Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz luigi106 #41918 üzenetére
Your welcome! Tényleg nagy véletlen volt, éppen ránéztem amikor felkerült.
#41901ProEvoFan
Nyugi, az XSX-ből sem gyártottak többet, úgy tudom, hogy kevesebbet is. Ráadásul az MS máshová pozícionálta a nagyobb kezdő készleteket, ezért lehet még most is kapni és kevesebb is a kereslet rá.„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz luigi106 #38818 üzenetére
Ott van a kontroller hátulján
Már csak azért, mert a DS4 érzékeny volt és nem szabadott túl sok A-es töltővel tölteni.
Ilyen hülyeséget honnan vesztek, már nem egy embertől olvastam ilyet más topikokban is. Töltheted 10A-es töltővel is, ha csak 1,5A-t tud felvenni az eszköz, akkor annyit fog neki adni.[ Szerkesztve ]
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz luigi106 #33138 üzenetére
Media Markt hírek szintén
Ezt én szintén megtettem, szerencsésebb voltam, nekem gyakorlatilag a hivatalos szöveg lejárta után egyből felkapta a hölgy.
Rendelésszám alapján azonosította, bemondta a termék nevét, összekészítés és átadás alatt van a futárszolgálatnak. Azt mondta, hogy amint befejeződött és átadták, akkor küldenek róla e-mait ők is (direkt rákérdeztem), illetve az MPL is, akik holnap fogják szállítani. Az MPL emailjében lesz tracking link is.
Persze hiszem, ha tényleg megjön az email. Vagyis inkább a konzol.
Rendelés visszaigazolása: 2020. szeptember 22. 7:51
[ Szerkesztve ]
LG OLED65C9 I PlayStation 5 I PlayStation VR I Xbox Series X I Astro A50
-
MODERÁTOR
válasz luigi106 #28830 üzenetére
Nem a kárának örülne, hanem, hogy senki nem hitte el neki amit állít, pedig mindvégig igaza volt. Persze ez csak akkor fog biztosra kiderülni, addig pedig jogosan kételkedünk.
(#28831) Blaze_: Ami olyan azt gyomláljuk, akár utólag is ha elharapódznak az indulatok. Azért azt hozzá kell tenni, hogy ebben a topikban van OFF, ami némi szabad utat enged az offolásnak. De egyébként itt igaza van wesder-nek, nyugodtan jelentheted azokat a hozzászólásokat amelyeket problémásnak vélsz, ahelyett, hogy ide beírod, hogy ez meg ez neked éppen nem tetszik. Van hozzá egy külön topik, plusz ott a Hozzászólás jelentése gomb is az új felületen.
-
marquuard
veterán
válasz luigi106 #28646 üzenetére
Ha most arról van szó, hogy megnyitottak egy általános preordert, de közben nem kapnak gépet mert a specifikus boltok előnyben vannak... Akkor tudod hova menjenek.
Bár ezt is nehéz elképzelni, nem hiszem, hogy a dolgok így működnek.
#28647Kendek: Mindannyian csak erre az egyre vagyunk kíváncsiak.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Steve1207
veterán
válasz luigi106 #26006 üzenetére
Mondja a srác a videóban, hogy egy skin. Van már amúgy rengeteg terv neten, sok helyen árulják is. Ezek a könnyen eltávolítható ragasztós cuccok nagyon felkapottak lettek egyből az új konzolokkal, pedig a régiekre is voltak.
(#26008) Madwe: szerintem az egyedi bundle az olyan lesz, hogy olyannal szerelik. Ez a megoldás így eléggé költséghatékony lehet gyárilag is és teljes egyediséget kölcsönöz (akár valami kindoborodástól kezdő dolgokkal is). Igaz csak állítva néznének ki jól ezek szerintem
[ Szerkesztve ]
.
-
cyberkind
félisten
válasz luigi106 #25393 üzenetére
Elkészülhet egy-két olyan játékkal, na már most nekem ebből a mostani körből egy 11 éves játék remakeje legyen a system seller, én érzem ezt cikinek? A Spiderman jó lehetne, de sajnos nem érdekel, meg nem is tudom ez mennyire a közvetlen folytatása az eredetinek, és hirtelen kb ennyi. A felpatchelt játékokkal nem vagyok tisztában, de viszont azokra meg luxusnak érzem a váltást, még ha talán szebb is láthatóan, de tudom, a piac mindig, ami még itt ezerszer értelmesebb mint az általad írt mobilpiac, ott kb nem sok értelme van már évente váltani, de ha így haladunk 3 évente se.
Nem, de 2 olyan játék, mint a launch utáni években jönnek, azért kész lehetne, és itt nem a Spidermanre gondolok, ami nem is tudom teljes értékű folytatás vagy nem. Tehát nem elárasztani kell az embert jó exkluzívokkal, hanem csak rávezetni az útra mondjuk 2-vel egy konzolpremierkor. De mondjuk nekem abban is más ez a dolog, hogy én a konzolt csak exkluzívra használom, az ilyen Dirt 5 meg társai ha kellenek is, majd megveszem PC-re.#25381
Nem kell ülnie, értsd jól, az egész folyamat egy évvel ment volna odébb, tehát hardverestül másabb lenne a gép, nemcsak az, hogy ez már le van gyártva, és pihentetjük. Én bevallom, hogy csak a játék felhozatal miatt hagytam ki ezt a premiert, mert egy 11 éves játék remakeje, nekem kevés mint system seller, anno a PS4-nél legalább ott volt a Killzone, ami ugyan szar volt, de ahogy az kinéz(ett)...
Én komolyan nem emlékszem, hogy a PS4 launch ennél szarabb lett volna, de ha igen, akkor meg pláne nem értem, hogy nem tanultak abból az esetből se, ugyan akkor szar volt a MS, de most más a szitu.Végre vége a hsz-nak!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz luigi106 #23935 üzenetére
Nyugi, rajta vannak a szakemberek.
Ma reggeli Gamestar hír: "Adatbányászok keresik, az egykori Prohardver fórum, Playstation 5 topikját!"„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
-
sasa134
addikt
válasz luigi106 #23207 üzenetére
Sztem az kvázi ugyanaz... Meglátjuk. A saturnos email azután jött, hogy hitelkártya adatokat megadtam, végigment a megrendelés, minden jónak tűnik... aztán majd kiderül. (Covid is bekavarhat még, globálisan meg egész EU-ban, nálunk Németországban is, szar a helyzet).
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
-
d@vee
őstag
válasz luigi106 #19385 üzenetére
Dying Light, nem lite Ez az alapjáték.
Utána volt a The Following kiegészítő. Érdemes a Dying Light Enhanced Editiont venned, abban az összes kieg megvan. Mert rengeteg apró kis kiegészítés jött még a játékhoz, valamit pár DLC is. Ezek között vannak single és multi kiegészítők is.Olyan meg nincs, hogy Good Night Good Luck. Ez egy szlogen csak, amit gyakran használt a játék. Tudom sokan beleírták youtube videó címébe, de attól még nem DLC, vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
Szilágyi84
senior tag
válasz luigi106 #16606 üzenetére
Na ez az rohadnának meg főleg hogy én meg rendszeresen vásárolok tőlük és most majd várhatok mert csak véletlenül vettem észre június elején. Szóval hiába a tavaszi elvileg nem rendes ár nélküli feliratkozos előjegyzés mégis az lesz boldog aki tudta hogy van ilyen lehetőség mert ezek basztak értesíteni .
-
JanR
addikt
Június 14-el még mindig várok, hogy keressenek
Ezen nem aggódnék, előbb, vagy utóbb mindenkinek lesz, aki szeretne.Nekem a TLOU2 porosodik addig, amig nem jon. Higgyetek el, nehez ugy netezni, hogy semmit nem akarok elore megtudni a jatekrol Premier ota tartogatom magam a jateknak
[ Szerkesztve ]
-
Tomtailor85
senior tag
Igazad van! Én is feliratkoztam a hírlevelükre, de én sem kaptam semmi infót, hogy elő lehet rendelni már hónapokkal ezelőtt! Szerintem sok embert megszivattak ezzel! Én is 3 napja rendeltem elő tőlük, tegnap hívtam az ügyfélszolgálatot reggel, mondták, hogy esélytelen, hogy kapjak az első körben! Maradt az Emag!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest