Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bako01
csendes tag
Kanapén ülve hosszú távon kényelmetlen jatszani, kikészülök, szenvedek... Tudtok ajánlani valami kényelmes ülőalkalmatosságot (esetlegesen márkát/tipust ajánlani)?!
-
bako01
csendes tag
válasz
stickermajom #36510 üzenetére
Én még itt találtam raktáron: link Utolsó darabok: 13.990. Ft
-
bako01
csendes tag
Tudnátok ajánlani valami jópofa kis ugrálós, marhulós családi jatékot, amit lehetne a fiammal is játszani?!Hátha vannak apukák a topikban..:)
-
bako01
csendes tag
válasz
GegeWarrior #32670 üzenetére
Én is a KV-tól fogom a következő konzolomat venni. Náluk volt a "legkorrektebb" a kommunikáció a kialakult helyzethet viszonytva. Lehet, hogy gúnyosan ércelődik több ember azon a tézisen, hogy "csak az kap konzolt aki előleget fizetett", ami azóta tudjuk megdőlt, azonban több héttel hamarabb kijelentették, hogy akitől kértek előleget kapni fog tőlük és pont. Így a cégnek is nagyobb anyagi biztonság (nem bukja az át nem vett megelőlegezett szállítási költségeket), illetve a vevönek is bizonyosság a teljesítésről. Valamint a leghamarabb lefoglalta a GLS-es szállítást is, ellentétben a többi céggel (pl. Euronics, MM, Telekom ahonnan én is bízakodok) ahonnan még mindig csak félinformációk érkeznek.
A bizonyosság ütötte seb begyógyul, a bizonytalanság halálos méreg. (Móra Ferenc)
-
bako01
csendes tag
Új acc/felhasználóknak van még 14 napos trial ps plus (amit nem találok a magyar store-ba), vagy megszűntették már?!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest