lehet akkor lesz az unboxing...bár az nekem kicsit furcsa időpont mert az amcsik még pont akkor kelnek fel
-
.LnB
titán
válasz Sordoran #24974 üzenetére
Azokkal meg az a baj, hogy benne vannak abba a Collection-be. Egyébként én is ezt várnám.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sordoran
addikt
válasz #42308056 #24970 üzenetére
Azért most ne nagyon várjunk csodát, mivel a PS4 játékok is kompatibilisek a PS5-el, tehát ráérnek nyugodt tempóban kiadni PS5 címeket a PS+ részeként. Illetve sokan jobban örülnének, ha nagy AAA PS4 címeket kapnának még jövőre, a szórható (értsd: kis vacak) PS5 címek helyett.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Bogyi007
veterán
A Resogun nem első hónapban volt már Ps Plusban?
Igaz Ps3-on is kijött de az Ps4-en is megjelent...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Def26
félisten
válasz #42308056 #24970 üzenetére
pár hónap után már jöttek, de csak ilyen kisebb címek. Outlast volt számomra az első komolyabb cím, amivel már leültem játszani. Később jött talán az infamous (de lehet tévedek) ami már AAA cím volt.
szerk, megnéztem, 3 hónap után (outlast) már értelmes címek is jöttek (kinek mi). infamous 2015 január.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Amúgy ha már szóba került a PS Plus, mikor kezdenek el PS5 játékokat is adni benne? Novemberben már jön a konzol, valamit jövő hónapban már érdemes lenne betenniük a csomagba.
PS4-nél hogy volt annak idején?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Scarletiel #24968 üzenetére
Akkor lehetne a Deamon's Souls is ingyenes novemberben, sok mindenkit bevonzana.
Alapból már a koncepció sem olyan eget-rengető a Destruction AllStars esetében, ez is közrejátszik.
Mindegy, én is örülök, hogy ingyenes lesz, mert sokat nem adtam volna érte. Fiamnak így meg remek lesz. Főleg ha lenne még benne split screen co-op is, akkor el lennénk majd vele.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Scarletiel
senior tag
Nem feltétlen. Lehet be akarják vonzani az embereket a Plus szolgáltatásba. Amúgy kb egy rocket league kategória lesz szerintem. Könnyed kikapcsolódást fog biztosítani.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
.LnB
titán
Látható volt, hogy nem egy komoly AAA cím. Ezt viszont nem gondoltam volna, hogy rögtön Plus-ba jelenik majd meg. Lehetnek akkor bajok vele..
-
syler123
veterán
válasz Oppenheimer #24958 üzenetére
+1
Elég gáz, hogy resolution módban nem tudja a 60 fps-t. Performance mód ha mindenigaz 1080p, ami azért erősen vicc kategória 4k tv-n.
[ Szerkesztve ]
-
dinostaRR
tag
válasz Tomtailor85 #24917 üzenetére
Hatalmas volt végig olvasni ezt a pár oldalt, de ennél szakadtam, köszi
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
karmaresz
senior tag
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Wesder
félisten
BC módban elfuttatja majd 60fps-sel és jólvanazúgy. Nincs rà erőforràs hogy esetleg 4K is legyen az első rész, mert gőzerővel dolgoznak a Nyugdíjazható màsodik részén.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zkxdn
őstag
Dolgoznak a következő részen teljes gőzzel
/s -
-
ImACeltic
őstag
Ezt a 60-at gondolom natív 4K-ban vagy legalább CB 4K-ban fogja futtatni mert a performance mode eredetileg 1080p-ban fut és szerintem sokkal több erő van a PS5-ben annál, minthogy csak azt a +20 fps-t megadja a játéknak ami a Pro-nál még hiányzott.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
d@vee
őstag
válasz Tomtailor85 #24946 üzenetére
Én 19-én. De így kár volt az öröm. Mindjárt berendelek mérgemben német VPN-el egy rakás cuccot utánvétre valami lakatlan házhoz -.-
Ja
-
Violka2016
tag
Kár érte akkor, már beleéltem magam... USA-ban mekkora balhé lenne egy ilyen malőrből... Akkor várakozok tovább...
-
d@vee
őstag
válasz Tomtailor85 #24943 üzenetére
Így már értem. Hát akkor a fene az ügyes kis ujját, aki kiküldte szopatásból mindőnknek. Ez egy olyan vicc, ami épp nem esik jól senkinek.
Ja
-
törölt tag
válasz echterion #24940 üzenetére
Szia,
Nyugodtan lehet érdeklődni akár a facebook oldalukon akár telefonon csak kérd,hogy kérdezze meg az illetékest és alátámasztja amit írtam, olyan ember is megkapta sajnos a mailt aki a tegnapi napon nyomott rá az előjegyzésre 14.-e körül fog átváltozni az előjegyzés elérhető rendelésre a weboldalon keresztül és majd ott lehet pontosítani, akik már 18.a 0:01 után rendeltek lehetetlen,hogy kapjanak első körben.
Viszont majd ahogy válaszolnak a supportok, illetékes bevonása után több embernek és bemásolják ide,majd elhiszitek.
[ Szerkesztve ]
-
Tomtailor85
senior tag
-
d@vee
őstag
Most magyarul légyszives...
Vagy ez akart lenni? Felhívtad az edigitalos arcot és azt mondta mindenkinek ment email. De ez az email nem jelenti azt, hogy ténylegesen jut is.
Ha erre gondoltál így írd le, látom mást is megzavart a szuáhéli akcentus.Sajnos edigi az ilyen. Anno küldtek már rossz terméket, garipapírt kifelejtették, fekete péntekes rendelést 10 ropival drágábban küldték utánvéttel, garis gondok, stb...de azért rendeltem innen is, hátha.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
echterion
nagyúr
Azért az milyen érdekes már, hogy ennyire egyszerű az embereket akár félre is vezetni, elég valakinek benyomni, hogy edigi felsővezetés, oszt mindenki szidja itt őket, mint a bokrot. Mintha több hitele lenne ezzel kapcsolatban egy random fórumozónak, mint akár egy üfsz-osnak.
-
Sefneni
őstag
Igazi érzelmi hullámvasút ez a mai nap a PS5 előrendelések szempontjából. Én párom miatt még szeptemberben rányomtam az Edigitálos előjegyzésre, erre ma látom az emailt. Kiváncsi vagyok, tényleg lesz-e belőle valami. Bár ő már lemondott róla, hogy idén a fa alatt PS-ezünk.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
F-ECT$
titán
válasz KaitouP #24934 üzenetére
Ismerve a vállalati CRM rendszereket valószínűleg csak annyi történt, hogy tényleg akartak küldeni emailt az összes előrendelőnek ("köszi az előrendelést"), csak nem jó email content-et sikerült behúzniuk a küldőbe (hanem a 2 héttel ezelőtti "biztosan megkapod" verziót). Gondolom mindkét html nevében szerepelt a PS5, és sikerült összekeverni. Az meg csak trehányság, hogy az időközben lemondókat nem hagyták ki a címlistából.
Dive ever, work never.
-
lacy86
addikt
Nem gondoltam volna , hogy az Edigital gyorsabb lesz mint az Alza.
-
KaitouP
nagyúr
válasz marquuard #24927 üzenetére
Akkor viszont meg ne írják a levélben azt, hogy "biztosan megkapod a megjelenés napján", mert ez félrevezetés.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Jinxb1rd
addikt
válasz GegeWarrior #24931 üzenetére
Én mondok még egyet, ami pont aktuális lehet még (mint a cseresznye a desszerten ): eszméletlen lassan szállítanak néha. Főleg ha garanciáról van szó, de új termék rendelésénél is volt már rá példa, hogy másfél-két hétbe telt egy raktáron lévő termék kiszállítása.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
GegeWarrior
senior tag
Azért ez elég szemét dolog, hogy szórakoznak az emberekkel. Eddig nem volt bajom az edigitállal, de ez egy orbìtális hiba a részükről.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Tomtailor85
senior tag
Nekem elméletileg lesz egy itteni tagtól digitális beszerzési áron, ha esetleg bejön az edigitalos, akkor tovább adom akinek kell!
-
Jinxb1rd
addikt
Én nem kaptam e-mailt, de felhívjam én őket, mert jól láthatóan nektek ez valahogy nem megy?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
marquuard
veterán
válasz dienesoft #24925 üzenetére
Szerintem igaza lesz kollégának, és tényleg csak az fog kapni, aki október közepén is kapott visszaigazolást. Ez a mai levél egy talicska fossal egyenlő, nincsen benne semmi. A link meg egy általános PS5-ös edigital oldalra dob, ahol arról tájékoztatnak, hogy elfogyott.
PSN ID: marquuard
-
dienesoft
csendes tag
Na jó, itt irgalmatlan nagy a zavar. Tisztázzák már, hogy ki kap TÉNYLEGESEN és ki az, aki véletlen kapott ilyet.
-
Elderath
őstag
Előrendelést megkapod, de a konzolt nem
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
marquuard
veterán
Szerintem mindenki lője le az edigital-hoz fűzött reményeit, mert ők maguk sem tudják. Igaza volt a médiás csávónak, majd megtudja mindenki, amikor megjelent. Kezd nevetséges lenni a sztori.
-
Elderath
őstag
A kabaré folytatódik
-
marquuard
veterán
Azt mondta, hogy mindenkinek jut, de ez nem azt jelenti, hogy jut is?
Sokszor megzavarnak a felkiáltójeleid, bocs.Tegyük már rendbe, hogy mi áll szó szerint az emailben:
"Jó hírünk van, Te már biztosan megkapod a PS5 előrendelésed a megjelenés napján."
Itt szóba sem kerülhet, hogy mindenkinek jut, DE NEM MOST.[ Szerkesztve ]
-
Tomtailor85
senior tag
Én is kaptam email az edigitaltól! Felhívtam az ügyfélszolgálatot, de ott azt mondta nekem a faszi, hogy mindenkinek! Nem jelenti azt, hogy jut is! Akkor minek írták, hogy jut? Akkor most mi az igazság?
-
Elderath
őstag
[ Szerkesztve ]
-
d@vee
őstag
El sem hiszem hogy a digitalos rendelés összejött. Ha nem rakjátok be ide a képet, észre sem veszem. A promóciók mappába tette, azokat meg instant törölni szoktam. A kukából szedtem ki az emailt
Ja
-
marquuard
veterán
Nagyobb összeget tennék rá, hogy Edigitaltól nem lesz konzolom. Már rég elfogytak, mire én észbe kaptam náluk. Nem tudom elképzelni, hogy ez valós.
Szerintem az történt, hogy az ügyfélszolgálatosban nem merült fel a hibázás lehetősége. Így tök logikus volt (mert miért ne lenne az) számára, hogy megerősítőlevél = megjelenéskori kiszállítás.
Aprópó, elszórt üzletlánc felsővezetők, industry insider-ek rám uszíthatnák a Media Markt-ot is, ahol jelentős pénzt parkoltatok egy ideje a konzolra.
[ Szerkesztve ]
-
-
nxswitch
senior tag
válasz #44275968 #24905 üzenetére
Neked ez az infó honnan van?
Ahhoz, hogy véletlen a törölt rendelésekhez is emailt küldjenek ki, nem kell nagyon elrontani valamit. Mivel a törölt rendelések ugyan úgy megvannak a rendszerben, ezért lehet nem gondoltak erre. A fura az lenne, ha olyan is kapott volna emailt aki nem is rendelte elő.
[ Szerkesztve ]
-
horkaytom
tag
God of war 3 remastered es a 2018-as ps5-on 60fps, menteseinket at lehet vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest