Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #24593 üzenetére
launch modellen kívül,ha jól emlékszem, egyik sem játszotta le a lemezeket...márpedig ps2 játékot biztosan nem vásároltak digitálisan és a késōbbi modellek limitáltak voltak,mert csak a letölthetō játékokat (PS2 Classic) játszották le, amibōl nem sok volt és régiónként eltértek
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
NyMRooD
őstag
válasz Jinxb1rd #24558 üzenetére
Ps5-ön van kb 10 no name ps4 cím amit nem tud lejátszani, volt róla korábban lista.
Az xbox sx-en összesen 39 xclassic és 568 x360 címmel tudsz majd játszani, ami a két generáció játékainak csak egy töredéke, ami persze mérföldekkel jobb mint ami kék oldalon van de attól még nincs sem itt sem ott rendes BC a korábbi genekre. Megértem, hogy zavar, engem is, de a többség nem igényli sajnos.
#24596 ProEvoFan Már rengetegszer le lett írva, azok kiknek azok a genek kimaradtak, pl én is kipróbálnék 1-2 címet, mivel nem játszottam velük korábban semmilyen emléket nem basznék el, azt meg nem értem, hogy téged miért zavarna ha bárki elcseszné a saját emlékeit.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
ProEvoFan
nagyúr
De most komolyan....
Ki akar játszani ps1.2.3. játékokkal?
Az az élmény akkoriban volt szép és jó.Miért akarjuk elrontani a szép emlékeket?
Uncharted 4ben játszottam a Crash Bandicoot-al.Szép emlék élt bennem, de most amit láttam, az nagyon gáz már mai szemmel.Ne basszuk szét a régi kellemes emlékeket.
PS4 bc ok.Az a közelmúlt. -
Wesder
félisten
Amúgy miért a PS5 megjelenése elött egy hónappal kellett megvàgni a töltési időket PS4-en? Eddig miért nem ment?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #24591 üzenetére
Az első szériàban volt HW, aztàn emulàltàk késöbb.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
válasz Jinxb1rd #24585 üzenetére
Velem pont jóval kezdessz, olvasd csak el az aláírásom
Senki nem mondott olyat, hogy toxikus volt a hozzászólásod. Orbitális hülyeség volt. Azt írod, hogy amiatt választod az xboxot mert a ps5 "nem képes 100%-ban már az összes ps4 címet se lejátszani, nem hogy a ps3-at" ami szintén "nem képes 100%-ban már az összes ps4 címet se lejátszani, nem hogy a ps3-at", vagyis a választásodat ez nem befolyásolta, mert ennyire érdekel téged, hogy fut e a választott konzolodon a ps4es játék vagy sem, és mindezt képes is voltál megosztani velünk, majd ezután elcsodálkoztál, hogy nem sok egyetértésre találtál.
Szóval kezded már érteni, hogy lehet nem mindenki más a hülye?Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz hombre[EU] #24584 üzenetére
Hát, én még nem találkoztam olyan PS1-PS2 játékkal, ami anno nem futott a PS3-amon, pedig jópárat végigtoltam... ezen kár vitázni. Azok a címek, amiket érdemes időnként elő-elővenni, azok mennek...
The Truth is out there...
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Blaze_ #24575 üzenetére
Erre válaszul jöttek a PS fanboyok is azért itt, hogy dehát nincs is ps1-3 játék amivel AKÁRKI játszana, meg hát a PS4 meg van oldva, ráadásul ez leküzdhetetlen fal!+!"54!44
Be lehetne azt vallani, hogy ebben jobb volt az Xbox, megoldotta és kész. Írtam másik topikban is, hogy ez is egy szempont volt számomra is a vásárlásnál. Egyszerűen ezzel is egy nagy réteget beránt a Microsoft, nincs ebben semmi szégyen, hogy ennyire védeni kelljen a Sony-t. Ők ezt a réteget konkrétan leszarják, nem tudom miért kell ezt színezni.Másik oldalon meg ott van pl. a VR. Azt meg a Sony oldotta meg és akinél az az egyik szempont, azért fogja "fikázni" a Microsoftot. De nem hiszem, hogy ott mondanának az Xbox fanok ilyet h megugorhatatlan, meg senki se használná... Bár ezt maga a cég is mondja kb, ez elég nagy mínusz náluk is...
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Carlos Padre #24586 üzenetére
Én helyből fel tudnék sorolni legalább egy tucat psx címet amit újrajátszanék. Mi lenne ha elfogadnád, hogy nem csak neked vannak igényeid, amik igen felszínesek?
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Carlos Padre #24576 üzenetére
Hát te biztosan, mert az én hozzászólásomban semmi toxikusság nem volt, csak elmondtam a véleményem. Ellenben itt egyesek egyből gúnyolódni kezdtek. Miközben én vallásháborúban akarok részt cenni, csak kiválasztani az egyik konzolt. Ergo bagoly mondja verébre hogy nagyfejű.
Az új xbox futtatni fogja a 360-as címeket is, biztos azért mert ők képesek voltak leküzdeni ezeket a hatalmas falakat, amiket az óriás technikai előrelépések emeltek.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
hombre[EU]
veterán
válasz Lackooo84 #24579 üzenetére
hát persze csak ennyi a micro egy külön csapatot,rengeteg pénzt és éveket fektett bele a BC-be és még így is nagyon messze van a fullostól... a leghatékonyabb módja a kompromisszum mentes BC-nek,ha beépítesz egy hardwaret,amit kifizettetsz a vásárlóval.
Life, Uh, Finds A Way
-
Lackooo84
nagyúr
válasz hombre[EU] #24572 üzenetére
Mert? 2 szaros emulátort kéne rátenniük, és ennyi, 0 azaz ZÉRÓ hardverigényű a dolog.... Ha az összes PS3 képes szoftveresen PS1-2t emulálni, akkor a PS4-5 is képes lenne rá. Csak az sony azt nem nagyon szeretné, mer hát for the players.... akarom mondani payers....
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Kendek #24577 üzenetére
nagyon rosszak pláne a ps3 éra... a ps1-ps2 még a kis pixeles gagyi irányíthatóságát a retro feeling kárpotolja néha (bár modern tv-n elég kellemetlen), de a ps3 szétmosódott hd képe a droppos képfrissítéssel kegyetlen
egyik nap a smooth gameplayért sírnak, másnap pedig vissza akarják kapni a "régi sz@rt"Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy ha nem is 600-ért, de mondjuk ha lenne 1.000€-ért külön full BC kiadás (4+1 konzol az egyben), akkor mennyien csalódnának benne. Az emlékezetünkben persze nagyon szépek és jók ezek a régi szeretett játékok, de ma már nem adják meg ugyanazt az élményt mint anno. Mármint nagyon nem.
-
Blaze_
aktív tag
Tipikus "nem lesz ps5-öm, úgyhogy úgy döntöttem veszek egy Xboxot, de bizonytalan vagyok a döntésemben, úgyhogy bemegyek a PS5 topikba, hogy kiírjam magamból a confirmation bias-szal terhelt, kellően megalapozott indokok nélküli meglátásaim, hátha elmúlik tőle a bizonytalanság". Persze a célt nem éri el, helyette vérben úszó szemekkel ráugrik mindenki aki máshogy döntött.
-
Wesder
félisten
Ugyan így fogyott volna 600-ért is.
-
Carlos Padre
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Lackooo84 #24569 üzenetére
Nem lenne autentikusabb eredeti környezetében, CRT tévével nyomatni a retrót? Nem úgy lenne meg az igazi feelingje? Nem vagyok benne biztos, hogy a 4:3-as képarányú, nagyon alacsony felbontású játékok jól mutatnának az óriási, szélesvásznú UHD tévéken.
A PS3-as játékokra még azt mondom, hogy kár értük. Bár azért készült nem egyhez PS4-es remaster változat, ami viszont menni fog. Plusz még mindig várható remaster és remake is, de még ezzel együtt is van egy-két cím ami hiányzik. -
MODERÁTOR
válasz Lackooo84 #24567 üzenetére
Tehát ha nem viszi a PS5 direktben a PS1-3 játékokat, akkor az azt jelenti, hogy nem foglalkoznak a visszafele kompatibilitással? Mert akkor a PS4-es játékok futtathatósága az mi?
Persze megértem, hogy van igény a retróra és milyen jó lenne az eredeti PS1-2 játékokkal csapatni. Egyes PS3-as címek pedig még nekem is fájnak, de erről meg tudva levő, hogy technikailag nagyon komplikált, ha nem megoldhatatlan a kompatibilitás biztosítása. -
MODERÁTOR
Playstationnál amit én elképesztő hátránynak érzek, hogy nem foglalkoznak a visszafelé kompatibilitással.
Állítod ezt úgy, hogy közben szinte az összes PS4-es címmel visszafele kompatibilis lesz a PS5, és ahol lehet még a boost-olt futtatást is aktiválják. Szerintem ezt a mondatot most nem sikerült végiggondolni.
-
3L1T3
addikt
válasz Iparmágnás #24554 üzenetére
Kétlem és ha valaki el is játssza , hogy kiteszi a boltba az hatalmas felelőtlenség főleg a mostani helyzetben. (COVID)
Közös érdek, hogy mindenki házhozszállítással kapja meg a konzolját.
Jinxb1rd PS4 játékok 99%-át futtatni fogja a PS5. Dragon Ball Z Budokai 3 HD Collection az egyetlen játék ami miatt van itthon PS3-am. Szerintem ha valakinek van 1-2 játéka amit 2-3 gennel ezelőtt imádott, arra érdemesebb megtartani egy régi konzolt, mint sem sóvárogni a bc miatt.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Jinxb1rd
addikt
Hát akkor lehet marad az Xbox. Playstationnál amit én elképesztő hátránynak érzek, hogy nem foglalkoznak a visszafelé kompatibilitással. Szóval az milyen dolog, hogy valaki megvesz x db playstation 3 vagy playstation 4 játékot és egy idő után nem fog tudni velük játszani, mert nem lesz rá játékgép? Ha egészen playstation 1-ig kompatibilis lenne, akár emulátorral akármivel, instabuy lenne nálam. (Én PSX-szel kezdtem, imádtam pl a Medievil klasszikus első részét)
De már az elrettentő, hogy nem képes 100%-ban már az összes ps4 címet se lejátszani, nem hogy a ps3-at. Pedig engem lehet érdekelnének a régebbi sikercímek is az új generációs konzolon, mivel nem volt lehetőségem játszani velük.
Full nyerészkedés szagú ez az egész.We are only Stardust...
-
MODERÁTOR
válasz Iparmágnás #24554 üzenetére
Elképzelhető, hogy mutatóba félreraktak pár darabot. De más országokban a jelenlegi körülmények miatt direkt csak online értékesítenek, hogy elkerüljék az áruházak tömeges megrohamozását.
-
Elderath
őstag
-
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Iparmágnás
tag
Sziasztok!
Amit nem értek, ha az előrendelésre totál elfogyott a készlet, lehet majd kapni a boltok polcain? Tehát ha Nov. 19-én nyitáskor kopogtatok egy MM ajtaján, akkor esélyes, hogy kapok PS-t?
-
Juhasz27
tag
válasz ProEvoFan #24547 üzenetére
"MMnél meg dugják fel maguknak az előre kért teljes árat..."
Media Markt-ról van szó?
Csak mert egy haverom Media Markt-ban dolgozik és azt mondta, hogy "Előrendelés esetében tilos pénzt elkérni. Szóval ja, majd csak akkor kell fizess ha itt lesz neked."Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
hombre[EU]
veterán
talán ez haptic van a DualSense kontrollerekben-> [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Kendek #24544 üzenetére
Jah, kb.
Konzolvilágnál lekéstem a rendelésről.A franc tudta, hogy áprilisban már elő kell rendelnem, mikor még nem is volt hivatalos megjelenési dátum...azt hittem a hivatalos bejelentés után mehet a rendelés, ahogy a Sony hirdette is a state of playen, de sajnos nem...
Extreme Digitalnál egy napot késtem.
Euronicsnél meg elbasztam...
MMnél meg dugják fel maguknak az előre kért teljes árat...
Szóval marad a jövő tavasz.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Jinxb1rd #24540 üzenetére
Elvileg idén már nem kapsz gépet.Pletykálják, hogy idén lehet lesz még egy szállítmány, de ez nem 100%.Szerintem tavasszal már a boltok polcairól is leveheted.Én is így fogok tenni.
Amúgy semmiről nem maradunk le, sőt, jövőre 2 év garancia fog mellé járni a mostani 1 helyett. -
nagyúr
válasz Jinxb1rd #24540 üzenetére
Szia,
Nem lehetetlen, megrendelni szinte bárhol megtudod! Viszont valószínűleg nem fogod idén kézhez kapni, mivel jelenleg február végére vesznek fel előrendeléseket. Egy esélyed (minimális) lehet még arra, h idén géphez juss: a személyes vásárlás november 19-én.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Valahol még lehetséges megrendelni a kisebb verziót vagy ez már lehetetlen küldetés?We are only Stardust...
-
Sordoran
addikt
válasz Kendek #24538 üzenetére
Valóban, ezzel kavarhattam össze. Most már csak abban kell bízni, hogy ez valóban így is fog működni. Majd az amcsik le béta tesztelik nekünk 1 hét alatt.
Mondjuk úgyis CP2077-el fogom kezdeni ps5-ön, szóval amíg azzal elvagyok, nem lesz szükség ps4-es játékaimra/mentéseimre.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
MODERÁTOR
válasz Sordoran #24537 üzenetére
Amelyik játék kap ingyenes natív PS5-ös frissítést, ott ha behelyezed a PS4-es lemezt, akkor helyette le fogja tölteni az új verziót. Gondolom ezzel kapcsolatban olvashattad. De alapvetően a BC az a konzolban van megoldva és nem a játékok oldalán, szóval nem kell lecserélni a fájlokat azért, hogy futtatható legyen az adott játék (mint pl. az Xbox esetén a 360-as címeknél).
-
Sordoran
addikt
válasz Steve1207 #24534 üzenetére
Úgy legyen, most rákeresve valóban így írják. Viszont nem tudom honnan jut eszembe ilyen, hogy a lemezes játékokat újra le kell tölteni gépre. Visszakeresve se találok ilyet, lehet álmodtam.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
hombre[EU]
veterán
azt mondja a "BB hacker",hogy már szeptember24-én aranyra került a Demons Souls [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #24525 üzenetére
cédékulcsokpontkom...de us acc.ra
(#24527) Moby gaming history? akkor jó
Life, Uh, Finds A Way
-
Sordoran
addikt
Ezt sugallja, de nem mondja. Mondjuk nem írja külön a save files-t se, pedig azt tudjuk már, szóval lehetséges. Pozitív meglepetés lenne, ha tényleg használhatnánk azonnal a külső HDD-t a már letöltött játékokkal.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Moby
addikt
Egyébként a videó alatt a kommentek:
-When does embargo lift?
-27th for unboxing, 6th for some more stuff, and then various embargos for launch games. It's all over the place. :) -
Sordoran
addikt
Hm, ezek szerint nem kell majd újra formázni külső HDD-t, simán tudom azonnal folytatni is akár róla a játékokat? Talán, ez még mindig nem egyértelmű. Ha jól emlékszem olyasmiről is volt szó, hogy a lemezes játékoknál letöltődnek a játékok újra, nem pedig a lemezről települnek.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #24448 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
-
zozika84
őstag
Jó lenne, ha ebben a generációban jobban ellenőriznék a különböző kiegészítőket. Gondolok is az auto recoil controll-t adó kütyükre és társaira.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
zkxdn
őstag
válasz Lackooo84 #24514 üzenetére
Pénz, idő....God of Warból vagy ~5 bossfightot vágtak ki a kukába, Cory írt egy olyan verziót hogy a BOI nincs is benne a játékban, ha túl sok pénzt őrölne fel a BOI tökéletesre csiszolása.
Szegény Last of Ust ide oda tologatták korona idején, voltak olyan hírek hogy korházba kerültek páran a crunchtól... szerintem a load time volt a legkisebb gondjuk... idő meg pénz... -
Lackooo84
nagyúr
TLOU-ban drasztikusan csökkentek a töltési idők az új patch-el. Csak azt nem értem miért lehetett eleve így kiadni...
-
Neoteric
addikt
válasz Maxell014 #24507 üzenetére
250k szvsz nem jó összeg, gagyi tv-ért túl sok, a jókat meg még jellemzõen nem adják oda annyiért. Várj néhány hetet black fridayig, biztos lesznek akciók, és becsúsznak a jobbakból is 250 környékére. Sony XH90 nem lenne rossz választás pl.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Steve1207
veterán
DriveClub nekem itt virít lemezen, durva, hogy a mai napig milyen jól néz ki és a betöltési idő is piszok gyors. Jobban megérdemelt volna egy ráncfelvarrást, mint sok más játék. Ha jól emlékszem egy fél nappal csúsztam le a digitális vásárlásáról, pedig be akartam könyvtárazni
.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #24505 üzenetére
Dehogy kap minden...nem ez lesz az egyetlen veszteség. Nincs 1 órája, hogy elindítottam a Driveclubot. Évek óta nem járt a gépen. Persze követtem az eseményeket, de szörnyű így látni, ahova kifutott szegény A menü nagyrésze inaktív, a sok hibásan coming soon-al megjelölt item, stb Nagyon nagy kár érte. És most ugyanezek ilyen Dirt5-féle moslékosvödröket csinálnak...áhhh. Szörnyű ezt látni. Ma elindítottam amúgy több régi játékot a ps4 éra elejéről. A nagyrészénél a szerverek már rég leállítva, stb...rég volt már ennek a generációnaka fénykora. Jöhet már az új tényleg. Vagyis jöhetNE. Lassan telik ez az egy hónap
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Vannak esetleg ajánlott Tv-k 50-55 Coll és max 250ezer környékén ? -
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #24503 üzenetére
Bloodborne-hoz jöhetne valami "generci bug fix" már
-
MODERÁTOR
válasz hombre[EU] #24497 üzenetére
Pl. a TLoU Remastered is kapott frissítést ami még régebbi (több mint 6 éve jelent meg), és ezt is hibajavításnak írja. Én is úgy gondolom mert nyilvánvaló, hogy ez a BC-vel lehet összefüggésben.
A GoW is technikailag két módot tud, Resolution és Performance. Nyilván az lenne a legjobb ha a PS5-nél ezeket összefésülnék, és UHD lenne stabil 60 fps mellet. Reméljük, hogy ezt is megoldják nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest