Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Major Lion #56022 üzenetére
Az nekem nagyon nem tetszett!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
Nem kell azt tudni, hogy mi miatt működik hibásan egy játékban valami. Azt kellene tudni, hogy hol és kinek kell jelenteni a problémákat. És arra lenne szükség, hogy ezekkel ténylegesen foglalkozzanak és javítsák. Illetve arra, hogy ami technikailag játszhatatlan, annak kérésre térítsék vissza az árát. Én úgy látom, hogy főleg itt vannak hiányosságok amiket pótolnia kellene a Sony-nak. Azt nem várom el, hogy minden egyes játékban teszteljenek le mindent is, a legapróbb dolgokig, mert arról tudom, hogy az teljesíthetetlen. Már ha a realitás talaján maradunk.
-
ELectric1
csendes tag
Majd jövöre talán lehet vásárolni PlayStation
Üdv Bence
-
Moby
addikt
És akor tegyük hozzá azt is, hogy ezt is maximum azt tudja megmondani, akinek volt PS4-e, és látta futni az adott játékot azon. Akinek sosem volt, csak megveszi a PS4-es játékot a storeból, annak honnan kéne tudnia, hogy a BC miatt szar, vagy a játék ilyen? Szóval én értem, hogy ez húdenagy munka jól megcsinálni. Akkora munka, hogy ez nekik egyelőre nem is sikerült.
-
Silεncε
őstag
válasz hombre[EU] #56040 üzenetére
Más attól még portolhatná (például a Bluepoint)
-
Moby
addikt
válasz Kendek #56041 üzenetére
A rideg valóság az, hogy a sony csinált egy többé-kevésbé mjól működő BC-t. Igen. Ami úgy lett beharangozva, hogy 4000 játéék kompatibilis a PS5-el. Ami ezek után nyilvánvalóan nem fedi a valóságot. A rideg valóság az, hogy a sonynak fingja sincs hány játék kompatibilis a BC-vel, úgy volt vele, hogy majd a vásárlók megmondják.
-
MODERÁTOR
Akkor tehát az opcióid:
- Veszel PS4-et a problémás vagy teljesen inkompatibilis PS4-es játékokhoz.
- Elfogadod, hogy jelenleg előfordulnak olyan BC játékok amikben vannak kisebb-nagyobb kompatibilitás problémák.
- Nem játszol PS4-es játékokkal.Én ezeket a lehetőségeket látom. A legnagyobb probléma ezek szerint, hogy van BC, mert emiatt sokan eladták a PS4-üket. Most meg itt a feketeleves, vagyis a rideg valóság, hogy nem lehet kódokat beírni, mert a screen keyboard nem ír semmit.
-
Moby
addikt
válasz Kendek #56035 üzenetére
Vegyek megint egy PS4-et, amíg a fiókomon lévő játékok nem fognak rendesen működni? Kizárt.
boost: közel 4000 játékra van rámondva, hogy kompatibilis, amikből elég sokban van kisebb-nagyobb kompatibilitási probléma. És mivel a 4000 játék nincs tesztelve, így maximum arról kapunk képet, hogy mik azok, amik el sem indulnak (erről volt megjelenés előtt egy lista). Az meg már szemantikai kérdés, hogy alkalmazható-e a kompatbilitás szó azokra a játékokra, ahol bizonyos részek nem, vagy nem jól működnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
boost
addikt
Nem érezném akadékoskodásnak a gondolatmenetedet, ha arról lenne szó, hogy a PS5-n nem futnak normálisan a PS5 játékok. De errol nincs szó. Meg hát ott a PS4 ahol a PS4 játékok teljesen kompatibilisek.
Azt ígérték, hogy megtesznek mindent, hogy a lehető legtöbb (kezdetben a legnépszerűbb 100, és aztán több) játék fusson az új-generációs gépen is. Senki sem beszélt teljes BC-rol.
Itt az aktuális statement, közel 4000 játék BC kompatibilis. https://www.playstation.com/en-us/support/games/ps5-backward-compatibility-games/
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Magyarán, még kicsit kiforratlan ez a BC, kisebb-nagyobb kellemetlenségek előjöhetnek, de majd egyre jobb lesz a helyzet, ahogyan érkeznek a rendszerszoftverhez a frissítések. A figyelmeztetés ott van, ezt el kell fogadni. Vagy ott a PS4, használhatjátok azt is, mert azon szuperül fut minden.
A magam részéről nagyon is örülök neki, hogy van BC, és az előnyei mellett elfogadom a hátrányait is. -
KKaresz45
senior tag
válasz Jackie_Chan #56028 üzenetére
Bocs, az kimaradt az eredeti leírásomból hogy még a remastered PS5 verzión is nyomni kell egy manuális downloadot a játékon belül hasonlóan PS4 verzió upload-jához.
Remélem így már menni fog, sok sikert!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #56030 üzenetére
Persze megértem, bár ilyen fedezékes TPS ami nem egy folyamatosan bővülő MMO szerű cucc, nem volt mostanában szerintem.
Live-Die-Respawn
-
bbuffy
senior tag
Phoenix rising-et tolja vki? nagyon dedós?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz KKaresz45 #56025 üzenetére
Köszi azután találtam meg miután írtam. Kipróbálom.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
boost
addikt
ez a baj, hogy az volt a legjobb... Akkor milyen volt a többi...
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz Lackooo84 #56005 üzenetére
Nem.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
KKaresz45
senior tag
válasz Jackie_Chan #56023 üzenetére
-
Zanik
addikt
Bezony!
Ennek ellenére a Sony kinyírta őket.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Jackie_Chan
senior tag
Nekem is ugyan ez volt. Ötletem sincs hogyan lehetne működésre bírni a PS4es mentésemet,hogy folytatni tudjam .
-
-
KKaresz45
senior tag
Pedig azt kell csinálni amit ír.
A Spiderman mentéseket csak a PS4 verzión keresztül lehet áthozni a PS5 remasteredbe. Tehát először le kell tölteni a PS4 verziót. Az látni fogja a cloud save-eket. Aztán a játékon belül kell nyomni egy uploadot és utána már a PS5 remastered verzió is látni fogja.
Ezt a megoldást utólag hekkelték bele mert ugye a megjelenéskor semmilyen lehetőség nem volt erre.
-
MODERÁTOR
Na jó, de azért érthető, hogy képtelenség minden apróságot végigtesztelni több ezernyi játékban. Nem véletlenül írják oda ezt mindenhova:
To play this game on PS5, your system may need to be updated to the latest system software. Although this game is playable on PS5, some features available on PS4 may be absent.Ami előkerül hiba, azt megpróbálják javítani, aztán majd egy későbbi rendszerszoftver frissítésbe bekerül. Nálam is ez volt mikor a Blood & Truth-szal játszottam. Nem tudtam végigvinni, mert a vége felé teljesen elakadtam egy BC-vel összefüggő probléma miatt. Aztán a következő frissítés után már teljesen problémamentes lett.
-
Moby
addikt
válasz Lackooo84 #56005 üzenetére
Az utóbbi napokban egyre több BC inkompatibilitás jön elő, ilyen teljesen ökör dolgok. Ma pl. kiderült, hogy a Lego Worlds-ben nem lehet kódokat beírni, mert a screen keyboard nem ír semmit. Plusz rengeteg régebbi játékban van kisebb-nagyobb, főleg audio related bug. Valahogy a sonynak ez a BC dolog annyira nem jött össze.
/nem válasz akart lenni, véltelenül lett az.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
-
MODERÁTOR
válasz joss68 #56000 üzenetére
Általánosságban, hétköznap sem érdemes frissítgetni. Mert most már nagyon sokan használnak valamilyen automatikus figyelő-értesítő megoldást, és ezeket az igen kicsike készleteket pikk-pakk elkapkodják. Esélyed sincs ha nem ülsz egész nap a gép előtt, és nem nyomogatod az F5-öt pár másodpercenként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PS5 Lemezes 825GB - használt - XIII ker
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest