Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #25582 üzenetére
PC-n próbáltam a demóját, jó kis játéknak tűnt, kicsit a Valerianra emlékeztetett a két szereplő.
A Slime draws near! Command?
-
Bluverkill
tag
-
hombre[EU]
veterán
na még van 3 esély egy nextgen Bloodborne-ra
Life, Uh, Finds A Way
-
csabi0805
senior tag
Írtak az Euronicstől és törlésre került valóban a rendelésem.Írták,hogy vegyem figyelmen kívűl a kiküldött emailt.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
A topik lassan követhetetlenebb, mint a Koronavírus topik....
-
hombre[EU]
veterán
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ldave
félisten
válasz hombre[EU] #25580 üzenetére
Remek, nagyobb update-k után mindig előveszem ezt a játékot, akkor olyan 10-15 órára mindig leköt
A Slime draws near! Command?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Szilágyi84 #25575 üzenetére
Pedig az 1,5m lesz.
-
hyggelig
senior tag
válasz Carlos Padre #25573 üzenetére
Simán lehet benne valami. Van egy barátom, akinek a szülei jogászok, közgazdászok. látszólag nagyon kedves, megértő emberek, jól szituáltak, gyereknek egyetem alatt háromszobás 13. kerületi, teljesen új lakást vettek.
Persze, amikor a gyereknek szuicid gondolatai voltak, mert nem akarta a jogi egyetemet tovább csinálni, akkor is azt mondták neki, hogy "ha nekünk ment, neked is mennie kell és csak nem akarsz tanulni"
Ez odáig fajult, hogy a csaj teljesen életképtelen, 38 évesen még mindig otthon él, egy percre nem volt még normális állása (az apja irodájában "besegít"), közben mindenféle gyógyszereket szed és még annyira nem volt pasija sem, hogy egyáltalán nem is csókolózott még senkivel sem.
-
ImACeltic
őstag
[lOver the next two hours, we're going to be dropping updates on five upcoming #PS5 games at http://PlayStation.Blog.]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Carlos Padre #25573 üzenetére
Karlosz A(t)ty(l)a klinikai szakpszichológust hallották. LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
Carlos Padre
veterán
válasz hyggelig #25567 üzenetére
Az ilyet mindig a családi háttér okozza. Kívülről minden tökéletesnek látszik, de a látszat mögött ott a nyomás, az elvárások, a szigor mert soha nem azt nézik, hogy mi a jó a gyereknek, hanem, hogy jajj mit szólnak a szomszédok/ismerősök, nem kérdezik, hogy mit szeretne hanem megmondják neki, aztán ez lesz a vége. A fenti példában nem a gyerek rossz, ő csak megpróbálja felhívni a figyelmet magára, hogy ami vele történik az rossz.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
.LnB
titán
válasz ImACeltic #25568 üzenetére
drog. Nem. Az oka nem a drog.
Ez tinédzserkori lázadás, plusz rossz társaság. Mondjuk ennek a kettőnek, egy elég rossz kombinációja. De van ilyen. A drog ilyen esetben lehet eszköz, de nem ok.
Menjél fel a WestEnd tetőre, aztán nézd meg az ott csövező punk gyerekeket. Lázadnak. Most nekik ez a jó, de legtöbbjüknél ez később nagyon vissza fog ütni.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hyggelig
senior tag
válasz karmaresz #25561 üzenetére
"Egy éves példa ismeretségi körből: decens, orvos/jogász-közgazdász család, okos, ügyes, szuperül tanuló gyerek (lány) az egyik neves gimnáziumban. Harmadik évben bekattan: lop, csal, verekszik kimarad a suliból, napokra eltűnik, orvosi igazolást hamisít. Mindent megtesznek érte, de nincs változás."
Nem állhat valami súlyos, mentális zavar a háttérben? Nem hiszem, hogy ezt kizárólag a rossza társaság okozná.
De ez már nagyon off.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Szilágyi84 #25560 üzenetére
Sokkal-sokkal jobb megoldás ez a bölcsős-toltő. Én évek óta ilyet használok a ps4-hez is. Kiválthatatlan bármivel. Egyszerűen nincs olyan, hogy lemerült kontroller ezekkel. Ami mondjuk elég jót tesz az akksinak is. Tökéletes állapotban is vannak, 4 év után is bírják sokáig.
-
törölt tag
válasz Szilágyi84 #25560 üzenetére
Fogadok hogy spóroltak a hosszán.
-
karmaresz
senior tag
Amint oviba megy a gyerek, kikerül az állandó felügyeleted alól és nem tudod megválogatni, hogy kivel van jóban és kivel nem. Elviheted másik oviba, suliba, de a legjobb környezetben is keveredhet rossz társaságba.
Útmutatást, értékeket nyilván adhatsz neki, de koránt sem biztos hogy 14 évesen te leszel az akire elsősorban hallgat.
Egy éves példa ismeretségi körből: decens, orvos/jogász-közgazdász család, okos, ügyes, szuperül tanuló gyerek (lány) az egyik neves gimnáziumban. Harmadik évben bekattan: lop, csal, verekszik kimarad a suliból, napokra eltűnik, orvosi igazolást hamisít. Mindent megtesznek érte, de nincs változás. Ennek eredményeként harmadik év végén kicsapják. A szülők meg állnak megsemmisülve és keresik magukban a kiváltó okokat.
Saját esetünk: harmadikos kislányom nehezen fogadja, hogy rajta kívül szinte minden évfolyamtársa úgy tolja fel magáról a TikTok videókat, mintha nem lenne holnap. Leülünk, elmagyarázzuk, de látjuk, hogy fáj neki, mert úgy érzi, kimarad a közösségből.[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Szilágyi84
senior tag
Azt lehet tudni hogy a joy töltőkábel milyen hosszú ? Jó lenne ha nem kb 1,5 m lenne mint a mostani Ps4-hez. Én egy kicsomagolót néztem elég is volt de a kábel csak összetekerve volt. Esetleg aki jópárat nézett vagy tudja annak köszönöm.
-
Moby
addikt
Mindeközben Marques Brownlee-nek 7.5 millió megtekintés hozott a PS5 unboxing videó egyetlen nap leforgása alatt.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Steve1207 #25550 üzenetére
Ha szórakozni szeretnék, leveszek egy könyvet a polcról, semmint, hogy teljesen idegen emberek hülyeségét nézzem, akik leginkább exhibicionista ripacsok.
Egész más, ha megkérdezem egy barátom, vagy családtagom véleményét, olyanokét, akik számítanak, fontosak nekem. De teljesen idegenekét...
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
.LnB
titán
válasz ImACeltic #25555 üzenetére
Bocsi, én abból nem igazán tudtam sok mondandót kiszűrni, azon kívül, hogy sznob, homofób youtuber hater vagyok. Kihagytam valamit?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Steve1207 #25550 üzenetére
Felnőttekre talán igaz is amit írsz. Bár az se szerintem.
De ennél komolyabb a helyzet. Én elég sok gyerekkel találkozok, és beszélgetek. Alapból tetszik nekik, hogy én felnőtt (az ismerősük, barátjuk apukájaként) létemre értem amit a játékokról beszélnek. Mert a szüleiknek fingjuk sincs semmiről. És elég aggasztó, hogy mennyien függnek ezektől a videósoktól. 7-12 éves gyerekekről beszélek. Ezen felül pedig írtam (PS4 topik), és tudok még írni nagyon aggasztó, extrém eseteket is ebben a témában.
Azt gondolom, hogy te nem látsz rá erre az egészre. És a véleményed, annak fényében oké is, amit te a saját környezetedből leszűrtél.[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
Szerintem szórakoztató csatorna a VR. Igyekeznek igényes tartalmat gyártani, látszik, hogy nagyon komolyan veszik, mert a sok pénzt, amit ezzel kerestek, szépen visszaforgatták a csatornába (egy kis panellakásból indulva most már egy sokkal nagyobb stúdióban dolgoznak)
A közönségük viszont elég vegyes, de ennek még ők is hangot adnak sokszor.Volt, hogy teszteltek egy B&O fülhallgatót, el voltak tőle ájulva (teljesen jogosan) majd lent a kommentek: "Hö! Minek ilyen drága, teszteljetek JBL-t"
Na, én itt adtam fel.
Itthon sajna erre van igény. Ez vonza a tömegeket.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom én egy csomagolós videót se néztem meg és nem is várok egyet sem. A Sonys arc múltkor darabjaira szedte a gépet, milyen extra információ lehet még amit nem tudunk? Semmi. Nem is értem miért robbant fel most a net erre hogy húha, a nagy Youtuberek kicsomagolják a PS5-öt.
Egy DF tesztet viszont megnéznék már.
-
Steve1207
veterán
válasz Aciduzzu #25538 üzenetére
A videós csatornák szórakozásért jöttek létre. Az, hogy xy mit gondol a termékről sokakat hidegen hagy, de attól még nem kell elvetni a dolgot, mert lehetnek jó nézetei az adott személynek, csak szűrni kell. Meg ez egyénenként is változik, ami szerintem olyan szempontból jó, hogy mi is megismerjük más hozzáállását, ízlését.
Csomagolós csatorna:
Engem pl az új termék illata jobban lázba hoz, mint a csomagolóanyagok, ezért is mondom, hogy az a csatorna ilyen szempontból sokkal több pluszt ad nekem, mintha én bontanám ki ilyen szempontból. Lehet ezt is sok szempontból nézni, nálam így videónézős öröm is van és a kicsomagolós is.Túltolják sokan egyébként. A napokban gondolkodtam rajta, hogy ezt azért kellene valahogy mérsékelni ezt, mert nem igazán voltam oda már az AR-es és photoshopos megoldásokért se yt-on. Konkrétan gyártott a társadalom több terrányi szemetet csak a "bekövetés" végett, majd amiből megint született több ezer értelmetlen cikk... Arról ne is beszéljünk, hogy egy részük gyerekes, a másik konzolt se látott kb életében, a harmadik csoport meg végigbőgött pár videót, hogy nincs készlet.
El kell engedni, sokan túl komolyan veszik ezeket. (Igaz, ha nem lenne konzolom, mert eladom hónapokkal ezelőtt, lehet engem is evett volna a fene ).
-
-
.LnB
titán
Fiam 8 éves. Már mondja, hogy az osztálytársa rengeteg játékos videót néz. Én már most elmagyaráztam neki, hogy ezzel mi a baj. Valószínűleg még nem érti teljesen így se, de ő nem is néz ilyet. Sőt nem is youtube-ozik egyedül. Nem lett rászoktatva, nem igényli.
Nincs gyerekem - tudom akkor ne pofázzak bele.
Szó sincs ilyenről, de majd megtudod, ha lesz neked is.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ImACeltic
őstag
válasz Carlos Padre #25542 üzenetére
+1
A sok, orrát a plafonhoz célzó .LnB féle fórumozó pedig nézze csak a sznob csatornákat. Mert ha saját magát adja az ember, az biztos buzis.
-
Elderath
őstag
CDPR CEO: "Cyberpunk runs well on PC and next-gen, still working on PS4/Xbox One versions"
Na ez akkor marad jövőre, amikor lesz gép meg nextgen upgrade. Currgenen bottal se
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
MODERÁTOR
válasz Aciduzzu #25538 üzenetére
Nekem csak az nem tetszett a legtöbb unboxing videóban, hogy láthatóan olyanok csinálták akik amúgy technikailag egyáltalán nem értenek hozzá. Amivel nem lenne baj, csak baromságokat ne mondanának. A másik amitől meg majdnem hánynom kellett mikor a csávó magához ölelte a konzolt, hogy most az az ő kisgyereke, meg szinte dalra fakadt az örömében. Ehhez én már kicsit idős vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
Topikgazda
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz Steve1207 #25532 üzenetére
Én soha nem értettem, hogy emberek miért kíváncsiak egy unboxing videóra? Ha veszek valamit, de más előbb kapja meg, két okból sem nézem meg:
1. Egyrészt nem érdekel, ő mit gondol róla.
2. Nem akarom elrontani a saját örömömet, a felfedezés örömét, amikor rácsodálkozom, hogy jéééé, milyen jó, ebben mi lesz, stb.Kicsit
beteg a világ, hogy tajparaszt VR Pistikék és önjelölt semmire kellő influencerek próbálják jellemzően a felnövő generációt megfosztani az önálló gondolkodás képességétől.nagyon Én ettől a jelenségtől hányok, és remélem, hogy majd az idő helyére teszi, felszántja, és sóval behinti, hogy még írmagja se maradjon.
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
.LnB
titán
"de itt a legfontosabb az, hogy ezt a saját gyereked tudja eldönteni, hogy neki mi a jó"
Neked amúgy van? Mert ez a kijelentés azért felvet bennem pár kérdést. És abszolút nem értek vele egyet.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Ezzel az a baj, hogy a gyerekeid barátait kell majd megválogatnod. A barátok nyomása és húzóereje az, ami nagyon sokakat belerángat egy semmitmondó streamer képmutatásába és ez lesz a példaképe a gyerekednek és a barátainak és mások is ezt látjak majd. Nagyon más generáció nő most fel, de mi is mások vagyunk a szüleink szemében.. ráfoghatjuk, hogy normális az értékrendünk és a felfogásunk, de biztos? És kinek normális? Értem én, hogy nem akarod, hogy befolyásolják a gyereked olyan emberek, akiket Te nem támogatsz és elutasítasz, de itt a legfontosabb az, hogy ezt a saját gyereked tudja eldönteni, hogy neki mi a jó, ne Te szabd meg neki.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Kendek #25530 üzenetére
Szerintem még nincs, csak arról volt szó, hogy kinek melyik unboxing szimpatikus, de én is egyből ránéztem a csatornára, hogy van-e valami Amúgy így már ismerem, teljesen jó ez a stílus, a csomagolóanyag csörgés szintén feldobja, pedig alapvetően nem gondolnánk nagy dolognak.
[ Szerkesztve ]
.
-
MODERÁTOR
válasz RangerFox #25519 üzenetére
Lehet vak vagyok, légyszi linkeljétek már ezt az unboxing videót, mert én nem találom a feltöltött anyagaik között. De ahogy látom másnak sem sikerült. Tegnap egyedül ezt az IGN-es csávót néztem aki kesztyűben nyomta.
-
.LnB
titán
válasz LendvaiFeri1 #25527 üzenetére
A(s)zt(at) nem tom' mi.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #25525 üzenetére
Én abszolút lenézem azokat akik mondjuk 18 év felett komolyan adnak egy ilyen ember véleményére. Aztán lehet kővel dobálni, nem érdekel. Szerintem az a szint nem normális.
Egyre kevesebb, de van még lehetőség a normális úton történő információszerzésre. Én örülök, hogy úgy nőttem fel, hogy kinyitottam a PC GURU-t és olvastam. Azt hiszem az, akkor, minőséget képviselt. Komolyan figyelek, és fogok arra figyelni, hogy a fiam ne essen bele abba a hibába, hogy mások, vagy ilyen streamerek, youtuber-ek alakítsák az ő véleményét.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ImACeltic
őstag
Jól van, látom itt nem lesz külön VR fan club nyitva, de ettől még ne nézzük le azokat, akik kíváncsiak az általuk megfogalmazott véleményre is. Pisti néha engem is idegesít, de ettől még ért a dolgokhoz, és amikor szükséges, tud normális is lenni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz Oppenheimer #25508 üzenetére
Oké, akkor pacsizzatok le egymással privátban.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
KaitouP
nagyúr
Beszóltam bárkinek is a legelején? (nem a hozzászólásomra adott reakciók után) Akinek igen, jelentkezzen, külön levélben kérek tőle bocsánatot. Itt nem a reakcióadáson van a hangsúly, hanem annak milyenségén, és van egy határ, amit már nem kéne átlépni. Véleménye lehet bárkinek, azt viszont meg kellene válogatni, hogy ki hogyan adja elő.
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
.LnB
titán
válasz Elderath #25517 üzenetére
Ez jogos.
RangerFox
Valld csak szépen be, hogy a prosztatavizsgálatra asszociálsz róla.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz hyggelig #25511 üzenetére
Pont tegnap mutatták nekem. Eddig nem hallottam róla. Nyugis. Bár engem annyira nem érdekel, hogy valaki bontogat valamit. De tény, hogy normálisnak tűnt.
-
hyggelig
senior tag
Én egy unboxingot tudok csak komolyan venni. A TheRelaxingEnd csatornáján lévőt.
Sima fehér kesztyű, semmi duma, félrebeszélés, közelről mutat mindent, igényes felvétel. Nem egonövelés az egész.
Ráadásul iszonyat menő és ritka cuccokat is megmutat.
-
Jakesz
addikt
-
-
Peace
nagyúr
válasz Blaze_ #25505 üzenetére
Én nagyon kivoltam Pistitől idegileg, mikor megnézették velem pár videóját. Visít, üvölt, folyamatosan káromkodik....hihetetlenül idegesítő és kiakasztó. Viszont volt egy kb. 10 perces AC: Valhalla beszámoló, amiben meg tök higgadt és kulturált volt. Azt öröm volt végighallgatni, hogy jé, ilyet is tud az ember...
-
.LnB
titán
válasz Wesder #25504 üzenetére
Blaze_
Ne az én véleményem alapján dönts. Én egyiket se nézem a magyarok közül, gaming témában. Külföldieket se, de ha még is akkor MArz, vagy most unboxing-ot ijustine-t néztem. Össz-vissz egy kezemen meg tudom nézni, hogy idén hányszor néztem streamert/youtubert. Én szeretek magam véleményt alkotni, nem érdekel másé.szerk.: Hopp hazudtam. Unlimited imi-nek vannak jó beszélgetései, és néha gaming téma. Szóval azt nézem.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz RangerFox #25501 üzenetére
Szerintem nem sokan tudnak olyan undorítóan káromkodni egy unboxing videó alatt mint ők. Ráadásul magyarul. Én is biztos megnézném, ha nem ***nám le őket magasról.
[ Szerkesztve ]
-
Major Lion
senior tag
-
RangerFox
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok